לא הייתי לוקח את יאסקיליינן כרגע, אולי בתור שוער שני. בנטלי יהיה מאד, מאד יקר ואיכשהוא גם קשה לי להאמין שנמכור את לנון. יש לי שאלה אחרת בשבילכם- כמה לדעתכם יעלי אשלי יאנג? אני כל כך מצטער שלא קנינו אותו בסופו של דבר מווטפורד, מלך הבישולים של הליגה עם 15 אם אני לא טועה, אנגלי צעיר ומעולה לפי דעתי.
אשלי יאנג זה פספוס ענק שלנו. מי שרוצה לשחק בלונדון זה אנזוגבייה שנמצא בדיפרסיה בצפון בעוד אימו ואחיו גרים בלונדון. אסור לפספס את הבחור הזה. לגבי בנטלי,זה חלום.אישית אני חולה עליו.הוא יכול להגיע לרמה של ג'ו קול . הבעיה היא שאנחנו צריכים לחזק כמה עמדות וזה יעלה הרבה כסף גם ככה. לנון ? להחתים לעשר שנים. קווין דייויס ? גיא,קח לך כרובית טרייה ולך לטייל.
קווין נולאן, עדיף על כל הג'נאסים והזוקורות הטיפשים למינהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
קשה לי מאד להאמין שהוא יהיה יותר יקר מבנטלי. חוץ מזה- אם אנחנו קונים את בנטלי אנחנו קונים על עמדה שיש לנו בה כבר שחקן טוב- מלברנק אמנם עושה עבודה מצוינת אבל קשר שמאלי הוא לא.
שמעתי משהו ששרים על אשתו של אשלי קול ועכשיו קיבלתי הבהרה. cheryl cole a slapper and she cannot sing when shes shagging ashley cole she dreams of ledley king
כמה חבל שקמפבל פצוע, אני נורא אוהב לראות אותו חוזר לליין. קאפלו כנראה עשה מנוי לטוטנהאם, הוא נוכח בכמעט כל המשחקים שלנו. שלג קל בלונדון, מעניין אם זה ישפיע על המשחק. ועד כאן הגיגיי להיום. מחצית: עד כה משחק אימון. מנסים מהימין, מנסים מהשמאל, מנסים מהאמצע אבל לא כובשים. פומפי פשוט קונוסים, כמובן שאנחנו הולכים להפסיד. לנון חלש מאוד; הצליח להוציא 2 הרמות נורמליות מתוך לא מעט נסיונות וגם הן לא היו ממש טובות. יהיה בסדר, ואם לא, לא נורא.
בנטלי בן 23 ושילמו עליו קצת פחות משני מיליון פאונד. יאנג בן 22 ושילמו עליו קצת יותר מתשע מיליון פאונד. שנייהם בקבוצות שלא ממש היו רוצות לאבד את הכישרונות של השחקנים - אתה צריך מחשבון?
משחק אימון כמו שנאמר כבר, לנון בהחלט חלש מאוד וטוב עשה ראמוס שהחליף אותו. מאוד רציתי שבנטי יכבוש צמד היום והייתה לו הזדמנות טובה אבל לאט לאט הוא חוזר לעצמו. רובו שוב לא בטוח ביציאות שלו אבל לפחות ההגנה הייתה מאוד יציבה היום.
