המאחורי כל משפט של הארי השועל מסתתר משהו אז אל תיקח ברצינות. תאמין לי שהוא מאמין בהם אבל הוא גם מבהיר להנהלה שאם רוצים להמשיך להתקדם צריך להתחיל לשלם משכורות רציניות וגם רומז לאוהדים שאם רוצים להתקדם חייבים אצטדיון של 60 אלף. מקצועית אני מצדיע לקבוצה שלי העונה. אנחנו העונה ביי פאר הקבוצה הכי פצועה באנגליה. החלוץ הבכיר שלנו דפו נעדר תקופה ארוכה,הדלסטון איננו,לדלי,וודי לא שיחקו,קאבול פצוע,עכשיו צ'ארלי,ראפא נעדר מהרבה משחקים,בייל פצוע,פלאסיוס החמיץ כמה משחקים וגם ג'ינאס לוקה ואפילו גומס וכל פעם הצלחנו להביא תוצאות בשיניים עם כל החיסורים. הסתכלתי ברשימות הפצועים של הקבוצות ואין דברים כאלה. אנחנו מובילים בביטחה בראש הרשימה. היום שוב נצטרך לחפור תוצאה בזכות הסגל הארוך שלנו רק חבל על הטעות הקשה בהשאלתו של קייל ווקר לוילה. עם זאת אני סומך על גאלאס בעמדה הזאת ובאסונג היה נפלא בכל פעם שנכנס למשבצת. חייבים לנצח היום,חייבים.
הבן זונה כריס פוי שופט היום וזה לא סימן טוב. הוא מזיין אותנו כל משחק מאז הארי הגיע עם כל מיני המצאות.
נפצע ל 3 חודשים בזמנו, כתב בטוויטר שעוד אין תאריך לחזרה שלו לאימונים. רוצה שתשימו לב למשהו, ההרכב הראשון שלי: ------------------Gomes Charlie----Woody-------King------BAE Lennon---Huddlestone---Modric----Bale ----------------VDV ------------ Crouch 2nd team: --------------------Cuda Hutton------Dawson-----Gallas-----Bassong Pienaar------Jenas-------Palacios---Kranjcar ---------------Pav-----Defoe וכולל מושאלים ומי שנשאר... ------------------Pletikosa Walker------Kaboul-------Bongani/Caulker-----_______ Bentley-----Sandro-------O'Hara-------Townsend ----------------Keane----_______ סה"כ אני חושב שההרכב השני שלנו קבוצת טופ 10 בקלות, וההרכב השלישי שלנו נשאר בליגה בלי בעיה אם תשלימו לו מהדימיון שני שחקנים... הרבה איכות בעומק בטוטנהאם כרגע.
מעניין מה ערן וגיא יגידו הפעם? רגע, אני יודע בעצם: "בלקפול שיחקו את המשחק הכי טוב שלהם העונה" שמעתי את התירוץ הזה יותר מדיי פעמים. כל פעם שקבוצה תשחק קצת יותר טוב, אנחנו אוטומטית נפסיד? אני מאוד מקווה שלא כך המצב. רק בטוטנהאם אפשר לראות את הקבוצה מנצחת אחת מאריות היבשת (עכשיו כבר לא כל כך, אבל עדיין) ובמרווח של כמה ימים לקבל כזאת השפלה בקבוצת תחתית. אני כבר לא יודע מה לצפות מהקבוצה הזאת. החלוצים לא פוגעים - דפו פשוט איבד את זה, אין דרך אחרת להגדיר מה שהולך אצלו. פאב לפחות מנסה להניע קצת את הכדור, וקראוץ' כהרגלו את המצב הטוב שלו נוגח החוצה. וכשאתה משחק כל כך טיפשי, אז גם השיפוט נגדך - הגול השני שלהם היה באופסייד, הייתי עבירה ברורה של השוער שלהם על לוקה ברחבה. אני מאוד מקווה שזהו ההפסד האחרון שלנו העונה, אבל אלו רק חלומות בהקיץ...
חששתי שזה מה שיקרה ולכן אני לא כזה נופל מהכיסא מהתוצאה הזו. כתבתי כבר אחרי המשחק נגד מילאן שאני חושש משאננות ואכן זה מה שקרה. קיוויתי שהשבוע שהיה לשחקנים להירגע יעשה את שלו ולצערנו זה לא קרה. לא הגענו היום למגרש לא קל וחטפנו כאפה שכנראה היינו צריכים לקבל. אלה נקודות שחבל שאיבדנו אבל אין מה לעשות מלבד להמשיך הלאה, לקוות שזה יאפס את השחקנים ואה - שגארת' בייל יחזור כבר.
Champions League are you having a Laugh? אפילו אלן שוגר התייאש, הוא כתב בטוויטר שכל פעם שיש לכם הזדמנות להתקרב למקום השלישי אתם מפסידים לקבוצה חלשה יותר.
