טוטנהאם 2009/2010-עלייה היסטורית לליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י spurs229, ‏17/6/09.

1. קינג לדלי Member

יש שניים או שלושה אוהדי טוטנהאם שמפיצים שמועות חודש לפני ומתברר שהם תמיד צודקים.
    אני קורא מה שיש להם לעדכן והם יותר חשובים מידיעה בסקיי.
    אחד מהם נתן עידכן כללי וגם לגבי הקיץ הקרוב.

1.גודיונסון - עדיין לא בשיא הכושר.
    2.קאבול - הארי מחזיק ממנו.הבאנו אותו ב 2 מיליון והוא נחשב אצל הארי גם כקאבר לצ'ארלי.
    3.קייל ווקר - הועדף על נאוטון בגלל ששיחק כל העונה ושיחק טוב מאוד (באתר של שפילד יונייטד האוהדים גמורים מהעזיבה הפתאומית שלו וטוענים שהוא שחקן העונה שלהם עד העזיבה).
    4.אלאן האטון - לא יחזור אלינו בקיץ וימכר.
    5.קייל נאוטון - בקבוצה מאוד מחזיקים ממנו והוא נשלח לבורו כדי לשחק כדורגל.
    6.דוס סנטוס - סיכוי קלוש שיחזור.יותר מידי מבלה,משתכר המון.
    7.רובי קין -השחקנים גמורים מהעזיבה שלו.הוא היה הרוח החיה מאחורי הקבוצה וחסר מאוד בחדר ההלבשה.
    8.אוהרה - יגמור בפומפי וכנראה ימכר בקיץ כי הוא רוצה לשחק.
    9.בגוביץ' ברח ברגע האחרון כשראה את פלטיקושה מגיע למדיקל (ונכשל בו בגלל בעיות בברך).
    10.סקוט לואץ'-עדיין אפשרות שיגיע.

קיץ.
    המטרות העיקריות הן אשלי יאנג ומיקה ריצ'רדס שמאוד מעוניינים להגיע.

פציעות.
    לנון התחיל לרוץ אבל לא מתאמן עם כדור.
    אקוטו עדיין מתאושש לאט.
    בגזרת וודגייט נזרקת המילה פרישה לאוויר.

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/10
  2. Dimitar Berbatov Member

3. קינג לדלי Member

כתבה חובה לאוהדי טוטנהאם ובעיקר לאיתן על ג'ימי גריבס.

http://www.independent.co.uk/news/people/p...ms-1891631.html

אהבתי את הציטוט "אנשים רצו שאני וג'ורג' בסט נכתוב ספר על שנות השבעים רק שמישהו יספר לנו איפה היינו בשנים האלה".

שניהם היו אלכוהוליסטים.

גריבסי אגדה חיה.

http://www.dilski.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2009/12/jg1.Xxx

4. קינג לדלי Member

מחר משחק קשה בוולבס ונקווה לעשות אותו קל.
    הארי אומר שהציפייה היא שלנון יחזור בעוד שבוע וחצי נגד וויגן אבל רק השחקן יחליט ולא רוצים למהר איתו.
    פאב התאמן ויהיה כשיר למחר ולדלי ינוח.

5. קינג לדלי Member

יכול להיות שבכל זאת יהיה לנו שוער מחליף בקרוב.

Impressive George Owu wins Tottenham hearts

Former national team goalkeeper George Owu has impressed on trials at English Premiership side Tottenham Hotspurs and is relishing the opportunity to sign for the London club. According to reports, Tottenham’s goalkeeper trainers have been overwhelmed by the ability of the Ghanaian goaltender and are poised to agree a deal by the weekend. In fact, Hurelmo Gomez, the Brazilian goalkeeper of Spurs has been so impressed he couldn’t believe a goalkeeper of Owu’s calibre is not playing for a top European side.

Free agent Owu whose contract at Egyptian side Al-Masry has just run out may have been surprised when he received the call from Tottenham but it is one that he is also keen to grab. The former Black Stars goalie says a move to Spurs and the English Premiership will be a dream come true and his displays at White Heart Lane over the past week couldn’t be any better. The goalkeeper is determined to prove his mettle and has tremendously upped his performance on trials, but is in no rush.

Owu is convinced he has done enough to seal a deal with Spurs but as he awaits the club’s decision at the end of the trial this weekend. He is however philosophical on the bid to stay and play in England. “I am doing well and I believe the Tottenham trainers like me too but everything is in the hands of God. We have to give the final decision to God and if it is the wish of God that I remain with Tottenham, then it will definitely come to pass,” Owu said by phone from London.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייבים לנקום על ההפסד להם בבית. אני די הפסקתי להאמין באפשרות לטופ 4 אבל חייבים להישאר בצמרת ולראות לאן הרוח נושבת, אנחנו בפורמה רעה וזה דורש שינוי, אפשר להתחיל את זה היום, אפשר גם להחמיר את זה.

7. קינג לדלי Member

שאלוהים ישמור אותנו.
    משחק קובע שלנו ורדנאפ החליט שזה משחק מנוחה.
    לוקה,פלאסיוס,צ'ארלי וקראוץ' על הספסל !!!

קאבול מגן,ג'ינאס משחק וגודיונסן בהרכב.
    בפעם הראשונה אין לי מושג על מה רדנאפ חושב.

