עם כל הפציעות של טוטנהאם, מסתבר שאין לנו יותר מידי מחליפים מנוסים, ולא נראה לי שרדנאפ ילך על צעירים מחר, מה עוד שהם עדיין לא מתואמים עם שאר השחקנים. האפשרות הסבירה בעיני היא שרדנאפ יעלה עם BAE וגארת בייל יחדיו, כאשר בייל ישחק כקשר שמאלי. לוקה מודריץ ישחק כקשר אחורי ליד פאלסיוס באמצע המגרש וקראנציאר קשר ימני. גם דפו פצוע ולא ברור אם הוא כשיר, שילוב של פאב וקראוץ - לא יודע אם זה יעבוד. יש תאריך למשחק ההשלמה שלנו מול סיטי ?
איתן,אתה צודק וכל הפציעות האלה מכוונות בלית ברירה להרכב מאוד מאוד התקפי מחר אלא אם כן הארי יפתיע עם איזה צעיר. לגבי השילוב של קראוץ' ופאב,יכול להיות שהוא יעלה איתם אבל יש לי הרגשה שבגלל שאנחנו התקפיים מידי באמצע הוא יעלה רק עם אחד מהם ועם גודיונסן בהרכב. אף אחד לא יודע מתי משחק ההשלמה מול סיטי.
ספסל מאוד מאוד צעיר והרכב התקפי (מידי?) בלית ברירה. Gomes; Corluka, Bassong, Dawson, Assou-Ekotto; Kranjcar, Palacios, Modric, Bale; Crouch, Pavlyuchenko. SUBS - Alnwick, Dervite, Livermore, Rose, Townsend, Gudjohnsen, Defoe. דפו קצת פצוע ויכנס במקרה הצורך. ! COYS
כצפוי, רבע גמר בפולהאם, רחוק מלהיות טיול. אני מקווה שהציוות של מודריץ באמצע המגרש, ילך טוב, במחצית ראשונה היה להערכתי סביר. לפעמים אנחנו מגביהים כמו מפגרים מאמצע המגרש לקראוץ וזה מרגיז. אגב קראוץ נגח נהדר לפי הספר לקרקע ולכיוון הרשת, עצירה יפה של שוער פולהאם. בייל לא במחצית גדולה, אבל מראה כמה כישרון, מהירות ופיסיות יש לו. משחק שמי שיבקיע ראשון, ינצח או לפחות לא יפסיד, אני מקווה שאנחנו נהיה הראשונים.
למרות שלבייל היו ימים טובים יותר, אני מאוד אוהב את השילוב שלו עם בני באגף - מקסימום יעילות, שניים שיודעים להגן ולהתקיף. בסף הכל תוצאה בסדר, לא אוהב את העובדה שאנחנו יוצאים שוב לריפליי, בטח עם הפציעות, אבל ידענו שבקוטג' לא יהיה קל, נחכה לתוצאות מחר, ולהגרלות לדעת מה צפוי אם נעלה. מתחיל העומס ונימדד לפי ההישגים בשבועות הקרובים. נקווה שהפציעות יעברו מהר ובלי פציעות נוספות.
מדי פעם אני מקבל התקפי חרדה. קטנים. הם מגיעים לעיתים די רחוקות, כשסדרה של לחצים שוברת אותי. זה קורה לעיתים די רחוקות, ואלה התקפי חרדה קלים - לא בסגנון טוני סופרנו, אני לא מאבד את ההכרה אלא מתקשה לתפקד כמה דקות, קשיי נשימה, דופק מהיר, תגובה מוגבלת לסביבה. אחת הפעמים הראשונות שזה קרה הייתה בסוף כיתה י'. לימודים, בחורות, טוטנהאם. זה לא פשוט להיות נער מתבגר, ובטח לא נהיה קל יותר עם כדורגל על הראש. יש אנשים שכדורגל עבורם הוא תרפיה, אבל בשבילי הרבה פעמים הוא היה סוג של מועקה - זה קורה כשאתה אוהד קבוצה כמו טוטנהאם, זה בטח לא הופך את החיים לקלים יותר. התרפיה שלי היא מוזיקה. אני זוכר איפה ראיתי את ה-2-1 של ארסנל עלינו לפני 9 שנים כאילו זה היה אתמול - הבית של סבא וסבתא, שהיה להם ספורט 5+ (שלא היה לנו בבית), אולד טראפורד, קצת לפני ל"ג בעומר כמדומני. הם רצחו אותנו וניצחו בצדק. מאז לא הגענו לחצי הגמר. לימודים, בחורות, טוטנהאם - התקף חרדה. זה היה לפני הבגרויות, תוך מאבק עיקש במתמטיקה ואחרי שקיבלתי לא מבחורה שמאוד רציתי באותה תקופה - נכנעתי. חזרתי הביתה אחרי כמה שעות טובות, שמעתי את בלר, האלבום הכתום, ועברתי הלאה. השבוע האחרון היה