כשפאב יעבוד על המגרש כמו דפו או קראוץ' (הציוות הכי טוב שלנו ד"א) הוא יקבל יותר דקות. נכון ששערורייה שקין פותח אבל כנראה שפאב לא ממש הזיע כדי לזכות בחולצת ההרכב. יש לו כדורגל אבל לפי הדיווחים הוא לא ממש נותן מעצמו ובליגה כמו הפרמיירשיפ זה די הכרחי.
הציוות הכי טוב שלנו על המגרש לא תיפקד כמו שהיית מצפה ממנו מאז המשחק מול ווסט האם. שני גולים מקריים של קראוץ' - אחד מגאונות של לוקה ואחד ממטר וחצי מול לידס, בתוספת של 0 גולים בשלושה מחמשת משחקי הליגה האחרונים צועקים לתת לפאב צ'אנס. לא שמעתי את הדיווחים האלה, קראתי כל מיני שטויות של רדנאפ אבל הוא גם אמר אתמול שגודיונסן בדרך לווסט האם. כולנו ראינו את ה-20 דקות שלו מול לידס אז אפשר מבחינתי להגיד שאת הצ'אנס שלו הוא כן לקח. המעשה ההגון יהיה לתת לו לשחק כבר ביום שבת.
קראוץ' עולה על פאב. פאב מאבד המון כדורים במשחק במיוחד אלה שהוא אמור לשמור עם הגב. לקראוץ' יש טכניקה הרבה יותר טובה בהשתלטות על כדורים ומשחק הראש שלו מדהים. הוא לוחם עבור כל מי שמסביבו ותורם המון גם בהגנה בכדורים חופשיים.
התרומה של קראוץ' היא הרבה מעבר לגולים. הוא מכוון לנו את ההתקפה. אמרתי לערן במשחק האחרון, שים לב כשהגנות הודפות התקפות שלנו איך ההתקפה יודעת להוריד את ההרחקות ולארגן את המשחק. יש לזה שני פקטורים בעיניי - טומי שההשתלטות שלו על הכדורים האלה עילאיות והופכות מיד למסירות מדוייקות לאגפים וקראוץ' שהרבה פעמים מוריד אותם. קראוץ' טוב במשחק עם הגב לשער ויודע לשמור על הכדור ולחכות שיבואו לתמוך בו, להחזיק את הכדור בהתקפה הוא מאפיין חשוב מאוד בשיטה של הארי ובמובן הזה קראוץ' טוב בהרבה מפאב. יכול להיות שלפאב הגיעה הזדמנות אבל אם כבר על חשבון קין ולא על חשבון קראוץ'.
פרט פיקנטי נחמד מאוד לגבי אביו של גודיונסן שהוא גם סוכנו. הוא החמיץ מול טוני פארקס את הפנדל המכריע שהביא לנו את גביע אופ"א מול אנדרלכט ב 84.
אני עדיין משוכנע שמה שראיתי מפאב בשנה שעברה, במיוחד בתקופה הקצרצרה שבה הוא ודפו שיתפו פעולה (אני זוכר משחק מול סטוק בבית אאל"ט. היה כיף לראות) עולה על מה שראיתי מקראוץ' השנה, במיוחד בחודש האחרון. פאב היה מועיל במיוחד במשחקים נגד קבוצות נגרים בבית... בדיוק סוג המשחקים שבגללם אנחנו לא מובילים על סיטי וליוורפול כבר ב-10 נקודות. בכל אופן, אני רחוק מלהסכים אתכם בנושא פאב - קראוץ' אבל אפשר להבין מאיפה אתם מגיעים. למה לעזאזל רובי קין פותח בחצי מהמשחקים ומשחק בכולם בזמן שפאב לא רואה דקה? איך אפשר להצדיק את רדנאפ ולייחס את זה למשהו חוץ מהעדפה עיוורת לשחקנים האהובים עליו?
על ההעדפה העיוורת לקין אין לי ויכוח איתך,אבל יש בעיה להעלות שני חלוצי 9 ביחד. עם קראוץ' ופאב ביחד נהייה הקבוצה האיטית באנגליה ועם שני חלוצי גב. תשאל את דפו וכל שחקן ששיחק עם קראוץ' ואני בטוח שכולם יעדיפו אותו. לשחק ליד חלוץ שעושה אותך יותר טוב זה חשוב מאוד. קראוץ' טכני להפליא ולא רק מוריד בראש אלא משתלט עם החזה נהדר ויש לו טאץ' פנטסטי. הוא ודפו שילוב נפלא רק שהקטן יחזור כבר לכושר.
