טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. קינג לדלי Member

http://www.tottenhamhotspur.com/news/artic...tory250209.html

הנה,יש כאן את הכתובת לשליחה.
    צריך גג 300 מילה ותוריד את מה שצריך.

תודה.

2. קינג לדלי Member

נראה שלא סתם ג'יימי אוהרה אפילו לא מתלבש בספרס.
    כנראה שהמוח שלו קצת מסוחרר מאז שהתפרסם ואותה אחת שהשכיבה חצי משחקני הליגה תפסה גם אותו.
    איך אפשר להיות כשיר עם פצצה כזאת ?

http://www.newsoftheworld.co.uk/news/28698...elle-Lloyd.html

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערן, שלחתי בצירוף "פנייה ללב שלהם", שלחתי מייל משתפך ואני חייב לומר, היה ממש קשה לתמצת את הסיפור ל-300 מילים, זו הגרסה הסופית:

נשאר רק להחזיק אצבעות.

4. קינג לדלי Member

חשבתי שהסיפור שנתקעתי באוטובוס יומיים בדרך למשחק מול סנדרלנד יהיה חשוב אבל באמת קשה לדחוף 300 מילים.
    תודה !

כן יכנס,לא יכנס,אני יודע שאני אוהד טוטנהאם הוטספר פנאטי ומסור אולי יותר מכל מי שהכרתי עד היום.
    זה הכי חשוב.

5. קינג לדלי Member

כל כך חבל לי על פסילת השער הלא מוצדקת של דפו.
    הבן אדם קיבל תשואות אחרי המקרה הטראגי ושער היה יכול קצת להרים אותו רק שהקוון חשב אחרת.
    לפחות הוא הציל שער מהקו.

האמת,שלושת הנקודות רשומות על גומס.
    כמה הצלות גדולות ואחת מהן הייתה כשהוא כבר זינק והצליח לקחת את הדיפלקשן כמו גדול עם ידי האוקטופוס.

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2461105/

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/09
  6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהתחלה חשבתי שאני היחיד ששם לב לשער החוקי של דפו כי בלינק שהיה לי לא הראו ריפליי ואפילו לא כתבו על זה בסיקורי משחקים באינטרנט. עכשיו אני רואה את הריפליי - חוקי למהדרין

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם צריכים להודות לרדנאפ מעל הכל על כך שהוא הפך את הליין למבצר, לדעתי גם קינג לדלי ציין את זה. זה יהיה חשוב מאוד בשבילכם בעונה הבאה אם הוא מתכנן סוף סוף להתמודד על המקום הרביעי מול ארסנל, אברטון אסטון וילה וכנראה גם סיטי.

אגב גיא, אני רואה שחזרת, וולקאם באק.

8. spurs229 Member

קודם כל ברוך הבא גיא, איך היה?

ולמשחק האחרון שלנו (באיחור קל).
    עקב בעיות סטרימינג ראיתי רק את המחצית השנייה בצורה מלאה, את רוב הראשונה רק שמעתי.

משחק חלש מאוד שלנו מבחינה הגנתית, קבוצה אחרת הייתה מבקיעה לנו שלישייה.
    וודגייט עשה טעות נוראית שכמעט עלתה לנו בגול שנמנע רק בזכות הקורה.
    נקודת האור במשחק היה הורליו גומז, מראה יכולת מדהימה במשחקים באחרונים (כן, גם מול יונייטד, עד שהשופט שבר אותו). הוא מציל כדורים אחרי שאני כבר בטוח שהם בדרך לרשת. יש לו את האינסטיקטים הכי טובים בליגה, ועוד לא ראיתי שוער שמסתדר כמוהו עם דיפלקשנס. כמובן שעדיין יש בעיות של שליטה ברחבה, וכל קרן היא חצי גול (גם בגלל שהקישור לא יודע לעשות הגנה עם הראש, לא רק בגלל גומז), אבל אף אחד לא מושלם...
    לנון היה טוב מאוד, אני עדיין לא מבין איך הבעיטה שלו שניתזה מהקורה לקראת הסוף לא נכנסה לשער. השת"פ עם צ'ורלוקה מצויין, גם בצד ההגנתי. בסה"כ לנון עושה הגנה לא רע בכלל, אפילו שהוא קטן מאוד לעומת הג'מוסים שיש בפרמיירליג.
    מודריץ' מדהים אבל עדיין לא מספיק תכליתי, והוא איבד כמה כדורים מסוכנים בגלל נסיונות להעביר שחקנים בחצי המגרש שלנו. אם הוא יעשה תמיד פעולה אחת פחות ממה שהוא עושה היום, וייפטר מהכדור קצת יותר מהר, התרומה שלו תגדל מאוד.
    ג'ינאס שם גול מצויין, אבל עדיין קשה לי להרגיש את התרומה שלו למשחק הקבוצתי. אני חושב שלהאדלסטון מגיע לשחק על חשבונו.
    את פאב לא הספקתי לראות הרבה, וקינו היה בינוני, ממש לא חלש כמו שערן כתב. הוא עושה עבודה שלא תסולא בפז, אבל הוא פשוט משחק כקשר ולא כחלוץ.

