טוטנהאם 2007/2008 - מחזיקת גביע הליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏1/6/07.

1. קינג לדלי Member

2. Rudess Member

למה שהוא יעזוב, דווקא עכשיו אחרי שראמוס הגיע? לטוטנהאם אסור לשחרר אותו.

3. spurs229 Member

Tell me about it...
    הבעיה שזה יותר תלוי בו מאשר במועדון.
    חוץ מזה, אם אני אגיד שהוא לא יעזוב זה יצור נאחס, אז כרגע אני מאמין שהוא עוזב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

4. Rudess Member

עם אמונה בנאחס לא מגיעים רחוק.

5. AW forever Member

אם הוא יעזוב, זה כנראה בגלל שגם לו נמאס מזה שהבטיחו לו שהוא מגיע ל"מועדון גדול" והתואר היחיד שהמועדון הזה מדגדג זה גביע המילקשייק.

6. בועז Member

זה מועדון גדול, כאן יש לו הזדמנות להפוך את המועדון לענק כשהוא המוביל, לא כמו טבז שעבר למנצ'סטר יונייטד והוא כינור שלישי בהתקפה שלהם, לא כמו הנרי שהיה אלוהים בארסנל ועכשיו בברצלונה הוא אחד מני רבים, למה שהבולגרי בעל המצח העצום לא יהפוך גם הוא לאליל שמביא תארים בלונדון?

7. David Seaman Member

כי הוא משחק בטוטנהאם, לא בארסנל ולא במנצ'סטר יונייטד.

8. AW forever Member

הוא יעזוב במידה והוא יעריך ושהסיכויים שהספקולציה שלך תתממש הם נמוכים מידיי.

9. קינג לדלי Member

העיקר שהכותרת תחת התמונה שהבאת אומרת "עוד עונה חולפת,משאירה אותך יבש"...

http://d.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/empics/20080122/20/4068570829-soccer-carling-cup-semi-final-second-leg-tottenham-hotspur-v.Xxx

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אומר גיא זוהר? בואו נעשה קצת סדר בדברים.
    אם יש קבוצה שתקלוט את ברבאטוב היא צריכה להיות:
    1. מתוך שלוש הליגות הטובות בעולם - אנגליה, איטליה, ספרד. הוא רוצה שדרוג אז הוא ודאי לא יילך לליגה מדרג נמוך יותר.
    2. בעלת לפחות, 20 מיליון ליש"ט בתקציב לרכש. מוצדק, לא מוצדק, זה בכלל לא משנה. זה ערך השוק של הבחור לאורך ההייפ התקשורתי הממושך. קשה לי מאוד להאמין שזה לא המינימום שנדרוש, לפחות באיזור הסכום הזה.
    3. משחקת בעונה הקרובה בצ'מפיונס ליג, או לפחות הייתה חברת קבע בין הקבוצות שמשחקות בתחרות בקביעות בשנים האחרונות. בשביל לשחק בגביע אופ"א הוא יכול להישאר אצלנו, איפה שהוא מכיר כבר.

באנגליה כאמור יש 4 קבוצות שעונות לקריטריונים הללו. כולנו יודעים מי הן. יונייטד - אני מאמין שאם ישימו הצעה הוא ידחוף ויעזוב. השאלה היא, האם טבז הוא לא זה שיונייטד הביאה כשהבינה שברבאטוב לא ריאלי בתחילת העונה? הלא טבז עושה את עבודתו נאמנה וגם כך יושב לו ברוטציה וממש אינו באנקר בהרכב, כשיש את רוניי לפניו. ובכלל, האם ברבאטוב הוא החלוץ שיונייטד צריכה? הלא יש לה כבר שני שחקנים שמשחקים כמוהו, שכל הזמן דוחפים ליצור מצבים. האם יונייטד לא תנסה להשקיע יותר בחלוץ מטרה - סאהה סטייל?
    ארסנל בכלל לא אפשרות. אם דניאל לוי רוצה את תמיכת האוהדים הוא פשוט לא יכול לעשות דבר כזה, מה גם שונגר בכלל לא מוציא סכומים כמו שנדרוש על ברבה.
    צ'לסי? הם לא רק הביאו את אנלקה בסכום לא קטן? יש להם כבר את דרוגבה, ויש את פיזארו, וגם שבצ'נקו עדיין שם, והאם חלוץ הוא מה שדחוף לחזק דווקא עכשיו?
    כך או כך במקרה של צ'לסי אין לי ספק שנדרוש יותר מ-20 מיליון. לוי לא אוהב לעשות עסקים עם צ'לסי מאז פרשת ארנסן, ויחפש לדפוק אותם במקסימום מחיר. האם צ'לסי תרצה לשלם סכום כזה כרגע? אני חושב שהם יעדיפו לחזק עמדות אחרות אם בכלל.
    ליברפול - אם בניטז יישאר, ואם להאמין לדיווחים האחרונים מחפשים בקיץ באנפילד להביא קודם כל קשר ברמה גבוהה ולהשקיע בו את רוב התקציב. האם אחרי שהושקעו לא מעט ליש"טים בשנתיים האחרונות בקויט וטורס - לליברפול באמת יש צורך בעוד חלוץ בסכומים כאלה? בספק.
    מחוץ לאנגליה, אני רואה אפשרויות בעיקר מצד הליגה האיטלקית. בספרד - סביליה לא מתכוונת לעשות איתנו עסקים כך שנשארנו עם מי - בארסה? (יש לה מספיק חלוצים, לא עושה רושם שמתכוונת להוציא על חלוץ בסכומים הללו וגם אם כן יש לה מספיק אופציות אחרות וזולות יותר). ריאל? (כנ"ל) אתלטיקו וולנסיה - לא בטוח אם יש להן מספיק משאבים, ולנסיה לא תהיה בצ'מפיונס ליג, אתלטיקו - לא בטוח שיש להם המשאבים והצורך יחדיו להביא אותו.
    נשארנו עם איטליה. מילאן ויובה, אם ירצו. אינטר לא ממש צריכה חלוצים ובטח לא ישלמו עליהם הון עתק. מילאן בהחלט אופציה למרות שעם המשאבים שלהם יכולים לקנות חלוצים לא פחות טובים ואולי במחיר יותר נמוך אפילו, וכנ"ל יובה. אני לא יודע מה המוניטין של ברבה באיטליה, היה איזה אזכור זניח בהקשר של מילאן יחד עם קישורים לחלוצים לא פחות מבטיחים כמו מריו גומז.