קשה. לימודים, בחורות, כדורגל. אם לפרט - אני צריך לעשות מועד ב' במקצוע מסויים, ולהוציא בו תוצאה גבוהה מאוד כדי שאוכל להמשיך ללמוד לשנה הבאה. תוך כדי אני לפני רבע גמר הגביע וכל יום נפצעים לנו שחקנים. היום שוב קיבלתי התקף חרדה. לא יודע אם חשבתי על כדורגל, או חשבתי על מבחנים, זה פשוט קרה באיזה תערוכה בצפון, ולא ידעתי מה לעשות. חיכיתי שזה יעבור, חזרתי הביתה ושמעתי בלר. ג'יי, דיג'יי אנגלי מדרבי שטיילתי איתו (תיקון, התמסטלתי איתו) במשך שלושה ימים בקמבודיה, שלח לי את כל הסינגלים והביסיידס באימייל. התרפיה עדיין עובדת, ונראה שבלר, כמו טוטנהאם, יהיו בין מעט הדברים שנשארים קבועים בחיים. טוטנהאם לפעמים טובה יותר והרבה פעמים טובה פחות, ובלר לא תמיד תהיה הלהקה שתישמע לי הכי טוב ברגע נתון - אבל היא תמיד תהיה שם. החיים הולכים קדימה אבל יש דברים שדי חוזרים על עצמם ב-9 שנים האלה - לימודים, בחורות, טוטנהאם. ואני מת שהפעם זה יהיה שונה. היום סיימנו ב-0-0, אנחנו אפילו עדיין לא בחצי גמר, ואני מפנטז שהפעם נלך עד הסוף. העניין עם החיים האלה, שלא תמיד אתה מקבל את התשובות מיד. המועד ב' עוד יותר מחודש, והריפליי נדע השבוע. אני באמת רוצה שהפעם זה יהיה שונה. מכל הבחינות. מחר אני הולך לומר למישהי מה אני מרגיש כלפיה, אחרי קשר לא ברור של כמה חודשים. אני רוצה להאמין ששם התשובה מיידית. אני באמת רוצה שהפעם זה יהיה שונה, לא כמו לפני 9 שנים. אני רוצה שהפעם היא תגיד כן. תחזיקו לי אצבעות. גם אם אתם אוהדי ארסנל. בחייאת.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx גיא, באמת שהצלחת לרגש גם את מי שלא כל-כך אוהב את האלבום הכתום.
תן לה את המשפט הידוע "על משכבי בלילות חלמתי את שאהבה נפשי" ותיקח אותה לנמל (עם קופסת סיגריות).בהצלחה. אוףףףף,זה היה טיפול שיניים ללא הרדמה. כשאתה משחק בנוק אאוט ועוד בשלב כזה כל פעם שהריב עובר את החצי אתה בפאניקה. כשבדקה ה 89 הכדור עלה לרחבה וצ'ורלוקה כמעט כבש שער עצמי התמוטטתי.הייתי בטוח שזה בפנים כמו גם הבעיטה של דאף. גם כשהיו לנו בחצי השני עשר דקות של לחץ מסיבי (וגם אז לא ממש הגענו למצבים) עדיין התפללתי לתיקו. עכשיו הכדור במגרש שלנו. כל הכבוד לקהל שלנו מאחורי השער. גומס - 6 צריך בעיטות קצת יותר רציניות כדי להכניע אותו. צ'ארלי - 4 נייט מר התקפי וגם בהגנה היה קצת רך. באסונג - 7 בלם מעולה,רכישה גדולה. דאוסון - 6 לא טעה. אקוטו - 5 רואים שרק חזר. בייל - 6 אחד הבודדים שניסה. ווילסון - 7 הפסקתי לספור כמה התקפות הוא עצר לבדו.אם לא הוא אנחנו עפים כבר היום כי לוקה לא קיים הגנתית באמצע. לוקה - 5 אסור לו לשחק שם יותר בחיים. ניקו - 5 קשה מאוד לשחק במגרש הקטן הזה. קראוץ' - 5.5 היה בסדר ונלחם כרגיל על כל כדור. פאב - 4 סוג המשחקים שהוא גרוע בהם.
משחק קשה וטוב שהבאנו אותו לגומלין בליין אני יוצא לשבוע שאני לא אהיה פה נקווה שאני אחזור יהיה לנו כבר סגל מתפקד ערן אמרתם שאני משוחד. לתת לקראוץ 5.5 ולפאב 4 זה לא הוגן. פאב לא היה טוב אבל גם פיטר שלכם היה רחוק מלהבריק
הוטספר סחתיין על הפתיחות ובהצלחה עם הבחורה. טיפ שיכול לעזור לך,תגיד לה שסוף סוף נפל לך האסימון והבנת מה מוצאים במוזיקה של לאונארד כהן, אין מצב שאחרי זה היא אומרת לך לא . ואם בכל זאת היא אומרת לא אז תשלח אותה למכור תותים, תבוא לך אחת אחרת טובה יותר.