טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. קינג לדלי Member

אלי סיסוקו המגן השמאלי המוכשר של פורטו מודה שטוטנהאם מעוניינת בו.
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5282766,00.html

אנחנו בהחלט חייבים תחרות לאקוטו כי אין לנו עוד מגן שמאלי בסגל.
    בייל לא מגן וגם ככה עוד ילד.

טאאראבט אומר שהוא נחוש לעזוב בקיץ את טוטנהאם כי הוא לא יקבל דקות.
    He said: 'I'm going to leave Tottenham during the summer no matter what. They can't give me what I want, so my departure is inevitable.
    'I need time on the pitch. At my age I can't wait any longer - I just want to play - and that is why I agreed to join QPR in March.
    'They want to buy me, and have made Spurs an offer for me. My agent has a meeting with Spurs' management in a week's time.
    'Several English and French clubs are after me, as well as others in Spain and Germany. I will make a decision once I see what offers I've got.'

אני מאוד חושש שהבחור המוכשר הזה יברח לנו.
    להארי יש את היכולת לשכנע שחקנים להישאר ואני מקווה שטאאראבט יבין שעוד עונת השאלה רק תהיה טובה בשבילו.
    יהיה לי מאוד קשה אם הוא יגיע לרמה שאני מצפה ממנו ובקבוצה אחרת.
    אני מרגיש שהוא פרוייקט אישי שלי ויש לי ולילד תמונה איתו באימון של טוטנהאם שהיה בארץ.

2. קינג לדלי Member

פאבליוצ'נקו אומר שריאל מדריד רצתה אותו בינואר ושהוא שמח להמשיך בספרס.

Talking to a magazine in Moscow, Pavlyuchenko said: 'When my friends told me that Real approached Tottenham about me, I didn't believe it. I thought it was some kind of wild rumour.

'Later I discovered that my move to Spain was indeed a possibility. But Spurs bosses didn't allow for it.'

'I do not want to discuss whether I would be good at Real - or not,' said the 27-year-old player.

'At the moment I'm part of another big European club - Tottenham. I do not know what's going to happen in the future. I have no intention to move anywhere and do not want to.

ואז כרגיל הוא אוהב לשעשע עם החיוך הניצחי שלו.

'After being with Spurs for sometime I can say that if you haven't played in Europe - and England in particular - you are a failure as a footballer. The Premier League is superb.
    'If you win a corner all 35,000 fans clap you. If you make a good pass, even in the middle of the park, they applaud too. When I won my first corner there was such a noise that I thought: did I score?
    'I looked at the goal, but no, it was only a corner.'

3. wieitan Member

ערן, לדעתי הדרך היחידה להשאיר את טאראבט בטוטנהאם, היא לתת לו לעלות אצלנו כמחליף - הוא שחקן שמשנה משחק. שחקנים כאלו אין הרבה.
    אני רוצה להאמין שהוא התבגר בצורת המשחק שלו.
    גם רדנאפ צריך להשתמש יותר בחילופים במשחקים שלנו, כך נוכל לשנות יותר תוך כדי משחק וגם להחזיק סגל שחקנים רחב יותר.

נ.ב. איזה כיף היה להסתכל על הפנים העגומות של הפדופיל בליגת האלופות. יציעים מתרוקנים בדוחא (קהל הצלחות) ושלושה שערים - ערב ספורטיבי מהנה !!

4. קינג לדלי Member

זה היה ערב מהנה מאוד אתמול אבל אני לא קונה את הקטע של "קהל הצלחות".
    שיש לך איצטדיון של 60 אלף אז לא כולם השרופים האמיתיים.
    אני גם לא רואה את העזיבה של חלק מהקהל כמשהו כל כך נורא.
    מילא משחק ליגה שאפשר אולי לחזור בו מ 0-3 אבל במצב שאתה צריך 5 גולים ?
    הביתה.

הקהל של פרנסנל איכזב (כרגיל) ברמה אחרת.
    הביאו דגלים נחמדים אבל לא שמעת טירוף.
    ובחצי השני שאין כבר סיכוי קהל אנגלי מתחיל לשיר שירי אהבה נון סטופ לקבוצה שלו.
    גם ככה זה נגמר אז מה שנשאר זה להראות את הנאמנות.
    בליברפול הקהל היה עושה מטעמים במצב כזה ואני בטוח שגם בטוטנהאם.
    בפועל אוהדי פרנסנל החלביים באנגליה ניסו לשיר איזה חצי שיר אהבה והמשיכו לישון.

ארבע,חמש שנים ללא תואר ? לעולם.

5. KirkH Member

בשלוש אחת שלנו באנפילד שמעו בעיקר צרצרים ואת אוהדי צ'לסי מקניטים לגבי חוסר השירה. זה שבסוף יש את YNWA זה נחמד. זה לא הופך את זה למופת שחייבים לחקות.

