חבר'ה, יש דיון לליגות נמוכות, לחדשים מביניכם עם הסטיות המקוריות - תמצאו שם בית חם. קירק, אני לא מגן בחירוף נפש על יול, אני לא מסתיר את תהייתי בקול רם על זמן הלמידה המאוד איטי שלו ועל טעויות יסוד שלצערי הוא עדיין עושה, אבל! א. אני לא חושב שלהכניס את האדלסטון במקום לנון נבע משיקולים הגנתיים, לנון לא היה במשחק וארסנל שלטה במרכז השדה, האדלסטון הוא לא קשר אחורי כמו שהוא מארגן משחק וזה בדיוק מה שהיה נחוץ לנו באותו רגע, כך שאולי בעיניך זה חילוף הגנתי, בעיניי לא. באותה מידה יכולת לומר שלהכניס את ססק במקום ליונגברג זה חילוף הגנתי - האם ונגר רצה לסגור את זה בהפסד מינימלי???. גם שני החילופים האחרים - סטיד במקום טאיניו (הקשר הכי פרווה בעולם, למל"מ מטורף) ודפו במקום זוקורה לא נחשבים בשום אופן חילופים הגנתיים. ב. מרטין יול לומד,כמו רבים בטוטנהאם כיום, את הסטנדרטים החדשים שלנו בכלל. אין לו נסיון, אבל יש לו אמביציה, כזו שהרימה את הקבוצה כשנדמה שהעונה הזו היא כישלון קולוסאלי (היא עדיין יכולה להסתיים בכישלון, אבל לא קולוסאלי), הוא הביא אותנו למקום שחיפשנו כמה שנים טובות בעונה השנייה שלו בקבוצה והראשונה כמאמן ראשי. כשהייתי בלונדון ראיתי שגם לאוהדים יש ביקורת כלפיו, הוא לא מושלם, אבל הוא נותן המון לקבוצה, ואני חושב שהתהליך שלו עדיין נמשך, ועדיין יכולים לצאת ממנו דברים נפלאים. אני אולי אופטימיסט חסר תקנה אבל אני באמת רואה שיפור העונה, גם התמודדנו לראשונה עם עומס של כמה מסגרות, הצלחנו לדעתי לפתח את שיטת המשחק ואנו פחות מסתמכים על הברקות ויותר הנעת כדור, יש לי פלוסים מהעונה הזו, אז עדיין יש מינוסים אבל גם הם אולי יימחקו בעונה הבאה. ג. במקרה מול ארסנל אני לא ראיתי בונקר, אבל כן ראיתי קבוצה שנכנעה ללחץ ולא הצליחה לצאת ממנו. זו בעיה, אבל זו לא בעיה שיטתית, בטח לא בעיה תפיסתית כמו שמנסים להציג, את יול כהורס משחק שמתפלל לתיקו. זה פשוט לא מה שהיה אתמול!
כריסטיאנו רונאלדו זכה בתואר השחקן הצעיר של השנה באנגליה לנון זכה מקום 2! כבוד גדול בנבחרת העונה יש לנו רק נציגות אחת והיא של בארבטוב הנבחרת שיצאה: ון דר סר,נויל,וידיץ,פרדיננד,אברה,גיגס סקולס,רונאלדו,גרארד,דרוגבה,בארבטוב
רק כדי להבהיר את העניינים: אארון לנון זכה במקום השלישי בתואר שחקן העונה של הפרמייר ליג, ובמקום השני בתואר שחקן העונה הצעיר.
הדרבי האחרון היה מבחינתי אחד הבזיונות הגדולים שלנו ואני מקטלג אותו קרוב מאוד לבושות מול יונייטד (5-3) ואם זה היה נגמר בהפסד (וזה היה צריך להיגמר בחמישייה) אז הוא היה ברשימת הבזיונות הגדולים ביותר. מחצית שלמה לא ראינו את הכדור. ברור שלא עשינו בונקר אבל גם לא נתנו לנו לעשות גם אם היינו רוצים... לא הצלחנו להוציא את הכדור לאאוט ולנשום קצת ! במצב כזה אנחנו היינו חייבים שחקן שמחזיק כדור באמצע וביג טום היה צריך להיכנס מיד. בפועל יול כרגיל איחר בגדול. הוא גם לא הזיז את לנון לימין כדי שסוף סוף ילך על הקו בדרך להתקפה. בפועל בגלל שלנון שיחק בשמאל הוא קיבל מסירה ובמקום לפרוץ על הקו הלך עם רגל ימין לאחור ולפחות פעמיים או שלוש הוא אפילו הגיע עד לרובו... זה היה משחק מביש ביותר עד שזה הגיע. http://www.youtube.com/watch?v=W_S3vvykORQ...related&search=
אולי לנון לא היה במשחק אבל אתה לא חושב שזה נובע מטעות של יול להציב אותו באגף השמאלי. ככה שלהגיד שזה לא חילוף הגנתי זה לא בדיוק נכנוןן. כי להכניס שחקן בעל אופי הגנתי במקום שחקן עם נטייה התקפית ברורה, לדעתי כן חילוף הגנתי (אם היה מציב אותו בימין שנינו יודעים שאני אהיה צודק אבל חבל שהוא לא )
אתה צודק, אני אמרתי מספר פעמים שזו טעות של יול שפעם אחר פעם שם שחקנים out of position, הוא מאוד עקשן על הדרך שלו ואני חושב שהפיתרון היחיד יהיה בידיים של דמיאן קומולי שיעשה את הרכש בקיץ. לא הגיוני שאין שחקנים שמאליים בקבוצה, חייבים לפחות קשר שמאלי אחד בקבוצה, אני מקווה שהרכש ייעשה, ששחקנים יבריאו והכל יהיה בסדר. אגב, רושה היה סביר כמגן שמאלי בתחילת המשחק, יש בו משהו שמאוד קשה לחבב, חוסר התמודדות עם כדורים ובפרט כדורים גבוהים או אפילו בחצי גובה. אני מאוד מקווה שהוא לא יותר מבלם רביעי לעונה הבאה, כמו שזה נראה כרגע הוא לא טוב ליותר מזה. אגב, האדלסטון ממש לא שחקן עם אופי הגנתי, הוא סוג של פליימייקר, שים לב למשחקים שלו העונה, רכז של ההתקפה, המראה הגדול שלו גורם לו להיראות כמו קשר אחורי אבל הוא ממש לא, הוא אפילו רך מדי בשביל העמדה הזו.
קומולי מכחיש שמועות שהוא בדרך לפרנסנל. http://tottenhamhotspur.rivals.net/default...=2&stid=8444956 ודפו מהלל את ברבטוב. http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=4...=football_home&