טוטנהאם 2007/2008 - מחזיקת גביע הליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏1/6/07.

1. Pipe Member

גיא,
    הניתוח שלך הוא מאוד הגיוני, הגיוני מדי אפילו, וכאן הבעייתיות - שוק ההעברות הוא הכל חוץ מהגיוני וקבוצות גדולות לעתים נותות להחתים שחקנים out of the blue בלי שום ספקולציה או פרסום מקדים לכך ובלי שאף אחד אפילו חשב על האופציה ששחקן כזה או אחר יגיע לקבוצה.
    לא צריך ללכת רחוק בשביל לחפש דוגמאות. מישהו היה מהמר בקיץ על כך שטבז יגיע ליונייטד? ההעברה הזו צצה פתאום בלי שום פרסום שקדם לה. קישרו אותו לליברפול, לריאל, לצ'לסי, הסיכום של יונייטד עם MSI היווה הפתעה בכל אירופה,
    אותו דבר יכול לקרות עם יובה (לא בונים אימפריה על הגב של יאקווינטה), אינטר (תשאל כל אוהד אינטר והוא ייד לך שהוא משווע לראות קראק אמיתי בקבוצה לייד זלאטאן. וזה עוד לפני שאני מכניס את אופציית מוריניו שלבטח יעשה שם סדר), ריאל (החיפושים אחר שותף/מחליף לרוד החלו כבר לפני חודשיים), ברצלונה ואפילו באיירן מינכן המתחדשת של קלינסמן.
    בנוסף, בחלק נכבד מהקבוצות שציינת יכולים לקרות שינויים בעמדת המאמן, בסגל ואף בעמדת הנשיאות, דבר שעשוי לטרוף לחלוטין את הקלפים.

בשורה התחתונה - עד ה31 לאוגוסט/הארכת חזוה של הבולגרי, אי אפשר יהיה בוודאות להגיד האם הוא ישחק בליין בעונה הבאה.

2. Dimitar Berbatov Member

זה נכון שחסר לנו חלוץ שמשחק עם הגב לשער, כמו סאהה, אבל אני לא מסכים שהוא תפור לקבוצה כמו כפפה ליד.
    קודם כל, אני לא יודע איך פרגי יצליח לתמרן בין שלושה חלוצים כל-כך טובים כמו ברבה, טבז ורוני. זה מתכון בטוח לבעיות. אני בטוח שאף אחד מהשלושה לא יסכים לשבת על הספסל. מה גם שהשיתוף פעולה בין טבז לרוני עובד כל-כך טוב, בשביל מה להביא עוד חלוץ שיכול לגרום לבעיות אגו?
    דבר שני, אחרי שהוצאנו בקיץ כל-כך הרבה כסף על רכש ועם כל החובות של המועדון, אין סיכוי שנוציא 20-30 מיליון ליש"ט על שחקן אחד. אם פרגי יוציא כסף בקיץ על רכש, זה לא יהיה בסכומים כאלה, אלא יותר צנועים.

בכללי אני מסכים עם שון, אי אפשר לדעת בכזה שלב של העונה איפה בארבטוב ישחק בקיץ. לא הייתי פוסל אף אפשרות. אני גם לא אתפלא אם דרוגבה יעזוב בקיץ ובארבטוב יהיה המחליף שלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/4/08
  3. קינג לדלי Member

אני אף פעם לא מצליח להבין אוהדים שדואגים שמישהו מהקבוצה יעלב.
    אז יש לך את טבס ורוני סו וואט ? אם רוני נפצע טבס יהיה לבד ?
    פרגי לא יצליח לתמרן ? אתה מכיר את פרגי לא ? הוא מתמרן בין 8 קשרי אמצע ואף אחד לא פוצה פה !
    למה ? כי יש לכם המון מסגרות מחייבות וכולם משתתפים.
    אז שלושה חלוצים טובים יעשו בלאגן ?ועוד אצל פרגי ?

4. George Best Member

לא תהיה שום בעיה ברוכיאן.
    רובי צודק, והדוגמא של חמישיית הקשרים המרכזיים נהדרת.
    תהיה בטוח שרוני ימצא את עצמו לעיתים בצד שמאל,
    וכמובן שרוני וטבז יקבלו יותר מנוחה.
    חייבים חלוץ/שניים נוספים, הלוואי ברבה.

