ידעתי שאפשר לסמוך על מוריניו, ושאפשר לסמוך על התרנגולות שאם הם כבר מפסידים אז שגם יהיה משפיל. אוי, הסולם, הסולם... אם "הארי השועל" הוציא את VDV במחצית לא בגלל פציעה אלא כחילוף טקטי הוא במו ידיו גמר לכם את ההתמודדות. האם יצא די.וי.די של "איך לשחק מחצית שלמה בלי לעבור את החצי"? welcome to Europe, cunts :aaa021:
הפסד מוצדק! קראוץ אידיוט ולא הותיר לשופט כל ברירה וגמר לנו כל סיכוי. ריאל קבוצה מצוינת. תרנגולים, להרים את הראש: בתחילת העונה התחלנו ממצב של ה הקשר היחיד שלנו לליגת אלופות היה לאזניה (הזכויות על ה-"הברקה" לאחד מאוהדי החלאות) למצב של רבע גמר ליגת אלופות - הרבה יותר מהציפיות שלנו. שבוע הבא אני בליין היציע הצפוני, מקווה לראות ניצחון מול ריאל מדריד.
Foys. Champions League ur having a laugh hahaha http://dl.dropbox.com/u/6504736/Football/Real%20madrid.Xxx%20Goal2.Xxx
חוסר מזל גדול מאוד שלנון נפצע בחימום(לפי מה שאמרו בשידור). הייתי רוצה מאוד לראות את לנון מול מרסלו אני חושב שזה היה מצריך את מרסלו להתרכז יותר בהגנה ופחות לעשות מה שבא לו באיזור הרחבה שלכם. קראוץ' שחקן מטומטם. לא ראיתי את העבירה הראשונה שעשה, אבל העבירה השניה בדקה ה15, כשיש לך כרטיס צהוב ועוד בקרבת הרחבה של ריאל מדריד. פשוט טפשות. השחקן הזה לא לרמות האלה של ליגת האלופות.
נדמה לי שבעבירה הראשונה היה מגע יחסית קטן בין קראוץ' לראמוס, אבל רק בגלל שראמוס הצליח להתחמק (ולתפוס, אם ראיתי נכון, את הרגל בה קראוץ' כלל לא נגע. נו, שוין). שני צהובים מוצדקים לחלוטין. טיפשות של קראוץ'.
זה מגיע מאוהד של קבוצה שיצאה גם היא לספרד, החזיקה בכדור בדיוק אותו אחוז זמן, ביצעה פי שתיים יותר עברות, נשארה ב-10 שחקנים 40 דקות פחות ובעטה לשער היריבה 6 פעמים פחות.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx בינתיים אנחנו עדיין האנגלים האחרונים שיצאו מהמגרשים של ברצלונה וריאל עם נצחונות, מעניין עד מתי הרקורד יישמר.
זה מגיע מאוהד של קבוצה שניצחה בבית את ברצלונה ובגומלין עד הדקה ה-70 בערך כבר היתה בשלב הבא. הקבוצה שטוטנהאם הובסה מולה, לשם השוואה, אכלה חמישייה בקאמפ נואו בלי לגעת בכדור. אז תעשה לנו טובה.
כמה חבל שכדורגל משחקים 90 דקות וששער עצמי קשה לזקוף לזכות הקבוצה שמרוויחה ממנו. בשני משחקי החוץ של הלונדוניות הייתה רק קבוצה אחת על המגרש, במקרה של טוטנהאם היא לפחות בעטה יותר לשער והייתה ב-10 שחקנים במשך פרק זמן גדול יותר (נחמת עניים אבל זה גם משהו). אני לא בא לשחק משחקים של ילדים. הנקודה היא (לפחות מבחינתי האישית) שאוהד צריך להיות גאה באופן שבו הקבוצה שלו התמודדה עם אתגר דומה לפני שהוא מקניט אוהדי קבוצות אחרות, גם אם מדובר ביריבה עירונית. אני לא חושב שיש לאוהדי ארסנל במה להתגאות מהטיול שלהם בספרד, אולי חזרו עם תמונות נחמדות אבל לא יותר.
