אחח, ארררמנדו, לא שכח מי משלם לו את המשכורת! דארן בנט- איזה בדיחה עצובה ויקרה הוא. אולי החמצת העונה, לא האמנתי שרדנאפ יכול להיות אדום יותר. משחק מהנה, ברוכים הבאים לתחתית. ARSENAL=LOVE, "ליידי" קינג- אהבתי. גם לדלי queen זה חזק.
איזה כיף. טוטנהאם עלובה, רדנאפ מביך, עכשיו המטרה להישאר בליגה, בנט, כמה כסף הוא עלה, הארי רדנאפ, גם לא היה זול, דפו בטוח שלא, וגם בנטלי מודריץ ובייל לא באו בחינם, אבל קבוצה בלי נשמה , קבוצה בלי זהות, קבוצה שמבחוץ היא נוצצת ומבפנים היא האפורה בליגה, לדלי קינג נפצע, פבליצנ'קו גם כן, אני לא מאמין שאני מרשה לעצמי להגיד את זה אבל הלוואי והחבורת נמושות הזו תרד ליגה! זה יהיה מדהים
איזה משחק של טראורה. נקווה שונגר יחזיר אותו עוד הקיץ, בעקבות היכולת של קליישי. ואגב,לכול האפרוחים:נתראה בשנה הבאה בדרבי המרתק נגד ק.פ.ר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx
איזה מלך טראורה! נותן עונה מצויינת בפומפי. בעבר כשונגר החמיא לו ואמר שהוא יהיה שחקן Top Class לא הבנתי על מה הוא מדבר, היום אני מבין-גם-מבין. בנט היה חייב לנצח לכם את המשחק. אינטילגנציית משחק של נעל. בנטלי מתאים לכם כמו כפפה ליד. שחקן שחושב עצמו, יהיר, דוגמן, חסר אישיות, כמו כל הקבוצה שלכם בעצם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx רק אתם מסוגלים להרוס שחקן מחונן כמו מודריץ'. אצלנו אני יכול לראות אותו פורח. עוד שלושה שבועות אנחנו מגיעים לתת לכם בראש בלול, בתקווה עם ארשבין. One team in london
אם טוטנהאם תמשיך לשחק כמו בחלק האחרון של המשחק אז אף אחד לא יצחק עליהם, זה לא כדורגל של קבוצת תחתית לאורך זמן, זה לא כדורגל שיורד ליגה.
זה גם לא כדורגל של קבוצה עם יומרות לאירופה, פשוט מביך לראות איך כלום לא מתחבר לאוסף של כישרונות מצויינים. אני רק מקווה שזה ימשך ואם צריך בשביל זה עוד 189 עמודים אני אתחיל עכשיו.
בכדי להגיע לאירופה הם צריכים לכבוש ולנצל את ההזדמנויות שאליהם היא מגיעה ואז לנצח משחקים, אז אולי לא דרך הליגה העונה אבל אפשר להגיע לאירופה גם דרך משחקי גביע שונים.
כנראה שלא דרך הליגה, תראה ברור שטוטנהאם לא תרד ליגה כאשר בליגה הזו משחקות קבוצות כמו סטוק ווסט ברומיץ והאל/בולטון/בלקבורן. סנדרלנד, טוטנהאם הן קבוצות שדי לא קשורות לאיזור הזה, אבל רק להשתעשע עם המחשבה שהם יורדים זה נעים. אגב , הארי רדנאפ עם מאזן לא יותר טוב מקודמו בתפקיד וזו נקודה למחשבה. אם לא שוונג התוצאות המדהים בתחילת דרכו(ארסנל, ליברפול, וכו') של רדנאפ , היום טוטנהאם הייתה נועלת את הטבלה בהפרש ניכר.
אני לא קונה ביטויים כמו "חסרי זהות". אם בנט החמור היה מבקיע את השער בדקה ה80 הם היו מנצחים ו.. מה אז? הם במקום ה12, 3 נקודות חשובות ופתאום יש זהות? השחקנים הגיעו להמון מצבים, רצו המון ורצו את הניצחון הזה. מה שמנע מהם את זה זו החמצה של חלוץ מוגבל. וטראורה טופ קאלס? מה קורה לכם. המשחק היום הוא דוגמא מושלמת למדוע הוא משחק בהרכב של פומפי ולא בהרכב של ארסנל. יש לו טכניקה טובה, יכולת פריצה נהדרת וקצב טוב אבל הטאץ' האחרון שלו רע מאוד. זה מה שמבדיל בינו לבין שחקן טופ קלאס אמיתי - הביצוע הראוי וקבלת ההחלטה הנכונה בפעולה האחרונה.
