טוטנהאם 2009/2010-עלייה היסטורית לליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י spurs229, ‏17/6/09.

1. GiladG2 Member

אולי "טובות" היא לא המילה המתאימה פה (כי קבוצה עם צ'ימבונדה וקודיצ'יני אולי לא תהיה טובה במיוחד...)
    אני לא זוכר במדויק את סגל השחקנים שלהם, אבל היו מצבים שהסגל היה מלא ב 3 שחקנים על כמעט כל עמדה במגרש, שזו לא בעיה בכלל בכל קבוצה אחרת, אבל במקרה הספציפי הזה, רוב השחקנים באותן עמדות היו פחות או יותר באותה הרמה.
    "סגל עמוק יותר" זה understatement. ברוב המקרים, אתה מרגיש את העומק של הסגל בעזרת ילדים שמהווים גיבוי. את העומק העמוק הרגשת עם שחקנים כמו צ'ימבונדה, מלבראנק, זוקורה, ובנטלי.

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/10
  2. Rudess Member

רובי קין,צ'ימבונדה,קאבול, איזה החתמה מחודשת היא יותר פאתטית? אתם תחליטו :)

3. Berby Member

סול קאמבל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

4. h2z Member

+1 להודעה מעליי!

ועכשיו ברצינות, לא מבין בשביל מה להחזיר את קאבול. אני ממש לא בטוח שהוא עולה ברמתו על באסונג או דאוסון (ובטח שלא יותר טוב מלדלי...). ובחייאת, לא גרמנו כבר עם העסק של להחזיר את הגולים?? :\

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

דוסון? בערך כולם עדיפים על האובר רייטד הזה, אם הוא לא היה אנגלי איפה הוא היה היום? בלם נבחרת אנגליה אלק.

6. TheLane Member

לפי דעתי דוסון מאד מזכיר את קארגר, רק עם פחות גולים עצמיים ואופי יותר נוח.

לא שלא היו לו תקופות רעות בעבר, אבל הוא משחק כרגע את הכדורגל הטוב בחייו ולקרוא לו אוברייטד זו בורות שגובלת בטיפשות...

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאררגר רק עם פחות גולים עצמיים....אין לי מה לענות להודעה כזאת. אתה כנראה לקחת צעד מעבר לגבול הטיפשות בו אני נמצא.

8. קינג לדלי Member

אני חייב להבהיר משהו לגבי קאבול.
    אני חושב שאני ועוד כמה כאן עושים לו קצת עוול.
    הוא הגיע אלינו בגיל צעיר מאוד (21) ואפשר לומר שהיום כשמלאו לו החודש 24 הוא שחקן הגנה הרבה יותר טוב.
    הוא אחד הבודדים בפומפי שנותן עונה טובה.

זה לא אומר שאני מת להביא אותו אבל נראה לי שיש הרבה עניינים שאנחנו לא מודעים אליהם ביננו לבין הקבוצה מהחוף הדרומי.

9. KirkH Member

שחקן הגנה הרבה יותר טוב ממה שהוא היה בספרס - אולי.

מהבודדים שנותנים עונה טובה בפומפי - בטוח! אם אתה מתכוון לתרומה ההתקפית שלו.

אני מת שיחזור עליכם. סטיב ברוס כבר לא יכול לחכות גם כן, יש לו זכות ראשונים על שחקנים שרדנאפ משחרר פעם שנייה לא?

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ייתכן. זה גם חלק מההנחה שצריך לעשות לליברפול בהחלטה להוציא כביכול סכום עתק על גלן ג'ונסון. פורטסמות' היתה חייבת להם כסף, פורטסמות' חייבת לכם כסף. יכול להיות שלקחת מהם שחקן תמורת - חלקית - ויתור על החוב עדיף מלקוות שתראו את הכסף אי פעם.

11. קינג לדלי Member

המצב של לנון הופך מרע לגרוע.
    מסתבר שהוא צריך ניתוח קטן שישבית אותו לתקופה יותר ארוכה משלושת השבועות הקרובים.
    הוא לא חייב לעבור את הניתוח עכשיו אלא יכול לדחות אותו לסוף העונה אבל אז יש לו גביע עולם.

בקיצור הקבוצה נגד הנבחרת ועוד בשנת גביע עולם.

12. raanana4ever Member

בדיוק.
    פומפי חייבת לטוטנהאם כספים, וכמו במעבר של ג'ונסון לליברפול, זו דרך להתקזז על החובות. כנראה שהקבוצות מפחדות שאת הכסף מפורטסמות הם לא יראו בקרוב, אז לפחות יקחו את השחקנים.

13. קינג לדלי Member

המלך עולה תוך שלושה ימים ?
    נקווה שלא תתפרק לו הברך.
    שבייל ולוקה יגמרו את קאר ויהיה טוב.

בהצלחה לתרנגולים.

Birmingham: Hart, Carr, Roger Johnson, Dann, Ridgewell, Larsson, Bowyer, Ferguson, McFadden, Benitez, Jerome

Subs: Taylor, Marcos Madera, Fahey, Queudrue, Damien Johnson, Vignal, Gardner

Tottenham: Gomes, Corluka, Dawson, King, Bale, Bentley, Huddlestone, Palacios, Modric, Crouch, Defoe

Subs: Alnwick, Hutton, Jenas, Keane, Bassong, Kranjcar, Rose

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/10
  14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניקו על הספסל ובנטלי שוב בהרכב, האמת - בצדק. ניקו בשבועות האחרונים לא היה טוב במיוחד ובנטלי בשבוע שעבר היה טוב וגם כבש, צריכים להיות הוגנים ולבנטלי מגיע המקום בהרכב ונקווה שהוא יצדיק את זה.

15. h2z Member

חזרנו לטוטנהאם הישנה, זו שמתגוננת ברשלנות בדקות האחרונות וגם סופגת. יצא לי לראות רק את חצי השעה האחרונה של המשחק אבל זה לא נראה טוב כלל. רובי קיבל הזדמנות טובה בסוף ממסירה של פאלאסיוס אבל המהירות שלו לא מה שהייתה פעם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx