ברכות על הניצחון. מגיע לכם - הברכות, לא ממש הניצחון... פוסטיגה, אני לא לומד? מה יש ללמוד, 20 שנה לא ניצחתם אותנו, רובן בשנים שסיימתם הרבה לפנינו בטבלה. רובן בשנים שהחזקתם סגל טוב בהרבה משלנו. איך זה קשור למשהו?! אי אפשר להתעלם מכך שמדובר באכזבה מטורפת (ולא בגלל שכביכול פינצ'רתם לנו מאבק אליפות, עשינו את זה במו ידינו, לפני חודשיים..), להפסיד לכם זו תמיד בושה. חבל שאין לנו בקבוצה מספיק לוחמים. אגב, תצוגה מאוד מאוד מאוד בינונית של הקהל שלכם.
עד הדקה ה 70 עשינו משחק של קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה ועושה את זה נפלא. מאותה דקה הלכנו לאחור ופתאום התחילו ליפול מצבים של צ'לסי. הביטחון של המשחקים האחרונים הספיק עד לדקה ה 70 ומאז פחד אלוהים. בדקות האחרונות גומס המשקוף וקצת מזל וניצלנו אבל אסור לנו ללכת לאחור בצורה כזאת.זה גם רע מאוד לבריאות שלי רע מאוד ! עד אותן דקות עמדנו מעולה.הגנת ברזל עם קישור דינמי (פלאסיוס וג'ינאס),מהירות (לנון) וגאונות (לוקה). עוד ניצחון גדול על צ'לסי ושוב כנראה סגרנו להם את הסיפור של האליפות. נראה לי שהכומר התגייר. גומס - 8 האוקטופוס שוב נתן משחק גדול.אני יודע שקירק בנה על היציאות שלו אבל מאז בואו של טוני פארקס התמנון חזר. אקוטו - 7 הרבה גבות הורמו כאן שציינתי לפני חדשיים שהוא אחלה מגן.אני חושב שכולם היום מסכימים איתי.שקט,אף פעם לא נלחץ,שמאל נהדרת. המלך - 7 שלדלי משחק כמעט אף פעם אנחנו לא מפסידים.חזק,מהיר,טכני,איפה ישנם עוד אנשים ! וודי - 7 סלע יצוק.קשה מוות לשחק מול דרוגבה אבל הוא עשה עבודה נהדרת והרחיק אותו לצדדים משם הוא בעט בעיטות יאוש מזוויות לא נוחות. צ'ארלי - 7 רכישה ענקית.שוב השקט הזה...רחש בחש...מישהו שמע משהו ? מישהו נלחץ ?יוצא קדימה עם הריצה הליכה הזאת ויוצר הבנה עיוורת עם לנון. פלאסיוס - 7 עוד רכישה ענקית.לצד כמה איבודי כדור הוא נותן מעצמו הכל למען הקבוצה.כל כך הרבה התקפות הוא עוצר בכח אדיר. ג'ינאס - 7 שוב נלחם,שוב מניע אבל אני מצפה ממנו להיות טוב לא רק שכולם טובים. לוקה - 8 אני מוכן להקריב עשר איבודי כדור בגלל "חולשה גופנית" ורק שיהיה במגרש. "פותח הגנות בע"מ". לנון - 7 שוב אשלי קול סבל.הבישול היה גדול והוא התחיל לעשות את זה הרבה במשחקים האחרונים. תשימו לב שבגול קול סגר לו את הימין כראוי ולנון עשה רק צעד אחד לימין ואז שהשמאל נפתח הוא הוציא רוחב שטוח לאחור וזה משהו מאוד יעיל שהוא התחלי לעשות בזמן האחרון.הילד בן 21 ועדיין צריך לשפר כמה דברים והוא ישפר. קינו - 6 קינו כרגיל רץ ונלחם. תמיד היה זריז רגליים אבל איטי.נדרשה לנו מהירות במתפרצות אבל הוא לא סיפק אותה.שורה תחתונה 6 משחקים מאז הגיע 4 ניצחונות ושני תיקו.החזיר את האופי. בנט - 6.5 לא חד בסיומת אבל כמה הקרבה ! לקח גם המון כדורים בגובה והוריד אותם. אפילו טאאראבט כבש היום ! איזה כיף לצאת ככה לפגרת הנבחרת ! :aaa021: !!! YID ARMY
קירק, כפכפי הטיסה שהסתלבטת עליהם כל כך, בישלו את הגול! יכול להיות שטעית ? מה פתאום אין סיכוי. יוחזר אברם ?
