לא מבין את ההגיון בהחלפת בנטלי בדאונינג. שני שחקנים לא רעים שנתנו עונה אחת ברמה מאוד גבוהה שלא מעידה על רמתם לאורך זמן, שהיא פשוט לא מספיקה לקבוצה עם יוזמה לרוץ גבוהה. אם כבר בנטלי נמכר, לא הגיע הזמן לרכוש קיצוני רציני בכסף שיתקבל ולא להביא תאום בדמות דאונינג? אולי מישהו יכול להמליץ לי על בר שקרוב לאיצטדיון שבטוח יקרין את המשחק של היוניטד? התוכנית היא לראות בבר את המשחק ואז להיכנס למשחק של הספרס, ככה שאני מחפש בר שקרוב לאיצטדיון ומקרין את המשחק.
תאום ? הוא ימני ודאונינג שמאלי. איזה פאב ? לא קראתי לאן אתה נוסע. אה אוקיי הבנתי. יש כמה פאבים מסביב לליין אבל כולם טוטנהאם. יש מצב שהם משדרים את יונייטד. פאב אחד צמוד לחנות (הקורנר פין).
כשאמרתי תאום לא התכוונתי כמובן בנוגע לעמדה (למרות שהיום בכדורגל שחקן אגף משחק בשתי האגפים) אלא בנושא של שחקנים דומים מאוד מבחינת האיכויות. תודה על העזרה בפאבים, כמעט בטוח שישדרו את יוניטד שכן זה המשחק המקדים למחזור.
למשחק מחר מול ווסט ברומביץ: אם דפו ופאב כשירים ומסוגלים לשחק יחדיו (לדעתי שילוב מעניין), הייתי מוריד את קין לספסל. בתבוסת 2-5 קינו היה נוכח-נפקד.
Spurs winger Aaron Lennon is wanted by both Manchester United and Liverpool. (Daily Express) התחילו השמועות על כוונות רכישה של לנון ע"י יונייטד וליברפול. ע"ס השנה שעברה שמועות מתממשות. מבחן רציני להנהלת טוטנהאם, לנון ומודריץ חייבים להשאר באם אנחנו רוצים קבוצה רצינית בעונה הבאה. למיטב זיכרוני לנון חתום לשנתיים הבאות (תקנו אותי אם אני טועה), וזה עדיין לא מבטיח שהוא ישחק במדים הנכונים בשנה הבאה.
חתם עד 2014 ולמרות שזה לא מבטיח כלום אני בטוח שהוא ישאר. השנה שעברה לא תחזור וזה אולי טוב שמקרה ברבאטוב קרה לנו. זה המבחן של לוי שכבר הצהיר שזה לא יעבור יותר ואני בטוח במאה אחוז שהוא יעמוד בו.
אחד המשחקים הגרועים שלנו העונה ובטח שמאז ינואר. שיחקנו בהליכה עד הדקה השלושים ורק אז העלנו קצת קצב בחום שהיה היום. לנון ופלאסיוס הנדיר היו היחידים ששיחקו היום.לוקה נתן כמה כדורי קסם ומעבר לזה תיקו או אפילו ניצחון לבאגיס היה משקף. אמנם הם קבוצה חלשה ולרוב המצבים מגיעים ממצבים נייחים אבל הם הגיעו מהם לכמה מצבים מעולים שגומס לקח נפלא וגם בעיטה אחת לקורה ועוד כמה חצאי מצבים. גם אנחנו החמצנו הרבה אבל עדיין נראינו רע מאוד. שוב שער נקי בבית (והיום במזל גדול) ושברנו שיא מאז 87.עוד פעם אחת שנשמור על רשת נקייה בבית (וזה יהיה קשה בטירוף מול סיטי) ונשבור שיא מתחילת המאה העשרים. גומס - 7 הציל אותנו. צ'ארלי - 5 עלה הרבה אבל כמו כולם משהו לא זז היום. לדלי :aaa8: - 6 בסדר. וודגייט - 5 טעות אחת גדולה שנגרמה בהתקפה שהסתיימה בקורה ובכלל לא הכי טוב היום. אקוטו - 6 שקט כהרגלו. פלאסיוס - 8 שתי דרגות מעל כל המגרש.קיבל עוד צהוב ואני מקווה שהוא לא לפני השעייה. שחקן אדיר. ג'ינאס - 7 היה טוב היום הלך קדימה כבש סיכן והכניס כדורים נחמדים. לוקה - 5.5 שני כדורי אומן.אחד עם הפאלש שהשאיר את פאב לבד אבל הוא בעט לעננים. לנון - 7 שוב,חולשה של החלוצים והוא לא בישל בגלל זה.הרג את המגן שוב ושוב ובעט לקורה הפנימית בסוף המשחק. פאב - 5 חזק מפציעה ונע באיטיות.פעם פעולה חכמה ופעם פעולה רעה. קינו - 4 במשחקים האחרונים הוא היה חלש והיום אפילו עוד יותר.מאבד כל כדור,איטי מאוד,ולא מצליח לעבור עמוד.אני מקווה שאין לו מקום בטוח בהרכב. דפו - נכנס במקום פאב וכבש שער חוקי שנפסל בטעות בגלל נבדל. הכניס מהירות וחדות. הכרטיס לאירופה עדיין פתוח ובשביל זה חייבים לנצח בגודיסון בשבת הבאה.
