לא בולשיט, בכל זאת לא תחרות קשה עד כדי כך וכן כרטיס לאירופה, אבל בהחלט מסע מפרך ואולי גם לא נחוץ להרבה קבוצות, צריך לבטל את זה מהסיבה הפשוטה שהגעה לאירופה צריכה להגיע בזכות ולא בחסד - ולהגיע ממקום עשירי ומטה לגביע אירופה בלי שעשית אפילו קמפיין גביע נורמלי - זו לא זכות.
על פי החשיבה הזו טוטנהאם צריכה לפרוש לאלתר מגביע אופ"א, זכיה בגביע הזה צריכה להיעשות בזכות ולא בחסד של פקידים זוטרים שהחליטו להעביר מסר על גבה של היריבה... אף אחד לא עשה לניוקאסל שום טובה. הם כולה קיבלו את הזכות להתמודד על הכרטיס - אף אחד לא נתן להם אותו בחינם. להסתובב בכל מיני חורים באירופה הלא ממש קלאסית ביולי-אוגוסט כשכל הקבוצות בליגה שלך עוד עובדות על כושר זה לא בדיוק תענוג או פרס. ניוקאסל (והיא גם הוכיחה את זה במסע שהיא עשתה במפעל עצמו העונה) היא מתמודדת ראויה במפעל לא פחות מכל קבוצה אחרת, בטח לא מקבוצה שמסיימת במקום השלישי בליגת העלק של המזרח התיכון.
ניצחנו 5 רצוף אז וילה "סידרו לנו" ? הבעיה שעכשיו אנחנו מגיעים למשחק נגד צ'לסי פחות מיומיים אחרי סבילה ! היינו צריכים לבקש להנחית את המטוס ישר בברידג' ולשחק. לגבי סביליה,לדעתי אנחנו בבעיה גדולה למשחק הזה. דווקא במשחק מסוג כזה רושה יכול לעזור והבעיה שהוא לא יכול לשחק באירופה. אני לא יודע איך צ'ימבו יסתדר כבלם מול פרדי ושאר הכשרונות שם. חוץ מזה שאנחנו מאבדים מגן ימני גדול עם כל הכבוד לסטלטרי. התקווה נמצאת בחלק הקידמי. אני חושב שאנחנו שווים שער חוץ בכל מזג אוויר. ברבס או קינו או לנון או סטיד או דפו חייבים לנעוץ אחד לפחות.
לדלי קרוב מאוד לחזור (הוא רוצה מול צ'לסי,יול חושש) טאייניו כשיר. גארדנר קרוב לחזור. מידו גם כן. החדשות הרעות הן שביג טום נפצע בקרסול ויעדר שלושה שבועות בערך.
צריך לעשות שינויים גדולים בקבוצה לקראת עונה הבאה. שנוכל להתחרות על מקום בצ'מפיונס. בעיקר הגנה כי יש לנו התקפה מעולה ברבטוב,דפו קין ומידו. זו התקפה גדולה אבל ההגנה לא ממש מתפקדת השנה אסור להגיע למצבים מביכים שנחטוף רביעייה בבית ממנצ'סטר. למרות שזו מנצ'סטר אנחנו לא קבוצה מליגה שנייה ואסור שזה יקרה. צריך לעשות שינויים דרסטיים בהגנה. הייתי מביא את בן חיים לא בגלל שהוא ישראלי. הוא באמת בלם מצויין. אפשר לנסות להביא את פריירה מצ'לסי. דניאל אלבז מסביליה מגן ימני ענק גם כן.
יש לכם הגנה כשרונית מאוד,אבל מאוד. אבל התרנגולים היקרים לא מנצלים את הפוטנציאל שיש בהם,דווקא אני לא רואה חסרונות בצ'מבונדה,דווסון,פוי לי,גרדנר,רוצ'ה,אקוטו וקינג הפצוע. לטוטנאהם יש סגל מצוין בשביל ליגת האלופות,אבל כך הגורל קובע. כמובן שאלבש לא יזיק,אבל אתם לא צריכים מגן ימני,שרוב המשחק נמצא בחצי השני של המגרש,ומשחק כאילו הוא קשר. אתם צריכים פשוט לשחק הגניףכמו שהזכרתי יש להם הגנה מצוינת,ולעונה הבאה לא יזיק לשנות טקטיקה,ולרכוש קשרים הגנתיים.
אני לא יודע לגבי בלם. קשה לשפוט את רושה, הוא איטי להחריד אבל הוא חזק וקשוח, מזכיר לי קצת את יאפ סתאם במשחק שלו (כמובן, הרבה פחות טוב מסתאם, אבל סגנון דומה), יש לו קצת בעיה עם הנגיחות, אבל זה די נפוץ אצל בלמים חדשים בפרמייר. אני בספק אם קומולי ירצה להשקיע ברכש להגנה. רושה הובא מהסיבה הזו בדיוק, לדלי לא משחק באופן סדיר והוא כן דורש גיבוי, אבל בוא נאמר שאת קנבארו מן הסתם לא נראה, יש התעניינות בסהא, הבלם ההוא מליגת המשנה ואומרים שהוא די טוב, הרכש האחרון להגנה מהכיוון הזה התברר כנפלא, הלוואי שיבוא - במקום גארדנר - כל דבר יהיה עדיף עליו. הרכש הכי חשוב בקיץ עם בכלל - מחליף סולידי למידו, אלא אם מקדמים מישהו מהצעירים שלנו, וקשר שמאלי.
עדיין צעיר מדי... תן לו עד שנה שנתיים. עניין די דחוף לדעתי הוא לתת לטאארבאט קצת הרצה בפרמיירליג לקראת סוף העונה, לא בצ'לסי אבל אולי נגד וויגאן ב 15/4.