טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. קינג לדלי Member

נקבעה רשימת השופטים לגמר גביע הליגה.
    השופט הראשי יהיה כריס פויי.

אחד האוהדים של טוטנהאם כתב שזה לא משנה כי גם ככה ישפוט אלכס פרגוסון בעזרת הקוונים מקלייר ופילאן...

2. קינג לדלי Member

הרבה שאלו כאן למה קודיצ'יני עשה את הצעד הזה עכשיו,אז הנה ההסבר שלו.
    Cudicini said: "Sooner or later there is a time when you feel you need to change. I felt it was the right time.

"It was fantastic to win the league twice in a row and reach the final of the Champions League. I have a lot of fantastic memories and 10 years is almost a third of my life but we have to look forward.

"I had this great opportunity to come here. I wanted a new challenge and to push for other success. It is a great club and always had good keepers. I met a great keeper in Pat Jennings and it has been a fantastic start for me.

"I always liked to play at White Hart Lane. It is a great stadium and a great atmosphere. It is a great place to play and I am really looking forward to being on the other side this time."

Cudicini is adamant he has not come to Tottenham to play as a back-up to Heurelho Gomes and is determined to cement a regular first-team place.

Tottenham are hovering just above the relegation zone and the Italian keeper is confident they have the quality to push for a place in the top half of the table.

Cudicini, speaking on Spurs TV, added: "I hope to bring some points! It is a new experience and I have met Heurelho Gomes and Ben Alnwick and it will be fantastic to work with them.

"We will push each other and have a good understanding. It will be fair competition and it is good for the team.

"At this moment it is not the best situation for the team, but being 35 I am bringing some experience and want to push the club forward. All the players think the same.

"Nobody was expecting to see us in this position. The team has the quality and the character to come out of this situation.

"We have five months to the end of the season and we need to fight in every game and win as much as possible to get out of this situation. We have to win games and get the confidence of the team."

3. Pipe Member

כריס פוי? מינוי מוזר. גם אם לא נותנים את המקום להאוורד ווב (הוא קיבל את מרבית המשחקים הגדולים העונה, ואני מניח ש"שומרים" לו את גמר הגביע) יש שופטים הרבה יותר ראויים מפוי האידיוט. סטיב בנט עדיף עליו לדעתי, מארינר הרשים כמה פעמים העונה.

בכלל, יש יותר מדי קרבה בין כריס פוי לסירחון...

4. קינג לדלי Member

כריס פויי אגב הוא ממרסיסייד.
    אולי זה יהיה לטובתנו...

5. spurs Member

אני יעתיק את מה שכתבתי בגלורי גלורי
    זה הראות שלי על טוטנהאם כיום

יש לפרק ולבנות מחדש, היסודות רקובים

6. KirkH Member

סליחה,אבל איפה כאן ההסבר?

היה יכול לעשות את זה כמו בן אדם בקיץ ולא ללכת ללול. לא נורא יהיה לו הרבה זמן לחשוב על זה כל פעם שהוא יוציא כדור מהרשת. בעיקר ב-21 במרץ.

7. THE STRETFORD END Member

spurs

כתבת דברים נכונים,בהחלט הרכישות העונה הזו ובמיוחד בחלון העברות הנוכחי
    ובכלל ההתנהלות של המועדון,
    גורמות להרגשה של איבוד הדרך,קניות חפוזות,של ללכת לאחור ולא לחשוב על העתיד.
    טוטנהאם גם בלי כמה שחקני רכש לא היתה יורדת ליגה,
    שוב דפו,שוב צימבונדה ועכשיו מדברים על רובי קין...
    זה כמו שיונייטד תחזיר עכשיו את ניקי באט,פיל נוויל ודיוויד בקהאם
    או שליברפול תחזיר את שמיצר,ליטמנן ודודק.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

נוהגים לבקר פה את השיטה של המנהל הספורטיבי, אבל עם מנהל ספורטיבי טוב, מצב כזה לא אמור לקרות בכלל. לפי מה שקראתי קומולי היה סוג של בדיחה, אז הוא לא מהווה מדד.
    בשנתיים (קצת יותר?) האחרונות 3 מאמנים אימנו בטטנהאם וטבעי שכל אחד מהם יבוא עם אג'נדה משלו. התפקיד של המנהל הספורטיבי הוא להנהיג קו בסיסי מסוים שימנע מצב שכל מאמן יבוא ויהפוך את הסגל, רק כדי לקבל מכתב פיטורין חצי שנה מאוחר יותר ואז הכל מתחיל מהתחלה. נכון לעכשיו, אף אחד לא מנהל ברצינות את הרכש של טוטנהאם והמועדון מתחיל להראות כמו בדיחה עם הפעולות שלו בשוק ההעברות. הוציאו מאות מיליונים על רכישות וחוזים והסגל לא שווה את זה. עם מאות מיליונים, אמור להיות פה סגל ברמה של צ'לסי.