Tottenham: Gomes, Kaboul, Dawson, Bassong, Bale, Bentley, Huddlestone, Jenas, Kranjcar, Defoe, Gudjohnsen

Subs: Alnwick, Pavlyuchenko, Palacios, Modric, Crouch, Corluka, Kyle Walker

8. קינג לדלי Member

הערוץ שמשדר אותנו נפל לי ולא ראיתי את המשחק ואולי טוב שכך.
    לפי השדר קאבול גרוע,גודיונסן גרוע ובמקום חיזוק הבאנו חילוש.
    אני מאוד כועס על רדנאפ שעלה בהרכב כזה.
    עכשיו שגמרנו עם הרביעייה הראשונה המנוחה הייתה טובה לגביע בבולטון ביום ראשון.
    העצוב הוא שירדנו להפסקה בפיגור ולא הצלחנו לייצר מצב בחצי השני.

לא לקחת נקודה מהזאבים פעמיים ? בושה.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

6 נקודות וולבס עשו עליכם כבר.

6 נקודות!!!

חבל שאתם לא משחקים נגדם כל שבוע. ומה רדנאפ "נותן מנוחה" לשחקנים שלו במשחק חוץ? כמה מפעלים יש לו כבר על הראש? תמשיכו ככה.

10. wieitan Member

ערן הרווחת, המחצית השניה שראיתי הייתה ביזיון ! הזאבים טרפו את התרנגולים כל כותרת תהיה נכונה.
    במחצית השניה: לא שיחקנו כדורגל ! כל הזמן הגבהנו כדורים לקראוץ. דפו היה חלש ובנטלי חזר לעצמו כשחקן חד מימדי עם הגבהות מטופשות.

מבחינת הליגה העונה הסתימה, אין לנו שום סיכוי ולא מגיע לנו מקום ברביעיה הראשונה.
    כאוהד טוטנהאם, אני רואה השנה את הקבוצה שלי עם רמת כדורגל שלא ראיתי מאז עידן הפריימרליג, עם תצוגות כדורגל נהדרות שלא תמיד הביאו ניצחונות.

אין לנו שחקן שיודע לשים גול שהקבוצה בפיגור, כל משחק שפיגרנו הפסדנו (פרט למשחק מול ווסטהאם ששם קיבלנו מתנה מקרלטון קול).
    זה ההבדל בין קבוצה בינונית לקבוצה גדולה ואנחנו רחוקים מליגת האלופות ובצדק. הלוואי שנשאיר את לנון ולוקה בעונה הבאה וזה יהיה קשה, כי מקסימום נגיע לליגה האירופית וגם זה לא בטוח.

11. THE STRETFORD END Member

בקצב הזה צריך להעמיד את טוטנהאם לדין על פשעי מלחמה כשהיא פשוט זורקת לפח
    פעם אחר פעם את ההזמנות להכנס ל 4 הראשונות ובעונה שליברפול פשוט מגישה לה אותו
    על מגש של זהב.

כמה מהתוצאות בחודש וחצי האחרונים הם ביזיון אחד גדול,
    מנטליות של התרנגול של בני יהודה.

12. spurs Member

כל פעם שאני רואה את ג'ינאס בהרכב בא לי לבכות

13. קינג לדלי Member

אתמול ג'ינאס הוחלף במחצית ואני בטו במאה אחוז שזאת העונה האחרונה שלנו עם השקרן הזה.

אגב,אוהדי טוטנהאם רכשו 4000 כרטיסים למשחק החוץ בגביע ביום ראשון בבולטון.
    נשארו עוד 500 בקופה ומישהו חושב שאחרי הפסד הם לא יחטפו ?
    מזוכיסטים אבל חולים על הקבוצה תמיד !
    המשחק בבולטון הפך לסופר חשוב.אני בטוח שכל ההרכב יעלה כי יש שבוע עד למשחק אחריו.
    נכון שלו הולך לנו שם בליגה אבל זה גביע עם הרבה תרנגולים ביציע וגם תיקו תוצאה טובה.

לגבי הליגה,הסיכויים קלושים ורק 9 נקודות משלושת המשחקים הקרובים יחזירו את התקווה.
    וויגן חוץ,אברטון בית,סיטי חוץ.

14. COYS Member

כרגע זה נראה שנכשלנו במבחן ינואר,רק נצחון אחד בליגה בשנה האזרחית החדשה.
    חשבנו בתחילת העונה שלרוץ רק בליגה ולא גם באופ"א זה מה שאנחנו צריכים בשביל להגיע לפסגות,אבל מסתבר שגם זה לא עוזר לנו,אולי מוקדם לדבר אבל אני רואה שאני לא היחיד פה בפורום שמבין שהעונה שלנו הולכת לעוד עונה טובה ולא יותר.
    אני לא עוקב אחרי שאר קבוצות הליגה אבל לפי מה שהבנתי ליברפול כבר עקפה אותנו וגם הסיטי בדרך,חבל מאוד.

15. קינג לדלי Member

ניצחון 1 בשישה משחקים ללא ארון לנון.
    אומר הכל.

כמה שבנטלי לא ישתפר הוא לא מדגדג את לנון.
    בנטלי נותן מוסיף לקבוצה הרמות איכותיות ולא הרבה יותר מזה.
    מגן שמתכונן למשחק מול לנון מתכונן אחרת לגמרי מול בנטלי.
    מול לנון אתה יכול להתכונן עד מחר אבל ברגע שבחוקי הכדורגל לא נוסף סעיף של הרכבת מנוע לשחקני הגנה אין סרט שהוא יוכל לעצור אותו.
    כשלנון משחק נוצר אגף אחד מהיר מאוד ואגף אחד יותר טכני עם לוקה וזה הצליח נהדר עד הפציעה של לנון שבה איבדנו את המהירות שהייתה לנו.

לנון אמור לחזור בעוד שבוע וחצי כנראה מול וויגן ונקווה שיחזיר אותנו לעיניינים ועד אז יש לנו את המשחק החשוב ביותר העונה מול בולטון.
    אם עוברים את בולטון עם הקבוצות שנשארו יש סיכוי לקבל הגרלה טובה ולראות את חצי הגמר.