אני חושב שבדיוק כמו השחקנים עצמם, גם כל אחד בקהל אתמול ידע שמפיגור 2-0 אין שום סיכוי לחזור. אנשים הסתכלו על השעונים וקיללו את ה-80 דקות שהם צריכים להעביר עכשיו עד סיום המשחק. להוציא את אוהדי מנצ'סטר יונייטד, לא היה אף בן אדם שפוי שהיה לו שמץ של עניין במשחק אחרי הדקה ה-11. לא חושב שאפשר להתחיל לגזור מהסיפור הזה מסקנות מרחיקות לכת.

6. קינג לדלי Member

ב 3-1 לכם עדיין יש משחק גומלין ואני מתכוון לכך שאתמול זה היה הגומלין ופרנסנל עפה הביתה כבר.
    אין חישובים של אולי לצמק ואולי לצמצם נזקים למשחק הבא.
    במצב כזה האנגלים תמיד מוציאים את הגרון בשירי הלל לימים טובים יותר.

אבל באנגליה כולם יודעים שבכל הקשור לקהל לפרנסנל יש אוהדים שמזכירים את מקהלת העפרוני מעמק חפר.

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/09
  7. AW forever Member

wietman,
    תחטט בהיסטוריה של הדיון שלכם ותראה מה היה מצב היציעים במשחק ההדחה שלכם מאופ"א.

לדלי קינג, לדעתי האווירה אתמול בפתיחת המשחק הייתה מחשמלת כמו שציפינו, כאמור המשחק נגמר בדקה ה11. האם בלול במשחק ההדחה שלכם כל הקהל נשאר לשיר שירי הלל לקבוצה? ברור שלא.
    אני אתמול שמעתי סמוך לשריקת הסיום שירת there's only one arsene wenger. חוץ מזה בבקשה אל תשווה בין האוהדים של ארסנל לאוהדי התרנגולות- בעוד שאצלנו האכזבה הייתה עצומה, אצלכם הכישלון וחדלות האישים כבר הפכה לטבע שני ולכן האוהדים יודעים שאין על מה להתאכזב.

8. קינג לדלי Member

כרגיל שטויות בפיתה.

אפילו הפדופיל שלך נדהם איך האוהדים של טוטנהאם ממלאים את הליין בכל משחק.
    ממש מוגזם לספוג בדקה ה 89 ולצאת מהאיצטדיון כי אין אפשרות לכבוש שלושער בשלוש דקות זמן פציעות...
    במשחק האחרון שלנו באופ"א המגרש היה מלא למרות שרדנאפ אמר שישחקו ילדים.

לא אמרתי "כל הקהל",ואני לא מבקר את אלה שיצאו,אבל אלה שנשארו יכלו לעודד את המועדון.
    היה שיר וחצי וזהו.

בזמנו שאתה היית בגן שושי או בתוך ביצה פרנסנל שלך לקחה אליפות באנפילד בדקה ה90.
    אתה יודע מה זה להפסיד אליפות בדקה האחרונה של העונה ?
    אז כן,אוהדי ליברפול הוציאו צעיפים ושרו את ההימנון.

בנושא קהל באמת שבו בצד.

9. קינג לדלי Member

האקדמיה שלנו תסגור עניינים היום מול ווטפורד ואז יקעו חצי הגמר על אליפות הליגה !

אנחנו נשחק בחצי במשחק בודד בסנדרלנד.
    חצי הגמר השני יפגיש את סיטי ופרנסנל.

תארו לכם דרבי בגמר.

10. קינג לדלי Member

ברוך השם,הארי מחמיא לאקוטו.

"He has done very well," Redknapp said. "I think he has been injured before but I have been very impressed with him this season as he has been in great form. He has looked an outstanding left-back."