אני שם לב גם לאוהדים פה שמתלהבים בכל פעם שמגיע שחקן חדש ויש תחושה שההנהלה מתנהגת בצורה זהה. אני זוכר את הטירוף שהלך פה כשזוקורה חתם, איך דיברו כאן על החטיפה הזאת של השחקן שכיכב במונדיאל ומה מתברר בסוף? שחקן טוב, אבל לא אחד שיוביל קבוצה לליגת האלופות (זאת המטרה, לא?). אחר-כך התלהבתם מבנטלי, למרות שכבר יש לכם קיצוני ימני איכותי בסגל! אחר-כך מגיע גומז עם רצף של הודעות שכוללות קליפים מיוטיוב שמראים שהוא אמור להיות שוער ענק, כשכרגיל, למרות שהוא שוער טוב, הוא לא בדיוק ברמה עולמית. אני לא מדבר אפילו על בייל שהפכתם אותו למגן השמאלי הכי טוב בעולם למרות שהוא עדיין ילד..
    זה נראה כאילו המנהלים במועדון עושים אותו דבר. מתלהבים מרכש, מוציאים מיליונים על שחקן A שנמצא עכשיו באופנה, מבינים שהוא לא מושלם כמו שהם חשבו ואז מביאים עוד שחקן על העמדה שלו, או יותר גרוע, מחזירים את השחקן שפינה את המקום לאותו שחקן A.

זה מעצבן, בגלל שטוטנהאם קבוצה עם כל-כך הרבה פוטנציאל. יש גב כלכלי, יש מאסות של אוהדים, המועדון ממוקם בלונדון (גורם משיכה עצום לשחקנים זרים ואפילו אנגלים) ומה? נלחמים בתחתית.
    אני לא חושב שאי פעם יצא לי להתעצבן מכישלון של קבוצה אנגלית כמו שאני מתעצבן מהמצב של טוטנהאם.

9. קינג לדלי Member

אני חושב שאתם צודקים אבל במצבנו הנוכחי ועם הנטישה של קין וברבאטוב היינו חייבים בדחיפות חלוץ מוכח ודפו (שכבר יש לו שני גולים בשלושה משחקים) היה סופר הכרחי.
    גם רכישה סוף סוף של קשר אחורי פנטסטי כמו פלאסיוס זה היה מאסט.שנים אין לנו קשר אחורי ברמה כזאת ונראה שזאת כן רכישה שתשדרג אותנו.
    שימו לב שגם עם כל הכסף שהוצאנו עדיין אין לנו קיצוני שמאלי טבעי וזה גם כשלון.

אגב,"הסאן" הזכיר היום שטוטנהאם רכשה בשלוש השנים האחרונות שחקני הגנה ושוערים בסכום של 65 מיליון פאונד !!! חוץ מצ'ארלי שעלה "רק" 8.5 מיליון כל השאר כפול כסף.אם האטון עולה 9 מיליון אז צ'ארלי צריך לעלות לבד 60 מיליון...

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport...icle2175381.ece

כבר שנים אני אומר שאנחנו משלמים כפול על כל שחקן וצריכים להפסיק עם זה,אבל כנראה שהרצון של כולם להשתפר גובר על השכל.

10. THE STRETFORD END Member

Nereo Rocco

אני לא חושב שהכנסת מנהל ספורטיבי למועדונים באנגליה יהיה נכון וטוב,
    זה נכשל לא רק בטוטנהאם עד כה אלא גם בווסטהאם ובניוקאסל,
    אני לא רואה זאת ביונייטד,צ'לסי,ארסנל או ליברפול והן מצליחות מי יותר ומי פחות בעונות האחרונות
    בלי החידוש הזה בכדורגל האנגלי.
    יש דברים טובים ונכונים שאפשר לקחת משאר אירופה ולהכניס לכדורגל האנגלי,
    יש דברים שבגלל השוני,פשוט לא מתאימים.

אני לא מכיר מנג'ר ולא משנה מאיזו ליגה,ששמח שיש לו בוס מקצועי מעל לראש,
    באיטליה או ספרד זה מקובל ולכן חיים עם זה שם,
    אבל אני לא רואה את בניטז או ראמוס כשעבד בטוטנהאם,או מנג'ר זר אחר
    שעבד בצורה כזו לפני שהגיע לאנגליה,נותן יד לדבר הזה גם באנגליה.

בגלל שאני מאמין בלתת זמן ראוי למנג'ר,תמכתי בהישארות של מרטין יול בזמנו וכמובן בראמוס
    כי אני מאמין שיציבות במערכת,גם בזמנים קשים חזקה וטובה מכל מנג'ר חדש שמגיע
    או כל יועץ או יד מכוונת מעליו בהקשר המקצועי.

ההתנהלות הקלוקת של טוטנהאם בנוגע למנג'רים נשמכת כבר כמה עשורים,עוד לפני ההנהלה הנוכחית,
    גם בשנות ה 90 היתה שם תחלופה מהירה מדי של מנג'רים
    ולכן לא ראינו תוצאות למרות שחקנים שבאו והלכו ולמרות הבסיס האיתן של המועדון הזה.

11. yonmu Member

הבעיה היא לא בכך שמחזירים את דפו, הבעיה היא בכך שמכרו אותו. קבוצה שהופכת כל שנה את הסגל מחדש לא צריכה להתפלא כשהיא מוצאת את עצמה בתחתית. כמה שחקנים חדשים באו בינואר הזה ובקיץ האחרון לטוטנהאם? אחר כך הופכים את הסגל שוב ושוב בלי לתת לשחקנים זמן להכיר אחד את השני. אם טוטנהאם ינסו להשאיר את השחקנים ורק להביא שחקן-שניים מקסימום כל חלון העברות, תוך שנה תהפכו לקבוצה שנמצאת בטופ-10 קבוע, ותוך שנתיים לקבוצה שמאמיימת על הטופ4.

12. קינג לדלי Member

אתה טועה לגבי דפו.
    הקבוצה הציעה לו להאריך את החוזה שלו שעמד להיגמר והוא משך ומשך עד שלא הייתה ברירה אלא לשחרר אותו כדי להוציא עליו כסף.
    הוא גם רצה לשחק יותר אחרי שהיה אופצייה שלישית אחרי ברבאטוב וקין.

13. קינג לדלי Member

אין רגע דל במועדון הזה...
    הסקיי טוען שפרד הברזילאי של ליון בדרך לשיחות עם טוטנהאם.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_4855579,00.html

אתרים אחרים כותבים שליון רוצה להוריד מעליה את המשכורת שלו ושהוא יעבור רק בהשאלה או במעט כסף כי החוזה שלו עומד להיגמר.
    אף פעם לא ראיתי אותו משחק אבל מהקליפים הוא נראה כמו אחד שבדיוק התעורר מהשינה.

קנוויין ג'ונס חתם הבוקר לעוד ארבע וחצי שנים בסנדרלנד שדחתה הצעה אחרונה של 15 מיליון שלנו עליו !
    חתיכת מפגרים ! 15 מיליון על ג'ונס ? מה יהיה ???

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/09
  14. yonmu Member

כנראה שלגבי דפו נקודתית טעיתי, אבל בכללי, הפיכת-הסגל כל עונה של טוטנהאם זה המכשול העיקרי של טוטנהאם מלהפוך לקבוצת צמרת.

15. raanana4ever Member

סנדרלנד מועדון מגוחך בעיני. הwage bill שלהם יותר גדול מרוב המועדונים בליגה אבל השאיפות שלהם מסתכמות בהישרדות. וזה מועדון שמנוהל ע"י אנשי עסקים שמצפים לרווחיות, לא איזה שוגר דאדי.
    מאיפה יש להם את הפריווילגיה לדחות הצעה של 15 מיליון פאונד כאילו הם בבעלות אוליגרך? וזה לא שמדובר פה על שחקן עילוי או שחקן שמזוהה עם המועדון ואי-אפשר להחליף אותו, עם קצת עבודת סקאוטינג אפשר להחליף אותו בחצי מהכסף.
    אני מסמן אותם כמועדון הבא(אחרינו ואחרי פומפי) שיתפכח ויתחיל להעיף שחקנים עם משכורות שמנות ולהבין שבליגה הזאת או שאתה משקיע המון ומגיע לטופ או שאתה משקיע רק את מה שיש לך ומקווה לפגוע בול. כל סצנריו אחר נועד לכשלון.