טוטנהאם הוטספר 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י JohnTerry26, ‏22/6/13.

1. JohnTerry26 Member

אני חושב שאם הוא יקבל את המושכות ולא ישחק משחק פה משחק שם כמו בעונה האחרונה, משהו שלא מאוד מוצלח אצל בלמים, הוא ברמה אחרת מקאבול ודוסון. הוא פוטנציאל גדול לעוד שנים רבות וגם במובן של לגנוב עוד שחקן שנמצא על הגדר זה יהיה גדול מבחינתכם.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

Erik Lamela’s agent Pablo Sabbag talked to Ansa denying last rumours : “I am not in London, what is being said is not true. I find myself in the Capital along with Erik’s father. What is the situation like? Lamela is calm, we’re waiting. Let’s see what happens.”

3. AS R Member

טוטנהאם עוברת בקיץ הזה תהליך של שינוי למועדון פאר, הייתה על זה כתבה מעניינת בספורט 5 לא מזמן. בלאדיני פשוט גאון בכל הנוגע לשוק ההעברות. הוא מוכר את בייל בסכום פשוט בלתי נתפס וכל זה לא לפני שהוא מחתים את השחקנים שהוא רוצה והופך את טוטנהאם לקבוצה פייבוריטית לדעת רבים למקום הרביעי.

4. seby Member

אני לרוב כותב רק בדיון של ארסנל, אבל אני הייתי חייב לציין שאני חושב שטוטנהאם עושים צעד מצויין במכירה של בייל, בגלל שלא רק שהם מוכרים שחקן שלא רוצה להיות שם, אלא שהם הביאו בתמורה 4 שחקנים מצויינים - סולדאדו, פאוליניו, וויליאם ולאמלה? רכש מצויין... הלוואי וונגר היה מביא את ארבעתם לארסנל - ישר היינו מועמדים לתואר ועכשיו אני באמת חושב שטוטנהאם, אם היא תתגבר על הלוזריות של המועדון (אוהדי טוטנהאם חייבים להודות בזה) והמועדון יקבל קצת ביטחון עצמי ויפסיק להסתכל רק על ארסנל, אז אני באמת חושב שטוטנהאם עם הסגל הזה מועמדת לאליפות.

וויליאם + לאמלה = 60 מיליון ורק בייל שווה 80+קונטראו? לא הגיוני, אבל מדובר בריאל מדריד...

לאמלה כישרון מדהים, עם פוטנציאל יוצא מן הכלל... אפשר רק לקנא ברכש הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/13
  5. Muurad Member

לא רכשנו אף אחד עדיין והסיפור של לאמלה נראה כהמצאה או לפחות עדיין משהו שלא קרוב להבשיל(די מארציו טוען שאביו של השחקן הפמלייה שלו יגיעו ללונדון מאוחר יותר, אבל לא נראה כאילו זה מה שקורה)

6. seby Member

דווקא לפני כמה ימים קראתי בקלרין (CLARIN) או בעיתון ספורט אחר של ארגנטינה שבואש ממש רוצה אותו ושרומא מוכנים למכור (לא סתם הם רכשו את ג'ירביניו הקיץ). אני חשוב שהרכישה לא יצאה לפועל עדיין משום שטוטנהאם חיכו לראות אם בייל הולך או לא, הרי זה ברור, שאם בייל היה נשאר, אז וויליאם ולאמלה לא היו מגיעים...

7. Muurad Member

אגב, דיווחים בבולגריה שהגענו להסכם עקרוני עם בוטב בלודיב לרכוש את הקיצוני\קשר התקפי בן ה-20 שלהם, טודור נדלב, תמורת 5 מיליון יורו.

אומרים שהסיכום קיים כבר כמה ימים אבל עדיין לא הגשה הצעה רשמית, כנראה תוכנית חלופית כשקודם מנסים לסגור את המטרות העיקריות.

8. Mellow29 Kopite

וויליאן במדיקל בספרס כרגע (סקיי).

לפי סקיי איטליה סיכמתם עם רומא ועם לאמלה, גם הוא צריך רק לחתום עכשיו.

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/13
  9. JohnTerry26 Member

בלדיני (ובייל כנראה) במדריד כדי לסגור את עסקת בייל שכרגע עומדת על 93 מיליון ליש"ט בלי קונטראו (לפי די מארציו אולי ההעברה לטוטנהאם תתבצע עד סיום החלון אבל לא כרגע לפחות ולא כחלק מעסקת בייל).

לגבי למאלה, הסוכנים של לאמלה גם הם נמצאים במדריד כדי לסגור את העסקה עם טוטנהאם.

מלו, איפה ראית שדובר על סיכום עם רומא? די מארציו מדבר על הצעה של 30 מ' כשרומא מבקשת 35.

10. Muurad Member

די מארציו מדווח שקונטראו נכון להרגע מחוץ לעסקה עם בייל וזה יהיה נטו 109 מיליון יורו.

