טוטנהאם 2007/2008 - מחזיקת גביע הליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏1/6/07.

1. Gass12 Member

אני דווקא איתך הוטספר .בעניין הפנדלים של רובו ונגד הדיעה של אריאל וסטרטפורד.
    גם לי הזינוק שעה לפני הבעיטה .צרם מאוד עד שזה גבל בפאתטיות. גם העצירה היחידה שרובו עצר
    הייתה יותר פוקס מאשר עצירה. הכדור יותר יזם פגישה איתו מאשר הוא עם הכדור.
    גם אם בועטי איינדהובן בעטו מושלם (והם כן בעטו מושלם) זה עדיין לשחק בנדמה לי מה שעשה רובו.
    מה אתה עושה טובה שאתה מזנק?לא ראיתי שום נחישות או נסיון אמיתי להציל את הכדורים ובמיוחד
    כשמשווים את הנחישות של גומש' . ההבדלים בינהם שמיים וארץ.

גם לי יש תחושת החמצה קשה בשבילכם הוטספר. נכון שבוויט הארט ליין הם היו טובים יותר.
    הם הצליחו להפתיע אתכם וגם את חואנדה ראמוס שאני ממש ממש מכבד. אבל לקראת המפגש בפיליפס
    ארנה השינוי שנעשה הורגש באופן חד וברור. דווקא בגלל זה התרשמתי מאוד מצורת הלימוד והפקת הלקחים שלו. בכל פרמטר הפתעתם את ההולנדים שלא ממש ציפו לזה .והפעם הם אלו שכשלו בהכנת
    שיעורי הבית.

שורה אופטימית לסיום, יש לכם קבוצה שאני ממש אוהב לראות .והיא ללא ספק תהווה פקטור רציני בעונה
    הבאה.

2. spurs229 Member

הייתה לנו אתמול נקודת חושך עיקרית אחת במגרש, דארן בנט. משחק זוועתי של הבחור, ואני לא מדבר על הניצול האפסי של ההזדמנויות שהיו לו. דארן בנט הוא אחד שתוקע את המשחק, תמיד המסירה שלי תהיה טיפה חלשה מדי, טיפה חזקה מדי, קצת אחורה או יותר מדי קדימה. אף מסירה שלו לא הגיע לאן שצריך וזה תמיד פגע במומנטום של ההתקפות.
    אין לו מה לחפש בווייט הארט ליין. צריך חלוץ חדש כי עם כל הכבוד לקינו וברבה הם לא יכולים לשחק כל הזמן.

נורא התעצבנתי כשג'ינאס קיבל אתמול את סרט הקפטן מקינו מכמה סיבות:
    א. רובו הוא הקפטן השלישי הרגיל ולא כדאי לאכזב אותו במהלך משחקים כאלה חשובים כי הוא עלול לגמול בשער חובה.
    ב. ג'ינאס שחקן די חסר אחריות, הוא אחד כזה שלא הייתי רוצה לראות בועט פנדל חמישי, בטח ובטח שלא עם הסרט הקטן הזה שרק הוסיף ללחץ שלו.
    ג. דימיטאר ברבאטוב- פשוט מגיע לו הרבה יותר.

לגבי הפנדלים, ציפיתי שמלבראנק ייבעט חמישי או שישי והופתעתי מאוד שהאדלסטון וזוקורה הבקיעו (ד"א מזל"ט לזוקורה על שער ראשון במדי טוטנהאם!).

אתמול הייתי עצבני, היום כבר הרבה פחות. ראמוס סחט עד כמה שאפשר מהקבוצה הזאת שהייתה קרובה לרדת ליגה ולעוף מוופ"א.
    יהיה טוב.

3. קינג לדלי Member

רובינסון כבר כמה שנים לא מצליח לעצור פנדל.ממש הופתעתי שהוא הצליח לקחת אחד אתמול.
    וודגייט ולדלי :aaa8: הם שני סלעים.בכלל ודגייט מסתבר כאחת הרכישות הכי גדולות שלנו.כמה שקט,כמה נסיון,כמה ביטחון.
    איך אנחנו נראים איתו ואיך עם דוסון או קאבול...

טומי הדלסטון בכושר שיא.אתמול הוא היה פשוט נהדר.יש לו טכניקה נדירה ברגל.הוא מוסר נכון,בועט נכון ויהיה עוד יותר טוב.
    ג'ינאס לטעמי נתן גם הוא משחק טוב.

בכלל,זאת הייתה הופעה של קבוצה שצריכה תוצאה ועובדת כמו שצריך.
    אחוז החזקת הכדור ודרך ההנעה שלו הייתה נהדרת.
    ראמוס בונה ק-ב-ו-צ-ה במלוא מובן המילה.
    נראה שברבה כבר רוצה להישאר וצריך לעשות הכל כדי להאריך לו את החוזה.גאון כדורגל הבולגרי.
    אתמול כמו בתקופה האחרונה,היינו ראשונים לכל כדור נייח ולוודגייט יש מניות רבות בשיפור.

