תגידו, מה קורה עם ג'ון בוסטוק? הגיע מקול תרועה רמה של כישרון על ומאז נעלם.. הוא מושאל? משחק במילואים? יש לו עתיד בטוטנהאם?
מחצית מעולה- סוף סוף הטוטנהאם שלי חזרה. כנראה שהחזרה של בייל היא הרבה מעבר לבייל כשחקן כל הקבוצה נראית טוב יותר. אבל עדיין הרגל המסיימת. שני עמודים ושתי החמצות מסמרות שיער של דפו. לפחות מודריץ' מנסה לבעוט יותר ויותר וזה הופך אותו לעוד יותר מסוכן. ראפא לדעתי קצת כבד, ונמאס לי מהבעיטות החופשיות שלו- הוא בועט לאמצע. בני מדהים אותי כל פעם מחדש הוא כל כך טכני. ורק לעזאזל מישהו מוכן להסביר לי למה צ'ארלי עם פרצוף זועף ומתוסכל? הוא עושה עבודה טובה - לא מבין את זה כעוס וכעס לא פעם על לנון(שסובל מהתעלמות מוחלטת מהשופט!)
0-0 במחצית מתסכלת! הנעת כדור יפה מול הצפיפות של ווסטהאם אבל לא כבשנו. דפו היה חייב לכבוש לאחר הקורה של לנון. בייל ולנון חייבים לחזור לעמדות. צארלי לא מדויק בהתקפה בשילוב עם לנון - ענין של חוסר ביטחון אני מניח. ההגנה מדאיגה במצב הנהדר שהיה לקול - נקרה כמו חור של דאוסון. חייבים לפתוח בבליץ אדיר בפתיחת מחצית II. חייבים להבקיע ברבע שעה ראשונה של המחצית ה-II.
אני פשוט בלי מילים... מה יהיה איתך דפו מה יהיה? אברם שוב מזמבר אותנו. בבקשה תמציאו מישהו שיכול לכבוש שערים בקבוצה הזאת.. איזה עצבים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
בנושא הויכוח התמידי של אוהדי ארסנל/טוטנהאם בנוגע לאלופות: כמו שבארסה היתה פייבוריטית ברורה נגד ארסנל, ככה ריאל פייבוריטית ברורה נגד טוטנהאם, ועם כל הכבוד, לארסנל אין אפילו אחוז אחד יותר יותר מאשר לטוטנהאם גם מול ריאל. טוטנהאם וארסנל וכמוהן כל הקבוצות ביבשת, להוציא את צ'לסי בשל ההגנה החזקה שלה שגם השנה למרות הירידה ביכולת הקבוצתית, עדיין שומרת על החוזק שלה מבחינת היכולת, כל הקבוצות יש להן את אותן אחוזים מול בארסה וריאל (אם ההגנה של אינטר היתה ב-50 אחוז יותר טובה מאיך שהיא נראית העונה, הייתי מכניס אותה למשוואה, כי מבחינת שחקנים היא לא נופלת מזו של צ'לסי והיא יותר טובה ממנה אפילו, אבל מאחר והיא לא (וסמואל גם פצוע למרות שראנוקיה נהדר מאז שהגיע), אז צ'לסי נשארת בודדה במערכה, וכן גם יונייטד עם כל הכבוד לרביעייה האחורית + ואן דר סאאר, כשמסתכלים על הקישור קדימה זה באמת מביך לנסות להשוות). צריך להגיד כל הכבוד לטוטנהאם שהצליחה להגיע בעונה הראשונה שלה לשלב רבע הגמר, כמה קבוצות הצליחו לעשות את זה בהיסטוריה שלהן בליגת האלופות מאז הפורמט שונה? אני לא בטוח שהרבה. טוטנהאם לא צריכה לוותר מראש ומן הסתם הם גם לא יעשו את זה אבל בואו נזכור שריאל מדריד של השנה, פרט לתבוסה מול בארסה של ה-5:0, שזה גם לדעתי, עם כל הכבוד לבארסה, זה ניצול של יום נדיר שלה ויום עלוב של ריאל כי הפער ביניהן הוא ממש לא של חמישה שערים. ריאל מדריד של השנה היא ממש לא ריאל מדריד של 6 השנים האחרונות, מן הסתם כי יש לה מאמן הרבה יותר טוב ממה שהיה לה, גם השחקנים שלה, הם שחקנים די רעבים ומבחינת המשחק שלה היא בכמה דרגות מהיכולת של ריאל בשנים האחרונות, אפילו בשנה שעברה. ועוד דבר, בואו נזכור שריאל מדריד השנה, במסגרת ליגה, גביע ספרדי, ליגת האלופות, עומדת עם 100 אחוזי הצלחה בברנאביאו, שזה משהו מדהים, נדיר אני לא יודע אם יש לזה אך ורע, אפילו ברצלונה לא עומדת בקצב כזה (תיקו מול מאיורקה והפסד להרקולס ותיקו מול בילבאו בגביע). מבחינת סגל השחקנים