טוטנהאם 2007/2008 - מחזיקת גביע הליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏1/6/07.

1. raanana4ever Member

ביסקוויטים? אתה מדבר על גודמונדסון, הבעלים של הבנק הגדול באיסלנד שנמצא גבוה בריץ' ליסט של הטיימס? הוטספר אתה רק מוכיח כמה התגובות שלך לא מבוססות עובדתית. אתה סתם אוהב לזרוק מילים באוויר, ואם זו באמת הדעה שלך ולא סתם ניסיון להכניס לאוהדי ווסט האם אז הייתי שוקל תחום אחר.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/08
  2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולמה הם היו מתסכלות? כי ככה זה כשקונים את כל ה-sicknotes של הליגה. אי אפשר לקנות שחקנים עם היסטוריית פציעות שכזו ולצפות שכולם יהיו פתאום כשירים פיקס.
    זה מזכיר לי את מנצ'סטר סיטי תחת קיגאן שהחתימה בעיקר שחקנים שהשיא שלהם היה כמה שנים קודם לכן.

raanana4ever, התכוונתי לאיסלנדי שהיה לפניו, הקירח שהגיע והתחיל לשפוך כספים שאת הוצאותיהם רואים עד היום בדמות שחקנים כגון לוקאס ניל, בואה מורטה ושות'... החוזים שלהם לא פשוט נעלמו אפילו כשהוא הלך!

3. raanana4ever Member

מצב תקני ללא ספק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

הטבלה לא העסיקה אתכם כי גנבתם איזה גביע במקרה שגרם לכם לחשוב שהפסד אחר הפסד בליגה זה לא נורא.
    sour grapes, יודע מה זה? נכשלתם בליגה אז בחרתם להגיד שהטבלה כלל לא משנה.

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

"גנבנו" גביע אחרי שניצחנו קבוצות כמו מאן סיטי בחוץ, ארסנל וצ'לסי... ממש שוד לאור היום.

5. raanana4ever Member

הוטספר אם היה לך מושג או חצי מושג, היית יודע שמגנוסון איש הביסקוויטים שלך, לא הוציא מכיסו גרוש, הוא שימש כפרונטמן של גודמונדסון.
    אבל למה לבלבל אותך עם עובדות... כן, השכר של ניל משולם בביסקוויטים...

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בביסקוויטים, אבל 60,000 ליש"ט כן. נוח להידבק לפרטים הקטנים, בסופו של דבר הפרונטמן הזה, כמו שציינתי, הוא שהביא את השמות שציינתי ואם לעשות רשימה -
    פרדי ליונגברג, לואיס בואה מורטה, קרייג בלאמי, קרלטון קול, נובי סולאנו, קיירון דאייר, כולם היו שחקנים נפלאים - לפני חמש שנים הייתם יכולים להיות איתם קבוצת צמרת של ממש.

7. Claret&Blue Member

כן פאובר הזה נפצע כל הקריירה שלו. אל תיתן לעובדה שהוא נפגע באכילס שלו, שדייר שבר רגל ושליונברג שבר צלע להפריע לתיאוריות שלך. פארקר ובלאמי היחידים שנפצעו במקומות מוכרים, כל השאר בחוץ מפציעות אימפקט או בכלל ללא עבר פציעות ארוך כמו שאתה מציג אותו.
    עזוב גיא אתה עשה לעצמך טובה ותעזוב את הנושא הזה כי אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

8. Claret&Blue Member

מאיפה המספר הזה שניל מרוויח דאתה כל הזמן זורק?

9. raanana4ever Member

גם אם באשמת מדיניות הרכש של קרבישלי וגם אם לא(הרי מספר הפצועים עלה בהרבה על מספר השחקנים שהגיעו בקיץ), סיימנו מעליכם בטבלה עם שחקנים כמו פנטסיל, בואה מורטה וקרלטון קול, ואפילו שחקני נוער שנזרקו להרכב יותר מפעם אחת ולא בדיוק במצבים שהיית בוחר לשלב אותם.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו כבר היתממות של ממש.

בזמנו קנינו את ג'יימי רדנאפ וזו הייתה טעות, כי הוא היה מועד רציני לפציעות שדחקו אותו מלכתחילה מחוץ לליברפול. אני לא רואה הבדל בין זה לבין לקנות שחקן שבקושי פעיל בשנים האחרונות כמו דאייר, ליונגברג כבר שנתיים לפני המעבר לשוק הפקיסטני איבד את החדות והמהירות הודות לפציעות, וגם סקוט פארקר היה מועד לפציעות חוזרות ונשנות שבלמו את ההתקדמות שלו. כן, זו טעות של קרבישלי - אבל זה הסגל שבנו בווסטהאם.

11. Claret&Blue Member

למה לא הגבת על פאובר? וליונברג הגיע בלי מהירות וחדות אלינו כשמן הסתם ידענו את זה מראש, הוא עדיין היה מצוין. אז אתה יכול לזרוק תיאוריות מגוחכות עד מחר, אבל שוב- אין לך מושג ולא חצי מושג, אז בבקשה אל תדבר על שום מדיניות או רכש. תתעסק במה שאתה מבין בו.

12. raanana4ever Member

שעדיין שווה יותר מהסגל שבנו בטוטנהאם.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מסתתרים מאחורי ססמאות. איפה אמרתי משהו על פאובר? מה קשור פאובר? תמצא לי בבקשה איפה ציינתי את שמו על גבי הדיון הזה.
    שכחתי להוסיף לסיקנוטס את הגדול מכולם אולי - בלאמי.
    אתם מדברים על מדיניות ורכש, בפועל אני לא רואה לא מדיניות ובטח לא ברכש אצל ווסטהאם, מה שזמין באותו רגע קונים, זה בטח תקף מאז שהאיסלנדי הגיע וקרבישלי רכש 500 חלוצים, למשל. איזו מדיניות רכש יש בווסטהאם? כסף יש, קניות חכמות אין יותר מדי.

14. Claret&Blue Member

הזכרת משהו קטן על sicknotes אם אני לא טועה ושזו הסיבה לכל הפציעות, אז אני נותן לך רק דוגמא קטנה שאין לך מושג.
    בקשר למדיניות הרכש- כשאתה מתחת לקו האדום בחלון ההעברות בינואר ומונית לא מזמן, אתה הולך לקנות שחקנים עם נסיון- ניל ובואה מורטה שני קפטנים בקבוצותיהם לשעבר, כנ"ל אפסון.
    500 חלוצים נרכשו בתקופת קרבישלי? אתה יכול לספר לי מי הם בבקשה?

15. KirkH Member

אתה ממשיך עם מדיניות הבדיעבד שלך.

גם אחד, ג'ונתן וודגייט שכל אוהדי האשכול הזה משפריצים ניטים מהגדולה שלו לא סימן את אחד השיאים בקריירה שלו בריוורסייד ובטח שהגיליון הרפואי שלו לא פחות מפואר מאף החתמה של ווסט האם - אבל היי, הוא אצל הספרס אז זה תקין.

ליונברג לא היה צריך להוביל את ווסט האם, לא שמו עליו 23 מיליון פאונד וביקשו ממנו להיות כוכב. הביאו אותו בשביל הניסיון והאופי, את זה שחקנים מסויימים לא שוכחים גם בגיל 40. להסתכל על רשימת הקניות של הפטישים ולקטלג אותה כבנייה לא נכונה זה אבסורד היות ו90% מהשחקנים לא זכו אפילו לצ'אנס רציני להוכיח את עצמם.

לא יודע מה ההגדרה שלך לקבוצה לא רלוונטית, אני חושב שקבוצה שלא זכתה להינות מרוב הפירות של הרכש היקר שלה ועדיין הצליחה לסיים בחלק העליון של הטבלה תוך כדי כך שהיא גם אשכרה מצליחה להפריע לקבוצות הגדולות היא לא פחות רלוונטית מהספרס, אפילו שהמנג'ר שלהם לא ספרדי.