אני מצטער אבל אתה כן בא לשחק במשחקים של ילדים בכך שהחלטת שבגלל ששתי הקבוצות הן מספרד אז זה "אתגר דומה". ארסנל באה לספרד לשמור על יתרון ממשי שהושג במשחק הראשון ומכאן תוכנית המשחק שלה. בקיצור אין שום קשר בין הסיטואציות. בכל מקרה, זה היום חג של התרנגולות, בוא לא נפריע עם דיבורים על האחות המוצלחת יותר.
קראוץ' הוא לא הסיפור של המשחק הזה. ריאל היתה ביום טוב. התרנגולים ביום רע. לנון הוא הערך המוסף של התרנגולים. השחקן היחיד עם יתרון יחסי. הוא לא שיחק. אם הוא היה משחק אולי הייתם חוזרים עם שערים אבל עדיין בלי נקודות. עם 3-0 אולי הייתה עוד תקווה. 4 זה גמור. יש לכם עבודה חשובה בליגה.
העניין אינו ששתיהן מספרד אלא מבחינת פערי איכות של השחקנים, הפאר של האיצטדיונים (קאמפ נו והברנבאו) וההשגיות של המנג'רים (לפחות בשנים האחרונות). המטרה ותוכנית המשחק הם לא פרמטרים רלוונטיים למה שהתכוונתי. רמת הקושי של צמד הלונדוניות להשיג את המטרה שלהן בחוץ, בין אם זה x או y, בעיניי הייתה די דומה. בכל מקרה, חבל על טוטנהאם. היה להם מסע נהדר לא רק בלג"א אלא גם בדרך לשם. הגומלין בוויט הארט ליין יאפשר לאוהדים להודות לרדנאפ ולשחקנים. אני בטוח שיהיה מרגש וקולני.
יותר מדי דברים הלכו לרעת טוטנהאם מההתחלה,הפציעה של לנון,ההרחקה של קראוץ' וגם ההימור של רדנהאפ להתחיל עם בייל בצד ימין,אני לא אוהב שינויים כאלה,בסדר,ריאל מדריד חיכתה לבייל בצד שמאל והוא רצה להפתיע, בייל שחקן מספיק טוב בכדי לתת תוצרת גם ללא ניסיון הפתעה,בהכנה למשחק כזה - אל תשגע יותר מדי את המערכת,תן לכולם לשחק בעמדות הרגילות,לפעמים לנסות להיות אובר מתוחכם עובד לרעתך. עוד לפני ההרחקה,אני לא אוהב ולא חושב שזה חכם מספיק לעלות עם חלוץ מהסוג של קראוץ' כחלוץ בודד,הוא חייב מישהו לידו ובטח כשהמחשבה היתה לתת כדורים גבוהים לכיוונו באיזור הרחבה של מדריד ובכדי לנצל את משחק הגובה שלו,אבל אם אין שם אף אחד לידו זה לא היה עובד. כשאני רואה שחקן כמו ג'נאס שעדיין משחק בטוטנהאם אני יודע שנשארה שם עבודת ניעור של כל השקרנים שלבשו את המדים שלהם ויותר מדי שנים. לגבי ההרחקה,לפי החוק היבש אין לטוטנהאם מה לבוא בטענות וקראוץ' היה טיפש אבל אני תמיד מחפש איזה קול הגיון בשיפוט במשחקים כאלה,מעמדים כאלה ובדקות ראשונות. אנחנו אוהבים ולעיתים קרובות בצדק לתת בראש לשופטים בליגה האנגלית אבל אתמול ואחרי העבירה הראשונה היה חסר לי שופט שיבוא לקראוץ' ובמקום להוציא לו כרטיס צהוב יעשה לו תנועה עם הידיים של,לא עוד! עונה ראשונה בליגת האלופות ולהגיע לרבע גמר ולעבור בית עם אלופת אירופה ולאחר מכן גם את מילאן,קרדיט וכבוד לתרנגולים, ואני בטוח שבמשחק הגומלין וגם אם זה יהיה רק לפרוטוקול,הם ילחמו שם על כבוד מועצת הלול.