יהיה קשה עד בלתי אפשרי.אולי תיקו. אני מאוד פסימי לגבי המשחק הזה מאז שהשופט שרק לסיום במשחק מול פרנסנל.
נצחון מוצדק ביותר, התוצאה משקרת כי טוטנהאם הייתה צריכה לנצח בהפרש גבוה יותר. כל הכבוד לכם, בשיא הרצינות, שיחקתם כדורגל ממש נהדר (הרבה יותר טוב מיום רביעי) וניצחתם בצדק. לנצח בתוך 3 ימים גם את ארסנל וגם את צ'לסי זה משהו שאפילו האוהדים האופטימיים ביותר שלכם לא האמינו, ויחד עם ההפסד של סיטי, חזרתם בגדול למאבק על המקום הרביעי. אם תשחקו ככה באולד-חרא, אתם יכולים לנצח. בעצם גם פעם אחרונה שביקרתם שם הייתם צריכים לנצח אבל השופט החזיר את יונייטד מהקבר...
הלך לי יום העצמאות, כמה בקר כבר אפשר לאכול... אבל תודה תודה ושוב תודה, רק שבוע הבא בלי שטויות, איזה עבירה על קאריק בתוך הרחבה אוקיי?
זה מה שכתבתי היום בשעה 11 בבוקר ערן. ..בדיון היונייטד " נכון,שלחתי את עצמי לים מוקדם העונה. היה יום יחסית מעונן אתמול.אבל גם כך תפסתי קצת צבע זוגתי,ניכסה לעצמה את הMP3 ככה שדי מהר מצאתי את עצמי נרדם עם העיתון.ובחלומי עולות מן היאור טוטנהאם-צ'לסי ואני רואה שם בפירוש איבוד נקודות.או 3 כמו ב1-0 משנה שעברה. או אולי 4-4. כמו שתי עונות קודם...אני מתעקש לאנוס את החלום ורואה אותם מפסידים בליברפול.... האם זה אפשרי ?כן! אם התרחיש יתממש אזי מדובר באיבוד של 5 נקודות שלהם. אבל זה אומר מבחינתנו מיצוי כל 12 הנקודות שנותרו בקופה. הצלחה של 4 מ4. אבל אז זה אומר אם כך שאנחנו חייבים לנצח היום במחראה. בתרגום חופשי המשמעות של מה שאני אומר עכשיו .איסטלנד זה שאנחנו חייבים לנצח אתכם אז אל תכעס כשנזיין אתכם...תהנה מהתהליך ". שאפו ענק לתצוגת ענק. היה יכול להיגמר ב7 -8 חתיכות אלמלא צ'אך שתפס יום גדול. טרי המגעיל מורחק. קהל מדהים בלול .לאחר ניצחון בשניות האחרונות הענקתם לנו שבת מושלמת. וכאן תמו הקומפלימנטים. שבת הבאה תנוחו , בהפסד חמוד אצלנו לא תבוסה אל דאגה לא השפלה.
בשבת השחורה, אחד הימים הגרועים של חיי, כשאני פונה אל בורא עולם בנסיון להבין את הקיום, מהדהדת בעומק נפשי בעיקר שאלה אחת. ..........מאיפה התספורת המזעזעת הזאת של בייל?
יואב, איך לעזאזאל לא ראית את הדרבי היום?! לדלי, אוהב אתכם, רק את המנה הקבועה באולד טראפורד ונאחל לכם הצלחה מול סיטי על מקום 4. הופעה ה-י-ר-ו-א-י-ת, הטובה ביותר של טוטנהאם שאי פעם ראיתי, ואני לגמרי רציני. אם לא צ'ך והחמצות מטופשות, יחס השערים של צ'לסי הופך להיות זהה לזה של סטוק. כל שחקן ושחקן היה עצום, אבל מעל כולם - מייקל דוסון, 11 מתוך 10 הייתי נותן לו, מפלצת. שאפו גם לקאבול בעמדה לא טבעית ומול אחד השחקנים הלוהטים בליגה. הקהל לא הפסיק לשיר "דוסון פור אינגלנד" וקשה להאשים אותו. הפרשן האנגלי ציין שלטעמו דוסון היה הבלם האנגלי הטוב בליגה העונה, וגם איתו קשה להתווכח. קלאמסי ושייקי לעיתים, אבל רק עיוור מתעלם מההתקדמות העצומה שלו העונה. לא יודע אם הייתי נותן לו הרכב בנבחרת, אבל מגיע לו ליסוע לדרום אפריקה. ג'ון טרי?הלוואי ויפצע אחרת הוא יגמור לנו את המונדיאל. עבריין על המגרש ומחוץ לו. עאלק 2 תיקולים נקיים הוא מסמן לדאוד (אפס מאופס עוד יותר). תודה תודה על השבוע האחרון, ושוב אל תשכחו לשלשל באולד טראפורד.
לא עמדתי בלחץ. גם את טוטנהאם נגד צלסי לא ראיתי. מכבי היתה רק תירוץ. את הצרחות של אריה מילאן ושלי, שמעו מצויין בשער אחד עשרה. אריה הוא ברקה?
WE'RE THE KINGS OF FUCKING LONDON סעמק כמה החמצות דווקא רציתי לדפוק אותם חזק. טוב הלאה, המאבק למקום רביעי פתוח מלחמת העולם בCOMS קרבה אני מאמין שקאפלו שאל היום למה בייל לא נולד 100 קילומטר מזרחה