חצאי גמר ליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י alexshw, ‏9/5/23.

1. SerieA Il Capitano

זה לא הכסף אלא האכיפה הבררנית כלפיהם. הם מרמים כבר שנים.

2. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע, אז מצד אחד אנצ'לוטי אחראי על המהפכים של ליברפול, דפור והכמעט קאמבקים של איינדהובן וצ'לסי שנה שעברה, אבל מצד שני אין לו שום קשר למהפכים מול סיטי ופסז'? והוא לא אחראי לכך שב2014 ריאל הדיחה בחצי את באיירן אלופת אירופה עם 5-0 בסיכום שני המשחקים (ועברה גם את סגניתה בדרך)? או שמילאן בינונית וזקנה העיפה את יונייטד אלופת אנגליה ב2007 עם 0-3 מהדהד בסן סירו? כמה נוח - אשם בתוצאות הרעות אבל לא קשור לתוצאות הטובות.

אני לא טוען שאנצ'לוטי מאמן מושלם או שהוא הגדול בהיסטוריה (בהמשך ההודעה שלי ציינתי כמה וכמה דברים לגנותו), אלא שהמאזן שלו בליגת האלופות הוא לא באמת אנומליה. לאורך זמן הוא הצליח להביא את הקבוצות שלו לשיא ברגעי ההכרעה מול יריבות חזקות, ולקחת אותן רחוק מאוד באירופה, הרבה יותר בהשוואה למאמנים אחרים. ה"ניסים" והמזל שמדי פעם נהנה ממנו מתאזנים בסה"כ עם פעמים אחרות שבהן הוא היה בצד השני של המתרס בסיטואציות האלה. לא מדובר בדי מתאו שאימן בצ'מפיונס שתי עונות וזכה בעונה אחת בפוקס. הזכרת את פרגוסון שעשה דברים מדהימים בפרמיירליג - אבל דווקא באירופה רוב הזמן יונייטד הייתה אנדר-אצ'יברית ולא באמת הצליחה להתמודד מול קבוצות ברמה שלה / טובות ממנה. אם תסתכל על העונות שלו תראה שלמעט הטרבל ועוד רצף בין 2006-2009, יונייטד לא באמת הייתה ברמה של חצי גמר ומעלה לאורך רוב הזמן - והנתונים שלה בהתאם. אנומליות לא מחזיקות מעמד 20 שנה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/23
  3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

פעם אחת זה מקרה
    פעמיים זה צירוף מקרים
    שלוש ומעלה - תופעה

לטעון שכל ההשגים של אנצלוטי זה מזל - זה בדיחה. יש מקום לביקורת, אבל להעלים הכל זה פשוט לא טיעון רציני.

זה בדיוק כמו שאפשר לתת ביקורות לגיטימיות על פפ, אבל זה לא סותר את העובדה שהוא מאמן טוב שמייצר קבוצות שמשחקות מדהים.

יעקבי עדיין לא התגבר על זה שהפרמיירליג זה למעשה הסופרליג ושבארסה שלו כבר לא רלוונטית.
    מה הכותרת שלו בספורט 5? ״כמו בארסה״

לעולם לא אצליח להבין את הצורך לדחוף משהו לא קשור ככה..

בנושא הביקורת על הכסף - אף אחד לא כועס שזה כסף ערבי, אלא כמו שאמרו - שהכסף הזה מכופף את החוקים בצורה גסה.
    אני דבק בדעתי שזה מצחיק להתנגד לסופרליג ולהתפעל מסיטי באותה נשימה

LFC-Gerrard1, עומר, WhitRM ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יעקבי לא אחראי לזה בכלל. הטור שלו (שאין בו שום תובנה משמעותית, לדעתי) בסך הכל מציין בין השאר שסיטי, כמו ברצלונה של אז, היא קבוצה בצלמו של גווארדיולה. להפוך את זה לכותרת זו כבר בחירה של עורכים, שכמובן יודעים לכוון למילה שתביא להרבה כניסות: ברצלונה.[/QUOTE]

Bianconeri אוהב/ת את זה.
  5. GentlePunter Member

עצור וואנקפסט.

בספר שלי אם הגעת לגמר אלופות בנסיון #7 ועם ערך סגל הולך ושואף ל-1000000000 אירו - לא הוכחת לי שאתה גאון.

ב-10.6, È la lotta finale, Uniamoci, e domani L'Internazionale sarà il genere umano.

המשך וואנקפסט.

LFC-Gerrard1, WhitRM ו-oranfu אוהבים את זה.
  6. סמואל אטו Member

לא שהוא לא יכל לכתוב משהו אחר, אבל סיטי בונה את עצמה בצלמה של בארסה. השלושה אנשים הכי חשובים שם, הם אותם אנשים שניהלו את בארסה בתקופה הכי מוצלחת שלהם.
    גם כשבארסה מצליחה מדברים תמיד על אייאקס כי ההשפעה ברורה.

7. VAR Member

מאמן טוב יודע גם להכין טוב את הקבוצה שלו לכל משחק וגם להגיב למתרחש באותו משחק. העניין הוא שגם אתה מסכים עם זה שבהרבה יותר מידי משחקים אנצ'לוטי לא מונע שאננות מהקבוצה שלו, אני בסך הכל באתי להראות שזה קורה לא מעט גם בליגת האלופות כשהוא מרגיש יותר מידי בנוח.
    כשאתה שם את כל הז'יטונים בליגת האלופות אז זה טבעי שתזכה ליותר הצלחה על חשבון מאמנים אחרים שלא עושים את זה. זה לא הופך אותך למאמן יותר טוב.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הביקורת שלי היא לא על כך שסיטי לקחה את המודל של בארסה שלקחה את המודל מאייאקס, אלא שדוחפים את בארסה לכל הישג גם כשזה לחלוטין לא העניין או העיקר, רק כדי להביא קליקים כמו שציין @אמיר ע (מקבל את ההערה - מעביר את האצבע המאשימה לעורכים)

לא זכור לי שהשם של אייאקס הופיע בכל מקום בימי האוננות הגדולים על הקאטלונים.
    זה פשוט משהו(אוננות מוגזמת וקישור כל דבר לאותו 'מוקד' גם כשאין שום קשר) שמאפיין תקשורת באופן כללי, ולתחושתי ועד יותר חזק בתקשורת הספורט הישראלית - ואני סולד מזה.

LFC-Gerrard1 ו-oranfu אוהבים את זה.
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא התקציב הבלתי נגמר כמו הרמאות. כסף יש לעשרות מועדונים, להוציא את פאריז סן ז'רמן, מנצ'סטר סיטי, יובנטוס, בקרוב ניוקאסל יונייטד וצמד הספרדיות - שאר המועדונים לא מרמים בכל הזדמנות שניתנת להם.

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. DRORIKO Member

״
    אני עדיין לא יודע איך לאכול את אנצ'לוטי. מצד אחד הרבה הישגים מרשימים, אבל מצד שני לא פחות כשלונות מפוארים, אחד מהם בקבוצה שאתה אוהד. זה גם לא מדוייק להגיד שאנצ'לוטי לא מאמן של ליגה. לקח אליפות עם צל'סי, הוביל את פארמה למקום השני, הגבוה ביותר בתולדותיה. לקח שנה שעברה אליפות עם ריאל כמובן. אולי הבעיה היא בנו שאנחנו מייחסים למאמנים איזה יכולות מאגיות, כאילו יש להם איזה מטה קסמים שפותר את הכל. כמו שאתה יכול להוביל את ריאל לזכיה באלופות אחרי 12 שנה עם כדורגל מהמרשימים שראיתי אתה יכול גם להיבעט בבושת פנים מבאיירן אחרי שכל הכוכבים של הקבוצה מטנפים עליך בתקשורת. אלה חייו של מאמן כמו שאומרים :)

11. alexshw Member

גם אם סיטי לא הייתה מרמה, היא לא הייתה מעניינת כלב מת מחוץ למנצ'סטר רבתי. לדעתי זו סיבה לא פחות משמעותית.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין איך אפשר להשוות בין משחק שהוא אליפות ראשונה למועדון מזה עידנים עם מתח כמו שהיה לבין מה שראית אתמול שהוא מדהים מבחינת הכדורגל אבל מעשית לא מביא אפילו כלום. אם סיטי בטעות מפסידה לאינטר - אפשר לקחת את המשחק מול ריאל ולדחוף אותו עמוק לתוך התחת.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לנצח את מילאן זה מהדברים הפחות מרשימים אבל שאותה מילאן מנצחת את טוטנהאם שהיא קבוצה טובה ממנה ברמה אחת, ואת נאפולי 3 פעמים בחודש, שנאפולי 3 רמות מעליה, זה בסדר.
    אנשים - אם אין לאינטר כלים או יש לה זה לא רלוונטי ולא משנה - משנה מה יקרה ביום נתון וביום נתון בסוף זה 11 בני אדם מול 11 בני אדם, לא 11 בני אדם מול בינה מלאכותית.

14. alexshw Member

יש מידה של צדק בהשוואה לגמר המונדיאל האחרון.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם עכשיו היא לא באמת מעניינת

Sir Alex Ferguson, EO11 ו-WhitRM אוהבים את זה.