כמובן שריאל עולה על טוטנהאם בכמה דרגות לפחות, בכל עמדה על המגרש, והתרנגולים יצטרכו יומיים גדולים של כדורגל, בעיקר הגנתי, ולדעתי לנצל את המינימום הזדמנויות שיהיו להם, במיוחד בברנאביאו, עם הזדמנות אולי להגיע עם משהו לליין ועדיין, גם אם היא תודח, זו עונה מדהימה לטוטנהאם, הרי אם שכחתם, בתחילת השנה, טוטנהאם היתה במינוס 3:0 מול יאנג בויז השוויצרית אחרי 25 דקות, מישהו חשב בזמנו שהמסע קאמבק הגדול הזה יוביל אותם לרבע גמר האלופות? כל הכבוד לתרנגולים, וגם אם יודחו, המשימה החשובה שלהם צריכה להיות - הגעה לליגת האלופות גם השנה, כי בלי המשכיות, זה אולי יהיה יפה להיסטוריה, אבל לא שווה כלום, בעיקר בכיס, שזה הדבר העיקרי שיכול להכניס את טוטנהאם באמת לטופ 4, ולהשתוות לארסנל (ואולי לעבור אותה) ולא הבלחה חד פעמית למקום 4 שבעקבותיה מגיע קמפיין גדול באלופות (שכנראה יעצר ברבע, ואני אישית מקווה שיעצר ברבע לא כי אני לא אוהב את טוטנהאם אלא כי ריאל יכולה לעצור את בארסה וטוטנהאם לא, ואם הייתי מאמין שזה המצב מבחינת התרנגולים ברור שהייתי רוצה שהם יעברו).
אין חלוץ נורמלי אין פלא שמוכרים את כל החלוצים פשוט מתסכל בכל הבונקר הזה היו לדפו 4 מצבים של גול בטוח! פשוט מעצבן
כוס אמק! אין מחץ, אין גולים ואין Top-4! ליגת אלופות לא מעניינת כי לצערי עקב חוסר מחץ לא מגיע לנו להגיע לשם. ווסטהאם לקחו לנו 4 נקודות העונה - ביזיון שלנו. אם רדנאפ היה מעלה את פאב במקום VDV היינו בודאות מנצחים - כמה חבל!
הקישור עושה את עבודתו בכל משחק,ואפילו הרבה מעבר! מי שהורס זה ההגנה והחלוצים שזה פשוט עצוב,חייבים חלוץ
להוציא את המשחק מול וולבס ג'רמיין דפו = רובי קין. פשוט ככה. בועטים שלוש פעמים לקורה ושקוף שאם זה נכנס לא יהיה להם סיכוי ואז עוברות 30 דקות של שליטה מוחלטת בהחמצות משוועות ופתאום ברור שהיריב יצא החוצה וינצל הורדת הילוך שהייתה צריכה להגיע ב 2-0 יתרון. דפו הרג אותנו וראפא משחק כמו פנסיונר. לא יודע מה יש לו אבל הבן אדם מאבד אוויר במחצית. בייל חלוד מהפציעה ואני לא דואג כי הוא יחזור והבעיה הגדולה היא שפספסנו (שוב) הזדמנות להלחיץ אץ סיטי וצ'לסי. לא רואה יותר סיכוי להיות ברביעייה. ירינו לעצמנו ברגל כשלא הבאנו חלוץ בינואר.
אברם השמוק הזה! מנחוס רציני! לעזאזל. אוףףףףףףףףף כמה עצבים אין מה להגיד פשוט, אוףףףףףףף כמה מצבים, כמה החמצות דייייייייי סעמממממממממממממק
איזה יום עלוב של דפו. אני לא יודע מה עובר עליו השנה אבל הוא פשוט מנע מטוטנהאם את הניצחון היום. 3 פעמים שהוא לבד מ5 מטר, כשבאחת מהפעמים הוא הגדיל לעשות ובעט במקום קדימה לשער אלא אחורה. יכולת עלובה שלו ואין ספור החמצות. בעמדת המגן הימני טוטנהאם מזכירה לי את הפועל ת"א. מגן אחד שהוא טוב הגנתית וקטסטרופה התקפית, מגן שני שהוא טוב התקפית אבל קטסטרופה בהגנה. זה פשוט לא מספיק לרמות האלה. טוטנהאם ממשיכה להיות לא יציבה ובעיקר חסרה את הקילר אינסטינקט. ככה טוטנהאם לא יוצרת הרתעה ובלי הרתעה טוטנהאם לא תצליח לעשות עוד קפיצת מדרגה כשאפילו השמירה על המקום בין ארבעת הראשונות הוא לדעתי משהו שיהיה להם קשה להשיג השנה. איזה איבוד נקודות מיותר...
זה טעות רצינית של רנדאפ שלא קנה חלוץ בחלון ההעברות! כי כל הזמן סמך על הקישור שיכניס את הגולים,די הלך לא במשך חצי שנה אבל כאשר בייל נפצע! לא היה מי שיגלגל את הכדור פנימה ושוב לסמוך על החלוצים,ודפו שבאמת שחקן גדול כנראה עבר זמנו.