טוטנהאם הוטספר 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י JohnTerry26, ‏22/6/13.

1. Muurad Member

לא חושב שזה היה קיץ יוצא דופן מבחינת ביזבוז, כלומר כן גבוה מהרגיל אבל לא משהו שמכריח מכירה של בייל לכסות את ההפסדים - אם יגיע שחקן נוסף בקליבר של סולדאדו, כמו ווילאן או לאמלה אז יהיה אפשר לדבר על סימנים למכירה של בייל בגלל הקניות.

עם העזיבה של חבר'ה כמו גאלאס, בנטלי, דמפסי וכו' הקטנו דיי משמעותית את המשכורות - וכמובן יש את הBOOST מזכויות השידור - וגם בלי זה סה"כ הביזבוז הקיץ הוא לא ברמה שגורמת לחשוב "הם חייבים למכור את בייל כדי לכסות את זה".

סולדאדו(-26), פאוליניו(-17), שאדלי(-7), קאפו (-8) = (-58)

עכשיו תיקח בחשבון את האדלסטון +5, דמפסי +6, קולקר +8 = (-39)

39 מיליון פאונד רכש זה ממש לא בשמיים, אם אני לא טועה הבטיחו לAVB משהו באיזור ה-50 לקיץ הנוכחי - כרגע עדיין אין סימן מבחינת הכספים שבוזבזו שבייל יהיה חייב להמכר כדי לכסות.

אם בייל אכן עוזב אני מאמין שנראה לפחות או 2 שחקנים רכש חדשים, קיצוני ברמה גבוהה וקשר - ואולי 3, עם מגן שמאלי או בלם - וקרוב לאותו מספר שחקנים מהסגל הקיים יימכרו ויעזבו.

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/13
  2. Kompany Member

תגידו, יש משהו בשמועה הזו שרצה שבייל אמר שהוא לא ילבש יותר את המדים של הספרס? זה נישמע כמו סילוף רציני כי אין מצב שאדם כמו בייל ידבר כ"כ נחרצות.

אני חושב שעם כל הרכישות של התרנגולים הקיץ + בייל הם פייבוריטים לסיים אף במקום השלישי.

3. אלי מתחן Member

בייל חתם על חוזה חדש הקיץ, הוא לא עשה שום מהלך שרומז שהוא באמת מעוניין לעזוב או לעשות לטוטנהאם חיים קשים.
    בנוסף לכך, חוסר ההתייחסות מצד אנשים שיש להם מושג ומקבלים דיווחים מאנגליה פה בפורום יכול להראות לך מה שווה הציטוט הנ"ל.

4. GentlePunter Member

חידוש החוזה האחרון של בייל היה ביוני 2012, ל-4 שנים.

אם הוא יישאר הקיץ, אז החוזה הנ"ל ייפתח וייחתם חוזה חדש.

5. skyday20 Member

Wrong.

http://www.standard.co.uk/sport/football/e...0m-8623742.html

6. GentlePunter Member

הפוך גוטה.

הידיעה שהבאת היא השגוייה. מדובר בהנפצה שפורסמה יום אחרי סיום העונה שעברה.

שים לב גם כיצד הכתבה נפתחת, set to give וגו' - דברים שלא אושרו מעולם.

Gareth Bale is set to give despondent Tottenham fans a much-needed boost by confirming he has signed a new contract to stay at the club.

7. JohnTerry26 Member

לגבי הפגישה עם רומא... סקיי איטליה אומרים שבמידה ובייל יימכר טוטנהאם תציע 20 מ' יורו על פיאניץ' ו35 על לאמלה.

במידה וכל זה קורה, אני חושב שזה חיזוק, אבל אין סיכוי בעולם שרומא מוכרת את שניהם.

8. d1231 Member

די מארציו מסקיי איטליה מדווח שריאל וטוטנהאם קרובות להשלים את העיסקה כש93 מיליון פאונד יעברו ללונדון.בנוסף גם פאביו קונטראו צפוי להצטרף לעיסקה שגם פה לא ברור האם הוא יוריד את סכום ההעברה.