Wazza, אוי, נו. קצת ציניות, קצת שמחה לאיד. זה כמו אוויר לנשימה לנו האוהדים. ואגב, טראורה רק בן 19, ויש לו פוטנציאל אדיר (לא אמרתי שכרגע הוא טופ קלאס).
שמחה לאיד זה תגובות כמו של אבו. ציניות זה "דש לQPR בעונה הבאה". במשפט "איזה עונה נהדרת לטראורה, עכשיו אני מבין למה ונגר אמר שהוא יהיה טופ קלאס" אין שום ציניות. טוב, אחרי שהבהרנו את זה, אתה יכול להמשיך... אני אהיה נחמד ואעזור, מה דעתך על "ג'רמיין דפלופ"?
ררררררררררררררררררררררר עצבים. הכדור בסוף פשוט לא רצה להיכנס או שהחמור לא ידע להכניס אותו. הארי רדנאפ כמו כולנו לא מחזיק ממנו ולא סתם הוא בספסל.טוטנהאם מחפשת איזה עיסקה שתעיף את האהבל הזה מהקבוצה.הדבר הכי גרוע הוא שפאב נפצע (נתפלל שיעדר רק בגביעים) ושנראה לי שירוצו להביא חלוץ בלחץ. במקום בלאמי הייתי שם את הכסף על קרלטון קול הנפלא. פתחנו מצויין.לנון הרג אותם וכדורים לא נכנסו.דפו בהחמצה גדולה לבד,ובנגיחה שג'יימס לקח מהחיבור ועוד כמה בעיטות של לנון שג'יימס לקח בקושי. ופתאום הלחץ והעמדה שהארי מתעקש להציב בה את מודריץ' גרמו לקישור להתפרק ולפומפי להתחיל לשחק. בהתחלה היה לנו מזל שניוג'נט החמיץ מצב טוב מפנדל (יופי גומס),אבל אחר כך כבר לא היה מזל כשהוא בעט החוצה אבל הרגל של בייל (מי אם לא הוא) החדירה אותו בול בפינה. ואז התחלנו לשחק. לוקה שיחק יותר קרוב לשער,בייל סוף סוף יצא ובנטלי הכניס המון תנופה. דפו הזכיר לכולנו את החדות שלו בשער של חלוץ אמיתי ובנט הזכיר לנו איזה חמור הוא. חבל על ההחמצות אבל אני אופטימי וחושב שכל אלה שחולמים שנרד יכולים ללכת לשתות מהים של עזה. אני חושב שהוא פנוי עכשיו. רכישה של מישהו עם כח בקישור כמו פלאסיוס היא הכרחית ! ממש פיספוס אדיר אם לא נביא אותו. יום רביעי גומלין בברנלי,יום שבת גביע באולד טראפורד,ואז שוב משחק עונה בבית מול סטוק. גומס - 6 משחק בלי רגל.לקח כל כדור חוץ מהחמצה אחת שתיקן. צ'ארלי - 6 כרגיל מת עליו. לדלי :aaa8: -5 מה זה היה הלבן הזה ? זה היה נראה כאילו הוא נרדם על צלחת קוקאין. (דוסון - 6 בכושר טוב הבחור !) וודגייט - 7 היה נהדר. בייל - 4 חתיכת מפגר רדנאפ.אוהרה עבר להיות מגן וראו את ההבדל.אקוטו סוף סוף חוזר. (בנטלי - 6 הביא מפנה סוף סוף.) זוקורה - 6 חצי שני מצוין. לוקה - 5 הארי הורג אותו ואת בייל בקביעות.צריך לשחק אפילו בשמאל ורק לא באמצע. אוהרה - 5 אין לו מספיק מהירות להיות קיצוני.או מגן או קשר. לנון - 7 פשוט נהדר.המון בעיטות כדור אחד בטוח לגול. דפו -7 כל הזמן מחפש את השער.היינו חייבים חלוץ וכמה טוב שהוא חזר הביתה. פאב - פתח לא רע ונפצע. (בנט - 3 מה צריך עוד חלוץ ? לא מגיע לשום כדור ראש,לא מבקיע לבד.)
Wazza, אין שום ציניות במשפט הזה. לא אמרתי שהוא כרגע טופ קלאס, אמרתי שאני יכול להבין את ונגר שאמר שהוא יהיה טופ קלאס.
לדלי אני מרגיש קצת לא נעים בשבילך אחרי כל ההשקעה שנתת כאן 189 עמודים והקבוצה שלך לא מסוגל לתת לך לחייך אפילו טיפה. ברור לכולם שאתם לא תהיו בין 3 היורדות אבל מה שעוד ברור לכולם זה שהעונה הזו היא כישלון טוטאלי .