טוטנהאם הוטספר, האימפריה של צפון לונדון מודל 07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י קינג לדלי, ‏3/7/06.

1. קינג לדלי Member

קומולי עבד הרבה שנים לצידו של ונגר ונחשב למומחה רציני בתחום.

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארנסן לא גילה כלום? ארנסן הביא לנו את אארון לנון, בתור התחלה. הוא גם התעקש על קאריק שהיה פנטסטי עבורנו.
    הוא הביא הרבה שמות שכנראה לא ייצא מהם כלום, ועוד כמה שאולי נשמע עליהם בשנים הקרובות.

3. Pipe Member

עבודה של מגלה כשרונות רואים כמה שנים טובות אחרי ה"גילוים שלו". נדירים המקרים בהן סקאוט מביא שחקן בשנה מסוימת(ולא שחקן כמו רונאלדיניו או מסי למשל שגם ילד בן 5 יכול לזהות את הכישרון שלהם כבר בגילים המוקדמים), וכבר תוך שנתיים הוא פורץ לבוגרים ונהיה סופר סטאר ושחקן הרכב. הדברים האלה לוקחים זמן, וצריך הרבה סבלנות איתם.

Maor24,
    למה שסקאוט לא יהיה אלמוני? הוא לא צריך למכור חולצות ולהיות מפורסם, אלא צריך לעשות את העבודה שלו וזה למצוא שחקנים מוכשרים ולהפוך אותם לשחקנים טובים.
    זה שצ'לסי שילמו על ארנסן 10 מיליון ליש"ט והפכו אותו ל"סקאוט הכי מפורסם בפלנטה" לא הופך את כל השאר לפחות טובים.

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו כשנשמעו שריקות הסיום במשחקים הרלוונטיים עבורנו, אפשר לומר - תוצאות לא רעות, יכל להיות טוב יותר.
    ראשית כל, החדשות הרעות הן שצ'רלטון יתאבדו עלינו ביום שני. אצלם בבית, אם הם לא מנצחים הם יורדים ליגה, יהיה שם גיהנום.
    אברטון מנצחת את פומפיי במשחק שלכל הדיעות הכי טוב לנו היה תיקו, בין אם נעבור אותם בטבלה בסופו של דבר או לא, זה לא רלוונטי. אברטון שנה הבאה בגבעי אופ"א איך שלא תסובבו את זה, אנחנו לא, והם הופכים כרגע לפחות רלוונטיים עבורנו, כי נשארו שני מקומות שמובילים לאופ"א.
    ההפסד של רדינג נפלא עבורנו, בא משום מקום ותכל'ס מבטל אותם כמעט לגמרי במאבק הזה, אבל נכון לעכשיו הם עדיין מעלינו בטבלה וצריך לשרוף את הקלף הזה. אם לא היה לנו הפרש שערים כל כך עלוב (0 עגול) כבר תיקו מחרתיים היה עושה את זה, אבל זה לא.
    גם את בולטון אפשר די בקלות להשאיר מחוץ למאבק הזה עם ניצחון על צ'רלטון, מאמן מחליף, מוראל בקרשים, ניצחון שלנו בשני משאיר אותם מאחורינו, אבל קודם כל לעשות את זה.

ובכל זה יש לנו גם משחק נגד בלקבורן שיושלם ביום חמישי, המשחק הזה יכול להבטיח לנו מקום באופ"א אם ננצח גם בואלי אבל! וזה אבל גדול, אם לא ננצח את צ'רלטון ונפסיד בבלקבורן אנחנו מכניסים אותם חזק מאוד למאבק, אנחנו נכנסים לצרות גדולות. נקווה שהצבא של מרטין יול ישאיר לנו המשך חודש שקט, יש לי חודש לחוץ עם עבודה חדשה, שלא יגרמו לי לבזבז ימי חופש על ההתחלה!

5. samoel Member

זה בידיים שלנו צריך לגמור עם זה וזהו.
    צ'רלטון עם כל הכבוד להם צריך להבהיר להם שגם לנו יש על מה לשחק וזה לא פחות חשוב! חייבים ניצחון על צ'רלטון.

6. קינג לדלי Member

לדעתי התוצאות מצוינות לנו ורק אנחנו יכולים לירות לעצמנו בראש.
    אסור לשכוח שלכולם יש עוד משחק אחד ולנו שלוש !

אני לא מסכים עם גיא שצ'רלטון מסוכנים בגלל המצב שלהם.
    אני שונא לבוא למשחק נגד קבוצות שהפסידו לפני זה אבל צ'רלטון זה מצב שונה.
    הם גמורים מהתוצאות של היום ויש להם חוץ מאיתנו משחק חוץ באנפילד שיהיה חזרה גנרלית של ליברפול לפני גמר האלופות.
    צ'רלטון באים עם משקולות על הרגליים.הם יבואו עצבנים ומתוסכלים ובעיקר מפוחדים בגלל שהעונה מסתיימת ואין זמן לתקן.
    צריך לנצל את הלחץ הזה ולהביא נקודה מינימום.

אחר כך בלקבורן בבית (מסוכן) וסיטי בבית (הלואי כל יום).

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

יא מנחס! סיטי תמיד יכול להיות קשה.

אם בסופו של דבר נעלה לאירופה נוכל לומר שההנהלה עשתה תרגיל מאוד חכם על השחקנים שמאוד לחוצים לא להשתתף באינטרטוטו ולקצר את החופש.
    אני עכשיו בעד שפילד יונייטד, אם הם מנצחים זהו, הם נשארים בליגה, המשחק מולי בשידור, אני מסכים שאם צ'רלטון יידעו שהם במאבק של אחת משלוש זה יקשה עליהם אבל לדעתי הם יבואו להתאבד, בכל זאת קבוצה אנגלית ג'יהאד, חיזבאללה, איפה חוסאם גאלי?
    אני בינתיים ממש לחוץ בשידור וחיפשתי איזה חטיף לנשנש, כל מה שמצאתי בארון היה תפוחים מיובשים שאין לי מושג מי קנה את זה, אבל זה מה יש, דווקא די טעים (ולפי האריזה ללא שומן וחומרים משמרים!).

8. George Best Member

זה בסדר, יש את אל קארקורי, שמנסה להוריד ראשים בבעיטות חופשיות מ45 מטר.

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/07
  9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוסיף למשוואה את רובו וקיבלת תסריט מאוד מציאותי.

10. samoel Member

חחחחחחנקת אותי עכשיו...
    רובינסון קרוזו...
    איזה עונה איומה לשוער הזה... מסכן..

11. RealStretford Member

13/5 :aaa021:

(והמבין יבין)

12. spurs229 Member

כמעט ולא יכלו להיות תוצאות יותר טובות ממה שהיו.
    בולטון, רדינג ופומפי הפסידו.
    2 משחקים חסרים.
    והעיקר, הכל בידיים שלנו.

13. George Best Member

28 ב37 והמבין יבין.
    אבל אם יש קבוצה ששיטי עשויה עוד איכשהו לכבוש, זו טוטנהאם.
    בכל מקרה, איפה שיטי ואיפה טוטנהאם, הבדל של שמיים וארץ.

14. RealStretford Member

לא מסכים, תראה מה כתבתי ב "מחזור 37" הכל The same shit

15. George Best Member

מצטער פיטר, חוץ מריבים מטופשים(זה שאני כותב גדול, לא אומר שאתה צריך לחקות את הריבים המטופשים שלי פעם ב..) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx עם משתמשים אחרים.