אלה כל הקבוצות שיכולות, פוטנציאלית, לקחת את ברבאטוב, ואני לא רואה ברשימה הזו קבוצה אחת שבאמת ובתמים, נעולה על ברבאטוב ויש לה את הצורך והמשאבים כדי לקנות אותו. כל עוד הוא לא יעשה תרגיל עזיבה בקיץ, כל עוד ישכנעו אותו מספיק בדבר האמביציות של הקבוצה, יש לו חוזה לעוד שתי עונות אחרי הנוכחית (אני חושב שהגיע הזמן באמת לשבת איתו על חידוש) וכרגע הסיכויים שלנו להשאיר נראים בהחלט לא רעים. מה יקרה בסוף העונה הקרובה בהחלט תלוי, בעיקר, בהישגים של הקבוצה.

11. קינג לדלי Member

גיא,לא מסכים איתך לגבי יונייטד וצ'לסי.
    ברבה תפור על היונייטד כמו כפפה ליד(לא הכפפה של רובו).
    אין להם בסגל חלוץ רחבה שמשחק עם הגב לשער חוץ מסאהה וברבה עולה עליו.
    בקבוצה כמו יונייטד לא עושים שיקולים של רחמנות על טבס אלא משדרגים איפה שצריך.
    טבס משחק עם הפנים לשער וברבה משחק בעיקר עם הגב ויודע להשקיט כדורים ארוכים כמו חמאה על לחם.
    שילוב של טבס ברבה או כמובן רוני ברבה יהיה מדהים.

לגבי צ'לסי,שבצ'נקו ופיזארו ילכו הביתה ודרוגבה כנראה מעוניין לשנות אוירה.אברם אם ישאר יקבל מזומנים מובטחים כדי לבנות קבוצה בצלמו.
    ברבה יכול להתאים גם להם.

ואגב,השמועות אומרות שאם ברבה יבקש לעזוב אז תג המחיר שלו יהיה 40 מיליון ליש"ט.
    טוטנהאם טוענת שאם שוני רייט עלה 24 אז ברבה שווה 40.
    לא הגיוני,אבל למה לא לדרוש את זה ?

12. George Best Member

40 מליון פאונד אם אני לא טועה יהפכו את ברבה לשחקן היקר בהסטוריה.
    אתם לא תקבלו עליו 40 מליון פאונד, אין לי ספק שאתם "תסתפקו" ב30 מליון שמחולקים לתשלומים.

13. spurs Member

מילאן יכולה גם להתאים לברבה וגם לרצות אותו (ולשלם 35 מיליון)
    בפחות מ30 מיליון אני מוכר אותו (אחרי הכל צריך מחליף ברמה כזאת גבוהה)

אני לא חושב שהעיסוק שלנו צריך להיות אם הוא יעזוב או לא את ההכנות שלנו בעונה הבאה אחנו עושים בהנחה שכן, זאת אומרת שמפרקים ובונים מחדש את הקישור

14. SeRgInHo Member

יש רק שחקן אחד בעולם ששווה את הסכום שנקבת רובי, והוא משחק בצד האדום של מנצ'סטר.
    20 מיליון ליש"ט תמורת ברבבאטוב זה מעל ומעבר.

במחשבה שניה... אם על בנט שילמתם 17, אז לכו תדעו כמה מיליוני פאונדים תסחטו עבור ברבאטוב.

15. samoel Member

אני לא רוצה לחשוב על אפשרות שברבה ילך. אבל דווקא הפסילה של ליברפול לטעמי היא יותר שגויה ואני כן רואה אותה כקבוצה שצריכה אחד כמו ברבה. אחד שישים לטורס את הכדור ברגל. אחד שיפעיל אותו. קאוט הוא חלוץ הגנתי עושה יותר הגנה מאשר בהתקפה. חסר לליברפול מישהו ליד טורס ורואים שהוא נשחק במהלך המשחקים.