נתון מעניין(או עצוב, קחו את זה לאיזה כיוון שאתם רוצים) במשחקים עד עכשיו נגד בלקפול, ווסטהאם ו-וולבס, השגנו סה"כ 2 נקודות.. אפילו לא ניצחון אחד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
עוברת על דפו עונה ראה, אבל לא הייתי מתייאש ממנו כל כך מהר. כמו בפעם הקודמת שחשבנו שהוא לא מספיק בשבילנו נמכור אותו נחזיר אותו. דפו הוא חלוץ מצויין בעונה נוראית. ערן, לטעמי בלהט הרגע נסחפת עם ההשוואה לקין. אני בטוח שברגע שיבואו שניים-שלושה משחקים טובים דפו יחזור להיות החלוץ המצויין שכולנו מכירים. וחוצמזה - לדפו לטעמי נורא קשה ב- 4-5-1 כי הוא נמוך וקשה לו לשחק פיבוט גם על הקרקע.
דפו לא חלוץ פרמייר ליג. העובדה שהוא שיחק 90 דקות היום היא תעודת עניות למאמן. חרפה. איך הוא לא התבייש לארגן לעצמו חולצה לחגוג את הגול ה-100 שלו? אני מקווה מאוד שהוא לא יראה דשא בעוד אף משחק העונה ושאת הגול ה-100 הוא יביא במועדון שיותר הולם אותו, כמו וולבס או ווסט האם. הביתה. חוץ מזה, רדנאפ רוצה כנראה ש-VDV יגיש בקשת מעבר בקיץ.. אין לי הסבר אחר
טוטנהאם לא הציעה סכומים די מטורפים בסוף החלון על רוסי ופורלאן? קל לומר 'תקנה, תקנה'. לא קל למצוא את מי לקנות ובטח בינואר.
לא קל למצוא את מי לקנות?! פאקין לואיס סוארז היה בשוק. ב-20 וקצת מיליון. אנחנו אמרנו לא תודה. זה החרבון שעלה לנו במקום רביעי העונה. זה והאמונה העיוורת של רדנאפ באהובי ליבו.
צודק אחי אנחנו לא מנ'צסטר סיטי שיכולים לקנות את מי שהם רוצים,רק חבל שלא מצאנו חלוץ,ברגע שכסף יבוא ונקנה בלמים,וחלוץ! אז טוטנהאם באמת תוכל לפזול למקום הראשון! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
להגיד שהוא היה בשוק זה נחמד ויפה אבל השאלה אם לטוטנהאם היה את הכסף להוציא עליו. זה שיש בעלים עשיר זה טוב ויפה אבל הכל תלוי בכמות הכסף שהוא שם. הבעלים של ליברפול שקנה אותם באמצע העונה ידע שאם תהיה אפשרות ליפול על איזה שחקן טוב הוא ישים את הכסף והוא שם, ועובדה שגם אחרי שהוא קנה אותו, הוא קיבל 50 מיליון פאונד שלמעשה חסכו לו הוצאת כסף והחזירו לו את הכסף על סוארז, אבל זה שליברפול קנתה את קארול, שבחיים לא שווה 35 מיליון אולי חמישית מזה במקרה הטוב, 7 מיליון שזה יפה ומכובד עבורו, זו כבר החלטה טיפשית שהיה אפשר לחכות איתה לקיץ ולהשקיע אותה יותר חכם. כך שהכל תלוי באם הבעלים העמיד כסף ואם כן אז כמה. להאשים את רדנאפ בזה שגמר לכם את העונה זה קצת מצחיק, העונה שלכם לא גמורה, וכמו שמנצ'סטר סיטי נראית, עם כל התקציב הבלתי נגמר שלה, טוטנהאם יכולה בהחלט לעקוף אותה, ועדיין יש לטוטנהאם חלוצים מצוינים, דפו, פאבליוצ'נקו, קראוץ', אנדי קארול לא היה משפר את טוטנהאם סתם לדוגמא. גרין היה ביום טוב היום אין מה לעשות, גם תרנגול עיוור תופס גרגיר מפעם לפעם. לא צריך להיות אובר דרמטים מתיקו מול ווסטהאם שמאז ינואר והעברות שהיא ביצעה השתפרה מאוד מבחינת יכולת המשחק והשחקנים שלה.