השערה שלי, בהסתמך על משהו ששמעתי לפני חודש-חודשיים(הצעה של 55 מיליון יורו ממונאקו עבור די מאריה וקונטראו), שז'ורז' מנדש לוחץ על מעבר שלו למונאקו.

מה שמדווח באיטליה זה אכן סיכום עם השחקן וסוכניו, אבל הדבר המרכזי תמיד היה לגרום לרומא להגיד 'כן'.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי אוהדי טוטנהאם יכולים לשפוך אור על סוגיית אסו-אקוטו?
    זוכר אותו נותן עונה נפלאה לפני שנתיים, אפילו היו שמועות על התעניינות של צ'לסי כמחליף אפשרי לאשלי קול, אבל מאז המניות שלו בירידה עצומה, כשהעונה רוז מועדף עליו בהרכב, כשהפרסומים האחרונים מדברים על כך שטוטנהאם מחפשת מגן שמאלי בכיר לסגל.
    מה קרה שמשחקן הרכב קבוע ואחד שהיה מוערך מאוד מקצועית בטוטנהאם הוא הפך לשחקן מחליף ואולי בקרוב אפילו המגן השלישי ברוטציה של הקבוצה?

12. Muurad Member

הוא נפצע המון, וכנראה וילאש בואש פשוט לא מחזיק ממנו\סומך עליו כ"כ.

סה"כ גם נמצא בשלב בקריירה בו זה המצב האידיאלי למכור אותו בסכום נאה לפני הירידה המשמעותית גם ביכולת וגם במחיר.

כמו אדבאיור הוא דיי בוודאות ברשימת ההעברות ומחפשים לו קבוצה AS WE SPEAK - אם הייתי אדם מהמר הייתי שם הרבה כסף על זה שהוא שיחק את המשחק האחרון שלו אצלנו.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/13
  13. Muurad Member

נדמה שההבטחה להגנה היא אותו צ'יריצ'ס שההעברה שלו כבר הייתה קרובה לסיכום.

לפי הדיווחים ברומניה הוא מחוץ לסגל של סטיאווה בפלייאוף העלייה לצ'פמיונס ליג היום, והם הסכימו להצעה של 8 מיליון יורו מאיתנו - השינוי הוא צורת התשלומים, כשהסכמנו לשלם 4 מיליון עכשיו ו-4 מיליון בינואר - בניגוד להסכם תשלומים ארוך יותר בהצעה הקודמת.

מחכה למקורות רשמיים אבל נראה מבטיח.

עריכה : בדקתי עכשיו והאתר הרשמי של אופ"א גם לא כולל את צ'ריצ'ס בסגל.

מבדיקה נוספת זה בגלל פציעה שספג בגב, לפחות זו ההודעה הרשמית של המועדון.

14. Muurad Member

די מאציו מדווח שיש סיכום עקרוני על תווי העסקה העיקריים גם בין רומא לטוטנהאם וגם של טוטנהאם עם לאמלה - כשהסכומים העיקריים הם 30 מיליון יורו + בונוסים, ו2.4 מיליון יורו לשחקן שיעלה בהדרגה, אבל נותרו עוד פרטים נוספים שצריך לסגור לגבי עמלת סוכן, אופן התשלומים, גודל ופירוט הבונוסים וכו' בין כל הצדדים.

בנתיים חלק מהשמות שנדמה שעל הכוונת : וויליאן, לאמלה, נדלב, צ'יריצ'יס, וקונטראו - או אם לא אז מזכירים את אלבארו פריירה. שנדמה כמו 1+1 פשוט עם וילאש בואש, הרצון של אינטר למכור(למרות שאנגליה תתאים לו יותר, ואני אהיה יותר שמח שהוא לא באינטר מאשר אם הוא בטוטנהאם - הוא באמת פשוט איום ונורא מאז שהגיע לאיטליה. ברמת ביוב)

לדעתי האישית אלה בין השמות שחלקם אולי חלקם בטוח נראה עושים את הכיוון ההפוך :
    בייל, אדבאיור, אסו אקוטו, טאונסנד, דפו, סיגורדסון, לנון.

כמובן לא אומר כלום וסתם מנסה לעשות קצת סדר - אבל לפחות ביוצאים לדעתי כל הנ"ל פנויים למכירה אם תגיע הצעה סבירה - אדבאיור ואקוטו הם הבטוחים לטעמי, רק צריך שמישהו ירצה אותם וישים כסף - בייל כמובן נראה הגיוני מאוד - והשאר תלויים במי בדיוק נביא וכמה.

יהיה שבוע וחצי עמוס מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/13
  15. Mellow29 Kopite

אתמול סקיי ספורטס אמרו שוויליאן במדיקל, עכשיו הם טוענים שהוא עבר את המדיקל בהצלחה אבל הוא "שוקל את האפשרויות שלו". מועדון אטרקטיבי יותר מספרס או הצעה כספית טובה יותר שהסוכן שלו מנסה לסחוט, מי יודע?