טוטנהאם הוטספר 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י JohnTerry26, ‏22/6/13.

1. JohnTerry26 Member

איך בסוף הכל נחתך בשעה... מגיע שאפו גדול ללוי ובואש אם גם וויליאן וגם לאמלה יגיעו, בנוסף לקונטראו. על הנייר לדעתי קבוצה שצריכה להיאבק על אליפות, אבל מניח שטופ 4 יהיה המטרה בנתיים.

לפי די מרציו, בייל לריאל זה 93 מליון פאונד, אבל קונטראו נמכר לספרס ב15. זאת אומרת 78+קונטראו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/13
  2. Muurad Member

עם כל הכבוד לדי מארציו בוא נחכה.. אני עדיין סקפטי למרות שהאופטימיות בהחלט מתחילה לחלחל.

נראה TOO GOOD TO BE TRUE אם לומר את האמת. גם המחיר של בייל, גם העובדה שאנחנו קרובים ללאמלה ושסגרנו עם וויליאן..

בכל זאת אם נשתעשע קצת במה שיכול לקרות בפוטנציה :

--------------------סולדאדו------------------
    ---לאמלה---------------------------וויליאן----
    ---------------------------------------------
    --------------פאוליניו---------דמבלה-----------
    ---------------------סאנדרו-------------------
    ----------------------------------------------
    ---ווקר--------------------------------קונטראו--
    -----------דאוסון\קאבול-----ורטונחן--------------
    ---------------------לוריס---------------------

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוראד, אתם מנצ'סטר סיטי? אם לא, אז זה פשוט לא ייתכן שתוציאו סכומי עתק כאלה. בייל הלך. דניאל לוי פשוט חכם מאוד, הוא התעקש קודם להשלים את הרכש ואז לאשר את ההעברה.

BBC היו האחרונים שעוד לא אישרו.
    Ben Smith ‏@BenSmithBBC 39s #LFC have, I'm told, missed out on Willian. Leandro Damiao not on list of alternatives.
    עכשיו גם הם אישרו.
    צאו לחגוג בלונדון.

4. Muurad Member

תראה הרבה תלוי.

גם בחלונות האחרונים פחות או יותר לא ביזבזנו, גם הורדנו בצורה רצינית מהמשכורות, גם קיבלנו BOOST מזכויות השידור - וסה"כ לפני המכירה של בייל דווח על 50 מיליון ליש"ט לביזבוזים בשביל וילאש בואש.

כרגע אנחנו עומדים על מינוס 37 מיליון פאונד בקיץ הנוכחי.

אם אכן נצליח למכור את אדבאיור, אסו אקוטו, ואו לנון או טאונסנד וסיגורדסון - בנוסף לבייל כמובן - אז אני ממש לא חושב שזה תלוש מהמציאות כמו שזה נראה על פניו, או מגיע לאיזורים של מנצ'סטר סיטי וכו'.

מה גם שרוב הסיכויים שאם אכן הקיץ הזה יתבצע כמו שמדווח, רוב הסיכויים שאנחנו סוגרים את השאלטר לכל הפחות לקיץ אם לא 2 הקיצים הבאים מבחינת קניות.

אני לא חושב שזה תלוש מהמציאות שמשהו כזה יקרה, השאלה העיקרית שלי היא לא האם אנחנו יכולים להוציא סכומים כאלה - אלא האם רומא אכן יסכימו למכור את לאמלה, האם וויליאן אכן בוחר אותנו, והאם הסכומים על בייל הם כמדווח.

5. Mellow29 Kopite

אפשר פשוט להוריד את הכובע בפני לוי ובלדיני. שיחקו מצוין עם הקלפים שהיו להם וגם ניצלו את החולשה העיקרית של התקשורת, הצורך העז הזה לנפח כל שחקן בריטי לרמת אליל. ההייפ מסביב לבייל הגיע למימדים עצומים. שחקן מעולה, אבל בחיים לא שווה 110-115 מ' פאונד (אם כוללים את קונטראו).