בשנה הבאה,סוף סוף יהיה שוער רציני,בלם ברמה שישלים שלישיית בלמים רצינית.
    וגם בייל יחזור.

באשר לדארן בנט אני נשברתי.
    הוא יכול פה ושם לעשות גול יפה או פעולה יפה אבל הוא שחקן טיפש.
    אני כמעט בטוח שראמוס ישחרר אותו ברגע שימא חלוץ טוב (מדברים על פביאנו או פרד).

זהו,משחק משעמם נגד סיטי.
    אני אישית אתמקד חזק באליפות של יונייטד ואימרו אמן !

!!! YID ARMY

4. TheLane Member

אין לי הרבה מה להגיד לגבי המשחק, הכל נאמר כבר.

חבורה נפלאה של אנשים אתמול בפוגי מינוס איתן (תחזור, תחזור... איתו בפוגי היינו עולים).

5. f-side Member

חבל מאוד עם שליטה כזאת במשחק תרנגולים היו חייבים לגמור הכל לפני פנדלים...
    אבל תודה על משחק יפה!

YID ARMY!

6. spurs Member

טוב העונה די גמורה
    רוס טאראבט וחברים תתכוננו לקבל דקות

7. קינג לדלי Member

מסכמים כבר עכשיו ? אז קדימה...

עונה משוגעת.
    התחילה עם ציפיות מוגזמות מידי ועם פציעות בכל עמדה.
    פתחנו את העונה ללא שלושת המגנים השמאליים ! ללא דוסון והמלך ! שום קבוצה לא הייתה עומדת בזה.
    ואז שניסינו להתייצב ובייל התחיל לככב סבלנו ממנטליות גרועה וקבלת החלטות רעה מאוד של מרטין יול.
    כל ההמצאות של לנון בשמאל וטאייניו קיצוני היו מוזרות.הקבוצה שיחקה עם הראש למטה ובחוסר ביטחון מוחלט גם כשהובילה ולכן גם ספגה כל כך הרבה שערים לקראת שריקת הסיום.

ואז הגיע ראמוס...
    סדר ומשמעת בכל פינה במגרש ומחוצה לו.
    סוף סוף התחלנו לראות הגנה חזקה ואת ברבה בכושר.

אז זאת הייתה בסופו של דבר עונת מעבר לעידן חואנדה ראמוס בליין.
    הקבוצה לשמחתנו ביקרה בארץ והזדמן לנו לראות שני אימונים של ראמוס.

בסופו של דבר גביע הליגה נתן לנו טעם של עוד וחבל שזה נגמר אתמול אבל אני בטוח שבעונה הבאה נהיה חזקים,חזקים מאוד.
    אין יותר כיף מלנצח בסיטי,להביס את פרנסנל ולקבור את צ'לסי במפעל אחד.
    ביקור בוומבלי,קניית מזכרות,שירים וריקודים ברכבת התחתית,והנפת גביע בוומבלי.
    אז בשבילי לעולם היא תיזכר כעונה אהובה.

http://www.nacion.com/ln_ee/2008/enero/22/_Img/1870835_0.Xxx

8. wieitan Member

הייתי באילת כולה ללילה אחד בנופש כיפי של העבודה: טיסה ומלון דן (מלון מדהים).
    שנרשמתי הייתי בטוח שאנחנו משחקים ביום חמישי - טעיתי, אולי זה סימן לליגת האלופות (אשרי המאמין)

ערן, כמו שאמרת לי, פאב underground באילת הוא הפאב לראות בו כדורגל.
    הפאב הנ"ל אירח ישראלי לא שפוי בעליל (עבדכם הנאמן), עם אותה חולצה וצעיף כמו ב-Carling Cup.
    יחד איתי בפאב היו אבא ושני בניו מלונדון - אוהדי הקבוצה הנכונה. האבא - יהודי יליד ישראל בשנות ה-50 לחייו היה בגמר ה-Carling Cup.
    גם באילת היה לי עם מי להתחבק אחרי השער המדהים! (מי אמר שברבאטוב לא מופיע למשחקים גדולים ?)
    שיחקנו נהדר! אני שלא הייתי אופטימי אחרי המשחק ה-I. לא חשבתי שיש לנו אישהוא סיכוי, התבדתי לשמחתי ע"י טוטנהאם נהדרת וחסרת מזל מול שוער ענק.
    רק ברבאטוב בפעולה גאונית היה מסוגל להבקיע מול השוער ההולנדי.
    הייתי כל כך בטוח שגינאס יחמיץ, רק לפי מרחק ההרצה הקצר שלו מהכדור.

לסיום אני אצטט חלק מ-SMS ששלחתי לערן כחצי שעה אחרי סיום המשחק:
    "למרות ההפסד המרגיז, אתה אוהד של קבוצה גדולה" !!!

9. קינג לדלי Member

קראתי את זה רק שיש לי בעיה עם שליחות אסמסים בחזרה.

אז הנה האישור : אני יודע.

http://www.sportnetwork.net/mainadmin/img/1501173482879.Xxx

10. קינג לדלי Member

הדיון שלנו נרדם כיאה לקבוצה שאין לה יותר מידי על מה לשחק.
    עוד שעה משחק מול הסיטי.
    אני מנסה להכניס את עצמי למתח ולא מצליח ...

ביום רביעי זה המשחק המעניין והחשוב.

11. George Best Member

אני מאוד מקווה שהקהל שלכם יכניס את השחקנים לאטרף לקראת יום רביעי,
    איפה הנעצים?

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה תלאות הייתי צריך לעבור בשביל לראות את המשחק הזה...

אני מפספס את המשחק ביום רביעי בגלל העבודה כך שהיום לא אופציה בשום אופן.
    לא משחק גדול עד כה אבל מצליחים להתיש את סיטי ולעקוץ במתפרצת נהדרת. צ'ימבונדה עד כה מספר אחת על המגרש, הגול שלנו כולו מעשה רגליו (וסיומת פנטסטית של קינו) ומושלם בהגנה, בעיקר בקריאת המשחק של קסטייו. קסטייו הגיע בסוף המחצית כמעט ל-1 על 1 מול רובו אבל הגיע מימין והיה צריך להפוך לשמאל, צ'ימבו קרא את זה נהדר ושמר על השער נקי.
    גם רובו ודוסון מצויינים עד כה.

13. קינג לדלי Member

שונא לראות משחקי אימון.
    לפחות יש במצבים כאלה פחות כעס על גול של סיטי באופסייד ...

הסיפור מבחינתי הוא אארון לנון.
    במירור הלא אמין כתבו שיש מצב שראמוס משחרר אותו בסוף העונה ופתאום הוא לא עולה מול ההולנדים ויוצא היום במחצית.
    אין לי בעיה שראמוס עובד איתו פסיכולוגית ומנסה לשפר אותו אבל זאת תהיה טעות מטורפת לשחרר אותו.

ובכלל,בגלל שנכנסנו לגארבג' טיים מוקדם אז צפו להמון שחקנים מועמדים לשיחרור ולחתימה בספרס.

יום רביעי צ'לסי זה הכי חשוב !
    שוב לנקר לאברם את התחת !

14. h2z Member

שיפוט ביתי מובהק אבל לא רק השופטים אשמים בהפסד, חלק מהשחקנים פשוט שיחקו לא טוב והחילוף של רובי היה מאוד מכעיס. הוא היה השחקן היחיד ששיחק מכל הלב והחילוף שלו פשוט גמר אותנו, הוא ובנט שונים בתכלית אחד מהשני ולא הצלחנו עדיין, כמעט אחרי עונה שלמה, למצוא שיטת משחק בה בנט משחק טוב. על ג'ינאס כבר אין מה להגיד, הוא מסמל יותר מכל לטעמי את תקופת יול - פוטנציאל ענק שמדיי פעם מבליח אבל מעבר לזה נעלם ברגעים החשובים באמת, לא אתפלא אם הוא ילך בקיץ. אותו דבר ניתן להגיד על לנון - אני באמת שכבר מתקשה לזכור מתי הוא עשה משהו באמת מועיל (זה שהוא רץ כמו תרנגולת חסרת ראש זה בסדר אבל חשבתי שמלמדים אותם להגביהה לכוון החלוץ?!) וגם אותו לא הייתי מהסס להחליף. אני לא מתבייש להגיד את זה, חלק מהשחקנים שלנו באמת לא מתאימים לרמה שההנהלה ואנחנו, האוהדים, מצפים לראות מהשקנים. אני מנוס מלחפש קשר ברמה עולמית בקיץ, יעלה כמה שיעלה...

עריכה: לא מבין למה טאיניו לא מקבל יותר דקות, הוא ורובי צמודים צמודים לתואר "שחקן הנשמה" ובמשחקים כאלה אין מישהו יותר מתאים ממנו לשלוח למערכה. בחייאת סניור ראמוס, תעיף כבר את הג'ינאס ותן הזדמנות לשחקן שגם אכפת לו מהקבוצה...

נערך לאחרונה ב: ‏17/3/08
  15. George Best Member

האמת שהייתי די מבסוט מההפסד שלכם היום ולא פחות מהתגובה של רובי קין אחרי שהוחלף,
    זה יכניס אותו לאטרף ורצף התוצאות החלשות לאחר אופריית הזכייה בגביע הליגה תגרום לראמוס לצעוק על השחקנים ולהכין אותם כמו שצריך לקראת המשחק ביום רביעי, שהוא אולי המשחק הבודד המעניין שלכם העונה,
    ובטח ובטח שהקהל ירצה לראות את היריבה השנואה מאבדת נקודות.

coys!