לא נורא חברים! כעת נשאר להתרכז בליגה ולקוות לחזור לאופ"א שנה הבאה. נותרה רק הבעיה הקטנה של להפטר ממספר שחקנים דוגמאת ג'ינאס (פחדן בחלק ההתקפי, מסירות לא מדוייקות), דפו (10 מיליון ממנצ'סטר?) ואולי גם גארדנר אם לא מכת הפציעות הטורדנית בהגנה. הגיע הזמן גם להביא שחקן שדה מנוסה שיוכל לסחוב אותנו לאורך כל העונה. זוקורה אמנם משחק טוב והאדלסטון מראה סימנים של כוכב בהתהוות אבל זה עדיין לא מספיק ברמות הגבוהות.
אפשר לעשות תיכנונים מפה ועד הודעה חדשה, אפשר להעלות הרכב כזה או אחר, אפשר ללכת על טאקטיקה כזו או אחרתת אפשר הכל,אבל דקה שלישית לקבל גול מטופש שכזה,שחקן במקום להרחיק כדור פשוט בועט על עצמו וכל הקלפים נטרפים. טוטנהאם הראתה אופי כשחזרה מפיגור 2-0,הגיע לכמה מצבים(דאוסון בכדור קופץ בתוך הרחבה,אבל מילא הוא,בלם,בארבטוב,חלוץ נהדר,כדור רוחב בתוך הרחבה וכל מה שצריך זו נגיעה קלה בסגנון קראוץ לפינה,בארבטוב בעט על הדשא)שלו היו כובשים את ה 3 היה מספיק זמן בכדי לתת בליץ ולעשות את המהפך. אמרתי לרובי קין לקראת סיום המשחק,שבתור אוהד יונייטד ושרציתי שטוטנהאם תנצח ותעלה שלב,כמה מתסכל לי לראות דברים פשוטים שעובדים ביונייטד כמו כלום וכמה מסובכים הם בקבוצות אחרות ובמקרה הזה בטוטנהאם, צריך לפטר את יול.
היה כאן שילוב של חוסר מזל והבדל מקצועי בין הקבוצות. חוסר מזל,בשער הנגיחה של פאלופ שהעלה אותם,בהגרלה שהביאה לנו את סביליה,ובשופט הליצן שהיה במשחק הראשון. מבחינה מקצועית,סביליה היא קבוצה של ליגת אלופות. מה שהם עשו לנו בחצי הראשונה בליין היה מדהים.לא ראינו את הכדור בכלל...דניאל אלבס שכבר מהגמר שלהם בעונה שעברה אני טוען שהוא המגן הימני הכי גדול שראיתי,שיחק בקישור בצד ימין והאכיל את צ'ימבונדה כולל השחלות בין הרגליים. המאמן שלהם ניצח את יול בגדול בציוות של אלבס על צ'ימבו. יול נרדם,וכמו שצרחתי כבר בדקה העשירית שיחזיר את צ'ימבו ימינה כי ככה הוא מבזבז מגן התקפי שלא מצליח לתקוף בצד שמאל,ושלא נדבר על להגן עם רגל שמאל... יול ידוע כמאמן שלא מגיב לדברים האלה. שהתחלנו לשחק היה כבר מאוחר. צריך לומר שאפו לקהל המדהים שלנו שעם תחילת המחצית השנייה נכנס פתאום לטירוף וסחב את הקבוצה קדימה. גם בסיום הם לא הפסיקו לשיר,והוכיחו איזה קהל הוא מהטובים באנגליה. כולם רואים איזה זריקת מרץ הזכייה באופ"א נתנה לסביליה וחבל שזה לא קרה לנו. טוטנהאם תוכל לעלות שלב ברמה רק ע"י כניסה לאלופות או זכייה באופ"א וזה קשה מאוד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx WE LOVE YOU TOTTENHAM
בקשר לנאמר על טאיניו, אני דווקא מחבב את השחקן אבל הוא ממש שיחק מחוץ לעמדה שלו (מגן ימני) שם הוא כמובן לא יכול לבוא לידי ביטוי ובטח שלא נגד סביליה שהיא פחות או יותר שוות כוחות (אם לא יותר חזקה). הוא בטוח שיחק יותר טוב מג'ינאס.
כמה חבל על טוטנהאם, כל כך רציתי שתהיה נציגה אנגלית גם בחצי גמר אופ''א... ראיתי את המשחק והוא היה גמור כבר מהדקה ה8, ידעתי שטוטנהאם לא תצליח להבקיע לסביליה 4 שערים ב90 דקות ובדקה ה68 כשטוטנהאם דחקו את השוויון קיוויתי לרגע כי אני אוכל את הכובע ואני אהיה עד לעוד מהפך אנגלי ענק באירופה. אבל אז משהו נתקע, ברבטוב היה קצת חלוד אתמול, אולי זה מה שהכריע. בכל מקרה, בהצלחה בליגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
הם שיחקו פשוט מצוין ב 40 דקות הראשונות, אבל אחרי זה עברו ללצלול ולהעביר זמן. מעצבן, אבל פשוט יותר מדי דברים היו לרעתנו. אי אפשר לנצח כשכל הרבה דברים משתבשים לך לפני המשחק וממש ב 3 הדקות הראשונות..