מרשים על רקע האימפוטנציה של ונגר. מרשים ביותר כשמשווים את השימוש החכם הזה בתקשורת לנסיון הפאטתי בהנהלה של ליברפול "להפגין אמביציה" על-ידי זריקת שמות לעיתונאים במקום זריקת כסף במקומות הנכונים.

אתמול עוד תיארתי לעצמי שזה יהיה לאמלה או וויליאן, מסך עשן או גיבוי. עכשיו מסתמן שזה שניהם + קונטראו...
    חסר בלם להשלמת הפאזל, אבל כשמסתכלים על ההרכב של Muurad מתחילים להבין שיש פה מועמדת לאליפות, לא פחות. הפרמיירליג תהיה ליגה תחרותית יותר מאי-פעם, 4 קבוצות עם איכות כזו זה משהו חסר תקדים לדעתי. ארסנל וליברפול יכולות להמשיך לגרד בביצים.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרכב של מוראד לא שווה אליפות. זה יסתיים במקום 4.
    יש גם את כל מה שנוגע למנטליות ווינרית וכו'.
    אגב, לדעתי יש לך טעות, העסקה של בייל היא 93 מ' פאונד כולל השווי של קונטראו ולא בלעדיו.

לא מאמין שיש אפילו אחוז סיכוי לזה אבל אם בייל היה נשאר....אז כבר אפשר לדבר על אליפות.

7. Mellow29 Kopite

כן, חסרה שם מנטליות ו-ווינריות, במיוחד בהשוואה למנ' יונייטד, אבל מבחינת חומר השחקנים והפוטנציאל יש מצב שאני מעדיף את הסגל של טוטנהאם. זה לא מבטיח שהם יסיימו מעליהם כמובן, הרבה דברים צריכים להתחבר כדי שזה יקרה, אבל יש גם סיכוי (מינימלי) שהכל פשוט יתחבר ואז הם יכולים לכוון גם למקום 3.
    מי היה מאמין שזה יקרה לפני 5 שנים?

לפי מה שאני הבנתי, טוטנהאם מקבלת את קונטראו ו-93 מ' פאונד. זה באמת לא ברור מהדיווחים, 93 מ' זה הסכום אבל האם ספרס גם משלמים על קונטראו משהו או שמקבלים אותו ככה?

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

93 ממה שאני קראתי זה שווי העסקה, כלומר הכסף+קונטראו שהשווי שלו לא הוגדר בפירוש שם.
    אפשר להניח שאם השווי שלו הוא 20-23 מ' פאונד אז הכסף הוא 70-73, לצורך העניין.

אין ספק שטוטנהאם מראה אמביציה נהדרת ומרפדת את העזיבה הזאת של שחקן מצויין כמו בייל בצורה פנטסטית. בכך היא מחזקת מאוד את מעמדה כחלק מטופ 4 וזה כבר צעד לכיוון. אולי בקיץ הבא יהיה אפשר להוסיף עוד קצת איכות ולדבר על מטרות גבוהות יותר.

9. JohnTerry26 Member

אליפות גם לדעתי לא העונה, אבל להתחיל להיבנות לקראת זה, להתקרב לאיזורים האלו מבחינת נקודות. יהיה קשה לזכות עם כל כך הרבה שחקנים חדשים לליגה הזאת.

אם הם ילכו עכשיו גם על סאקו מפסז? הם יצאו גדולים.

10. Ori8 Member

פשוט מועדון מביך, שלא מסוגל להחתים אף שחקן אלא אם כן הוא המועמד היחיד והבלעדי לקלוט אותו.
    שהנרי והחברים המגוחכים שלו יאכילו אוהדים אחרים בשקרים על בנייה לטווח ארוך ועתיד טוב יותר. שקרנים ורמאים עלובים שממשיכים להעמיד את הספינה הזאת במקום בלי לזוז מטר אחד קדימה.

