חצי גמר ליגת האלופות: מהפך בלתי נתפס לריאל מדריד על סיטי מסדר לה דייט מול ליברפול וקלופ בגמר הגדול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Raulito, ‏26/4/22.

1. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה עוד ראמוס עשה? הטיל כישוף על פירמינו וגרם לו לאבד את כל הכישרון? הנחה את פיקפורד להשמיד את הברך של ואן דייק?

*/aaarofl

יודע מה נזרום איתך, איפה העונה ריאל הרוויחה משיפוט? הפנדל היום לא מוצדק? לא הייתה יד בשער של אלונסו? אמבפה לא היה בנבדל בשער שנפסל לו בשמינית?

2. Ever Banega Member

וואקר מהיר בטירוף אבל אם הוא אוכל את התרגיל הזה אני לא בטוח שהוא מספיק לחזור. ואגב גם קאנסלו מאוד מהיר.

3. oranfu Member

ווקר מספיק לחזור. זה למה הוא בסיטי, המהירות שהוא מסוגל לחזור ולכסות על טעויות של ההגנה היא מטורפת.
    קאנסלו מהיר, אבל לא עד כדי כך. אולי הוא היה מקשה על ויניסיוס יותר אבל אני לא חושב שהוא משיג אותו.

את התרגיל עצמו על הקו כל מגן יכול לאכול.

ראמוס לא הטיל כישוף על פירמינו ולא קשור לפיקפורד.
    נשאלו איזה טעויות שיפוט היו לטובת ריאל ורשמתי. ראמוס היה חייב לראות אדום באותו משחק, לא חושב שיש מישהו מלבד אוהדי ריאל שיתווכח על זה.
    זה גם היה ונגמר, אני לא מחפש להתלונן על זה בכלל.

4. Civil Anti Madridista

על איזו פלנטה אנשים חיים פה שמאחרז ופודן לא מספיק איכותיים בשבילם מול השער שעל זה מסיקים את ההחמצות היום?

ג'יזס.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. קשר שמאלי Member

אין בסיטי גולר איכותי. זה ברור לכל מי שעוקב אחרי הקבוצה הזאת.

נערך לאחרונה ב: ‏27/4/22
  6. Raulito Madridista

"עוולות שעלו בחיי אדם" זה קשוש בלבוש. לגבי הכדורגל: סיטי כבשה רביעייה ויכלה לכבוש שמינייה. אז כמה שקאנסלו גדול זה לא משמעותי. וקאנסלו לצורך העניין תמיד חושב התקפה, הוא אמנם מנסה להיות אגרסיבי והוא מאוד מהיר אבל הגנה זה לא הצד החזק שלו. ויניסיוס יכול להאכיל קש כל שחקן הגנה באירופה גם אם לעתים הוא מסורבל. ריאל שיחקה בלי קאסמירו שהוא כל הקישור האחורי שלה. היה כדורגל טוב היום, 80% מצד סיטי, 20% מצד ריאל, אחלה משחק. ציינתי אגב בפריויו למשחק שסיטי עם בעיות קשות בהגנה.
    פודן היה היום קצת מרושל מול השער לדעתי, אבל אני זוכר חלקים במעורפל. מאחרז למשל בעט שם בעיטה אדירה בסיבוב לרחוק כמו הנרי, אולי סלאח ואמבפה מבקיעים משם. פפ הלך עם מאחרז וקלע בול. חבל שלא ניסה את סטרלינג.

ריאל מדריד של שלוש הזכיות בצ'מפיונס נהנתה גם משופטים וגם ממזל. ובעיקר היה לה תור זהב של שחקנים היסטורי. ואותה באיירן שאוהבים לבכות על העוול שנעשה לה - זכתה לפנדל שלא היה ולא נברא, כשקרבחאל הדף בעיטה של ריברי עם החזה, באיירן הובילה 0:1 וקיבלה פנדל אבל וידאל השיכור החמיץ.

7. k_700 Member

לא בטוח בכלל.
    אני חושב שיש מצב שפפ היה מאוד רוצה את המאץ׳ אפ של קאנסלו- וניסיוס וכשבצד שני יש את זינצ׳נקו שיכול לתת עבודה טובה בבילד אפ עם הקשרים ההתקפיים שבצד שלו.

בכל מקרה סיטי החסירה את שני המגנים הראשונים שלה.

8. k_700 Member

מה קראתי פה עכשיו?
    לא חושב הגנה, הגנה זה לא הצד החזק שלו?
    אין מגן בעולם שעושה הגנה ברמה שלו והכי מצחיק שכמעט אין הבדל בין קאנסלו בימין לקאנסלו בשמאל.
    בשניהם וורלד קלאס.
    וניסיוס מהיר מקאנסלו אבל קאנסלו חכם מפרננדיניו ומגן טבעי שסביר שהיה מקשה הרבה יותר על וניסיוס לעשות את הסיבוב הזה כאילו עומד מולו אוויר(או בפשטות שחקן עבר שהוא לא מגן).
    קאנסלו גם יודע לעשות את העבירות צהוב הקטנות האלה, לפרנדדיניו לא היה רגליים וברכיים אחרי המהלך הזה, הוא נשאר לצלם.
    וזה בכלל לא החור היחיד שסיפק שם במחצית הזאת.

