טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. Rudess Member

במהלך כל השידור הישיר של המשחק של שחטאר-טוטנהאם אמש ב-ITV, הגיעו הודעות SMS זועמות מאוהדי טוטנהאם על ההרכב והזלזול של רדנאפ.

2. קינג לדלי Member

חלק מהאוהדים כעסו וחלק מבין.
    אני נמצא עם החלק השני.
    מצפים לנו כעת 5 משחקים ב 12 ימים ! אתם יודעים מה זה עבור שחקן כדורגל לשחק בכל המשחקים האלה ?זה בלתי אפשרי.
    חוץ מזה שאם תעברו על השחקנים אז חוץ מפארט כולם היו שחקנים ראויים.
    גם במשחק הגומלין לא נוכל לשחק עם ההרכב הראשון אחרי ששלושה ימים לפני שיחקנו בהאל ושלושה אחרי יש לנו גמר בוומבלי.
    בוומבלי אגב פאב ובנט הם החלוצים היחידים בסגל (דפו פצוע,קינו לא יכול לשחק ופרייזר לא משחק נגד יונייטד) ואני הייתי נותן לבנט לנוח בגומלין מול שחטאר ועולה עם פרייזר ואוביקה הילד.

המצב בליגה והגמר הפכו את אופ"א לאירוע משני.
    יותר חשוב להסתדר בטבלה ולהביא עוד גביע לארון.

3. spurs229 Member

רדנאם לא העלה הרכב משני בוופ"א מתוך זלזול, אלא פשוט מחוסר ברירה.
    שחקני ההרכב הראשון לא מסוגלים לעמוד ב-7 משחקים ב-19 ימים. זה פשוט לא אנושי.
    היו חייבים לייצר איזה סדר עדיפויות, ובמצב הנוכחי גביע וופ"א פחות חשוב מהליגה ומגביע הליגה.
    בנוסף, ההרכב לא היה עד כדי כך חלש, הוא כלל לא מעט שחקני הרכב ראשון, או כאלו שהיו עד לא מזמן שחקני הרכב ראשון כמו ג'ינאס, בנטלי, זוקורה, דוסון, גומז, והאדלסטון.

איתן, אני לא חושב שיש עודף מוטיווציה בספרס. יש לחץ משתק שגורם דווקא לייאוש וחוסר מוטיווציה, וזו הבעייה המרכזית שלנו העונה. כשהקבוצה הזאת רוצה היא מנצחת, הבעייה שכרגע לא נראה כאילו השחקנים רוצים מספיק.

4. קינג לדלי Member

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

I find the claims off "selling off" riddiculous. We have one of the longest injury list in the league at the moment. We're in deep trouble and still managed to go through to next round in europe. Wonder if we managed to hold on for 15 more minutes, what would be said then.

There's not a single team in the league that would choose cup run, especially international one, over league struggles, just like teams that run at the top choose european success over . league

Boaz, even if we lose to United at the final (which seems most likely at the moment, and I prepare myself for this already - going on a plane with tears) - it won't change that even collosal failure such as this season, and we still reached a cup final.

נערך לאחרונה ב: ‏22/2/09
  6. KirkH Member

אף קבוצה לא תבחר בגביע או באירופה על פני הליגה, זה תמיד נכון - רק שהקבוצות האנגליות שמשחקות באירופה ממשיכות להציב לעצמן את הרף הכי גבוה בליגה למרות המסגרת האירופאית בה הן משתתפות.

אתם מחפשים תירוצים עוד לפני שעליתם על הדשא. מה קרה, נמאס לכם להאשים את בעיות העיכול?

7. קינג לדלי Member

שום בעיות עיקול.
    אני חושב שאתה זוכר את זה טוב מאוד...

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00598/wood_682x400_598842a.Xxx

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00120/F_200611_november06_120614a.Xxx

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/03_03/SpursChel44_468x327.Xxx

8. KirkH Member

זוכר. אחד הימים הפחות עצובים שלי בעונה שעברה. שוב תודה מקרב לב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

זה לא משנה את העובדה שאתם מבזים את המלכה והמסורת באירופה. ולחשוב שבעונה שעברה קישקשת כל כך הרבה על כמה זה חשוב.

