יול גם אמר שהוא לא ימכור את קאריק ב20 מיליון........ראינו מה קרה. לא צריך להיות שאננים וצרכים לעמוד על המשמר.כבר אי אפשר לדעת מה יהיה.אל תיקחו את זה כסגור שהוא ישאר.
אני למשל מכין כישופים. כל פעם שאני קורא כתבה על ברבס ומעבר שלו לקבוצה אחרת אז אני קונה בורקס בולגרי מהמאפיה של משה אוננה ביפו ואוכל אותו.ככה אתה מגרש את השדים
תביא לברבטוב בורקסים, אולי זה יגרום לו להישאר. הוא אמנם יראה כמו אנדי ריד, אבל במילא הוא לא דופק ספרינטים כל המשחק. לגבי העניין עם וומבלי, אמרתי "עדיף לעבור לאצטדיון קרוב שלא שייך לאף יריבה עירונית". והתכוונתי שעדיף לעבור לוומבלי מאשר להיות כמו ווימבלדון ששיחקו מחוץ לבית (ותראו לאן הם הגיעו).
רובי, אמרת שצריך לחזק את הקבוצה כדי שהוא ירצה להישאר, וזה נכון, אבל אני מאמין שכבר כשהוא הגיע לטוטנהאם בקיץ הקודם הוא ידע לאן הוא מגיע, ואם הוא חשב שהקבוצה הזאת מתכוונת לעמוד במקום ולהאבק בשנים שלו שם על מקום 7-8, הוא לא היה מגיע מלכתחילה. זה לא שאירופה לא ידעה מי זה ברבאטוב עד הקיץ הזה, וזה לא שלא היו מודעים ליכולות שלו. גם בגרמניה הוא היה להיט, והדבר היחיד שהשתנה השנה הוא שעכשיו הוא להיט בליגה הכי טובה בעולם ולא בבונדסליגה. בלי קשר לחיזוק שיגיע(או שלא יגיע במקרה של הקיצוני שמאלי), לדעתי יש סיכוי לא קטן שיעזוב בקיץ,בין השאר כי אם בסופו של דבר תגיע הצעה מקבוצה כמו מנצ'סטר יונייטד הוא לא יסרב, וגם כי אני לא קונה את הבולשיט של יול על ה"גם תמורת 40M לא נשחרר אותו" משום מה זה נשמע לי מוכר מאיפושהוא.. מענין על איזה עוד שחקן הוא אמר את זה.
זה שברגע שיונייטד רשמו את המספרים שהם רשמו על הצ'ק עבור קאריק לוי לקח את הכסף ורק להפקיד בבנק כדי שהם לא יוכלו לחזור בהם, לא אומר שהמצב זהה לזה של הבולגרי. אי אפשר להשוות מכירה של שני שחקנים כאלה. קאריק שחקן בינוני ומוגבל, אפשר למצוא לו תחליפים בקלות וחשוב מכך - בזול. ברבאטוב מוכיח שהוא חלוץ מהרמות הגבוהות ביותר עם תכונות ויכולת שלא מוצאים כל יום ולא משנה כמה כסף יש לך בארנק. יש שחקנים שחייבים לשמור ויש שחקנים שהחל ממחיר מסויים פשוט לא שווה להתעקש עליהם.
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/arti...in_page_id=1779 יש איזה מליארדר רוסי שמסתובב בלונדון מאוד רעב. שילך לחפש מי שיזיין אותו והוא מוזמן לארוחה עם נעים. http://www.tottenhamtrust.com/viewnews.asp?id=370
קאריק היה הברומטר של הספרס בקישור, ברבאטוב הוא ה-איש שלהם בהתקפה. להשוות ביניהם כיחידים זה טיפשי, כי הם משחקים בעמדות שונות ולהשוות בין הכישרון שלהם זה לא לגיטימי, אבל ההשפעה של קאריק על הקבוצה הייתה גדולה(אולי פחותה מההשפעה והתרומה של ברבאטוב למשחק, אבל עדין גדולה) וההבדלים בין טוטנהאם עם קאריק לטוטנהאם בלי קאריק הם לא כאלו זניחים בלשון המעטה, ואת התוצאות רואים השנה. אין לי כוונה לגרות את התרנגולים כאן, אבל אני משוכנע שעם קאריק וברבאטוב השנה, הספרס נלחמים כיום על מקום בליגת האלופות. ואם זה לא כזה קשה, ואם הם כל כך זולים,אז למה המחליפים ש"כל כך קל למצוא" לא נמצאים בליין?(ובבקשה אל תציין את זוקורה. הוא אמנם שחקן מוכשראבל הוא לא תרם חצי ממה שקאריק תרם לקבוצה והוא לא מתקרב בכלל לקאריק בשיאו). וactions speak louder than words. ללנון, ג'נאס וכל שאר השחקנים שמתבטאים ואומרים שהם משוכנעים שהוא ישאר, או ליול שאומר שהוא לא יתן לו לעזוב, קל להגיד את הדברים האלה.רע זה לא עושה, וזה גם מחזק את האמונה של האוהדים בכך שברבאטוב ישאר. ואתה צודק, יש שחקנים שפשוט אי אפשר להחליף אותם, אולם מה יהיה בפועל? בוא נראה אותם בולמים ענין של מנצ'סטר יונייטד או צ'לסי, בוא נראה אותם דוחים הצעות של 20-25 מיליון ליש"ט. ברגע שיעשו את זה,דבר שהם כשלו לעשות במקרה קאריק, וזה לא משנה כמה מוגבל אתה חושב שהוא(טענה הזויה במקצת, בהתחשב בתרומה שלו למשחק שלנו השנה, וכמו שאמרתי מקודם התרומה הענקית שלו לספרס בשנה שבערה), המלאכה הושלמה. אם הם יצליחו לעשות את זה, יהיה אפשר לדבר עליהם ברצינות כמועדון עם יומרות, שנמצא בדרך הנכונה לחזור להיות מועדון גדול שיש להתחשב בו בליגה ובהמשך באירופה, כי אחד המאפינים של מועדון גדול היא היכולת לשמור על היהלומים שלך, ואם אתה לא מצליח לעשות את זה, אין לך שום סיכוי להתקדם. ואין ספק באשר ליחודיות של ברבאטוב כשחקן ובאשר לכישרון שלו.ברבאטוב שחקן מדהים וגם אין ספק שזו מציאת השנה בכדורגל העולמי. פאק, אני לא מבין איך שילמו עליו רק 12 מיליון ליש"ט(בהתחשב בכך שבפטיסטה מוערך בערך באותם סכומים ע"י ריאל, זה אפילו מעליב), ואם הספרס יצליחו לשמור עליו הוא יהיה אחד הרכישות הגדולות שלהם בהיסטוריה. האם הם יצליחו לשמור עליו? אני לא בטוח.
אני בטוח שבעונה הבאה הוא ישאר. אחרי זה נראה... הכסף לא הנושא כאן בכלל כי גם בלי מכירה שלו אנחנו נוציא מיליונים בקיץ כך שזה לא מפתה אותנה בכלל. לגבי קאריק,זוקורה הוא שחקן שונה לגמרי. לזוק יש כח פריצה והוא משחק מהר אבל יכולת המסירה שלו היא בינונית מאוד ולצערי בתפקיד הזה צריך שחקן שמניע את כל הקבוצה במסירות ובזה קאריק הכי טוב. היחיד שיכול להחליף את קאריק הוא ביג טום אבל צריך לזכור שבגילו קאריק היה אלמוני לגמרי. לדעתי צריך קשר אחורי שיודע להניע את הקבוצה בסגנון צ'בי אלונסו ואין הרבה כאלה.
אין ספק שטוטנהאם בדרך הנכונה לטופ 4. לא קצת מוזר שארנסן עם כל הרקורד המכובד מאוד שלו ומי שנחשב ל"מגלה הכשרונות הטוב בעולם" לא הצליח להביא אף טאלנט רציני לספרס, לעומת דין קומולי שהוא די אלמוני לטעמי ומצליח הרבה יותר ממנו.