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אקוטו עשה שיפור ענק העונה. ראו אצלו בעבר ניצוצות של ביטחון אבל העונה הוא עושה הכל, הגנה, התקפה, ואת שניהם הוא עושה נפלא.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר לנושא הקהל, לא הייתי, בתור אוהד טוטנהאם, ממהר לדבר על הקהל של ארסנל במשחק מול היוניטד.
    נסעתי למשחק של טוטנהאם מול ברומיץ'. קו ויקטוריה לא פעל ולכן הגענו עם אוטובוס לאיזור המגרש, דבר שהתברר כטעות שכן הלכנו יותר מידי, הרבה יותר מידי, כדי להגיע למגרש (בטח כשבכל רגע אנחנו מחפשים פאב לראות בו את המשחק של יוניטד - בורו). הייתי בטוח שכמו בכל משחק באנגליה, עד להשגת המטרה נעבור המון קשיים. כמעט תמיד זה אותו הדבר. הופכים עולמות כדי להצליח להגיע למשחק בזמן (במשחקים בלונדון זה קל יותר, משחקים מחוץ ללונדון הם סיוט, הרכבות מלאות כבר שבועות לפני, ומה שנשאר זה אוטובוסים, שזה לא רק יותר זמן, אלא זה סיוט לי ולאבא שלי עם הכמעט 2 מטר גובה לכל אחד בגלל הצפיפות באוטובוסים והאין מקום לרגליים), וגם לאחר שהגענו, יש את החיפוש אחר כרטיסים.
    במשחק של הספרס מול ברומיץ', ידענו שאנחנו הולכים לקנות מספסרים. התקשרנו יום לפני המשחק והציעו לנו את הכרטיס האחרון שנשאר. סירבנו כי רצינו לשבת ביחד. ביום המשחק עשינו בדיקה רק כדי לדעת את הידוע מראש וזה שכל הכרטיסים נמכרו. עשינו סיבוב למציאת כרטיסים, ופתאום פונה אלינו אדם שטוען שבידו 2 כרטיסים ליציע הכבוד שבהם הוא זכה. הכרטיסים לטענתו כוללים כניסה ללונץ', שזה המקום שאוכלים ושותים בו חינם לפני המשחק. אנחנו כמובן לא באמת חשבנו שמדובר במשהו אמיתי, הורדנו את המחיר ל60 פאונד לכרטיס (120 לשניהם). קבענו איתו שאני מקבל את הכרטיס, נכנס למגרש, מרים טלפון לאבא שלי לאישור, ואז הוא מקבל את הכסף. נכנסו, ובאמת שבפעם הראשונה בחיי הבנתי איך העסקנים חיים. המקום שהיינו בו נקרא "מועדון ה10", וכשאתה נכנס אתה מקבל שולחן עם 10 מקומות, כשמוגשת לך במקום ארוחת צהריים בשרית וכמה שתייה שאתה רוצה (כן כן, כמה שאתה רוצה). אנחנו קיבלנו את השולחן שהיה מלא בזוכים באותה תחרות, רובם יהודים, ככה שהשתלבנו בקלות עם אנשים שהיו כמונו ולראשונה נכנסו למקום. אחרי שאכלנו, שתינו, ושתינו עוד קצת, נכנסו ליציע שממוקם מחוץ לחדר מאחורי אחד השערים.
    אהה כן, החלק הכי טוב שלכל שולחן הייתה פלזמה ענקית שהציגה את... המשחקים כמובן. ככה שבזמן האוכל והשתייה התענגתי על הגולים של היוניטד. מי היה מאמין אחרי כל ההליכה (היה יום חם יחסית) שלאחר חצי שעה אני יעבור ממצב של לחץ להשיג כרטיס אחרי כל ההליכה לשתייה חינם במקום ממוזג צמוד ליציע המכובדים עם יוניטד על המרקע. גם במחצית ובסיום המשחק אפשר כמובן להיכנס ללאונץ' ולאכול עוגיות ולשתות תה.
    אז אחרי שסיפרתי על החוויה הנפלאה ביציע הכבוד, למרות שאם להגיד את האמת נהנתי יותר ביציע השרופים של היוניטד, שם מקומי האמיתי, נעבור למסקנות שאני יצאתי מהם מהמשחק:
    אחרי שראיתי את טוטנהאם מול ברומיץ' במשחק האחרון, ואם אני באמת מנתח את היכולת המקצועית, המילה הבולטת אצל טוטנהאם היה בינוניות. לא כמובן בהשוואה לקבוצות כמו ברומיץ' (שהיו שווים לטעמי לפחות נקודה, גם כאן ברומיץ הביאו קהל נפלא שהרעיד עולמות ונשאר כולו גם לאחר ההפסד להודות לקבוצה, גם כאן מאוד רציתי שברומיץ' ישיגו משהו מהמשחק), אלא בהשוואה לשאר קבוצות הצמרת באנגליה.
    אין בטוטנהאם את הקצב שיש בקבוצות כמו יוניטד, ליברפול, צ'לסי וארסנל. אין לטוטנהאם את האיכויות על המגרש כדי באמת להגיע לרמה הזאת. נכון, לטוטנהאם יש גאון כמו מודריץ', ויש לה כישרון כמו לנון, ויש לה קשר אחורי כמו פלאסיוס, עוד כמה שחקנים טובים כמו הרוסי, וקין, וגומז אם ילמד לצאת לכדורי גובה כמו שצריך. ואסור לשכוח את ג'וני ולדלי. אבל מסביבם יש המון בינוניות, המון.
    יותר מידי שחקנים אצלה הם כמו ג'אנס, שנראים נחמדים על הנייר, שיש להם כישרון או נחשבו הבטחה בעבר, אבל הם לא מספקים את הסחורה.
    טוטנהאם צריכה שחקנים שהם לא רק כישרונות לעתיד, או הבטחות, או בעלי פונטציאל, אלא כאלה שהם מוכחים בהווה, שיכולים לעשות את השינוי כאן ועכשיו.
    באמת שהתאכזבתי מהמשחק של טוטנהאם. ציפיתי להרבה יותר. גם בגיזרה של הקהל, מכירת כל הכרטיסים היא שוב תעודת כבוד לקהל של טוטנהאם שבא בכמויות לכל משחק, אבל מה בנוגע לעידוד? היה שקט מאוד באיצטדיון כשהיחידים ששוברים את השתיקה לאורך זמן ומרעידים את האיצטדיון הם האוהדים של ברומיץ' שהיו נפלאים. האוהדים של טוטנהאם תמכו לפרקים, אבל בטח לא התמיכה שראיתי במשחקים אחרים, כולל המשחק הקודם שראיתי של טוטנהאם.

עוד כמה מסקנות:
    לא הייתי במשחק אחר באנגליה ששמעתי בו כל כך הרבה עברית והיו מסביבי כל כך הרבה יהודים. אולי העובדה שהייתי ביציע הכבוד תרמה לעניין.
    אוהדי טוטנהאם הם היחידים בעולם שחושבים בארבטוב עדיף בהרבה על טבז כששניהם לא נמצאים בכלל באותה רמה. חלק לא מבוטל מהם בכלל לא הבין את המחשבה לשלם על טבז סכומים גבוהים בקיץ כשיש את הבולגרי.

13. THE STRETFORD END Member

משה,
    יופי של חוויה.

בעניין הקהל ואין מה לעשות,כשווסט ברומיץ מגיעה לעיר ובטח כשטוטנהאם די סיימה את העונה
    וברומיץ די ירדה ליגה,האווירה לא תהיה אותו הדבר לו המשחק היה משוחק בשלב מוקדם יותר של העונה,
    לו הקבוצה הביתיית היתה נלחמת על משהו וזה לא משנה אם קוראים לה טוטנהאם,יונייטד או ליברפול.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו, שדווקא הקהל של ברומיץ' (שכביכול ירדה כבר ליגה ) שהגיע במספרים יפים ונתן את הטון באיצטדיון. טוטנהאם עדיין מסוגלת להשיג כרטיס לגביע אופ"א, והאמת, גם ללא מאבק מסוים על תואר מסוים או נגד הירידה, עדיין אני מצפה לאווירה טובה יותר של כדורגל מקבוצת בפריימר לייג, במיוחד כשהמגרש מלא וכשכבר ראיתי בעבר איך האוהדים של טוטנהאם יודעים לדחוף את הקבוצה קדימה.
    שלא תבין אותי לא נכון, לא היה מדובר באווירת בית הקברות שהייתה למשל במשחק של צ'לסי מול בורו בזמנו בגשר, אבל האווירה לא התקרבה לאווירה במשחק הקודם שהייתי של הספרס.

אם לסכם, האכזבה שלי הייתה גם בגזרת הקהל וגם מבחינה מקצועית. מצאתי את עצמי רוצה לראות את ברומיץ' כובשת בדקות הסיום בגלל אותה אכזבה, ובגלל שפשוט הגיע להם לאור האוהדים הנהדרים של ברומיץ' והיכולת של ברומיץ' במגרש.

בכל מקרה, כדי להגיע לטופ 4, טוטנהאם תהיה חייבת, שוב, לשנות את פניה בקיץ בלא מעט איזורים של המגרש.

15. קינג לדלי Member

בדיוק.
    הייתי במשחק מול לוטון ויונייטד ב 90 והליין כמעט עף מהעידוד.
    לעומת זאת היו כמה משחקים שקטים.
    אם כבר היית פעם במשחק יותר רציני אז אתה אמור להבין את זה.

לגבי הניתוח המקצועי - היית צריך להיות במגרש בכדי להבין שיש כמה בינוניים ושאנחנו לא מספיק טובים עדיין לטופ 4 ?

כתבתי כאן שהקהל של ברומיץ' היה מצויין ושר אפילו למאמן שהוריד אותם ליגה.
    כמו שכתבתי היום,אוהד אנגלי שר לקבוצה שלו במיוחד שהכל אבוד,כמובן חוץ מפרנסנל.

אנגליה עד גיל 17 משחקת בטורניר מאוד מעניין בגרמניה בבית קשה מאוד עם הולנד,גרמניה וטורקיה.
    היום היה 1-1 מול ההולנדים ובוסטוק היה הקפטן.

הנוער שלנו (עם אוביקה וטאונסנד שחזרו מהשאלה) עלו כבר בדקה הראשונה ל0-1 על ווטפורד בליין משער של ריאן מייסון שהוסיף עוד אחד בפנדל (28 גולים למייסון ב 29 משחקים !) בדרך לחצי גמר עם סנדרלנד.

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/09