טוטנהאם 2009/2010-עלייה היסטורית לליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י spurs229, ‏17/6/09.

1. George Best Member

עזוב, הוא עוד טוען שהיה פנדל על בארי אתמול...

"הוא עוד שואל מה עשיתי"!

2. AW forever Member

לא צריך לשאול מה עשית כי אתה עושה את זה כל פעם: נדחף ומתערב בדיון עם יציאה שלא קשורה לכלום. זה מתחיל כבר לעלות לי על העצבים.

3. Cup of Tea Liverpool, UK

פה בניגוד למקרים אחרים אני חייב להסכים עם AW forever..

4. THE STRETFORD END Member

פנדל אתמול על בארי???

מעניין שאף אחד מהצוות המקצועי או שחקני שיטי לא דיבר על זה.
    קשה לי להאמין שזה היה עובר בשתיקה גם מצד אוהדי שיטי בפורום לו מישהו באמת היה חושב ששיטי קופחה ובגדול.

לא היה שום מגע עם הרגל של בארי כשזה נפל ברחבה,שום מגע ומי שחושב אחרת לדעתי צריך לבדוק את הראייה שלו מיד לאחר החג.

5. George Best Member

אתה לא מאמין כמה דברים אפשר לראות עם המשקפיים הורודות.

בכל תקציר קצר/מורחב/ממוצע של המשחק לא ראיתי איזכור לאירוע הזה.
    במאטץ' אוף דה דיי גם לא התייחסו לשטות הזו.

הוא גם הוסיף באותה הודעה "ממתי סקולס יודע לנגוח"...
    טוב שהוא לא שאל ממתי סקולס יודע למסור...

נערך לאחרונה ב: ‏19/4/10
  6. the white pele Member

דברים משתנים בחיים ובטח בכדורגל.שום דבר הוא לא סטטי.מספיק רק להסתכל על ההיפוך של יונייטד ליברפול כדי להבין שלא לעולם חוסן-לאף אחד. לכן גם לסיפורי חוסר אופי של טוטנהאם יכול להיות תאריך תפוגה(ואין לי ספק שיהיה).
    בשנים שאני התחלתי להתעניין בכדורגל(שלושים וחמש שנה בערך) טוטנהאם היתה הרומנטית, היפה, ההתקפית(איזה שחקנים נפלאים שיחקו שם-תענוג) וארסנל היתה "הרעה" והמשמימה.דברים משתנים בכדורגל.

נערך לאחרונה ב: ‏19/4/10
  7. AW forever Member

דברים משתנים זה נכון. כדי לשים חותמת על שינוי צריך להגיע להישג כלשהו. עם כל הכבוד לזכייה של טוטנהאם בגביע הליגה, הישג זה גביע אירופי או מקומי ו/או מקום רביעי. בגביע הם נפלו בענק ברגע האמת, המקום הרביעי ממש לא מובטח ולכן על שינוי אם מתרחש או לא נדבר בסוף העונה.

8. George Best Member

רפאל,

וכשחושבים על זה, טוטנהאם יותר קרובה לארסנל בטבלה מאשר הצרפתים למקום הראשון.
    אוקיי, נפלו ברגע האמת מול פומפי, אף אחד לא יתווכח לגבי הפאדיחה הגדולה, אבל הם לפחות הגיעו לחצי גמר.

רק עיוור מוחלט יתעלם מההתקדמות של טוטנהאם בשנים האחרונות, וגם וואלה, התוצאות מול הגדולות והפיכת הליין למבצר מבשרות על כך, בין היתר.
    סגל השחקנים שלה מצוין, טוטנהאם משחקת כדורגל אטרקטיבי, מחזיקה שני יהלומים בכנפיים, עוד תותח גרזן במרכז הקישור, בשוער נפלא וסגל משלים חזק.
    בקצב ההתקדמות שלהם והדעיכה שלכם, לא רחוק בכלל היום ששתי הקבוצות יהיו שוות ברמתן.

אתה יכול להמשיך לצחקחק על האופי המחורבן שלהם, אני האחרון שאתנגד לעקיצות, אבל אני במקומך הייתי מודאג מאוד.

9. AW forever Member

באיזה שנים אחרונות? בשנים שמאמנים התחלפו שם כמו גרביים? בשנים בהם שחקנים שפרצו שם ביקשו לעבור למועדונים גדולים באמת?
    טוטנהאם כבר הייתה קרובה יותר לארסנל בטבלה מעכשיו, בעונת השילשול. אז מה זה אומר? כלום.
    עוד עונה בלי להגיע למקום רביעי ונראה מה יחשבו שחקני המפתח, במיוחד במידה והם יקבלו הצעות ויהיו מחוזרים. זה בדיוק ההמשכיות, גם בעמדת המאמן וגם בסגל, שנדרשת כדי להגיע להצלחות.

10. George Best Member

מעניין שעזיבה של ברבאטוב, קין וקאריק זה כדי להתקדם, אבל כשהנרי, פלאמיני, אדביור ואחרים עוזבים זה כי...המשקפיים הורודות.

11. AW forever Member

הנרי זה סיפור אחר, העזיבה שלו לא קשורה רק להיבט מקצועי. אם אתה חושב שאדביור עזב כדי להתקדם מקצועית בסיטי... נו טוב מה יש להגיד.
    ושוב, הדיון פה לא על ארסנל ועל הבעיות שלה אלא על טוטנהאם. האם יש ספק שהעזיבות של קין, ברבאטוב וקאריק למועדוני טופ 4 לא היו כדי להתקדם, לזכות בתארים ולשחק ברמות הגבוהות ביותר?  

12. George Best Member

בטח שלא...

תוכל לענות לי על שאלה בבקשה?
    אתה חושב שגם אם הם יסיימו במקום הרביעי, ושחקן שלהם יקבל הצעה לעבור ליונייטד (סתם דוגמא), הוא יסרב?

ומאז שרדנאפ הגיע, טוטנהאם בעלייה עצומה.
    אתה רוצה להגיד לי שמדובר באותה הגברת בשינוי אדרת?
    הם חזקים מאוד ועם עוד קצת סבלנות, בנייה נכונה ומזל (כמו בכל תחום אחר בחיים), הם בדרך הנכונה.

13. AW forever Member

לא יודע, לא משחק באילו. אני יודע עובדתית שלשחק בליגת האלופות זה גורם משיכה חזק לשחקנים. לשמחתי עוד לא יצא לי לראות את טוטנהאם מגיעים לפוזיציה הזו ולכן אין לדעת איך הם יתנהלו בה. מקווה שגם העונה זה לא יקרה.

14. THE STRETFORD END Member

אין הרבה שחקנים שיסרבו להצעה מיונייטד וליברפול,
    זה הטופ של הטופ באנגליה וגם אוהד טוטנהאם אמיתי יודה בזה וכשטוטנהאם קיבלה הצעה נדיבה מאוד על כל אחד ואחד מהם זה היה שילוב שאי אפשר היה לסרב לו.
    לא בשלב שטוטנהאם נמצאה בו דאז,היום(וכן,הבדל של עונה יכול להיות משמעותי) ואם אולי כניסה לליגת האלופות יש מצב שדברים יראו אחרת,
    גם כשתגיע הצעה נדיבה על אחד הכוכבים.

15. COYS Member

אני רואה שבשבת תהיה נציגות מכובדת של אוהדי יונייטד מהפורום בפוגי,מי מהתרנגולים פה מתכוון להגיע?
    אני כנראה אגיע עם חבר אוהד יונייטד.