Civil אוהב/ת את זה.
  9. Raulito Madridista

קאנסלו נחשב למגן מיוחד בגלל היכולת ההתקפית שלו, נו באמת. עובדה שהוא שיחק לא אחת כקשר גם אם לא במנצ'סטר סיטי. זה לא אומר שהוא לא לולב בהגנה ולא קונוס. עשית אותו לשילוב של פיליפ להאם ומאלדיני, חאלאס. איזה קטע, באותו מגרש בדיוק היה שחקן עם יכולת הגנתית טובה ממנו שפשוט היה ביום גרוע - קוראים לו פרלאן מנדי. חזק פיזית מקאנסלו, מהיר לא פחות ממנו.
    וכל שחקן היה מתקשה לעצור את ויניסיוס שהשנה הפך לשחקן שמספק רגע קסום אחד קבוע כמעט בכל משחק, אפילו נגד צ'לסי שהוא היה קטסטרופה. עניתי לך - היינו בלי קאסמירו שגם ביום שחור הוא יודע איפה לעמוד, ראית אתמול שלא היה לנו קשר אחורי? פרננדיניו אגב נראה מהיר מאוד לשחקן שאוטוטו בן 37. כל זה לא סותר את העובדה ש-7:2 לסיטי היה אתמול משקף הרבה יותר את מה שקרה על כר הדשא. ואפשר גם להגיב לפוסט בלי לעשות דרמה.

תקציר גניבת הדעת: פרננדיניו שאכל הטעייה מוויניסיוס (אפשר לחשוב שמריאנו דיאס עבר אותו) - גם בישל את השער של פודן בנגיחה. אלאבה היה לא כשיר והוחלף במחצית, מנדי גם כן לא במאה אחוז כשירות, קאסמירו לא שיחק בכלל. לא רק לסיטי היו בעיות. ובכל מקרה אלה הפערים ה-7:2 היה משקף.

נערך לאחרונה ב: ‏27/4/22
  10. zivmay Member

החוקה לא השתנתה בנוגע לפנדלים? הכדור ניתז מהראש של לאפורט ישירות ליד, בדרך כלל לא שורקים לפנדל במקרים דומים.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@zivmay - חוץ מלקטוע לעצמו את היד, לאפורט לא יכל לשלוח אותה יותר רחוק מהגוף.

אחת מתצוגות השיפוט הטובות שראינו בשנים האחרונות.

סיטי של פפ תמיד הייתה קבוצה שמתמזמזת עם המצבים שלה. אם אתה צריך 3-4 מצבים בשביל לתת גול, אתה בבעיה. סיטי פותרת את הבעיה כי היא מגיעה לאותם 10+ מצבים, אבל זה לא רק מזל של ריאל. כן זה יכל להגמר 7 או 8, אבל זה לא וזה מה שמשנה.

הגומלין פתוח לגמרי בעייני, גול של ריאל בקלות מכניס את סיטי לסחרור, ועוד לא דיברנו על זה שכולנו מחכים להתחכמות של פפ

12. Raulito Madridista

סיטי היא לא פ.ס.ז' - היא לא תקבל פיק בירכיים מיד גם אם תספוג, אין לה שחקנים עצלנים כמו ניימאר וכן הלאה, יש לה מאמן גדול. אני חושב שהיא כן עשתה התקדמות באירופה, כבר לא צוחקים עליי. יש את הפאשלה נגד ליון אבל באותה עונה היא הדיחה את ריאל, הגיעה לחצי הגמר העונה וגם לגמר, כשאשתקד היא בעטה את פ.ס.ז' וכן הלאה. ריאל צריכה גול, והיא בבית 'חייבת' לא להיות פאסיבית, זה לרעתה. ראינו עד כמה זה לא היה כוחות כשאנחנו עם אמצע של שלושה קשרים (וגם עם ארבעה היה לנו קשה). למשל המשחק נגד צ'לסי בו 'יצאנו מהקבר' הוא בעיקר לחובתנו ולא לזכותנו, לא היה צריך להיקלע למצב כזה מלכתחילה נגד קבוצה התקפית מוגבלת נגד צ'לסי.
    אני חושב שהחמצות קורות גם אם זה מזעזע והנה ברנרדו דפק גול מהסרטים בבעיטה לחיבור ככה בהפתעה, אבל הבעיה של סיטי היא השאננות בהנעת הכדור מאחורה, הם חילקו שתי מתנות ובכלל לא היו שם מאה אחוז.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני בטוח שאוהדי ריאל וסיטי פחות נהנו מהמשחק והמהתהפוכות האלה, אבל בתור האוהד הנייטרלי.. הרבה זמן לא נהנתי ככה ממשחק כדורגל.
    משחק משובח. מזכיר למה אני אוהב כל כך הרבה את המשחק הזה. בחיי לראות משחק כזה אחרי ליגה ישראלית... וואו.. לא להאמין שזה אותו הענף.

14. קשר שמאלי Member

קרבחאל דווקא הזכיר לי אתמול את הכדורגל הישראלי. רק לא אתמול, בכל פעם שאני רואה אותו משחק אני נזכר בשחקני הגנה ישראלים

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

פודן עם תשעה שערי צ׳מפיונס. האנגלי האחרון שעשה זאת עד גיל 21 זה ווין רוני.