להגדיל ל-5? ממש לא, יש תחרות על המקום הרביעי? תענוג, שיעבדו קשה יותר, אין מה לעשות. אם עוד 6 ערבים מולטי-מיליארדרים יקנו את אברטון, פולהאם, סטוק, ניוקאסל, וויגאן ובולטון אז נגדיל ל-7 קבוצות מאנגליה? גם ככה כל הרעיון של "ליגת האלופות" כבר מזמן איבד מהערך ומהמשמעות שלו, 4 זה מעל ומעבר לכל ליגה, חזקה ככל שתהיה. ואגב, הצלחת האנגליות לא רק בגלל הכסף, פשוט בליגת האלופות אין טעם ליותר מדי קבוצות מאותה הליגה.
אני מבחינתי עכשיו תוריד עכשיו ל2 נציגות מכל ליגה אבל מכל ליגה, או שתוריד לכל אלה שמקבלות 4 ולחלק מאלה שמקבלות 3 ותוסיף לאחרות. נראה לי ששכחתם מה המטרה של ליגת האלופות. ובטח שזה שיכול לקרות, כי אם לאנגליה יהיו 5 נציגות אז סביר להניח שלאיטליה שמצליחה יותר מכל ליגה כמעט בעולם באלופות יהיו 4, וגם לספרד וגרמניה יהיו 5, וכן הלאה. בסוף הליגות הבינוניות נדפקות מזה.
זה לא נכון, לכן הצעתי לך להסתכל על הטבלה. אתה יכול לראות שאנגליה וספרד בורחות ליתר שם מבחינת הניקוד. תעשה באופן יחסי ואתה יכול גם להתחיל מ4 ואז רק שתיהן יקבלו 4, הטווח הבא יכול להיות אפילו טווח קצר מה שיוריד את הנציגות עם 3. העניין הוא שאם תיתן 2 לכל ליגה, ייצא מצב שגביע אופ"א חזק יותר מליגת האלופות, אם כל כך מפריע לך שהמקום ה-4 בליגה מסויימת מגיע ל'ליגת האלופות' פשוט תשנה לזה את השם שעוד נוצר כשרק האלופות באמת הגיעו למפעל. אני מציע להתעלם מעניין הסינטקסט כי הוא לא באמת מה שמעניין.
חברים עם כל הכבוד פוצצתם לי את המוח. בראעעעעעעעעעעעעעעעעעעע http://www.youtube.com/watch?v=bwfCkQluzc0
הליגה האיטלקית מצליחה יותר מכל ליגה בעולם באלופות? אפילו לגרמניה יש כבר נציגה ברבע הגמר, ועוד אחת עם רגל וחצי שם, שקרוב לוודאי שתדיח את האיטלקית האחרונה. הצליחה, בלשון עבר, זו המילה הנכונה. וגם זה לא נכון, כי עם כל הגביעים של ליברפול, מנצ'סטר יונייטד, אסטון וילה ונוטינגהאם פורסט, אני כמעט בטוח שלאנגליה יש אותה כמות של גביעים כמו לאיטליה. בכל מקרה, לספרד יש הכי הרבה. בכל מקרה, לדיון הקטן שנוצר כאן, אני לא חושב שיש ליגה שצריכה לקבל יותר מ4 קבוצות באלופות. אם יש ליגה תחרותית, שהקבוצות בצמרת ייאבקו יותר קשה. זה עדיף לכולם. זה גם מחלק את העושר בצורה סבירה יותר.
איך גביע אופ"א חזק יותר מהאלופות? מילאן ואינטר יותר חלשות מנאפולי ואודינזה? פרנסנל ומנצ'סטר יונייטד יותר חלשות ממנצ'סטר סיטי וצ'לסי? זה לא "בגלל השם", זה שהמטרה של המפעל(ותקן אותי אם אני טועה) זה להפגיש את האלופות של כל הליגות לקבוע מי הכי טובה באירופה. כשכמעט כל המדינות באירופה מקבלות נציגה אחת ויש כאלה שמקבלות 4 כן, זה קצת מאבד מהטעם.
כל ליגה כמעט. יש 53 ליגות באירופה, איטליה מצליחה יותר מכולם בערך. גרמניה השיגה נציגה ברבע הגמר רק בגלל גביע אופ"א, אם אינטר עוברת את באיירן אז אפילו השנה הם לא עשו יותר מאיתנו בצ'מפיונס, כמו באף עונה אחרת.
לעשות את ליגת האלופות באמת ליגה רק של האלופה מכל מדינה (16 הליגות הבכירות בדירוג ועוד 8 שיגיעו מהמוקדמות) הליגה האירופית שבה ישחקו 3 הקבוצות במקומות 2-4 בארבעת הליגות הבכירות בתוספת, 2 קבוצות ממקומות 2-3 מארבע הליגות שאחריהן בדירוג (צרפת פורטוגל הולנד רוסיה) ועוד 12 שיגיעו מהמוקדמות משאר המדינות. ליגה למחזיקות גביע- מפעל שמיועד אך ורק למחזיקות גביע מכל מדינה ( במקרה שהזוכה משתתפת במפעל אחר הפיינאליסטית תקבל את המקום שלה)
רק לדוגמאות שלך, מי אמר שאינטר בכלל תסיים 2? אולי נאפולי תעקוף אותה? מי אמר שעונה הבאה ארסנל תהיה שוב חזקה יותר מסיטי וצ'לסי? ממש סביר לחשוב אחרת. אפשר להמשיך עם זה גם עם יתר הליגות, אתה תקבל גביע אופ"א שיכול להיות חזק יותר מהמפעל הראשי, זה ממש לא מופרך. איטליה כרגע מקום 3 וצפוייה לאבד שנה חזקה שלה, עונה הבאה יהיו לה 3 נציגות ולגרמניה 4 - כמעט בוודאות.
אני רק רוצה להוסיף משהו קטן, ככל שיהיו יותר קבוצות מכל מדינה, זה יגדיל את התחרות באותה מדינה, כי הקבוצות מקבלות סכומים בהחלט נאים מליגת האלופות. שתי קבוצות מכל מדינה באלופות יהרגו את התחרותיו בליגה לאורך זמן. לכן, מה שקורה עכשיו זה לא הפיתרון המושלם, אבל זה הפיתרון האידיאלי. ואני באמת ממליץ לחתום את הדיון כאן. זה מיותר, לא יעיל ודי ספאמי. צריך להעביר את הדיון לפורום העולמי.
מה יש לכם? התפתח דיון מה קרה? זאת כל המטרה של הפורום, לפעמים זה לא יוצא בול במקום המתאים, קורה. אוטוטו זה נגמר ותוכלו שוב פעם לכתוב כמה שבייל מפלצת, מבטיח לכם.
מה זאת אומרת? יש מקום לדיון שאתה מנהלים, אז למה פשוט לא לקחת אותו לשם במקום להתווכח בלי סוף במקום לא קשור שבו יש אנשים שאולי לא רואים לראות את הויכוח שלכם ולדבר על דברים שכן קשורים לכאן?
פוצץ לי ת'מוח הברבריני הזה... וואו מדהים. http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premie...rts-to-evaluate