מה קורה לו מול ארסנל?? שני גולים מצויינים שמראים על טכניקה גבוהה מאוד. חבל שזה לא בא לידי ביטוי בהזמנויות שהוא קיבל בקבוצה הראשונה... ואם כבר הריזרבס, יש שם יותר מדי שחקני פרמיירליג לגיטימיים, ויהיה קשה להשאיר אותם בטוטנהאם ככה. האטון, שימבו, ג'ילברטו, בנטלי, או'הרה, בייל וקמפבל הם לא שחקנים שרוצים לשחק בריזרבס. האטון בכלל צריך להיות בהרכב הראשון לדעתי (גם אתמול הראה הגנה מצויינת במחצית שראיתי), לבנטלי מגיעים עוד צ'אנסים כי הוא יכול הרבה יותר ממה שהראה עד היום ובייל צריך ללכת להשאלה. כמובן שנאלץ בקיץ להפטר מכמה שחקנים, אני הייתי מוותר על שימבונדה, רושה וג'ילברטו ללא חרטות, ומוכר את או'הרה בלב כבד. לצערי, כנראה זה לא יהיה המצב בתום חלון ההעברות הקרוב.
פרייזר קמפבל - חוזר ליונייטד ולדעתי הם שוב ישאילו אותו מה עוד שהם מצאו עוד יהלום עכשיו. אוהרה - הוא אמר שיום אחרי החטאת הפנדל הוא נקרא לשיחה אצל דניאל לוי ורדנאפ.הם אמרו לו להתעודד ושהם רוצים להציע לו חוזה חדש.אוהרה אמר שהוא היה מאושר מזה והכיוון הוא להישאר. אני מאמין שהוא לא טיפש והוא יודע שהרכב הוא יראה רק לעיתים רחוקות. רדנאפ גם אמר פעם שזה מעולה להחזיק בסגל שחקן נשמה כמו ג'יימי.רדנאפ שם דגש על סגל ולא על הרכב. בייל - רק בן 19 וחייב עוד להשתפשף.בעונה הבאה גם יגיע קיצוני שמאלי ולדעתי השאלה לקבוצת פרמייר תהיה טובה לו ולנו.אסור לשחרר אותו לצמיתות ! ג'ילברטו - שחקן עבר. בנטלי - אף אחד לא יודע מה לעשות לגביו ולדעתי זה כולל גם את רדנאפ. יש לו יציאות של כוכב ולעומת זאת הוא בקושי הראה את זה.אני מאמין שאם תגיע הצעה גבוהה אז הוא ימכר. צ'ימבונדה והאטון - הרכישה הכי מיותרת שלנו אלא אם כן רדנאפ מתכוון לשחרר את האטון. האטון מגן טוב אבל יש יותר מידי שמועות על חיים לא ספורטיוויים ואפילו על סמים.לדעתי צ'ארלי עולה עליו בהכל.גם הגנה צ'ארלי עושה נהדר רוב הזמן.מבחינה התקפית זה עולם אחר.האטון חסר רגש עם הכדור וצ'ארלי הוא קלאסה אחרת.
אני חושב שיש לתת גם לבייל וגם לבנטלי הזדמנות בהרכב הראשון: לגביי בייל אני לא חושב שהארי צריך להתעקש עליו בעמדת המגן, רואים שהבחור לא מתאים לתפקיד והוא גם תורם הרבה יותר בהתקפה, עם זאת צריך לעבוד איתו על איכות ההגבהות שלו. לגביי בנטלי - אני בעד לנסות אותו באמצע ליד פאלאסיוס (בהנחה שמודריץ' בשמאל), הוא לא בנוי להיות קיצוני בעיקר בגלל האיטיות היחסית שלו אבל אסור לוותר עליו אחרי עונה אחת בלבד.
בנטלי ליד פלאסיוס ? איך אתה רוצה שאני אתייחס לזה ברצינות ? תבדוק אם אין זיהום אוויר בכרמיאל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אני מדבר מבחינה ריאלית, הרי אין סיכוי שהוא יעלה במקום לנון באגף (או באגף השני...), אלא אם הוא יגיע לרמה של אחד מספר 7 באדום, ובאמצע יהיה לו הרבה יותר חופש פעולה, אחרת אני לא רואה שום תפקוד הגיוני בשבילו. עריכה: כמובן שלא התכוונתי באותו תפקיד...