למרות שלא ראיתי היום את המשחק שלנו מול האחרונה בטבלה, נראה לי שיש לנו בעיה בהבקעת שערים. לרובי קין יש טאבו בהרכב ואני פשוט לא מבין את הסיבה. לשנה הבאה צריך להביא חלוץ מריח שערים (במקום בנט שימכר) ולתת לו לשחק יחד עם פאב. קינו יצטרך לרדת לספסל, הוא לדעתי בירידה. הוא תורם אופי ומנהיגות אבל זה לא מספיק, צריך גם יכולת.
איתן,קינו היה מחריד היום והקהל היה בטוח שהוא יוצא ודפו נכנס. ברגע שהם ראו שפאב יוצא היו שריקות בוז וגם שרו לפאב.
אחחח הכדור של לנון בקורה, עדיין חייב טיפה לעבוד על הטאץ' מול השער אבל איזה תענוג לראות אותו מתפתח, משתפר ומתחדד - לחשוב על הסילון הלא מלוטש מעונת 05-06, ששיגע מגנים אבל התקשה להיות תכליתי, הופך לשחקן עם הרמות חדות, מסירות מצויינות וראיית משחק. תותח אמיתי. שיפוט לא משהו היום ומשחק מרגיז של שתי קבוצות שלא ממש רצו לנצח, בסופו של דבר שלוש נקודות וזה מה שחשוב. בלינק העיראקי שראיתי בו היה קלוז אפ על דייויד בנטלי ומחרפן אותי לראות את האידיוט הזה מחלק צ'פחות ומגחך עם החבר'ה כאילו כלום, הלו, שילמו עליך 17 מיליון ליש"ט שאפילו לא התחלת להצדיק, לא פלא שמדברים על זה שהוא הולך וחבל, כמה חבל כי אנחנו יודעים שהוא טוב אבל כנראה רדנאפ קולט שהראש שלו לא בכדורגל. דפו חייב לפתוח מול אברטון, קין כבר עם שלושה משחקים חלשים ויש גבול לכל תעלול. ערן, אני שוב בארץ, אם לגיא (הקטן) לא אכפת יש מצב שמול אברטון אני אוכל לשוב ולנחס אותנו.
תבוא תבוא ישועל ערבות. אני רק מקווה שלא עקץ אותך איזה יתוש בקמבודיה. הבטחת שתתרגם לי עד הראשון למאי ולא תירגמת כלום. יש כמה ידיעות על כך שאנחנו הולכים על גלן ג'ונסון שכנראה יעדיף אותנו על ליברפול בגלל רדנאפ ובגלל לונדון. אישית אני מת על השחקן הזה אבל יכול להיות שזאת העברה שתהיה דומה לבנטלי שהובא לעמדה שכבר יש בה את לנון. צ'ארלי מגן מעולה אבל אולי מכשירים אותו לעמדה אחרת. בכל מקרה אם זה יתרחש אז האטון וצ'ימבונדה יעזבו. בנטלי בטוח בחוץ כשהשמועות מדברות על אתלטיקו מדריד. עוד ידיעה אומרת שרדנאפ כנראה ירד מדאונינג והולך חזק על מישל באסטוס. בקיצור הספקולציות מתחילות ובכל הקשור לספרס צפו לעוד 500 שמות רק ביומיים הקרובים.