טוטנהאם 2007/2008 - מחזיקת גביע הליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏1/6/07.

1. spurs229 Member

ייתכן שתגלו בקרוב שכתב ספורט בכיר התפוצץ ברחוב יגאל אלון בתל אביב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

2. spurs Member

מדובר על אותו יעקב זיו שהמציא את השחקן דניאל דפו?

3. Dimitar Berbatov Member

דיברתם כאן על שוער שחייב להגיע במקום רובינסון, אתמול ראיתי את פולין-אוסטריה ובורוץ' מסלטיק היה פשוט גדול. אין לי ספק שאם טוטנהאם תפתח את הכיס ותפעל בזריזות כמו ההחתמה של מודריץ', בורוץ' יהיה שלה והיא רק תרוויח מזה. ראיתי גם כמה משחקים שלו בסלטיק והוא הרשים מאוד. אין לי ספק שעוד כמה שנים הוא יהיה אחד השוערים הטובים בעולם. אני בטוח שראמוס שם עליו עין (גם היו שמועות שאתם מעוניינים בו).

ומודריץ' גאון כדורגל. אם למישהו היה ספק שהוא לא ברמות האלו, אתמול הוא הוכיח שהוא ועוד איך ברמה הזאת. לעשות את מה שהוא עשה לפרינגס אתמול ובכזה משחק לא הולך ברגל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/6/08
  4. קינג לדלי Member

אז המירור הלא אמין מפרסם היום שראמוס כבר חסר סבלנות עם הקטע של השוער ורוצה ללכת בכל הכח על גומס השוער של איינדהובן.
    קצת הרפתקן אבל שוער מעולה.

אני חושב...

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מי שזה לא יהיה אם זה יהיה אחד מהשלושה האלו (בסדר הזה) :בורוץ', קופה, גומס
    טוטנהאם תחזק מאד את אחת מנ"ק התורפה שלהם.

איך שזה נראה פ.ס.וו מוכרת את הכוכבים שלה, את פרפאן הם כבר מכרו וזה לא יפתיע אותי אם גם את גומס הנהדר הם ימכרו, ככה שבהחלט נראה סביר שנראה אותו בקרוב בליין.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי יעקב זיו האוויל....
    בורוץ' שוער קצת משוגע לדעתי, הרבה יותר מגומז. בכתבת הכנה ליורו ב"העיר" דיברו עם כתב פולני והוא אמר שהוא קריזיונר לא נורמלי וחטף כמה אדומים בקריירה.
    מעדיף את גומז השימפנזה ארוכת הידיים או קופה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/08
  7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראו את זה גם אתמול במשחק , כל הזמן הוא צועק , רואים שיש לו שריטה . אבל לדעתי זאת תכונה מצוינת לשוער , כל עוד כמובן זה לא עובר את גבול הטעם הטוב . כל הזמן הוא פעיל , צועק על הבלמים , מעיר את ההגנה , זה יכול להוסיף הרבה .

8. Rudess Member

מודריץ' הוא גאון כדורגל בהחלט, ראמוס מאמן מצוין, וכל הכבוד לטוטנהאם שהביאה את המאסטרו הקרואטי אליה. ארסנל הולכת לסבול הרבה בעונות הקרובות בגללם, ובכלל טוטנהאם מתחזקת מאד בעמדות שהיא הייתה צריכה כך שבעונה הזאת אני מצפה שהיא תנשל את ליברפול סוף סוף מהמקום הרביעי בטבלה.

אגב, לא רק ונגר שם עין על מודריץ', שים לב מה כתבתי עליו לפני שנתיים, אחרי משחק הגומלין של ארסנל מול זאגרב שראיתי ב'אמירויות':
    "אצל זאגרב בלט מאד מס' 10 מודריץ', עושה גם תפקיד של פליימייקר קלאסי וגם יודע לשחק באגפים ובמרכז הקישור (כדאי לונגר לעקוב אחריו, כשרון ענק לדעתי)"

9. SeRgInHo Member

קשה להיות רגוע כשלפניך עומדים כאלה חמורים בהגנה. בגדול אני מסכים איתך שזו "שריטה" מצוינת לשוער כל עוד הוא לא עושה שטויות.
    ראיתי אותו מספיק פעמים, שוער טוב מאד.

10. קינג לדלי Member

אולי תרדו מהקטע של מקום רביעי ? עוד פעם התחלתם להוריד קבוצות ליגה ולהכניס את טוטנהאם במקומם למקום באלופות ?
    יש לנו עוד כמה עמדות חשובות לכסות ורק ממש לפני פתיחת העונה יהיה אפשר לראות כיוון וגם זה בקושי.

11. Rudess Member

עם החיזוק שטוטנהאם כבר הביאו, ועם שוער רציני ובלם , אני מאמין שטוטנהאם תצליח להשיג את המקום הרביעי. הולך להיות מעניין מאד בעונה הבאה.

12. TheLane Member

אנחנו צריכים להביא שוער (עדיף מעולה) וקשר אחורי גרזן בשביל שיהיה לנו סיכוי למקום רביעי, וזה עדיין ממש לא מבטיח לנו כלום.

הרכש החשוב ביותר שעשינו זה כמובן ראמוס.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

במקום מי? במקום צ'לסי אין סיכוי, במקומינו גם לא סביר (אלא אם רונאלדו יעזוב ויביא לגל עזיבות בעקבותיו, מה שלא כל כך נראה שהולך לקרות), ליברפול עדיין חזקה מדי ועם כל הבעיות, ג'רארד וטורס לא יתנו לה לצלול נמוך מדי. נשארה ארסנל, אבל קשה לי להאמין שמכל האנשים בפורום דווקא רודס יהמר על כך (וזה גם לא סביר, גם בלי פלאמיני וחלב (אם הוא עוזב) הצרפתים עדיפים).

אגב, לדעתי טוטנהאם היא אפילו לא החמישית בטיבה בליגה, אז לגבי ליגת האלופות אין מה לדבר.

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

על הנייר? אני לא רואה עוד קבוצה נכון להיום עם העומק שיש לנו בסגל - אבל כמו שבובי רובסון אמר בזמנו - כדורגל משחקים על הדשא, לא הנייר.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אברטון. קבוצה עם סגל שבכל ליגה אחרת היה עולה לצ'מפיונס בהליכה, לא נופלים מכם בכלום.