העיקר שנתגאה בספונסר שמכניס כל כך הרבה, ברווחים המרשימים של המועדון ובאוהדים הנפלאים במזרח ובאוסטרליה. ובעיקר נאחז בכך שאצל דניאל לוי יש תקרת שכר.

יש קבוצות עם שאיפות ויש את קולו טורה

11. Muurad Member

אליפות בטח לשנה הזו זה חלום בהקיץ. יש הרבה סימני שאלה לגבי כמה גם וויליאן וגם לאמלה יכולים להחזיק ולהשאר יציבים במהלך עונה ברמה של הפריימר ליג ולהיות אימפקט פליירס של ממש.
    מה גם שלמרות שיש סוג של שלד קיים ובמקומות הכי חשובים(הגנה וקישור), אבל זה עדיין כמעט חצי קבוצה חדשה לחלוטין, ועוד בלי מחנה אימונים מסודר.

אני לוקח מקום רביעי ב-2 ידיים ואומר תודה רבה.

12. Muurad Member

האם הוא עדיף על דאוסון וקאבול כרגע כדי לקבל מקום בהרכב? לא בטוח בכלל.. סה"כ נשמע הגיוני מבחינתנו, אבל לא מבחינתו - הסיבה לעזיבה שלו היא כי הוא רוצה לשחק, אני משער לקראת המונדיאל - ולפחות העונה רוב הסיכויים שיהיה מחליף.

מה שכן אם זה איכשהו קורה ואנחנו גם הפעם מגיעים כמו גנב באישון לילה בזמן שמילאן וליברפול מתווכחות על פרוטות וזורקים איזה 12 מיליון יורו וגונבים אותו מתחת לאף של שניהן, תירשם התאבדות המונית בRAWK, לצד 30-40 צוותי חיסול בדרך לביתו של לוי.

13. Muurad Member

די מארציו סוג של משנה גרסה ואומר שסבאטיני בלונדון בשביל בוריילו ופולהאם, ולא בשביל לאמלה - אבל טוען שהפמלייה של לאמלה תגיע ללונדון בצהריים, ואז השיחות לגבי לאמלה יתפסו תאוצה.

נראה לי שטויות במיץ, הייתי סקפטי לגבי הדיווח הזה יותר מהכל - אם אני לא טועה מוקדם יותר בטוויטר הוא ענה למישהו שגם סבאטיני וגם אביו של השחקן בלונדון, ופתאום לא... לא נראה הגיוני שרומא תמכור את לאמלה סה"כ אחרי אוסבלדו - נקווה שיקרה אבל אני לא עוצר את נשימתי.

14. Civil Anti Madridista

את העובדה שפאביו קונטראו רוצה לעזוב את ריאל מדריד אנחנו כבר יודעים רשמית מאנצ'לוטי, השאלה היא האם הוא מסכים להיכלל בעסקת בייל?
    ובניגוד להתנהלות הבומבסטית של נאפולי אחרי מכירת קבאני, טוטנהאם מכינה את הקרקע בשקט וביסודיות בלי לנפנף בכסף הגדול לכל עבר
    אם וילאש בואש יצליח להנחית גם את אריק לאמלה בנוסף לוויליאן, טוטנהאם מסוגלת לתת פייט אמיתי לטופ 3

15. Rosez Member

בשלב הראשון טוטנהאם צריכה קודם כל להדיח את ארסנל מהמקום הרביעי ולנוכח ההתנהלות של ונגר אין עונה יותר אידיאלית מזו בשביל לעשות את זה.

טוטנהאם נמצאת במצב כזה שאין בו אמצע. זה או הצלחה או כישלון - או (לפחות) מקום רביעי או שזה לא זה, אלא-אם-כן טוטנהאם תעשה איזה קמפיין גדול בליגה האירופית (ועדיין...).