טוטנהאם 2007/2008 - מחזיקת גביע הליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏1/6/07.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבין. לא השתמשתי בדוגמה שלא קשורה לתיאוריה שהעליתי לכן אין לי מושג... מאוד הגיוני.
    קפה-בלאנקו, בלאמי, הנרי קמארה, קרלטון קול ומחמת הספק לא אשים את טבז שהוא מימי פארדיו ואת יניב קטן שהיה גחמת סוכן, הצטרפו לזאמורה, אשטון, וזה בלי להחשיב את שרינגהאם שכבר היה על תקן קשיש חביב בסגל. לא 5,000, אבל הרבה.

קירק, וודגייט הוא דוגמה אחת! שגם הוא, כשחתם, הסתכלו במבט מאוד מהסס עליה וזאת למרות שעל פניו הוא יצא לחלוטין במשך עונה וחצי מהפציעה שלו!
    מי שמחתים בסיטונאות מועדי פציעות, שחקנים שידעו פציעות, שלא בהכרח יצאו מהן לגמרי, שלא יבכה כשחצי מהסגל בקליניקה!
    ואתה יודע מה - בוא נאמר שכולם כשירים פיקס, ומשחקים בול כמו ששיחקו לפני הפציעות. אי אפשר שלא להבחין בשחקנים שציינתי, שחקנים שרובם מעבר לשיא. להשוות לסגל שלנו שכולל כשרונות כמו לנון, ברבאטוב, קין, האטון ועוד... סגל שסיים שתי עונות ברציפות במקום שווסטהאם לא סיימה בו מי יודע כמה זמן... די מצחיק.

וכן קירק, בדיעבד, כולם חכמים בדיעבד, אבל אי אפשר לומר שהסימנים לא היו על הקיר!

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/08
  2. KirkH Member

מאיפה אתה יודע מה שווה הסגל של ווסט האם לעזאזל?! זה שאתה קבעת והחלטת שהוא בינוני זה נחמד, אבל הסגל הזה לא קיבל צ'אנס להוכיח את עצמו.

למעט פארקר שהיה הימור ונפצע באזור המועד - כל יתר המועדים שלך, נפצעו במקומות שלא קשורים לפציעות שכיביכול הפכו אותם לרגישים.

הממ... אלף חמש מאות חלוצים בסגל ובסוף משחקים עם ברונו קול - אתה עדיין לא מבין?

3. samoel Member

לא שאני מבין גדול בענייני ווסט האם. אבל לא נשמע לך מוזר שהנאדם מביא רכש ו-90% ממנו לא משחק? למ הוא הובא בדיוק? ואיך אתה יכול לראות בזו מדיניות רכש נכונה אם הוא לא משחק!! אז לזקוף את זה לטובת ווסט האם שהם הצליחו לסיים פאקינ מקום אחד מעלינו באמצע טבלה? גם עם המקום ה- 11 שלנו אני בטוח שהיית לנו עונה הרבה יותר מעניינת משלהם.

השנה טוטנהאם ו-ווסטהאם היו לא רלוונטיות ממש לליגה הזוף אני לא חושב שלמישהו הי ספק בכלל שלרדת לא נרד, וסתם שתי קבוצות מרכז טבלה. לא מאיימות על כלום ולא מפריעות לכלום.

4. Claret&Blue Member

דיברת על sicknotes באופן כוללני ולכן קיבלת דוגמאות לשחקנים שנפצעו משום מקום ואך ורק חוסר מזל. דייר הגיע כשיר לחלוטין ושבר רגל! אלא אם כן אתה רואה את העתיד אני לא חושב שיש דרך לדעת שזה מה שיקרה לו.

בוא נעבור לחלוצים שקרבישלי החתים. קרלטון קול רכש של פארדיו, יניב קטן לא קשור לקרבישלי בשום דרך, הוא הגיע הרבה לפני שקרבס הגיע וגם לפני שהבעלים החדשים הגיעו. בלאנקו וקאמארה השאלות עם מטרה אחת- להגדיל מספרים ותו לא. בגלל זה גם לא שיחקו הרבה, ולדעתי זה מהלך נכון למקרה שהקבוצה נשארת ללא חלוצים. אשטון וזאמורה היו במועדון ושניהם חלוצים נהדרים, לא קשורים לדיון.
    בלאמי הגיע כרכישה מבטיחה מאוד מליברפול שבה שיחק לא מעט(אם כי לא היה שחקן הרכב), במשחקים ששיחק היה מצוין(!) ונפצע בשרירי הבטן- פציעה שהצריכה ניתוח ממושך.

5. Claret&Blue Member

מסבירים לך פה ש90% מהסגל נפצע. כן, יש כזה דבר פציעות בכדורגל, ו-13 שחקנים חשובים מאוד שנפצעו במהלך העונה מעידים על חוסר המזל שלנו. מובן?

6. samoel Member

רגע וכל ה- 90% זה שחקנים שהבאתם בקיץ שגיא אומר שיש להם הסטורית פציעות?

בוא נגיד רובם, או השחקנים שעליהם אמור להישען הסגל?

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/08
  7. Claret&Blue Member

גיא אומר... אז הוא אומר. אם וודגייט שלו היסטוריית פציעות היה שובר רגל, היית אומר שזה בגלל שהוא מועד לפציעות או חוסר מזל?

למעט פארקר, כל שאר השחקנים נפצעו בפציעות לא קשורות כמו שבירת צלע, גיד אכילס קרוע, שבירת רגל ואתה כבר מבין אתה הפואנטה.

כל מי שהגיע קיבל הזדמנות, ולקח אותה בשתי ידיים. דאייר היה נהדר במשחקים שהספיק לשחק לפני הפציעה, כנ"ל בלאמי. פארקר גם היה מצוין אחרי שחזר מהפציעה בברך. כשאני אומר לך שהיינו במצב של 13 שחקנים בו זמנית ברשימת הפציעות, אתה מבין מה זה אומר? חצי מהם בערך היו שחקנים בפורמה נהדרת שתוכננו לפתוח בהרכב.

8. samoel Member

אתה יודע מה הבעיה שלי עם מזל?
    שמזל זה עניין כל כך מופשט.

אני חושב שטוטנהאם הייתה מסיימת בטופ 4 אם היה לנו המזל בתחילת העונה, הרי לא הצלחנו לחבר גרוש ללירה, ההתקפה הטובה בעונה שעברה בפריימר ליג לא מבקיעה. זה גם מזל אתה לא חושב? עובדה רובי ברבה סטיד לא שכחו להבקיע ראית את זה כשראמוס הגיע.

9. Claret&Blue Member

אז קרה לזה גורל, קרא לזה בעיות בצוורת הרפואי או מה שבא לך, העובדות עדיין עומדות בעינן. אותן הבנת?

10. קינג לדלי Member

אחרי ניוקאסל הגיעו ההשוואות לווסט האם ?
    מה קרה,כולם רוצים להתחרות באמביציות שלנו ?
    אתם ווסט האם ותמיד תשארו קבוצה סימפטית שיכולה לרדת ליגה כל כמה שנים.קבוצה עם מסורת שמנסה לשחק כדורגל יפה אבל זה תמיד נגמר עם שחקנים כמו ספקטור ומקארתני.

אני חושב שווסט האם עשו רכישות כמו של טוטנהאם בשנות ה 90.
    בזמנו הבאנו שחקנים אחרי השיא וכל מיני אפורים.
    בכל זאת ווסט האם כן הביאה שחקנים עם פוטנציאל אבל גם אם כולם יהיו כשירים אני לא רואה אותם באופ"א למשל.
    אותנו אני יכול לראות באופ"א (למרות שסיימנו מתחתכם רחמנא ליצלן...) בגלל מדיניות שדורשת הצלחה (דניאל לוי),ובגלל המסורת של מועדון שזוכה בתארים ולא ירד ליגה כבר 30 שנה.

המועדונים הם שונים בגודלם ואני בכלל לא מזלזל בפטישים,אבל אם יש עתיד לאחד מהמועדונים זה לספרס.

למה ? כי אנחנו טוטנהאם,טוטנהאם הוטספר !

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

וערן סיכם בדיוק מה שאמרתי, ופטרו ב"אין לי מושג".
    אפורים ו/או מעבר לשיא.

12. KirkH Member

קודם כל, ערן לא בדיוק קרא לווסט האם לא רלוונטית.

מה גם שהוא התייחס להשוואה מול הספרס שהיא לא במקום וזה לא מה שאנשים ניסו להגיד כאן. לא כולן חייבות להיות טוטנהאם.

ועדיין... עם כל מה שאמרת וכל הבולשיט על זה שאתם טוטנהאם - בלי מספרים דו ספרתיים של שחקנים פצועים הם הגיעו למקום עשירי יחסית בקלות (סגרו את העונה רשמית לפני לפחות חודש וחצי), אז נא לא לצאת בהצהרות מצחיקות על חוסר יכולת להגיע לאופ"א.

13. קינג לדלי Member

קירק,התכוונתי לחוסר יכולת בשנים הקרובות.
    אני לא רואה את ווסט האם מתקרבת לאיכות של וילה,אברטון,טוטנהאם.
    אני מעריך שווסט האם תהיה עוד קבוצה בליגה,כמו שאנחנו היינו ברוב שנות ה 90.

14. raanana4ever Member

שיט. לך יש מושג מה אתה רוצה?

15. raanana4ever Member

מקארתני יותר טוב מכל מה שהלך אצלכם בעמדת המגן השמאלי בעשור האחרון.

ולשמוע את אוהדי טוטנהאם, טוטנהאם הוטספר מטיפים על ווינריות ממש עושה לי כאב בטן.
    http://www.youtube.com/watch?v=J2vXqUSitnA

נערך לאחרונה ב: ‏16/5/08