מיליטו סקורר גדול. בכל מקום הוא נותן את ה-20 שערים הקבועים שלו בעונה (סרגוסה, גנואה) יכול מאוד לעזור לספרס, למרות גילו המעט מבוגר. חסר לכם שחקן עם ניצול מצבים וכוח כמו של מיליטו.
רדנאפ משבח את גומס רדנאפ מהלל את גומס, ומופתע מיכולתו. האם זה אומר סוף סוף קיץ בלי שמועות קניות ומכירות בעמדת השוער ? אני רק יכול לקוות. שאלה בנושא אחר: נניח שדאונינג או קיצוני שמאלי אחר (מקגרידי מסלטיק מרשים), משחקים אצלנו ופתרנו את בעית האגף השמאלי, ובהנחה שמודריץ נשאר, באיזה עמדה לדעתכם הוא צריך לשחק ?
אני ממש לא בטוח שהוא יגיע. דבר ראשון, גנואה כרגע במצב מצוין באיטליה ויש סיכוי טוב שהיא תהיה באלופות בעונה הבאה. דבר שני, רדנאפ עם כל הכבוד הוא לא ראמוס, ואני לא בטוח שהוא יוכל למשוך שמות גדולים.
אוקיי, תחליף את המילה שם במילה שחקן. שחקן שמבקיע מדי עונה 20 שערים לפחות בליגות הטובות באירופה מבחינתי הוא שחקן גדול, בטח עבור קבוצה כמו הספרס. גם ארטטה לא יצא מריינג'רס ואברטון והוא בקלות יכול להיכנס להרכב של ליברפול או צ'לסי.
אני מסכים עם סרגיי...אבל אני גם מאמין שטוטנהאם יכולה להביא אליה את מיליטו, אני רק לא מבין בשביל מה להביא חלוץ בן 30 כשיש 4 חלוצים כאשר לפחות שניים מהם חלוצים מוכחים בפרמיירליג וכשיש לך עוד כישרון כמו פקהרט באקדמיה. ספרס צריכה את דאונינג יותר מכל דבר אחר ואולי גם איזה חיזוק הגנתי. והרבה עבודה על אופי, כי על הנייר הסגל לא נופל מהסגלים של וילה ואברטון למשל, אבל האופי חלש מאוד. כל עונה אני מסתכל על הסגל של הספרס ואומר לעצמי, טוב, השנה אין סיכוי שהם לא מסיימים בטופ 5 לפחות, וכל שנה הם מאכזבים אותי מחדש.
תרד מפקהארט כי הוא כבר חזר לצ'כיה אחרי שקיבל עשר דקות בסאותהמפטון בגלל שהיה חלש להחריד. קינו ודפו כמובן ישארו וטוטנהאם כמעט בטוח תשחרר אחד מבין בנט או פאב. המאמן לא ממש סגור עליהם ובמצב כזה עדיף להחליט במי הוא מאמין יותר ולשחרר את השני. אני איתו במקרה הזה. אני גם חושב שצריך להביא חלוץ 9 שהוא סקורר מוכח ולא אחד שמבליח מידי פעם. לא הייתי רוצה שיביאו חלוץ בן 30 שהוא לטיני ויקח לו זמן להסתגל לליגה האנגלית. אסור לשכוח שבליגה יש לפאב רק 4 שערים ואם הוא רוצה להישאר הוא צריך להתחיל להוכיח יותר רצון ויותר יכולת.
לנון מצהיר שהחוזה החדש משמח אותו מאוד והוא מקווה להישאר תרנגול להרבה שנים. הבחור הזה כל כך השתפר וזה היה טיבעי שעם הגיל הוא ילמד יותר וישפר יותר. אני מאמין שבעוד שנתיים גם טאאראבט יהיה חתיכת שחקן. לנון כמעט בכל משחק בזמן האחרון מעורב בגול או כובש בעצמו. בשבעת משחקי הליגה האחרונים יש לו 4 שערים שני בישולים ומעורבות גדולה בעוד שער. זה הלנון שיחלנו לו. I feel Im getting better and better each season and I think I can keep on improving, Lennon told the Daily Star. It was a massive victory for us to beat Chelsea at home. It could not have been any better for me after signing a new deal. I think I am playing the best since I have been here. I am just trying to concentrate on playing my best football for Spurs and pushing us up the table. For them to give me a new contract is brilliant and shows their commitment to me. I have signed a five-year deal and hopefully I am going to be here for a long time. Lennon feels that Spurs are finishing the season with a high tempo, and he has set sights on the seventh Premier League spot. He added: Hopefully we can kick on now and push for seventh. Since Ive been there, the club has got better and better. We are three points off West Ham and have still got to play them at home. I still think we can catch them. With a lot of luck, hopefully we can secure that seventh spot.
אני מצפה בכיליון עיניים לראות את אדל טאהרבט(היגתי נכון?) מלהטט בליגה שלנו. ראיתי משחק שלו,בהחלט אפשר להגיד שכדורגל יש לו.
השם האורגינלי הוא עאדל טאעראבט. באנגליה מבטאים את זה טאאראבט. מאז שהוא בחר בנבחרת מרוקו אפשר להנות מהביצועים שלו גם במקצב מרוקאי... http://www.youtube.com/watch?v=dePCm9lQAtE&feature=related
הלחץ של הארי רדנהאפ על קאפלו נגד הזימון של קינג לנבחרת עשה את שלו וקינג עזב את סגל הנבחרת, כנראה שבאנגליה בדקו את מצב הברך שלו והבינו שאין טעם לזמן אותו.
לא, כי נגמר לו הסחוס בברך. לרופאים אין יותר מה לנתח. הוא משחק עם עצם על עצם. למעשה, הוא צריך להגיד תודה לה' (או לישו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) על כל משחק שעובר והוא שורד. שחקן מצויין.