טוטנהאם 2007/2008 - מחזיקת גביע הליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏1/6/07.

1. Proud Cockerel Member

שטויות. הפנדלים הוכרעו לא בגלל גומש (שוער פנטסטי, ששיחק נהדר היום, והציל מספר שערים בטוחים במהלך המשחק), אלא בגלל בעיטה גרועה ורשלנית של ג'נאס, ובעיקר בגלל בעיטה שערורייתית, פושעת ממש, של שימבונדה.

ססס'מק...

2. Jack Wilshere Member

אין מה לעשות... זה טיבן של בעיטות הכרעה. אין מה לבכות על כך, בכל קבוצה תהיה יהיה חמור תורן שיבעט ברשלנות.

אם כבר לבכות, אז לבכות על המשחק ב'ליין'. לא הייתם צריכים להפסיד בבית.

3. קינג לדלי Member

ההבדל בין טוטנהאם לאיינדהובן היה גומס השוער.
    ההצלה שלו בדקה ה 120 הייתה מדהימה.
    שליטה מוחלטת שלנו ברוב המשחק.
    ניהול משחק מדהים של מאמן ענק.כל מה שראמוס רצה קרה.רק חבל שהגול שהגיע לנו לא בא יותר מוקדם.
    כולם נלחמו כולם נתנו את הנשמה.
    לא זוכר מתי ניצחתי פנדלים.
    גם אנגליה ועכשיו טוטנהאם פעם שלישית מפסידה בפנדלים.(נגד פורסט בשמונים ונגד ליברפול לפני 4 שנים)

חבל שהעונה נגמרה,אבל העתיד כבר כאן.
    חברים יש קבוצה שתהיה עוד יותר חזקה בעונה הבאה,ויש מאמן אדיר עם ביצים של בת יענה.
    המאמן הזה מגיב בדיוק בזמן וקורא את המשחק פנטסטי.

עוד פנדל של ג'ינאס ואנחנו בעננים.
    היינו 6 בפוגי ואיתן היה בפאב באילת.

חברים אפשר להתבאס אבל גם להיות גאים.
    טוטנהאם הוטספר חוזרת.

4. Red Left Winger Member

אני לא חושב שהוא מתקנא, בכל זאת הוא מתיימר להיות אוהד יונייטד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

בכל מקרה, פלה, הודעה לא במקום...כמה דקות אחרי הפסד וזה לא שהקבוצה שאתה אוהד ניצחה את טוטנהאם, הודעה סתמית ומיותרת.

חבל חבל חבל על התרנגולים ועל אברטון גם כן.

כל כך רציתי שאו אתם או הטופיז ימשיכו לשלב הבא כי לראות משחקים של בולטון זה לא תענוג גדול.
    פינטזתי על מפגש של אחת מהאנגליות ההתקפיות במפעל נגד באיירן.

5. Proud Cockerel Member

רותם, מה זה הפירוטכניקה הזאת סטייל אולמי השמחות רסיטל שבחולון בנוסח שנות השבעים...?

מצאת לך זמן להתבדח...?!

6. George Best Member

אמרתי לכם שאתם צריכים את גומש, שוער עצום.
    הלך ל6 מתוך שבעת הפנדלים של טוטנהאם לפינה הנכונה,
    ועזבו את הפנדלים -
    הצגה עצומה שלו בצמד המשחקים, איזה שוער,
    איפה הוא ואיפה השמן.
    מה הוא עושה באיינדהובן?

7. Proud Cockerel Member

בשנה הבאה הוא בלונדון...

בלונדון הבנויה...

ראית איך הוא בא לנחם את קינו אחרי שהוא דרס אותו...? דמעות ניקוו בעיני... זה ספורטאי...

8. AW forever Member

עוד בשבוע שעבר רציתי לומר שהמציאות העכשווית (להבדיל מהעבר הרחוק) באירופה היא שארסנל מעיפה את אלופות אירופה, וטוטנהאם מודחת ע"י פ.ס.וו (לא שאני מזלזל בהולנדים). קיץ נעים, לא לשכוח למרוח קרם שיזוף על הנוצות!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/3/08
  9. 亚历山大帕托 Member

גומש כבר כמה קיצים עובר למועדון גדול, אבל לדעתי הוא אוברייטד. אמנם הוא מתאים לקבוצות כמו טוטנהאם, אבל לא מעלה.

10. raanana4ever Member

אם זה מה שאתה אומר אחרי הפסד, אני לא יודע מה היית אומר אם הייתם מנצחים?
    שראמוס הוא הוא המשיח אולי?

ולבחור שאמר שגומש אוברייטד, איך אפשר להגיד דבר כזה כשכרגע ראינו את היכולות שלו??

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/08
  11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה נאחס, תגובה ארוכה ומפורטת... נסגרת בשנייה של חוסר ריכוז, ומתחיל מחדש.