שטויות. פעם אחת ויחידה במהלך כל המשחק שהדרדס ניצל את המהירות שלו ואף אחד לא הצליח להדביק אותו. זה נגמר עם שלושה שחקנים פנויים ברחבה, דרך פנוייה לבעיטה לשער וכדור שעד עכשיו עדיין מרחף מעל דגל הקרן. אשלי קול עשה על לנון עבודה מצויינת עם כל המהירות והטרארם. איום מינימלי וגול בלי קשר לכלום. בטח בלי קשר למהירות.
גול בלי קשר לכלום ??? הקשר הוא הפחד של קול מטיסה לכיוון ימין ואז הוצאת רוחב שטוחה החוצה מה שלנון עושה כבר כמה משחקים. במילואים ניצחנו לפני שלושה ימים 4-0 הנוער שלנו ניצח אתכם היום 5-0. איזה שבוע... http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0...1598723,00.html
לא יודע מאיפה הבאת את זה. חוץ מכמה דקות של שקט הליין היה היום במיטבו. בגלורי גלורי אלה שחוזרים ממשחקים תמיד מנצחים את זה ולפעמים כועסים שהקהל היה שקט אבל היום זה מה שהם כתבו עד עכשיו. אז כמו שחשבתי,המגרש עם הכי הרבה אווירה בלונדון ובמרחק עצום. Atmosphere Today... Was absolutely rocking... The chants to chelsea of its so quiet, its so quiet, its so quiet at the lane was fantastic, I cant stop chuckling When the lane is like that there cant be many more better grounds and set of fans.... Awesome.. ....and my balls were bouncing.... amazing, I was on the shelf today, was like a fucking carnival with that big ass drum banging Brilliant today, the whole ground was buzzing Loved the ironic 'it's so quiet at the lane' chant as well and the you can stick john terry up your arse, singing weve got ledley at the back.. Drogba, you're a c@nt.... Terry, you're a c@nt... Lampard, you're a c@nt... Should have gone on and on and listed them all on more than one occasion the whole ground was singing the infamous "ooooooh wheeeeen the spuuuuuuurs" made the place shake, was immense as was the noise when Modric smacked it in, great great day
אני יודע שהטראש טוק הפך לטבע שני בפורום הזה, אבל אני מאלה שמעדיפים לדבר אחרי המשחק. אז עכשיו אני יכול להגיד YESSSSSSSSSSSSSSS I FUCKING KNEW ITTTTTTTTTTTTTT YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS GET IN!!!! COYS
רדנאפ משבח את מודריץ כאחד הטובים בעולם מודריץ היה צריך זמן התאקלמות בטוטנהאם והוא בהחלט מוכיח שהוא יכול להסתדרעם הפיזיות של הכדורגל האנגלי, לפחות שהוא משחק על הקו. באם העברת דאונינג אלינו סגורה ומודריץ ישאר בשנה הבאה, אז האם הוא ישחק מתחת לחלוץ ? אני מקווה שהמשחק סיים את סאגת גומס, שהוכיח שהוא שוער גדול! אני מקווה שגומס ימשיך איתנו מס' שנים. ההרכב שלנו צריך יציבות.
שלוש תמונות לבוקר נפלא. תודה לקינו שזז בזמן. http://www.newsoftheworld.co.uk/multimedia/archive/00031/21spurs_02_682x511_31739a.Xxx האוקטופוס שולף את אחת הידיים. http://www.newsoftheworld.co.uk/multimedia/archive/00031/21spurs3_01_682x511_31720a.Xxx שינה עריבה מתחזה קטן.תמשיך לחלום לנצח אותנו. http://www.newsoftheworld.co.uk/multimedia/archive/00031/21spurs1_11_682x511_31722a.Xxx
זה היה כל כך שקוף שעובדים באימונים על גול כמו אתמול. "I knew he was going to cut the ball back like that and I just hit it," he said. "He did that in training and we know each other's games now. He did it again soon after but I didn't quite connect with it." כמעט כל משחק לנון יצור מצב מהוצאה לאחור שכל ההגנה רצה להגן על כדור רוחב והיא עם הפנים לשער שלה. שימשיך כך אארון הקטן. http://www.newsoftheworld.co.uk/multimedia/archive/00031/21spurs3_06_682x511_31748a.Xxx
אם לנון לא זוכה בשחקן החודש של מרץ משהו רקוב בממלכה. אם הוא אפילו לא מוזמן לנבחרת על בסיס כושר נוכחי משהו רקוב במוח של קאפלו.
"הוא הרביץ לי שאני הייתי כמו אמא בשבילו"... אלאן האטון הרביץ לאבא שלו ! http://www.newsoftheworld.co.uk/scottish/s...ex-rangers.html
לדלי, בפאב לפני גמר גביע הליגה כשדיברנו עם אוהדי טוטנהאם אמרו לנו לגביו שהוא אוהב להריץ שורות של קוקאין, זה רץ בשמועות בפורום שלכם גם כן?