אני חושב שהסיבה שאנחנו לא מבקיעים מספיק שערים הוא יותר מדי שחקנים חופשיים בהתקפה. לנון, מודריץ' וקינו נודדים בין תפקידים שונים במגרש. זה מצויין שלנון ומודריץ' מחליפים אגפים, אבל אני חושב שקינו צריך להצמד יותר לעמדה שלו, או לרדת לספסל. גם קצת עצוב לי לראות אותו ולא את לדרס עם סרט הקפטן. הסרט פשוט מגיע לקינג- השחקן הכי טוב, הכי ותיק, הכי חשוב בקבוצה. אולי קצת ביישן ולא כריזמטי כמו קינו, אבל אולי צריך דווקא מישהו שישרה קצת שקט ולא עצבים.

לפי הטבלה ולוח המשחקים הסיכוי שנעלה לוופ"א לא גבוה לדעתי. זה יהיה אפשרי רק עם נצחונות מול אברטון וסיטי, וקשה לי לראות אותנו מנצחים את אברטון.

כמובן שאני רוצה להגיע למשחק האחרון כשיש עוד על מה לשחק, וכשזה בידיים שלנו, אחרי הכל זה המשחק האחרון של ספרס שאני רואה (מהיציע ולא בטלוויזיה) בשנים הקרובות. אח"כ פגרה, 3 שנים צבא, עוד 6 קבע, לא יהיה לי הרבה זמן לטוטנהאם, טוטנהאם הוטספר, בשנים הקרובות. אני רוצה לסיים את העונה הזו עם טעם טוב.

ולא לשכוח איפה היינו כשרדנאפ הגיע, 2 נקודות מ-8 משחקים, ובדיחות שמשוות את ספרס למשולש...

COYS!

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/09
  9. קינג לדלי Member

לדלי ביקש להוריד מעליו את הלחץ של סרט הקפטן בגלל שהוא לא מתאמן עם השחקנים ולפעמים גם לא משחק.

אפשרי וחשוב לנצח באברטון.
    לדעתי אנחנו קבוצה יותר טובה והראש שלהם בוומבלי.

רדנאפ משבח את גומס.
    http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...5274096,00.html

10. Dimitar Berbatov Member

אם כבר ג'ינאס, שמעתם שאינטר מעוניינת בו (או לפחות זה מה שהוא אומר)?
    אלוהים יודע מה מוריניו מוצא בו. בסך-הכל זאת יכולה להיות עסקה טוב מבחינתכם. אם על קווארסמה שהיה פלופ גדול אינטר שילמה 19 מיליון פאונד, אז אתם יכולים לסחוט מהם 10 מיליון.

11. wieitan Member

האם גינאס בדרך לאינטר ?
    JJ רומז שישמח להצעה מאינטר, וזה נכתב באתר רציני (לדעתי לפחות). אני יכול להגיד שהוא לא היחיד שישמח, גם אני.

למרות השער שהבקיע אתמול, זה השחקן המתסכל ביותר בטוטנהאם (למעט הפלופ בנטלי).
    באחת התגובות כתב אוהד אברטון: "didn't knew Inter and Mourinho were into charity" - חזק!

12. קינג לדלי Member

לא יודע...
    מצד אחד זה נראה לי מדע בדיוני ומצד שני יצרנו בינואר קשרים טובים עם אינטר ורדנאפ ביחסים מצויינים עם מוריניו.
    אם סולי מונטארי יגיע אלינו אז אולי יש אפשרות שג'ינאס יעבור.

13. קינג לדלי Member

לא רק זה,בכלל הרקורד שלו בספרס מאז שהגיע ולקח קבוצה בריצפה הוא נהדר.

מש' - 27
    ניצ' - 13
    תי' - 6
    הפ' - 8

45 נקודות.
    יחס שערים : 46-29

לא רע בכלל.

ובכלל הוא שועל ותיק וחכם.
    יודע לזהות כשרונות,יודע לנהל שחקנים,ומבין את המשחק.
    הוא גם שומר על פרופיל נמוך ומתראיין מעט מאוד...

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/09
  14. Strawberry Fields Member

למחוק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/5/09
  15. קינג לדלי Member

Harry Redknapp will meet with Daniel Levy, the Tottenham chairman, this week to plot the club's attempt to break into the top four.
    The Spurs manager believes he is two players short from improving further on what has been a remarkable turnaround.

"Hopefully I will sit down with the chairman this week and have a chat and see where we go," Redknapp said. "I've got a wish list of a couple of players but whether I could get them out of their clubs, I wouldn't be sure. If we could get the couple of players I'd like I think we'd be a good side next year."