חדש חדש מאוד. ביום שהוא הגיע מהסיינטס השתפכתי כאן על פוטנציאל אדיר. את הפוטנציאל כמו שרדנאפ אמר הוא רק מתחיל עכשיו לממש.עד עכשיו היו הבלחות קצרות איך שהוא הגיע ואז שינה עמוקה של שנתיים. זהו,מספיק לטחון על בייל. לגבי לנון,כנראה שוויגן מוקדם מידי והוא על פי ידיעות מעכשיו עדיין לא בשיא הכשירות.
יציאה הגיונית של תסכול. הבן אדם לא רואה דשא ומקבל הצעות תוך כדי. זה מהלך די צפוי למרות שאף פעם לא נחמד לשמוע את זה. הקצר בינו לבין הארי בעיקר רע לקבוצה, כי הוא צריך להיות האופציה הראשונה בחילוף התקפי וכשלשחקן כזה אין מוטיבציה זה לא יכול להיות טוב.
בדיוק,הוא מבואס לגמרי שהארי גרם ללוקומוטיב לסגת כשהקבוצות כבר סיכמו על מחיר. אי אפשר להישאר עם גודיונסן שהוא תעלומה כחלוץ מחליף בודד כשהוא גם יותר קשר. הארי בדרכו הידועה צריך לקחת אותו לשיחה רצינית ולנסות לרכך אותו וגם הגיע הזמן שיתן לו לפחות דקות כמחליף. או שאתה משתמש בו או שתמכור אותו.
להוציא את וולבס משחק אחר משחק אנחנו מגיעים לים מצבים תוך כדורגל שוטף ולא מבקיעים. חסר לנו גאון כדורגל ליד פלאסיוס.אחד שידע לתת פס לגול ולכבוש בעצמו. אם היו מכניסים אלינו מישהו כמו ג'רארד או למפארד הוא היה הופך אותנו לקבוצת טופ 4. בינתיים הקישור לא מסכן אלא בדרך כלל רק החלוצים וזה ממש לא טוב. זה מה שכתבתי לפני כמה ימים והיום רדנאפ אמר את אותו הדבר... http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...p.html?ITO=1490 נשבע לכם שבחיים לא היה לספרס מאמן שעושה את כל מה שאני חושב כולל חילופים תוך כדי משחק. תמיד רציתי לאמן את טוטנהאם ועכשיו הגשמתי חלום. אני הולך לשחד את הפקידה בבנק... שמועה חזקה שרצה היום מספרת שהגענו להבנות לגבי קרלטון קול לגבי רכישתו בקיץ. עדיין מוקדם ובכל מקרה הלוואי.
ראיתי את המשחק שלנו בגביע מול בולטון השבוע ויצאתי מעודד,היינו צריכים לנצח וההכרעה הועברה לבית ושם אם נשחק כמו במשחק הראשון נעבור,פולהאם הגרלה מעצבנת. מחר מול וויגאן שיחפשו נקמה צריך עוד פעם להתפוצץ,אנחנו מגיעים להזדמנויות אבל לא מנצלים ומול הרכיכות זאת תהיה הזדמנות טובה לחזור ולהבקיע. אוף טופיק,סופחתי להיות נהג בתותחנים,דווקא שם,אני ממש מאוכזב כי ביקשתי בפירוש מהקצין מיון לא תותחנים,מבאס מאוד אבל אני מקווה שיהיה בסדר למרות השם המרתיע.
רדנאפ אומר שפאב יעלה בהרכב לפחות באחד משלושת המשחקים הקרובים שיתקיימו בתוך שבוע. כנראה הוא יעלה באמצע השבוע מול בולטון בגביע. מחר זה לא יהיה נכון להעלות אותו בחול בוויגן כי הוא שחקן עדין ולא ממש לוחם. לנון עדיין לא כשיר אבל מגביר קצב באימונים.
לא ניצחנו מזמן בליגה !! הגיע הזמן, וזה יהיה קשה מול וויגאן שזוכרת היטב את התשיעיה מהסיבוב הקודם. המשחק יתקים ביום ראשון בשעה מוזרה. חייבים לנצח ואם לנון כשיר זה בהחלט יכול לעזור. בהנחה סבירה, שלנון לא ישחק, אזי צריך לעלות באגפים עם לוקה וקראניצאר ולא עם בנטלי.
זהו,תכנית מגירה אחרונה בהחלט. לנצח את וויגן ואת אברטון ובאמצע בגביע את בולטון. אחרי שאיבדנו בטימטום כל כך הרבה נקודות שהיו בידיים רק 6 נקודות בליגה יאפשרו לנו לחשוב בכלל קדימה. צריך להתחיל מחר במגרש הרוגבי הגרוע בוויגן. ראיתי אותם ולדעתי הם יכולים להיות מאוד מסוכנים. הנקודה היא שלנו יש קבוצה יותר טובה שמתקשה במגרשים כאלה אבל הפעם אין תירוצים וזוהי נקודת אל חזור. כתבתי קצת פחות בזמן האחרון כי חזרתי מדובאי. אני כריס.
יהיה קשה מאוד מחר ! הם זוכרים היטב את ההשפלה מהסיבוב הקודם ולדעתי הם יעלו מחר בטירוף. אנחנו חייבים להרגיע אותם ורצוי עם שער מהיר. תיקו בוויגן, זה כמו הפסד, אנחנו חייבים ניצחון. יש מצב שלנון יכול לשחק ?