ערן, "היכן אשלי יאנג ישחק" זאת התגובה הטבעית של כולנו. שוב בהנחה והטרייד מתרחש (הייתי נותן תמורתו את קין בוודאות ואת בנטלי או JJ, בלי להוסיף כסף, אבל וילה לא פריירים). אשלי יאנג הוא קיצוני שמאלי מצוין, ככל הידוע לי הוא יכול לשחק בימין אבל מתפקד לדעתי פחות טוב מאשר באגף השמאלי. בהנחה שיאנג אצלנו ולמרות השמועות, זה נראה לי די רחוק, אז: - יאנג יכול להיות קיצוני שמאלי ואז בייל יתופקד כמגן שמאלי ו-BAE על הספסל. - אם לנון לא משחק, יאנג ישחק כקשר-קיצוני ימני, ואז ניקו יהיה גיבוי שני לקשר-קיצוני ימני. לדעתי אם הבאנו את אשלי יאנג המשמעות המידית היא שנותנים ללוקה מודריץ לשחק באמצע כקשר אחורי או אפילו מאחורי החלוץ, ולוקה לא ישחק באגף השמאלי שגם כך יהיה עמוס. בניגוד למה שכתב קודם אחד מאוהדינו, אני סבור שלוקה חיוני מאוד לטוטנהאם ! לטעמי לוקה פליימייקר נהדר.
אני חושב שערן נגע בנקודה הכי חשובה במקרה ויאנג יגיע. אשלי יאנג יתן לנו עומק, ליגת אלופות(אירופה לא משנה האמת איזה ליגה זאת) צריך שחקנים איכותיים וטריים לאורך כל העונה. ואם את JJ לא סופרים והתרומה של יאנג כנראה תהיה משמעותית טובה מזו של בנטלי(על אף עונה סבירה בהרבה) אז הרי לנו אולי התקצרנו קצת ברוח אבל העומק והאיכות ללא ספק עלתה. אני חולם והוזה, אבל לדעתי צריך לבדוק ברצינות אפשרות שדווקא אנחנו נהיה אלה שיביאו את זלאטן. זה בדיוק מסוג השחקנים שאנחנו צריכים בשביל להשתדרג, פשוט חלום שיתגשם לי אבל נראה לי שאני באמת כבר על סמים אם אני חושב על זה אפילו.
אני מסכים שאשלי יאנג הוא אופציה טובה לשחקן מחליף לבייל וללנון אבל אני לא חושב ששחקן כמוהו יסכים להיות רק שחקן מחליף ולא פותח קבוע בהרכב. האפשרות שאסו אקוטו ירד לספסל ממש לא טובה לדעתי כי אני באמת מאמין שהוא חיוני לקבוצה ואחד המגנים השמאליים הטובים בליגה האנגלית. יש לו מקום רק בהרכב הראשון. חוץ מזה שהוא עושה הגנה הרבה הרבה יותר מבייל. בייל שחקן כנף מצויין ואני מעדיף גם אותו על המגרש מאשר על הספסל, אפילו אם יאנג יחתום אצלנו. אני חושב שהוא אחד משחקני הכנף הטובים כיום באנגליה אם לא הטוב ביותר, והוא רק הולך ונהיה טוב יותר מיום ליום. לכן אני אומר את זה: אם יאנג יסכים להיות כינור שני אז ברוך הבא, אבל אם הוא יביא לירידתו של אסו אקוטו או בייל לספסל אז זו תהיה טעות קשה.
אני מבין את ההתלהבות של מקום רביעי ולנסות לשחק בליגת האלופות, אבל צאו מהסרטים בחיאת. יאנג, זלאטן, מילנר, דז'קו לא יבואו פתאום כל אחת מהסיבות שלו. ליאנג בסגל מלא אין מקום בהרכב, זלאטן זה בעיקר חלום ויש לו משכורת אחת הגבוהות באירופה, מילנר- תמיד סיטי יציעו יותר ואני לא בטוח שגם לו יש מקום בהרכב בסגל מלא, דז'קו לא ישוחרר אלא אם תגיע הצעה דמיונית. כן יש לכם קבוצה טובה, כן עשיתם לעצמכם שם נפלא העונה, אבל הכל בפרופורציות.
וואוו איזה משפט ! סיימתם לקטר על פאברגס שאולי רוצה לעבור לברצלונה ? תמשיכו, זה תענוג שהאשכול שלכם מזיל דמעות תנין על המקלדת.
אני מסכים שהסיכוי שמישהו מהשמות יגיע נמוך. לרדנאפ תהיה בעיה רצינית לנסות להביא חלוץ מרכזי כובש שערים, טוב יותר מפאב. פאב לצערי לא מספיק טוב. הסיפור של סגל רחב מידי שישחק הן בפריימרליג והן בליגת אלופות (אני מזכיר שלא עלינו לשלב הבתים בליגת אלופות) הוא מסובך, מבחינת ניהול וחלוקת הנטל בין השחקנים. מבחינתנו זה סיפור אחר לחלוטין שלא היינו בו אף פעם, התנהלות לא נכונה, יכולה בקלילות להרוס את העונה הבאה.
דניאל לוי נחוש להשאיר את לוקה מודריץ' בטוטנהאם והגארדיאן מדווח שהוא ישב איתו על פתיחת החוזה שיש לו לחמש שנים וישדרג לו את השכר משמעותית. נקווה שלוקה שלא נמצא בצמרת המרוויחים שלנו יחתום וישאר תרנגול לשנים.
מה הסיכוי שזה יהיה תלבושת הבית שלכם בעונה הבאה? http://www.footballshirtculture.com/images/tottenham-hotspur-10-11-puma-home-shirt-leaked.Xxx
בשביל מה אתם צריכים עוד שחקן אגף? אני עוד יכול להבין עם בייל ולנון בהרכב, קראנצ'אר ובנטלי מחליפים ודני רוז פרוספקט לעתיד, אבל יש לכם גם את מודריץ' בנוסף ל5 השחקנים האלה, ככה שעם ג'ו קול אתם תהיו עם 6 שחקנים על 2 עמדות. לא יותר חשוב למכור את פאבליוצ'נקו ולמצוא חלוץ טופ-קלאס? קשר מרכזי לרוטציה?
מה הקשר לפאב ? ג'ו קול מגיע בחינם ויש ים כסף בשביל חלוץ מה עוד שיכנס לנו כסף ממכירות של פאב,רובי קין,וג'ינאס. יכול להיות שבנטלי בדרך לוילה. יהיה בסדר...
בלי קשר, אני פשוט אומר שאתם מתרכזים בחלון ההעברות במקום הלא נכון. האגפים שלכם נראו נהדר העונה, למה להסתבך עם שינויים?