הבלחה התקפית? זה מה שאתה מחפש אצל הבלמים שלך? סאליבן אמר אתמול בתגובה למחטף גודיונסן שהוא מאמין בקארמה ואני מצטט, "what goes around comes around".
סליבאן זה ההוא מהפורנו? למה הוא מתכוון כשהוא אומר comes? ולא, זה ממש לא מה שאני מחפש בבלם שלי ולכן אין שום סיבה שארצה גולם כמו קאבול.
אגב, אם החתמנו גם את גודיונסן וגם את קאבול זו רשמית פגרת ההעברות המעצבנת בהיסטוריה. שני שחקנים שאני שונא ולדעתי אין לנו כל צורך בהם.
משחק קשה מאוד בשבת. הביקור האחרון שלנו שם היה כואב לאללה. באחד האתרים הולכים על ההרכב הבא: Tottenham (4-4-2): Gomes; Corluka, Dawson, Bassong, Bale; Kranjcar, Palacios, Huddlestone, Modric; Defoe, Crouch. הדבר החשוב ביותר מבחינתנו הוא הכשירות של גומס.
משחק קשה זה לו מילה. הקהל דוחף אותם יפה והם קבוצה מאוד לוחמת. אני מאוד חושש מבניטז הנפלא.מקווה שהצ' אפים שלו יהיו יותר מול באסונג המהיר ולא עם דאוסון (סגר חוזה עד ל2015) גם כאן האיכות לטובתנו ונצטרך את טומי ופלאסיוס בשיאם האגרסיבי כי יש שם לוחמים. לוקה חייב לשגע את סטיבן קאר.
אני לא יודע אם זה באחריות הארי או לא (זה התחיל עוד לפניו), אבל ב 3 השנים האחרונות (פלוס מינוס) מדיניות הרכש, ההעברות והעסקאות (פנימה והחוצה) שבוצעו בקבוצה מגוחכות, ונראה כאילו כל העסק מנוהל ע"י בוזו והחברים שלו. פשוט משחררים את השחקנים הלא נכונים, ומביאים שחקנים אחרים שבעמדות שלהם כבר יש יותר משחקן אחד מבוסס שברמה שלהם אם לא יותר. והתופעה מסרבת להיגמר, אם ההעברות של קאבול, גודיונסן ואחרים יושלמו. אני זוכר תקופה מסויימת שהיה אפשר להרכיב שלוש קבוצות פרמייר ליג טובות מהסגל הרחב של טוטנהאם.
מי אלה האחרים בדיוק? בגוביץ'? שוער נהדר, לא הייתי מתנגד להחזיק אותו כשוער שני ובחיים, אבל בחיים, לא היה לטוטנהאם סגל שמספיק ל-3 קבוצות פרמיירליג טובות. היו ימים שהיה לה סגל עמוק יותר, זה נכון, אבל מאיפה הבאת את זה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
אני לא מבין איך עדיין לא החזירו את גארדנר הגמל. את כל החברים שלו כבר הביאו לסבב ב'. גם לו מגיע!! איידור היה ונשאר נסיך - כמו יתר החבר'ה שהלכו לסגור קריירה בצד המסריח מזבל עופות של העיר, גם אליו אני לא מתייחס עד שיעזוב. אפשר להתנחם בעובדה שבספרס זה לא אמור לקחת יותר מדי זמן. קאבול - העברה פתאטית. לא פחות. שמו עליו מיליונים, הבינו שהוא לא מה שהם חשבו כשקנו אותו, מכרו אותו מהר מהר במחיר הפסד ועכשיו שוב פעם ישלמו עליו עוד קצת. גם אם מבחינה כלכלית נטו זה בסוף יתאזן, אין דבר יותר מגוחך מלהחזיר שחקן שמכרת לפני כל כך מעט זמן. ועוד את מי, פאקינג יונאס קאבול. בגוביץ' - מבחינת השחקן זה צעד הזוי. אם הוא אכן מוכן להגיע אז הספרס עושים עיסקה טובה כי יש לו פוטנציאל להפוך לשוער טוב. במקרה הכי גרוע יעשו עליו קצת כסף.