נערך לאחרונה ב: ‏22/2/09
  9. קינג לדלי Member

תמיד חשוב להגיע לאירופה אבל אף אחד לא חשב שזה יתפתח לכך שזה יהפוך לחשוב הרבה פחות.
    כמו שקבוצות גדולות משחקות עם הרכב פחות חזק בגביעים באנגליה (ראה פרנסנל בקארדיף)כך גם אנחנו מכורח הנסיבות.
    הסתכלת בכלל על לוח המשחקים שלנו ? האל בחוץ מחר,שחטאר בחמישי,גמר גביע בראשון,ליגה מול בורו שלושה ימים אחרי וליגה בסנדרלנד שלושה ימים אחרי.
    יש דברים כאלה בכלל ? אם אני רדנאפ אני עולה עם 4 ילדים מהאדמיה מול שחטאר.

רדנאפ לפני האל.

"It's Manchester United anyway, so it's not an ideal week. We got back from Shakhtar 5am on Friday morning, Hull Monday night, Shakhtar on Thursday then the final. The Thursday night game is a nuisance.

"It's crazy the way they have piled the fixtures."

"The biggest challenge we face now is striking a balance in the teams we field over the course of the next five games we play in 12 days starting against Hull City," Redknapp said.

"Darren Bent and Fraizer Campbell are the only first team strikers eligible for the UEFA Cup but if Darren plays and gets injured then only Roman Pavlyuchenko will be available for Wembley because all our other strikers can't play."

10. wieitan Member

קירק, להפסיד לקבוצה השנואה עליך ולהעניק לה תואר, מוגדר כאחד הימים הפחות עצובים בשנה שעברה. להבנתי הצנועה ואני מתנצל מראש, זה פשוט לא נשמע אמין!
    נכון התחת הרגיז אותך והצאר אפילו יותר (סקולרי ממעצמת הכדורגל ברזיל הצליח יותר מגרנט ? אבל לא להיות עצוב בהפסד תואר לספרס, תואר שולי ככל שיהיה ?

בקיצור: ממש לא הבנתי את: "אחד הימים הפחות עצובים שלי בעונה שעברה", או שלא הבנתי פואנטה מסובכת של הפוך על הפוך.
    אני למשל ארצה שתפסידו בכל תחום אפילו בדוק !

נ.ב. קירק תודה על התואר משנה שעברה, השנה זה הולך להיות הרבה יותר קשה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/09
  11. קינג לדלי Member

זה בסדר איתן,הספיק לי לראות את אוהדי צ'לסי שבורים לאחר המשחק מסביב לוומבלי...
    אחד שר על היטלר,שני שר על גז,ואנחנו בעננים.

אני דווקא לא שונא אותם בכלל.
    מספיק יש לי את פרנסנל על הראש.תמיד נחמד שהתארים הולכים לקבוצות אחרות אבל אף פעם לא הצלחתי לשנוא ממש את צ'לסי.

12. KirkH Member

ראית אוהדי צ'לסי שבורים אחרי המשחק.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

את אברם ראית?!

כן, לראות אתכם לוקחים תואר היה נורא, אבל העונה שעברה הייתה יכולה להיות הרבה הרבה יותר גרועה אם התחת היה מסיים אותה עם תואר. הספיקה לי התמונה שלו בשבוע שעבר מסקאיי עם ה"סיבוב" סטייל ביבי שהוא חושב שהוא עשה לעונה שלנו כדי להיזכר כמה גרוע היה.

אז לקחתם תואר מההפקר. כולנו יודעים מי אתם וכמה תארים תיקחו בעשור הקרוב.

13. Stretford Ender Member

למרות שאתם "היהודים" השירים האלה בטח היו מכוונים אל גרנט ולא אליכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. קינג לדלי Member

המשחק מול האל מתקרב.
    קינו יפתח ומעניין עם מי הארי יפתח לצידו.
    יש לי הרגשה טובה לגבי ג'ינאס.הוא חזר מפציעה והיה היחיד ששיחק טוב באופ"א.
    יש לי הרגשה שהוא ישחק טוב בתקופה הקרובה.מחר הוא יהיה כנראה לצד פלאסיוס ובוומבלי לצד זוקורה וחייבים אותו בשיא הכושר.
    מפחיד לחשוב על פציעות מחר לפני הגמר אבל במצבנו צריך להילחם ולתת הכל.
    האל קבוצה עיקשת ויש לה עליונות אווירית ברגע שטרנר עולה למצבים נייחים ואלה סוג של קבוצות שאנחנו מתקפלים בפניהם העונה.
    מחר פלאסיוס יצטרך להוסיף את הקשיחות שהייתה כל כך חסרה וכולם לקחת דוגמא ממנו.

15. wieitan Member

ערן, ברור שאני מתעב אותם הרבה פחות מאשר החלאות האמיתיות! אבל עדיין מבחינתי כל כישלון שלהם מבורך, אפילו בדוק !!

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/09