מי מחפש תעלולים,אני מחפש כדורגל איכותי.ברזיל לדעתי נבחרת עם יותר איכות שטובה יותר מהולנד.שוב פעם,מגיע? טענתי שלא מגיע להם? ברור שמגיע להם. אז למי מגיע,לברזיל שהתפרקה והייתה חסרת אונים אחרי שחטפה שער? בטח שלא. אני חושב שהולנד עלתה בזכות ההתפרקות של הברזילאים. המשחק הזה היה תלוי בברזיל בעיקר והם בעטו בדלי...
אם ספרד לא תיתן מחר הצגה ראויה, אני לא מבין איך אפשר להגיד שנבחרת "הניצחון המינימלי" של הספרדים שווה גביע עולם יותר מההולנדים.
עם כל הכבוד לספרד, הולנד הרבה יותר ראויה ממנה נוכח היכולת של שתיהן במונדיאל הזה... המונדיאל הזה הוא הכי גרוע שאני ראיתי מאז 1994, אין לי ספק שאם לא היתה גרמניה במונדיאל הזה שבמספר משחקים אם זה במשחק הפתיחה שלה, בשמינית וברבע נתנה לנו תצוגות, אם היינו נרדמים בבתחילת יוני וקמים ב-12 ליולי ויודעים שאין יותר מונדיאל זה היה הגיוני מרוב המונדיאל הנוראי הזה...
קשה להאמין שהולנד בגמר .. קבוצה של פייטרים שאני בטוח שיתנו הכל בגמר ,אפילו שכנראה שזה לא יספיק. אני דווקא מעדיף לקבל את גרמניה כי ספרד נראית לי נבחרת שאי אפשר לנצח ובטח לא עם הגנה כמו של הולנד. וגם הייתי רוצה לנקום בגרמנים ועוד בדרך הגרמנית היעילה והמעצבנת לסיכום טוב שבולארוז לא ישחק משחק הבא והכי חשוב -Sneijder is magic פשוט אין הסבר אחר למה שקורה לו העונה.
מי היה מאמין שגורל הכדורגל האטרקטיבי יהיה על כתפיה של גרמניה אהובתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx Auf Gehts Deutschland
הולנד היא הנבחרת היחידה שניצחה את כל המשחקים במונדיאל עד עכשיו וגם נצחון בדרך על ברזיל אז מספיק לקשקש, אם ספרד המשעממת והאפורה תזכה זה יהיה ביזיון, בלי וייה הם מזמן היו בבית. המונדיאל הזה הוא המונדיאל הכי גרוע בכל הזמנים בלי שום קשר, לא זכור אפילו משחק אחד מלהיב מהטורניר הזה.
נו באמת... איטליה עם סגל בזיוני במונדיאל הזה אף אחד לא ציפה לכלום והיום בהסתכלות לאחור זה אפילו לא הפתעה שהיא הודחה, בטח עם מה שראינו מהסגל הזה... מה שכן במונדיאל 2006, תרצה או לא, איטליה היתה הכי טובה, זכתה בצדק, ועל הדרך ניצחה את גרמניה במשחק שלה, ההתקפה, בחצי הגמר הבלתי נשכח בדורטמונד.
נו באמת, אתה יכול להגיד את זה על כל אלופה בחמשת המונדיאלים האחרונים ואם לא יותר. אף אלופה לא באמת סחפה עם כדורגל מרתק. צרפת 98 שנחשבת עד היום נבחרת סופר איכותית עברה בית קליל עם סעודיה ודרא"פ, שער זהב מול פראגוואי, פנדלים מול איטליה, צמד של תוראם משום מקום במשחק חלש נגד קרואטיה, ומשחק ענק אחד ויחיד בגמר. ברזיל 2002 עברה נבחרות בדיחה (ועשתה מהפך בקושי נגד טורקיה בפנדל שלא היה לקראת הסיום). פוקס אחד מול אנגליה של דיוויד סימן ופתאום היא בגמר. איטליה 2006 - בית נוח, אוסטרליה ואוקראינה בנוקאאוט, פוקס נגד גרמניה ממש לפני הפנדלים וניצחון דחוק בגמר. וכן הלאה, עוד אפשר ללכת אחורה.
ממש לא הייתה הכי טובה וממש לא זכתה בצדק, תאמין לי שאני זוכר את כל המונדיאלים משנת 86. בכל מקרה זה לא שייך לפה.
גם איטליה לא הרשימה יתר על המידה במונדיאל הקודם. בכל מקרה, בתור אוהד ספרד, הולנד ראוייה יותר מימנה לזכות, גם מבחינת תוצאות, וגם מבחינת יכולת, אני לא אשקר שספרד הנבחרת הכי משעממת במונדיראל הנוכחי. היו משחקים מרתקים ומהנים במונדיאל, כמו אנגליה-גרמניה, ארגנטינה-גרמניה, אבל זה בהחלט המונדיאל החלשה ביותר שראיתי.
ספרד נראית זוועה בגלל מאמן,אבל צריך לתת כבוד לשחקנים שהצליחו להגיע לחצי גמר למרות שכמעט כול אחד מהם משחק בתפקיד שלא שלו. אמרתי כבר מזמן,אם לא הייתי אוהד ספרד אז הייתי מקיא מלראות אותם זוכים בגביע. הדבר הכי קשה בספורט זה לראות שחקני גדולים מעונים ע"י מאמן.
2002 היה יותר חלש. אולי יותר מרגש בגלל נבחרות קטנות שהפתיעו, אבל מבחינת הרמה, אפילו משחק גדול אחד אי אפשר לסחוט מהמונדיאל הזה.