BREAKING: Willian's move to Spurs on hold after he informed that he wanted to see the trophies in the trophy room. They can't find the keys!
אני מאמין שעיניין וויליאן יהיה רשמי עד מחר לכל המאוחר (אני מאמין שעוד היום). בנוגע לארגנטינאי, אריק לאמלה ייפרד היום ככל הנראה מרומא לטובת התרנגולים לפי מה שאני מבין- אחיו בריאן צייץ בטוויטר: "אריק ילך ללונדון? כן, זה דבר ודאי ויקרה בעוד כמה שעות". אני חושב שמדובר בשתי רכישות פנטסטיות של טוטנהאם שמעמידות אותה כמועמדת הבכירה להצטרף למועדון של סיטי, יונייטד וצ'לסי העונה. או שלפחות עד שארסנל תגיב בהתאם (על מי אני עובד?). לוריס אסו אקוטו(קונטראו), ורטוגהאן, קאבול, ווקר פאוליניו, סאנדרו, דמבלה וויליאן, סולדאדו, לאמלה זה הרכב שיכול לתת חתיכת ריצה כאשר גם על הספסל סופסוף רואים שחקנים הולמים בליין. קאפו, הולטבי, סיגורדסון, צ'אדלי שהרשים אותי לטובה, לנון ודפו - מתי היה ספסל כ"כ עמוק שם? עונה-שתיים ואליפות לא תהיה מילה גסה עבורם. -יחד עם זאת אני חייב להזהיר מוויליאן, מצד אחד הוא מוכשר מאוד ויודע לשחק כדורגל בלי ספק אבל מצד שני הוא חולה במחלת הנאסרי והיא להיעלם לעיתים קרובות. מבחינתי נאסרי ווויליאן הם באותה רמה רק שהברזילאי עוד לא הספיק להיות בבמה הגדולה בשביל להרשים\לאכזב אנשים. הפריימרליג, הליגה הטובה בעולם.
אני חושב שוויליאן איכותי בהרבה מנאסרי שהוא פשוט בלוף בעיני (ואני קצת תפסתי ממנו עד העונה שעברה), אבל נראה כמה טוב ויציב הוא יהיה באנגליה. ההעברה שלו סגורה לגמרי עכשיו, ורק עכשיו מסתבר, 35 מיליון יורו ואמור לחתום בהמשך היום. בספרד אומרים שבייל יוצג מחר בריאל.
טאונסנד כל פעם שנותנים לו לשחק מראה שהוא שייך לרמה. מעניין אם בסופו של דבר יוחלט למכור את לנון ולהשאיר אותו. אם להיות הוגנים הוא הרבה יותר מתאים לשיטה, ואולי לא עכשיו אבל אולי עם עוד שנה מלאה הוא יהיה יותר טוב ואפקטיבי מלנון. זו בהחלט הדרך שאני הייתי בוחר בה, גם בגלל שלנון יכול להכניס לנו הרבה יותר מזומנים, וגם בגלל שהוא פשוט לא ממש מתאים לשיטה שאנחנו הולכים לשחק בה השנה אם נעריך לפי הרכישות הצפויות. טאונסנד היחיד בסגל שיוכל למלא את התפקיד שלאמלה אמור לעשות, וגם סה"כ הערך שלו הולך רק להמשיך ולעלות, כמו גם היכולת כשלדעתי הוא בקלות יכול להיות שחקן סגל בנבחרת בסופו של יום. קאפו פשוט חיה רעה. יכול להתברר שהוא יהיה הרכישה הכי טובה הקיץ עוד כמה שנים מהיום כשנסתכל על זה בדיעבד.
ניצחון קליל של טוטנהאם. משחקים בהילוך ראשון ומבקיעים שני שערים בחוץ במחצית הראשונה. לא ראיתי את השער שלו, אבל הבישול לשער של פאוליני הוא פשוט מושלם.
לא מאמין לזה עד שאין אישור מעיתונאי אמיתי. לסקיי מתאים מאוד לשחק בקקה הזה עם הסוכן המנוול של וויליאן. הם מרוויחים תנועת הימורים, קודם היו פראיירים ששמו כסף על ליברפול ועכשיו יקפצו כמה שישימו כסף על צ'לסי. הסוכן לוחץ קצת על דניאל לוי ומשיג תנאים משופרים לחוזה שלו. נראה נוח מאוד, כשיגיע עיתונאי אמיתי עם השם שלו על הידיעה הזו אפשר יהיה להתייחס לזה ברצינות. צ'לסי עם מאטה, אוסקר, הזאר, דה ברויינה, שורלה, מוזס... יש פה מספיק איכות להעמיד שתי שלישיות קישור התקפי מסוכנות מאוד. הקונספירציה תגיד שמאטה עוד רגע עובר תמורת רוני למנ' יונייטד ו-וויליאן זה המחליף. נו שיהיה.
תאוריה: מאטה הולך לעבור ליונייטד בשביל רוני. וויליאן המחליף. מתחבר לשמועות היום על כך שוויליאן "מתעכב עם ההחלטה".
@skysports_bryan We're told Chelsea in advanced talks over signing Willian. Deal close. Not done yet. #cfc
זה הליצנים של סקיי ספורטס. האינטרס שלהם זה האינטרס של המעסיק שלהם (רייטינג, כסף בסקייבט). יש עיתונאי שמקושר לצ'לסי שמדבר על זה? אתה חושב שמוריניו כ"כ נואש להשיג את רוני, שהוא מוכן לוותר על מאטה ולקחת את וויליאן? נשמע לי לא סביר בעליל, וכן אני מכיר את הדיבורים על כך שהוא לא מעריך את מאטה וכו'... אבל להחזיק אצבעות לא עולה כסף, הלוואי שתחטפו אותו ברגע האחרון לספרס. תהיה כאפת ריאלטי-צ'ק נחמדה עבורנו הסקאוזרים, כנראה שדניאל לוי גם לא מושלם.
יש מצב שהתחושה שלך נכונה, אבל באופן כללי הרבה מההחתמות שלנו באות משום מקום, בלי אף עיתונאי 'מקושר לקבוצה' שמדבר על כך לפני. לא יודע, נחכה ונראה.
נראה שגם עם מאטה המצב של צ'לסי עמוס מידי בעמדות הקדמיות, אז להחליף אותו ברוני ולהביא עוד שחקן ב-35 מיליון פאונד ליצור את אותה ה'בעיה'(חיובית כמובן)? מה שבטוח שזה אחד מהשניים, או רוני עבור מאטה שיגיע בקרוב, או שזה הסוכן.