5. Dimitar Berbatov Member

אני לא מסכים עם שניכם. יש הבדל בין שלושה חלוצים טובים לבין שלושה סטארים. ויש הבדל בין הרוטציה הנהדרת שפרגי עושה באמצע לבין הרוטציה שכביכול תקרה בין בארבטוב, טבז ורוני.
    בטח שחייבים חלוץ נוסף זה בלתי אפשרי שרוני יסחוב על הגב שלו 50 משחקי ליגה בגלל שסאהה נפצע כל שני וחמישי. אבל לדעתי הוא לא הפתרון המתאים לבעיית החלוץ שיחליף את רוני/טבז בעת עייפות או פציעה, הוא לא במעמד כזה, וגם לא רוני וטבז. לא חסרים שחקנים צעירים ומוכשרים שיהיו מוכנים לשבת על הספסל ביונייטד.

6. Pipe Member

לא רוצה להכנס לדיון על היונייטד בדיון שלכם, אבל אני חושב שהתשובה לשאלה "האם ברבאטוב ישחק ביונייטד בשנתיים הקרובות?" נתנה ביום שבו טבז חתם.
    החלוץ שמתאים לנו הוא כזה עם פחות אגו, כזה שמוכן לשבת על הספסל ושיפנים שמעמד המוצא שלו הוא מתחת לטבז ורוני בהיררכיה ובהתאם עולה פחות מ30 מיליון ליש"ט. גם העונה עם רגלי החרסינה של סאהה לא חסרים משחקים מרכזיים בהם פרגי עלה רק עם חלוץ אחד, ואין מקום על הספסל שלנו לשני חלוצים מחליפים בשווי כולל של 50 מיליון ליש"ט. אני חושב שבמידה ונראה החתמה בעשרות מיליוני ליש"ט זה יהיה קודם כל בעמדת המגן הימני, ובעמדת החלוץ נראה רכישה צנועה יותר. מישהו בסגנון של הנטלאאר - גם צעיר, גם איכותי, גם חלוץ מטרה, גם נטול פוזה וגם לפי הדיווחים לא יעלה יותר מ14-15 מיליון ליש"ט.

אני לא מפקפק ביכולת של פרגי להסתדר עם האגו של רוני, טבז וברבאטוב, אני פשוט לא מאמין שברבאטוב עצמו ילך למועדון שלא יעניק לו את עמדת הכינור הראשי, או לפחות מקום שנראה מובטח בהרכב. נכון, יונייטד זו יוניטד ולא אומרים לא לקבוצה כזאת, אבל ברבאטוב במצב שבו הוא יכול להרשות לעצמו לסרב לקבוצה גדולה אחת ולקבל עמדה טובה יותר בקבוצה גדולה אחרת.

7. AW forever Member

כן, ואני מבין שטוטנהאם היו עד עכשיו בתמונה לזכות באליפות/תואר אירופי?
    אל תהיה מצחיק.

8. קינג לדלי Member

יותר תארים אירופאים בצד האנגלי של צפון לונדון.

אחלה שיר הבאת...אני הולך לחגוג עליו כל הקיץ....

9. AW forever Member

אני מקווה שגם תתקין לך אנטי-מחיקון בטלויזיה, כדי שתוכל לראות את הזכיות בתארים של טוטנהאם בצבעוני. שמעתי גם שאם אוספים מספיק מכסים של מילקי אפשר להיכנס להגרלה ולזכות בגביע הליגה, אז קדימה להתחיל לאכול! רק להיזהר מהשלשול.

השיר הזה הוא באמת אחלה ואם אתה מעוניין, שלח לי בפרטי את הכתובת מייל שלך ואני אשלח לך אותו בקובץ שתוכל גם לשמוע אותו. רמי פורטיס הוא גאון אמיתי.

10. קינג לדלי Member

עכשיו אחרי שלוש שנים יבשות השיר הזה בהחלט נשמע לי גאוני...

http://msn.foxsports.com/id/6720820_7_1.Xxx

11. Djourou Member

למה טוטנהאם עמוסה בתארים :aaarofl: .

12. SZC Member

:aaarofl:

13. קינג לדלי Member

14. Proud Cockerel Member

15. Rudess Member