כל ההסברים על החולצות החדשות. http://www.tottenhamhotspur.com/news/artic...unch120507.html אגב,את החולצה שדומה לבלקבורן נלבש רק פעם אחת בחגיגות 125 השנה למועדון. אם הבנתי נכון,מול סיטי נעלה עם חולצת הבית החדשה.
אם כבר עסקנו בחולצות חדשות, מה עם קולקציית החולצות החדשות שלנו ? חולצת הבית והחוץ של העונה הן חד-עונתיות, לכבוד חגיגות 50 השנים מאז אליפות הפרמייר ליג הראשונה והתלבושת הכחולה סיימה את הקדנציה שלה כעבור 2 עונות. מה מחכה לנו בעונה הבאה ?
יש סיבה שזה בדיון שלנו?? אני רציתי את התלבושת בלקבורן אבל מסתבר שהיא באיזה מהדורה מוגבלת או משהו כזה אז אני ילך על התלבושת חוץ
אפשר להשיג את זה עכשיו, אבל עולה 55 ליש"ט ... שוחטים. אני אישית הייתי מחכה שיצא זיוף טוב באיביי(כמו לחולצה השלישית של השנה).
לא יודע מאיפה שמעת, פקהארט לא תמיד בריזרבס, הוא עדיין משחק ברמות נוער בפעם האחרונה שבדקתי ושם הוא באמת מפגיז. תשמע, את פקהארט יצא לי לראות שבוע אחרי שקנינו אותו, ראיתי ביורוספורט משחק של צ'כיה עד גיל 18, הוא כבש שם שער בנגיחה בניתור שפשוט לא האמנתי, חשבתי שזו נדיה קומנצ'י, קפיצה מדוייקת מהמקום, ישר על הפדחת, גול נפלא. הוא באמת עושה רושם נפלא, שומעים עליו איזה דיווח מדי פעם בגלורי גלורי, אבל אל תשכח שמוסכים באנגליה ומגרשים בברנטפורד מלאים באנשים שהיו הדבר הבא. המרחק הוא עצום ולבנות על התפתחות של ילד זה חוסר אחריות משווע. אני אתן לך דוגמאות, לא חסר. לי ברנארד, שהשנה קיבל כמה עצמות בליגה בלית ברירה, נראה בפרמיירליג כמו חלוץ יותר מוגבל ממוגבל, אבל בריזרבס הוא מלך השערים שלנו ואחד הכובשים המצטיינים. לפני איזה 4-5 שנים היה לנו שחקן כנף-חלוץ בשם מארק ייטס, שאנשים היו בשוק מהמהירות והטכניקה שלו, הוא היה מפגיז בלי סוף בריזרבס וכולם היו בטוחים שהוא יהיה ענק. פעם אחרונה שבדקתי הוא היה בנורת'המפטון. והדוגמא אולי הכי טובה שיש לי בשבילך היא רורי אלן. אם אתה מבקר בליין ובא לך לראות אדם מבוגר פולט "אהההה" בתנועת יד מזלזלת תאמר לו רורי אלן. הבחור הזה שבר כל שיא אפשרי בנוער שלנו והיו בטוחים שיש לנו ג'ימי גרייבס ביד, ובפועל לא היה לנו אפילו אמיל הסקי. הבחור קיבל לא מעט צ'אנסים ואכזב בכולם, גם כשכריס ארמסטרונג היה פצוע הוא לא הצליח למצוא מקום קבוע בהרכב. בקיצור, ילדים זה שמחה, אפשר להאמין בהם, אבל רק מעט מגיעים לשם... לקוות כן, לבנות לא.
[/ כן טעות שלי, התכוונתי באקדמיה. הוא עדיין אצלנו לפי מה שאני זוכר(נראה לי גם בהשאלה בלסטר ?(תודה אלון:|)) יש קצת הבדל גילאים בין פקהארט לברנרד, ולמען האמת אף פעם לא ממש תפסתי מברנרד, הוא חלוץ בינוני.
לא צריך לקנות חלוצים לעתיד צומחים לך 2 כשרונות נהדרים בנוער(דיקסון ופקהארט) אז אפשר לחסוך על זה תארו לעצמכם עוד 4 שנים טאאברט פקהארט ודיקסון משחקים ביחד......
אל תשכח את דוריאן דרוויט, ולפי מה שהבנתי יש לנו עוד שחקן מוכשר בנוער, שמו הוא אלכס אולסן, ילד נורווגי בן 17 שאמור להיות כשרון דיי גדול. אה ! ואיך שכחתי את הכשרון שאולי אחד הגדולים, דין פרט.
והנה לא הקשבתם למילה ממה שאמרתי. לי ברנארד באמת סתם חלוץ, אבל בריזרבס ובאקדמיה הוא היה ענק. הפערים עצומים, הרבה כשרונות אדירים לא מסוגלים לעשות את הצעד קדימה. אולי פקהארט ודיקסון גם כאלה. לא אני ולא אתם רואים אותם ובטח שאנחנו לא יכולים לראות את העתיד - אולי אחד מהם ייפצע פתאום? אולי ייכנס להם ג'וק לראש ואולי הם פשוט לא יצליחו להתפתח כמו שקיוויתם? לחשוב כמו spurs אומר לחשוב נאיבי, דיקסון עוד לא פאקינג בן 17, פקהארט בן 18, אולי הם מהדורה חדשה של ייטס וברנארד, מאיפה אתם יודעים? בגלל שלאחד יש שם יפה והשני נראה כמו וויין רוני? אסור לעשות את טעויות העבר ואסור לחשוב קטן. ובאופן מפתיע מארק ייטס עדיין שלנו... אולי הוא באמת יגרום לי לאכול את הכובע? לא נראה לי.
אני נוטה להסכים איתך גיא אבל לפי מה שאתה אומר שחקן כמו טאאראבט שכבר עכשיו יש לו מה להציע בפרמיירליג אמור לפרפר הגנות בליגת הנוער...
רעננה, בהחלט כן. כל שחקן מקצוען משתי הליגות הרשונות אמור לעשות בית ספר לילד בליגת הנוער... אני יודע שפקהארט, פארט, דיקסון, ליי מילס (שנכון לעכשיו ממה שהבנתי לא ייצא ממנו כלום) ושות' כשרוניים. זה עדיין לא אומר שהם הולכים לככב.