אלון, תהנה בטיול (יש בלונדון עוד מס' דברים חוץ מהכדורגל, לא זוכר מהם..סתם, אבל הם מתגמדים כמובן לעומת יום ראשון) כאשר דיברת על הדרבי, הכנסת לי את החשק. על כך תודתי (ללא קשר למה שיהיה בליין). אני בטוח שבפרק ליין תהיה לך אווירה נפלאה. אני מקווה שיהיה עידוד מאסיבי בצד של ה-"חנונים"- המערבי התחתון. אלון, אכן הגיע הזמן ..
רובי קין לא יוכל לשחק בגביע אופ"א המועד האחרון לרישום עבר, גם פאבליצנקו כזכור לא יכול לשחק. ההתנהלות שלנו שכונתית בעיקר העונה. אם נזכור שדפו פצוע ל-10 שבועות, אזי בנט הוא החלוץ היחידי המשמעותי למשחק מול שחטיאר. האם רובי קין יוכל להשתתף בגמר גביע הליגה ? אני בוודאות כמעט גמורה חושב שלא, כי הוא כנראה שיחק נגדנו בליין.
הוא לא שיחק בליין אבל הוא בכל זאת cup tied. ההופעה היחידה שלו בקארלינג קאפ הייתה מהספסל נגד קרו אלכסנדרה.
מה אני אגיד לכם חברי היקרים. שתהיה לכם נסיעה מאושרת ושתחזרו עם שלוש נקודות וחוויות אדירות. הדרבי הזה לא יוצא לי מהראש. אני אראה אותו בפוגי עם בודס רק בגלל שאני זקוק להירגע עם אלכוהול. נכנסתי קצת לקווי האוייב ולאתרים של פרנסנל ומפתיע אותי שיש לפחות 80 אחוז מהאוהדים שלהם שאומרים שהם מרגישים רע לקראת המשחק הזה. אני מקווה שהחוסר בטחון הזה יטפטף לצפרדעים גם במגרש. יש שם גם דיון שפתח אחד האוהדים שלהם שיהיה בפעם הראשונה בדרבי בליין וכל התגובות שם ממליצות לו להיזהר כי כמעט כולם בפורום הזה חטפו מכות בליין... מבחינה מקצועית,הקישור שלנו יכול לעשות את המשחק. אם נקבל את פלאסיוס ומי שלא ישחק לצידו (זוק או ג'ינאס)ביחד עם לוקה בשיא הכושר אז גם לנון,פאב וקינו יפרחו. חבל מאוד שפיספסנו ברגע האחרון את קווארסמה. הארי אומר שהוא דיבר עם מוריניו חצי שעה ושהוא הסכים בכיף אבל קווארסמה קיבל ברגע האחרון פנייה מסקולארי (שאימן אותו בנבחרת פורטוגל) וועבר לצ'לסי. בכל מקרה עשינו לטעמי רכישות נכונות. מי שחושב כמו AW שיש מצב שנרד ליגה,בעצם הוזה או הזוי. תמשיך לחלום טוב,צפרדעון.
מצד שני.אם נגיד לעצמנו שאין מצב שאנחנו נרד רק בגלל שאנחנו טוטנהאם אז בסוף נרד.צריך להתחיל לשחק ולהלחם(מה שלא עושים עד כה.יותר משחקים כמו נקבות) ודווקא כן לאמר שהמטרה היא להשאר(כי אן ממש מטרות אחרות בליגה).
אני לא מזלזל במיוחד בעונה כזאת משוגעת וצפופה. אמרתי לפני הרכש שנישאר בגלל שאנחנו טוטנהאם הוטספר,אבל עכשיו עם הרכישות האלה אנחנו קבוצה חזקה מידי ואין סרט שנסתבך. פלאסיוס (10 צהובים עד עכשיו) והקשיחות שלו וביחד עם אירגון המשחק שלו יוכח כרכישה שתשנה את כל הקישור שלנו. ועכשיו,הראש מכוון רק למשחק אחד. http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2008/10/29/Lennon460.Xxx
אני מסכים עם נעים. כמובן שהסיכויים שתרדו לא גבוהים ויש קבוצות שצריכות לדאוג יותר, אבל לדלי, אל תשכח שאתם עדיין צריכים לארח את ארסנל וצ'לסי, להתארח באולד טראפורד, אנפילד (מחזור אחרון), בוילה פארק ובגודיסון פארק. לוח המשחקים שלכם רצחני. מה שכן, אין ספק שהרכש שביצעתם חייב להעלות את רמת הקבוצה ברמה וחצי. גם אני לא מאמין שתרדו, אבל לשחקנים אסור לבוא בגישה כזו.