יום אחד דניאל לוי יילך לבית הכלא על השוד שהוא ביצע, וגם פרז היה מצטרף איתו אם על טימטום יתר היו מכניסים לכלא.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד לטוטנהאם על האמביציה שהיא מראה, הולכת וסוגרת דילים מהר, דילים יקרים מאוד. אצלנו אפשר להחתים רק את יאגו אספאס. הגענו ליום שאנחנו מסתכלים על טוטנהאם בקנאה.

10. Muurad Member

דיווחים מאיטליה גם אומרים שסאבטיני עלה על מטוס ללונדון, כשעל המטוס גם אביו והפמלייה של אריק לאמלה - הדיבורים הם על לאמלה ו\פיאניץ' (למרות שאני לא יודע את מהימנות המקור) - די מארציו גם מדווח שסאבטיני בלונדון, אבל לא מדבר על אביו של השחקן או משהו בסגנון.

לגבי וויליאן כמעט כל כלי תקשורת בנתיים מדווח שהגענו לסיכום עם אנז'י, וחלק מהם אומרים שגם עם השחקן - נחיה ונראה (די מארציו, אם נמשיך בטרנד, מדווח שהגענו לסיכום עבור 35 מיליון פאונד, שזה סכום שאף אחד אחר לא דיווח עד עכשיו כשרוב הדיבורים הם בין 30 ל-35 מיליון יורו)

אני משער שנצטרך למכור כדי להביא את שניהם, כנראה את לנון - אבל סה"כ כשחושבים על זה, זה לא FAR FETCHED כל עוד רומא מסכימה למכור.

אם זה באמת מצליח צריך לבנות מקדש ללוי.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/13
  11. Muurad Member

הוא עידכן בנתיים והוא כלול בתוך המחיר של 93 מיליון פאונד, לטענתו כמובן.

הוא גם מאשר את הדיווח הקודם מאיטליה שאביו של אריק לאמלה ביחד עם סאבטיני עכשיו בלונדון, וגם טוען שוויליאן בלונדון גם הוא.

בוא נקווה שהוא יתפוס כאן 3 מ-3.. אם אנחנו יוצאים מהקיץ הזה עם וויליאן, לאמלה וקונטראו - לוי ובלדיני צריכים לקבל מדליה.

12. שםמשתמש Member

בסוף יצא שטוטנהאם מוכרת את בייל אבל מאוד מתחזקת בכל זאת. נראה שבייל באמת יעבור, אחרת אני לא רואה את היו"ר מוציא כל כך הרבה כסף (אם יצאו לפועל באמת). הבנאדם אשף.

13. GentlePunter Member

היהודים האלה, אני אומר לך dry.Xxx

למה דווקא לנון?

לא שאני כזה מת עליו אבל הבעייה שלכם כרגע היא עודף זרים בסגל. ספרתי 16 נכון לעכשיו, ומותר עד 17.

כרגע אני שומע כבר על 4 נוספים, שמהם יצאו לפחות 2.

אתם צריכים למכור או להשאיל זר אחד לפחות (אדבאיור?).

14. Muurad Member

כי אני משער שלנון יצליח להביא הכי הרבה מזומנים - בין 15-ל-20 מיליון לפי ההשערה שלי על סמך הTRACK RECORD של לוי.

אדבאיור ואסו אקוטו זה FOREGONE CONCLUSION מבחינתי סה"כ, הם למכירה גם בלי שנביא אף אחד(כלומר חוץ מקונטראו)

סה"כ אם נביא את שניהם אז לא הייתי מתפלא אם בין רשימת היוצאים יהיו טאונסנד(אני משער שלוי יוכל להוציא ממנו 10 מיליון) וסיגורדסון, או לנון - בנוסף לאסו אקוטו ואדבאיור.

15. GentlePunter Member

אז הכל ברור + שכחת את גומז (או פרידל).

וכן, אם הוא הצליח להוציא הקיץ את מה שהוא הוציא עבור דמפסי, פארקר האדלסטון וקאולקר אז השמים הם הגבול גם במקרה של לנון וטאונסנד.