שובר לי את הלב שאלן שוגר כתב את זה. שלא יקבל בטעות את הרעיון שצריכים אותו. אני כבר רואה איך הוא מבטיח הפעם כן להביא את מוריינטס. רודס, אם אתה אוהב זקנים יהודיים משמימים, שווה לך לבדוק אם לסטנלי פישר יש טוויטר (למרות שסטנלי פישר גאון לעומת אלן שוגר שהוא אידיוט).
תסכול ויאוש. בלקפול חלשים ואנחנו הגענו לים מצבים ומה שהארי אמר לפני המשחק פגע בול. 200 מצבים לפאב ולדפו והכדור לא נכנס. סוף הסיפור. אין מה לנתח. משחק שבו היינו צריכים לכבוש מינימום עשר גולים נגמר ככה...
תגיד אתה בטוח שראית את המשחק? שיחקנו טיפשי? גול אחד והיו באים עוד הרבה... בודדנו את לנון והנענו כדור ולא הייתה להם תשובה בכלל עד שהולוואי עשה שלושה חילופים מהפחד. זה היה נראה בוגרים מול ילדים. אני חותם כל משחק על כמות מצבים כזאת. זה היה חוסר מזל והעדר חלוצים ברמה הנחוצה. החלוצים שלנו לא ברמה של שאר חלקי הקבוצה וזה ככה כל העונה. את כל הכדורים שלנון שם על הראש של פאב קראוצי היה כובש וחבל שהוא לא פתח. לא יאומן כמה החמצות על קוו השער. זה בכלל לא משחק לנתח אותו כי משחקים כאלה יש פעם בעשר שנים. שליטה מוחלטת שלנו,גול שלהם בדקה קריטית באופסייד וגם ב 2-0 הייתה הרגשה שנכבוש יותר משער אחד בגלל שהגענו לים מצבים תוך כדי משחק צרופים נהדר. שבוע וחצי עד וולבס בחוץ. לא קל.
אלן שוגר לא מפספס שום משחק של טוטנהאם, אני כל הזמן רואה את הציוצים שלו בטוויטר. זקן יהודי משמים? תאמין לי שהוא איש עסקים גדול, גדל במזרח לונדון בלי שום דבר, התחיל בלי כלום ותראה איזה בן אדם עשיר ומצליח הוא נהיה. אני מעריך אנשים כאלה שעשו את ההון שלהם בעצמם בלי לקבל ירושה או עזרה ממישהו מהמשפחה. אם הוא היה כזה אידיוט הוא היה ממשיך להיות הבעלים של טוטנהאם אבל הוא הבין שלא יוצא לו מזה שום דבר והוא מכר את זה בזמן והמשיך להיות איש עסקים מוצלח ואפילו הפך ללורד. אצלו גם ההון הוא נזיל ולא מדובר בכל מיני דברים על הנייר, הוא אחד הבודדים שיכולים לרשום צ'ק על 100 מיליון ליש"ט והבנק יכבד את הצ'ק. אני מצטער שלא קניתי עדיין את הביוגרפיה שלו, שצריכה להיות מרתקת, מפאת העובדה שיש לי יותר מדי ספרים שמחכים לקריאה.
בעסה עצומה! כמה צפוי שבלקפול יתאושו על חשבוננו. משחק מוזר ומתסכל שהכל קרה בו חוץ מהבקעת שערים נמצמק שלנו היה בשניה האחרונה ולא שינה כלום. נראה לי שהיום נכנענו לפציעות מול קבוצה גרועה - נקווה שלא הלכה העונה.
H2-מה זה איזה אוהד אתה? ומה באמת ראית הערב, בלאקפול טובים? הם משחקים הכי נאיבי שייש והיום היומרניים לספוג באמת עשיריה, מה שמסביר את ההתפרקויות שלהם, ספרס עשו הכל טוב עד לרגל המסיימת שזה באמת לא יאמן וקשה אפילו לחשוב על משהו שמתקרב לכזה חוסר מזל, דפו היה היום צל של חלוץ חד שמאפיין אותו. ועדיין שיחקתם מספיק טוב כדי לנצח בקלות הערב, לך מתאים לאהוד את החלאות או בארסה. אחרי כל כך הרבה רגעי נחת אלוהים העונה אתה מתלונן?
פשוט מאוד - אין לנו חלוץ. היינו חייבים להביא מישהו בינואר, בקבוצה ידעו את זה, אנחנו ידענו את זה - אבל מה לעשות זה לא יצא לפועל, והמשחק הזה ובכלל העונה הזאת מראה עד כמה זה הכרחי שיהיה לנו מישהו שיידע לשם את הכדור בתוך הרשת. צריך לברר אם יש איזה סוג של פריס הילטון איפשהו שדפו דפק וזרק שהזמינה עליו קללה מאיזה מכשף, הבחור פשוט סולד ונגעל מכל דבר שקשור לכדורים ברשת השנה... לא יאמן.