נגמר. שיחקנו טוב בסך הכל והגיע לנו הניצחון, מה שכן, עדיין צריכים להחזיר את החדות והדיוק, יותר מדי כדורים טסים קדימה ללא מטרה. ההחזקה בכדור הייתה טובה בהרבה מזו שהייתה מול צ'לסי וסיטי, אולי בגלל שהיום שיחקנו מול מרכז שדה די סטטי ופסיבי של פדרו מנדס וריצ'רד יוז. דארן בנט מתחיל לחייך, עדיין לא חד מדי אבל בהחלט בנקודה שבה הוא חד יותר מברבה וקינו שעדיין לא ממש חזרו לעצמם. ברבה נתן עקב גאוני באוויר לקינו במהלך שממש חבל שלא נגמר בגול, בכל אופן בנט בשער ובישול מעולה, המהלך של הגול השני היה נהדר, עקיצה מהירה, שליחה נהדרת לבנט (לא הצלחתי לראות דרך הסופקאסט מי שלח, אני מניח שהאדלסטון?) שסוף סוף הצליח להראות קצת טכניקה ובישול טוב לאוהרה. האדלסטון נהדר והסתדר מצויין מול מרכז השדה החלש של פומפיי, היו כמה מהלכים שהוא ממש שם נכון את הגוף ואני מקווה שהוא ימשיך לשפר את זה. אם זוכרים באיזה מצב ראמוס קיבל אותו ואיך הוא בהתחלה נראה כמו על זמן שאול, נותר רק להתרשם מההשקעה והרצון של הבחור הזה להתקדם. בהגנה, מעל כולם, וודי וגם צ'ימבונדה שחזר לעצמו אחרי ליל הבלהות מול צ'לסי. והכי חשוב - חואנדה ראמוס הגאון שפגע בשני החילופים. אני אחזיק היום אצבעות לאברטון ווויגאן, מי יודע, אולי עוד אפשר להוציא משהו בליגה מהעונה הזו.
מדהים איך כל הזמן ראמוס עושה את החילוף הזה,משיג את מה שהוא רוצה ואז מוציא חלוץ וחוזר לשחק כרגיל. מבחינתי האירוע של המשחק היה בסיבוב של בנט בגול השני. כל הזמן כעסתי ולא הבנתי למה הוא מקבל כדורים כאלה ומיד עוצר אותם ומחכה למישהו כדי למסור אחורה. בנט תמיד חייב לנסות לנצל את המהירות שלו והיום הסיבוב הזה הפריצה לשטח מסוכן הייתה סוף סוף סיבה לתקווה. היה משחק משעמם כיאה לסוף עונה. אגב,בכל מזג אוויר ובכל שעה 36 אלף בליין.
משחק בסדר, ניצחון טוב, שום דבר לכתוב עליו הביתה. לנון היה טוב דווקא, ברבאטוב עם ניצוצות גאונות כמו תמיד, קינו עובד 24/7 ו-וודי פיקד כמו גנרל. שום דבר שלא ידענו לפני המשחק הזה, אולי שוודגייט ודוסון בהחלט יכולים לתפקד ביחד כמו שדוסון משחק טוב ליד לדלי.
במשחק כזה בתקופת יול, היה סיכוי טוב להפסד בית. יש לנו מאמן מדהים - חילוף התקפי שכרגיל מצליח לנו. רובו, נגמרו לי המילים. המשפט היחיד שיש לי: "עולה כיתה אבל לא בבית ספרנו". שלום ולא להתראות. מס' הערות שלי להרכב בעונה הבאה: - למרות המשחק החלש, אסור לשחרר את לנון. קבוצה שרוצה ליגת אלופות חייבת סגל רחב! - דיגו קאפל יהיה רכש מצוין. קאפל, סטיד ולנון יופי של משחק אגפים. - צימבונדה, שחקן חיוני, למרות האופי המחורבן שלו, רצוי שישאר, בהנחה שיהיה מוכן לשבת על הספסל.
דייגו קאפל בהחלט יהיה רכש מצויין. יש לו עונה מצויינת במדי סביליה. הוא שחקן הקו הקלאסי, והוא רק בן 20, כך שיש להניח שהוא ישתבח עם השנים. יש דיבורים על כך שריאל מדריד וברצלונה רוצות אותו, כך שלא סביר שהוא יעדיף להגיע לטוטנהאם על-פני ריאל מדריד או ברצלונה, אף-על-פי שראמוס מאמן את הקבוצה. אם ראמוס יצליח להנחית אותו ב'ליין', זה יהיה הצלחה כבירה.