כואב להפסיד ככה, בעיקר לאור הידיעה שבשני מפגשים לא רק שלא נפלנו אלא גם היינו ברוב השלבים יותר טובים. אפשר לזקוף הרבה לזכות גומז (שלא אתפלא אם יקבל מחטף בסגנון שנעשה לראמוס שניצח אותנו) אבל בסופו של דבר, PSV עם היותה בעלת כשרונות כגון גומז, מנדז ופארפאן היא שאריות של הקבוצה הכשרונית שהגיעה לחצי הגמר והאשמה היא כולה עלינו, שהיינו כל כך לא חדים בשני מפגשים, שכוח המחץ שלנו בהתקפה שכל כך היללו אותו הצליח ב-210 דקות לסחוט גול אחד שגם הוא מיצוי הגאונות של דימיטר ברבאטוב, אתמול JJ ובנט (0 ביטחון, 0 תנועה) הגיעו למצבים כמעט בטוחים ובמקום לסיים מסרו ברשלנות, כל זה מראה שהנאיביות והנחיתות המנטלית של תקופת יול עדיין לא הסתיימה, אולי בשלבי סיום אבל עדיין קיימת.
    לגבי הפנדלים אין הרבה מה לומר. ג'ינאס חייב להתאפס על עצמו בנושא של בעיטות כאלה, חלאס, כבשת שער כזה בבעיטה חופשית פעם אחת לפני שנתיים, מאז כל בעיטה שלך מכוונת היישר ליציע או לידיים של השוער, היחיד בחיים שלי שראיתי בועט ככה היה ג'וזפה סיניורי ואצלו זו הייתה מומחיות, איך אתה בועט לעזאזל? לאורך כל הפנדלים שלנו עמדתי עם הגב למסך, לא הייתי מסוגל לראות את זה, אבל דווקא על הבעיטה של JJ כן הסתכלתי.
    רובו היה גדול אתמול אבל ההופעה שלו בפנדלים קלקלה הכל, רק על הפנדלים הצטערתי שלא פתחנו עם צ'רני. רובו קופץ בכל פנדל שעה לפני הבעיטה והפך את ההבקעה לפשוטה להחריד! מה גם שהקוצר שלו בטח לא פעל לטובתנו.
    אני דווקא חושב שבהתחשב בעובדה שאין לנו ממש בועטי פנדלים בסגל ועוד כשקינו על הספסל, הצלחנו להבקיע 5 פנדלים ב-7 בעיטות שזה לא רע בכלל, אבל אי אפשר לנצח פנדלים כשהשוער לא מסוגל לקחת אף בעיטה! הבעיטה של אוהרה היא נס של כיבוש וזוקורה, שהוא אולי השחקן הכי עקום שראיתי בטוטנהאם הצליח לבעוט באופן מפתיע כמו שצריך. מה שהכריע כאן הייתה חוסר היכולת של רובו לקחת פנדלים.

למרות גביע הליגה ההפסד הזה הוציא את החמיצות מכל העונה הזו שנגמרה בעיקר הודות לנפל ברכש בקיץ. העונה הזו יכלה להיות מדהימה אבל בסופו של דבר אפשר לומר שניצלנו בנס ממפלה גדולה בזכות גביע הליגה והגאונות של המאמן שלנו. קשה המחשבה שלא תהיה לי ההתרגשות האמיתית של כדורגל עכשיו למשך משהו כמו חצי שנה. בסופו של דבר, אנחנו לא חדים מספיק ולא טובים מספיק בשביל לעשות קמפיין אירופאי מוצלח. חבל שצריכים שוב לחכות עונה כי ישנה התחושה שהסגל הזה מסוגל להרבה יותר ממה שעשה.

12. THE STRETFORD END Member

הוטספר,

אי אפשר להאשים שוער בפנדלים,
    רובינסון קופץ קודם כי זה הסגנון שלו בפנדלים,על חלק מהשחקנים הבועטים זה עובד ומצליח ועל חלק לא,
    עובדה,פנדל אחד הוא עצר,
    כמו שיש שוערים שמחליטים על פינה לפני ויש כאלה שמחכים שהבעיטה תבעט קודם
    ככה יש בועטים שמחכים לתזוזה של השוער או שהולכים על פינה קבועה מראש או שבועטים חזק ולא משנה לאן.

13. George Best Member

דווקא שחקני פ.ס.ו בעטו פנדלים מושלמים אחד אחד, למעט אותה עצירה של רובו.
    כל כדור בדיוק לפינה, בין אם זה למטה או לחיבור.

14. THE STRETFORD END Member

נכון,ובעיטת פנדל טובה כמעט תמיד תנצח שוער וכל סגנון עצירה שונה.

15. George Best Member

אני כמובן מסכים.
    לרובו היה צ'אנס אחד לעצור פנדל, והוא לקח אותו.
    את כל יתר ששת הפנדלים של ההולנדים הייתי מראה לשחקנים שלי לפני כל משחק שעתיד להגיע לפנדלים, לו הייתי מנג'ר.