המלך אומר שהוא לא היה כשיר,ושהוא השתתף רק בגלל החסרונות והתשוקה שלו לקחת את הגביע. אין יותר סמל ממנו. http://www.dailymail.co.uk/pages/live/arti...779&ito=newsnow
אולי מספיק עם הרחמים כאן? בסדר הבנו שכל האנגלים אוהבים את האנגלים (תכף יבואו קירק והשני האוהד ארסנל ויגידו שלא הגיע לנו, וזה באיזשהו מקום גם נכון). כדורגל זה משחק של בני אדם, ובני אדם טועים, אין מה לעשות זה חלק מהמשחק אז נכון ששני השופטים למעשה יכלו להפוך את הקערה על פיה. אבל הם לא וזה מה שחשוב. צריך להגיד יפה שלום לאירופה, להתרכז בליגה ובמשימה להגיע שוב לגביע אופ"א. לסיים כמה שיותר גבוה כדי שנוכל לקבל יותר כסף מהליגה לחיזוקים ולהביא חיזוקים אמיתיים. (בעיקר קשרים באמצא או מאחורי חלוץ- לא שזה קיים בכלל היום במערך שלנו אבל אולי שיהיה לנו רב גוניות בחלק ההתקפי כפי שאנחנו רואים אצל יוניטייד , אני יודע שאין לנו אותם תקציבים).
ידעתי שבסוף תוכיחו איזה עלובים אתם (לא הקבוצה... אהה... בעצם גם היא). אפילו כשאני מחזיק את עצמי ולא כותב לכם כלום לא לפני ולא אחרי שאתם שוב מוכיחים כמה חומים אתם - אתם עוקצים אותי. נו, אם כבר אז כבר. אסור לפטר את יול!
אז ערן מבקש את סילבאן דיסטאן לתרנגולים האוהבים שלו למרכז ההגנה בעונה הבאה. אני בספק גדול מאוד אם הצרפתי יסכים לעבור אליכם, כי אחרי הכל הוא מגיע כמחליף ראשון במרכז ההגנה, ואני ממש לא בטוח שזו השאיפה שלו שהוא עוזב את השיטי.כן, הוא בלם טוב מאוד, אבל עדיין אין ספק שקינג את דוסון, כל עוד הם כשירים, יקבלו עדיפות בפור גדול על פני דיסטאן.וגם מה יעשו עם רושה?בשביל זה הביאו אותו, שיתייבש על הספסל כבלם הרביעי של הספרס?קשה לי להאמין. עמדת הבלם ממש לא אמורה לעמוד בראש סדר העדיפויות של יול/מאמן כלשהו שיחליף אותו.אני רואה את זה כך: רובו צ'ימבו - קינג - דוסון - רצוי מגן שמאלי חדש(בייל נשמע נהדר) לנון - ג'ינאס - מלבראנק/רכש במקום זוקורה שיעזוב(סידוול נשמע מצוין) - קשר שמאלי חדש(פדרסן בעדיפות ראשונה, דאונינג כשנייה) ברבאטוב(שיתנו לו לסיים את הקריירה בליין) - דפו/קין + חלוץ נוסף במקום אום כולתום. אה, ולזרוק את גארדנר, אום כולתום 2(גהאלי), אום כולתום 1, למכור את זוקורה, לעשות טובה למרפי ולתת לו לשחק אצל אחת העולות החדשות או קבוצת תחתית כמובן. זה מה שאני לפחות הייתי עושה, צד שמאל חדש לחלוטין, כל יתר העמדות טובות מאוד, גם מכירה של דפו ואולי בכסף הזה פלוס תוספת קטנה להביא את בנט, במיוחד אם האדיקס לא ישרדו(למרות שהם כן), יהיה אפשר להביא אותו במחיר יותר הגיוני.אה, ולפטר את יול.
למכור את זוקורה ? בחודשיים האחרונים הוא השחקן מספר 1 שלנו. אותו סיפור של זר שמסתגל ונהיה שחקן חדש. אתה מתייחס לעמדת הבלם כאילו המלך ישחק קבוע,אבל לפי השמועות אנחנו מחפשים בלם של הרכב ראשון כי ללדלי :aaa8: יש בעיה שכנראה תחזור על עצמה מידי פעם. רושה יכול להיות בלם רביעי כמו שגארדנר היה. אקוטו מאוד צעיר וגם הוא ישתפר בעונה הבאה,וחוץ מזה לי גם בסדר בעמדה הזאת. אם לא נצליח להביא את ויין ברידג' או שחקן ברמה הזאת אז זה לא אסון להישאר עם שניהם. מידו בטוח עוזב,ואנחנו מחפשים סוג של חלוץ גבוהה וחזק ומדברים שוב ושוב על זיגיץ' מסנטנדר. בטוח שיחפשו גם קיצוני שמאלי וכמו תמיד לא נמצא... פדרסן הוא שחקן שתפור עלינו,אבל לא ברור לי למה הוא ראש קטן ולא רוצה כבר לעזוב את בלקבורן. גם נאני מאוד מבוקש אבל הפורטוגלים רוצים 14 מיליון. בקיצור בו נעלה לאופ"א ואחר כך תתחיל עונת המלפפונים,אבל לעולם לא למכור את זוקורה שנראה נהדר סוף סוף. חוץ מזה איך אפשר לוותר על ה"דידייה זוקורה דו דו דו"... http://www.youtube.com/watch?v=YSh5vRzrlFg
לא יודע עד כמה חלוץ של סנטאנדר יתאים לנו בכל זאת אנחנו מחפשים רמה עולמית אז לא נראה לי שחלוץ מקבוצה כזאת יהיה טוב לנו בהחלט בנט או נאני יותר מתאימים. גם אני לא הייתי מוכר את זוקורה. כאילו מה? נישאר בלי קשרים אחרויים ברמה גבוהה (האדלסטון בדרך לשמה אבל עדיין לא). ואהבתי את השיר על זוקורה... ואם ה :aaa8: לא יכול לשחק כל העונה בהחלט צריך בלם ברמה גבוהה קודם כל.