השחקנים בגישה שהם במלחמה על הירידה ורובי קין דיבר על זה שהוא יתן הכל "כדי שלא נרד". לאוהד מותר לדבר אחרת. אגב,הארי רדנאפ אומר שמאז שהוא התמנה למאמן טוטנהאם,האימון הראשון של קינו היה השמח ביותר עד עכשיו. "הוא הרים את כל האווירה במגרש האימונים". אגב,טים שרווד שכל הזמן מדבר על ההיבט הפסיכולוגי והעדר הלחימה והמנהיגות אצלנו,טוען שהכוונה בנסיון להביא את בלאמי הייתה כדי שיהיה שחקן ש"יתן בראש לשחקנים שלא מתפקדים" כי כזה שחקן חסר לנו. למזלנו הרב המשוגע לא הגיע וזה יהיה התפקיד של רובי שגם מונה שוב לקפטן. למי שהתגעגע או שכח,קמצוץ ממה שרובי תרם לנו. http://www.youtube.com/watch?v=fcwcaR2vFX0...ead.php?t=42993
לארי רדנאפ צרובים מיקרופונים לעור מסביב לפה? כמה הוא מדבר בתקשורת זה לא יאומן. על כל נפיחה באימון הוא מספר והדברים האלה כבר נראים מוגזמים. אני לא חושב שהוא יודע להשתמש בתקשורת בצורה הגיונית ותקינה.
מה הקשר של דאקסברי לסיפור? הוא השתיל אצלו את המיקרופונים? הוא צריך להיזהר שלא יבוא לו איזה בן שימול ויעשה לו תרגיל לוזון.
רובי (עכשיו זה בסדר לקרוא לך רובי, נכון?), אם תדפדף אחורנית בדיון שלכם, תמצא שרשמתי לדעתי אין מצב שתרדו ליגה. זה לא אומר שאסור לחלום... אני דווקא מגיע מאוד שאנן לקראת הדרבי הזה. כשהקבוצה שלכם רואה אדום לבן מול העיניים היא ישר נכנס למצב ספיגה. ספיגה של הרבה גולים. הפערים בין הקבוצות הם כאלה, שאם תשחקו מבוקר תחטפו ואם תעלו בטירוף תחטפו ממתפרצת. כך או כך קשה לי להאמין שקודוצ'יני לא יתכופף בראשון לאסוף כדור מהרשת לפחות פעם אחת. ועם כל הכבוד לרכש שלכם בינואר אתם עדיין נראים נורא ואיום.
איך אתה חוטא כאן בחטא היוהרה.. אני חייב לשאול את עצמי על מה ולמה? נכון שהם לא נראים טוב העונה אבל הם בבית עם סגל מחוזק ועם אמביציה שהם לא מגיעיםאיתה לשום משחק העונה. לא רק הם קבוצה שנראית לא טוב העונה. גם אתם כאלה.אחרי שאתם שילשלתם במכנסיים באמירויות העונה, אני הייתי קצת נלחץ לקראת המשחק ולא "מגיע שאנן"...
בועז, על מה ולמה? הצצת בטבלה של הפריימרליג לאחרונה? הם מגיעים עם מוטיבציה, יופי, מה אתה חושב, ששחקני ארסנל באים לטיול יד ביד אל עבר השקיעה? בנוגע ל"שלשלתם במכנסיים באמירויות", כנראה לא ראית את המשחק, טוטנהאם עם 4 בעיטות למסגרת ו4 גולים, יום נוראי של השוער וההגנה שלנו שקיבלו גולים מצחיקים. מעבר לכך המשחק היה בשליטה מוחלטת של ארסנל ועוד היו כמה החמצות מסמרות. הלאה, תסתכל על הרקורד שלנו מולם בליגה, לפגוש את ארסנל זה גדול עליהם. הלאה, "הם לא נראים טוב וגם אתם לא", חמוד יש הבדל בין לא להראות טוב של (כנראה) לא להיאבק על האליפות ללא להיראות טוב של להיות במאבקי הישארות בליגה. ברור שזה משחק והכל יכול להיות, אבל זה שכמה קרבולות מקרקרות פה בפורום וזה שהם ניצחו אותנו ניצחון היסטורי (חפש את הDVD בלול הקרוב לביתך) בחצי גמר גביע הפלסטיק לא אומר שלומר שננצח זה "חטא היוהרה". אני מציע לך קצת פחות שעות של פורום וקצת יותר שעות של מציאות.
אם אני לא טועה בפעמיים האחרונות שראיתם תרנגול מולכם זה נגמר עם חמישייה ורביעייה. אנחנו באים להילחם. אני מתפלל שהשחקנים יהיו מפוקסים כל המשחק כי יש להם יציאות של הרדמות ובאנגליה אתה משלם בריבית על דברים כאלה. אם הם יהיו מפוקסים לכל אורך המשחק אז אני מאמין שאנחנו מנצחים ורובי קין כובש.