נכון לא צריך להיות דרמטיים אבל המשחק הזה מראה שאין חלוצים! דפו פשוט חלש,קראוץ' מה הקשר שלו ולכדורגל כולה צריך להוריד כדורים גבוהים,פאבליוצ'נקו מאוד לא יציב
אתה כנראה לא מודע לזה שהצענו משהו כמו 30 מיליון ליש"ט על יורנטה ועל ג'וזפה רוסי באותו חלון העברות. או לעובדה שאפילו על קארול כיינו מוכנים לשפוך 25 מיליון. וכמובן שאני לא מאשים את רדנאפ. בסה"כ הוא נהדר. האהבה שלו לדפו ולקראוץ' היא מה שפוגע בו, ומונע מאיתנו להשיג תוצאות יותר טובות מול קבוצות התחתית. אני מפחד לחשוב על המאזן שלנו מול הקבוצות האלה העונה. נקודה 1 משני משחקים מול ווסט האם ומול אברטון, תיקו מול ווסט ברום, הפסד לבלקפול, הפסד ביתי לוויגאן, תיקו ביתי מול סנדרלנד
א. יכול להיות שאם היה מדובר בקיץ ויאריאל היתה מקבלת את ההצעות שלכם, אחרי הכל 30 מיליון זה המון כסף אבל נוכח העובדה שיש להם מטרות בעצמם כמו להגיע לליגת האלופות ולזכות בליגה האירופאית אני יכול להבין את הסירוב שלהן. (ליגת האלופות שווה הרבה יותר מ-30 מיליון כשמסתכלים על כל ההיבטים הפיננסים שלה כשאני יזכיר שרק העפלה לשלב הבתים שווה 5 מיליון יורו, ולא דיברתי על כסף מתוצאות תיקו/נצחונות, העפלה לשלבי הנוק אאוט, כרטיסים ל-3 המשחקים לפחות, מרצ'נדייז ועוד כהנה וכהנה). הרי לא סתם קבוצות שלא מעפילות לצ'מפיונס פתאום מתרסקות כלכלית (וזה בלי קשר לאם הן מוציאות המון כסף על שחקנים ממה שהן יכולות ויוצרות חובות, שגם זה בעיה אבל לא כמו אם אין לך בכלל את האלופות). ב. לגבי קארול, תגידו תודה שלא שפכתם סכום מופרך שכזה, כשיש פראיירית כמו ליברפול, מי צריך הצעות של קבוצות אחרות. ג. אני מאמין שבקיץ רדנאפ שבטוח רואה את מה שמכאן אתם, אוהדי טוטנהאם, רואים, יעשה כמה שינויים בהתקפה. ווסטהאם זה דרבי גדול מבחינת התרנגולים ובדרבי כמו דרבי, אין חוקים, גם אם הקבוצה השניה במקום האחרון ואתה ראשון. לגבי הפסד ביתי מול וויגאן, מסכים איתך. גם בלי חלוצים צריך לנצח אותם.
מה יהיה איתך כאילו, תמשיך בכל הודעה שנייה שלך בפורום לצחוק על כמה שילמנו על קארול, גם כשזה לא קשור לנושא בכלל ואפילו בדיונים של קבוצות אחרות? הבנו, הוא לא שווה 35 מ', הוא גם לא איזה כלומניק ב7 מ' כמו שאתה אומר.
7 מיליון זה עבור חלוץ כלומניק? 7 מיליון זה יפה מאוד גם עבורו. אבל האמת אם הוא היה העברה הגדולה של שוק העברות עם 35 מיליון אז באמת נשאלת השאלה, מה כבר היה בהיצע של שוק העברות, נוכח העובדה שסוארז (שזו דווקא רכישה טובה מאוד של ליברפול) היה הבולט שעזב, כך שאני יכול להבין אוהדי טוטנהאם שגם אומרים, מה כבר היה בשוק העברות שהיה אפשר להביא. טוטנהאם תמיד יכולה להביא את זלאטן בקיץ כדי שיביא לה אליפות (כל קבוצה שהוא נמצא בא מאז אייאקס הוא לקח אליפות זה מדהים. אייאקס פעמיים, יובה פעמיים, אינטר 3 עונות, בארסה אחת ועכשיו עם מילאן בדרך...והוא גם ככה שכיר חרב שאמר שמבחינתו תמיד טוב לזוז בין קבוצות כל כמה שנים אז מי יודע אולי הוא גם יבקיע סוף כל סוף על אדמת אנגליה. האמת הוא מושאל למילאן ולכו תדעו אולי הם גם לא ישלמו את הסכום הגראנדיונזי שבארסה רוצה אז יש לטוטנהאם הזדמנות)