ברבאטוב שחקן מליגה אחרת, לא רואה אף אחד ממטר. עוצר כדורים שאף אחד אחר לא היה משתלט עליהם, מוסר מסירות מדהימות, יורד להגנה ומרחיק בנגיחות, חוטף כדורים. אתה תותח! אין אין עליך, מתים עליך, אתה הגדול מכולם! מצטער על הדאבל פוסטינג, אבל מגיע לו. וגם ג'ינאס {מר אדון דידייה זוקורה, אנא ממך, תפסיק לבעוט מרחוק!}
בארבטוב....אלוהים בשם גימי גריבס שבשמיים זה היה הגאונות אני לא זוכר כזאת איכות בשחקן שלנו מאז קלינסמן
בשן ובעין, שוב עשינו לעצמנו חיים קשים במשחק שכבר עמד בגדר טיול. לא ייתכן שעצם העובדה שכדור מוגבה לרחבה שלנו הופך לגול בפוטנציה. לא ייתכן שברגע שאנחנו ביתרון השחקנים יוצאים לנופש. לא ייתכן שברגע שטיפה לוחצים אותנו פשוט משתלטים על המגרש כשאנחנו פשוט צופים מהצד ומחכים לגול. לא ייתכן שקבוצה נכנסת למצב של שאננות כל כך גדולה שהיא פשוט מתחילה לצפות במשחק מהצד. הדברים הללו עלו לנו העונה ביוקר וימשיכו לעלות לנו ביוקר, הבעיה לדעתי היא הקישור הלא אגרסיבי שלנו וזוקורה בפרט, גם החיסרון של מגן שמאלי טבעי עשו את שלהם אבל לא ייתכן שרק בשביעית ממשחקי הליגה שלנו נשמור על רשת נקייה! היום ניצלנו הודות להברקה של קינו והצלות של רובו, מול ארסנל עמדנו להפסיד בגלל זה, מול וויגאן פיגרנו שלוש פעמים בגלל זה, אסור שנלך לאיבוד ככה!
ולמה זה בדיוק? נכון לעכשיו אנחנו ממוקמים במקום השמיני שלא נותן כלום. הפער הצטמק, חבל מאוד שליברפול פתחו רגליים מול פומפיי, המשחק הקרוב מול צ'רלטון מפחיד אותי מאוד, קיוויתי שהם ינצחו היום ויבואו מעודדים, במקום זה הם באים מולנו למאבק הישרדות וזה כבר לא טוב. אם נעבור את זה (ובתקווה שהניצחון הלא משכנע היום ייתן לשחקנים את ה-boost) אז בהחלט עשינו צעד מהותי קדימה.
מסכים עם הפרשנות של גיא ומודה מודה מודה שהוא כתב על הנאחס בריברסייד... ממה שהצלחתי לראות בין כל התקיעות היינו בקונטרול ושני החלוצים הגדולים שלנו (מישהו יודע כמה צמדים יש לקינו העונה ?) שכבשו 21 שערים כל אחד שוב עשו את העבודה. אפשר לומר שהפעם ההתקפה ניצחה את ההגנה הרעועה. מכלום הם חזרו והבית קברות שלהם התעורר. רושה שחה ברגע שהעבירו את דאונינג ימינה והוא בישל לוידוקה שברח לדוסון שיש לו את הרגעים האלה של חוסר ריכוז ונגח פנימה. אחרי כמה דקות שוב דאונינג שוב רוחב הפעם לרגל במצב יותר טוב מפנדל,אבל רובו שהיה עם הגוף ימינה הצליח לעצור כדור לצד שמאל בהצלה גדולה. ואז יול הכניס את לנון שפתח מבער והחזיר אותנו ליתרון שני שערים עם בישול לקינו. עוד נגיחה ושוב בלאגן... את הגול של ברבס בקושי ראיתי... חבל שליברפול עלתה עם הנוער ויהיה מאבק עד הסוף. יום שני בצ'רלטון ואז מסיימים עם שניים בבית מול בלקבורן וסיטי.
עוד שנה שנתיים וקין עוקף את טדי שרינגהאם בכמות השערים(לטדי יש 98 לקין יש 65) אג עוד 11 שערים נראה לי קין משלים 100 שערים בליגה הבכירה באנגליה!
אותו מספר נקודות ומשחק חסר ממקום 7, נקודה ומשחק חסר משישי ושתי נקודות ומשחק חסר מהמקום ה-5. הגולים הפעם לא היה באשמת רובו, אבל אם הוא היה עומד על הקו היה לו לפחות סיכוי קלוש לעצור אותם.
אותי מעניין אם מרטין יול רואה את השגיאות הללו ואיך הוא עובד עליהן, איפה האגרסיביות? מה זה החור המנטלי הזה שלנו שפשוט נותן ליריבה להשתלט??? מתי כבר יתקנו את הטעויות הבסיסיות הללו? אני חושב שהאיבוד של דאווידס בסופו של דבר כן עשה משהו, דאווידס עם כל השטויות היה תמיד צועק ומעורר את השחקנים, הוא היה נלחם ומוסיף המון כוח להגנה, אפשר לומר שאת הפקטור הזה לא כיסו עם זוקורה. זוקורה הוא השקעה גדולה מאוד של המועדון לכן אני לא רואה מישהו בא במקומו (למרות הידיעות על וראנייס וריו-קוקר), אני יותר רואה איך עובדים איתו על החסרונות שלו למרות שמלבד הכוח המתפרץ והמהירות שהוא מוסיף להתקפה לא רואים ממנו שינויים מרחיקי לכת בפרט לא בחלק הזה, הוא קשר מאוד מאוד מוגבל.
אתה לא צריך לדמיין, ראינו אותה כבר מספיק , אולי בעצם, לא ראינו.... בקשר למשחק: כל הכבוד ספרס, לא ראיתי, עושה רושם שהיה משחק טוב וחשוב מאוד שלא פיגרנו. אני מבין אבל ששיחקנו נורא בחלק מהזמן. ב"ה אופ"א!