Not speaking English is a problem. You've always got his interpreter running around the training ground. Sometimes you pass the ball through the middle and he chases it. And the interpreter is running alongside him and he gets in there and heads into the net!" Harry Redknapp on the problems created by Roman Pavlyuchenko's lack of English. :aaarofl:
לכן לא התייחסתי אליו כשדיברתי על העתיד של שחקני הריזרבס... אני חושב שראיתי את הציטוט הזה בוורסיה קצת אחרת.
הקבוצה חסרת הנשמה, ניצחה אתכם פעמים השנה תוך כדי שליטה מלאה בשני המשחקים. במשחק ה-I אצלכם היינו קבוצת תחתית ללא ביטחון, הייתם בהרכב כמעט מלא ועדין העלמנו אתכם מהמגרש לחלוטין. מאיפה יוצאות המנטרות המדהימות האלו "קבוצה חסרת נשמה" ? באם אנחנו כאלו, אז מה זה אומר עליכם ? זה אתה שכתב שאנחנו היינו תורמים כלייה בכדי להתחלף איתכם במיקום או האינטיליגנט ה-II ?
פאב הוא בפירוש לא כישלון! שחקן זר בעונתו ה-I ללא פגרת קיץ, תפקד לא רע. כמו שאמרו לפני, הייתי מוכר את בנט (בתקוה לצמצם למינימום את ההפסד עליו).
בשקט בשקט ובלי לשים לב אנחנו חזרנו להיות אחת הקבוצות הביתיות החזקות בליגה. הפסד אחד ב 18 האחרונים (1-0 מסריח לאברטון)והקבוצה השנייה בליגה בספיגות בבית(ליברפול ספגה 8 ואנחנו 9). שיחקנו בבית מול יונייטד,ליברפול,פרנסנל וצ'לסי וספגנו רק שער אחד. רדנאפ שיפר הרבה סטטיסטיקות בספרס מאז שהגיע. למעשה אצל ראמוס זה היה 2 נקודות מ 8 משחקים ואצל רדנאפ 39 נקודות מ 24 משחקים. למעשה הטבלה מיום בואו של הארי מראה שאנחנו מקום חמישי. בקיץ יהיה לו זמן להמשיך את הבנייה שלו והשלמת הפאזל אחרי הרכישות הנהדרות בינואר. הוא גם יצטרך לשמור חזק על השחקנים החשובים ולוקה בראשם. רק בשנה הבאה יהיה אפשר לשפוט אותו באמת אבל צריך לומר את האמת,רדנאפ עשה מאז בואו עבודה נהדרת וגם הרים ברמה כמה שחקנים כמו לנון.
מישהו יכול להפיק טבלה רק שלנו ושל הטופ 4? לדעתי אנחנו ראשונים שם, או מינימום שניים אחרי ליברפול. חבל שצריך לשחק גם נגד שאר הליגה...
ליברפול-13 נק' מ-6 משחקים טוטנהאם-10 נק' מ-6 משחקים ארסנל-9 נק' מ-5 משחקים יונייטד-5 נק' מ-6 משחקים צ'לסי-2 נק' מ-7 משחקים
חבל שאנחנו לא משחקים נגד שאר הליגה באותה רצינות שאנחנו משחקים נגד "הטופ 4"... לדעתי הפרויקט הבא שלו צריך להיות בנטלי, הבחור ניחן בכישרון ענק ונכון שהוא פוזאיסט לא קטן אבל אני בטוח שהארי יכול להחזיר אותו למוטב. ובכל מקרה אני חושב שאסור לנו לוותר על השירותים שלו, לפחות לא במשך העונה הקרובה, אם יכשל להוכיח את עצמו במהלך העונה הבאה (אחרי שעבר מחנה אימונים אינטנסיבי בקיץ) אז באמת אפשר להגיד שזה לא זה ולהפרד כידידים.
כל הכבוד, הרקורד שלכם מול הגדולות באמת מאוד מרשים, אין מצב שעם רקורד כזה תפסידו באולד טראפורד, מברוק! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx