ראיתי עכשיו תקציר ארוך של המשחק(19 דקות). מודריץ' ענק. אני לא יודע מה הקשקוש היה פה שכשסנדרו נכנס הוא היה חופשי יותר. עשה בדיוק אותם דברים גם כטומי היה על המגרש. דווקא הוא לפחות עפ"י התקציר הזה הוא המצטיין בשורותינו. וולקם באק ראפא. בני כמה שאני אוהב אותו אבל לא עושה רושם שהיה ביום מי יודע מה וגם לא ביום גרוע. ת'ארלי לעומת זאת דווקא היה די טוב אז אני לא מבין את הביקורת כל כך. ההגנה בדיחה. אולי נשלב את יונס קאבול? הוא דווקא ביכולת טובה, לא יזיק לנסות לבחון אותו גם בתור בלם אולי ייצב לנו את האמצע. וכן אין ספק שגומס אשם בגול של נאסרי. אבל למי שכח לעליה שלנו בשנה שעברה למקום הרביעי היו 3 גורמים. חלק ראשון של העונה - לנון. חלק שני בייל. ומעל כולם כשלא הלך וניצחנו 1:0 כאלה היה שם הורליו גומס אחד אדיר שקטף כדורים מהחיבורים והיה ביכולת שיא! ואני זוכר את כל התגובות של אריאל שאמר כמה שהוא שוער טוב(לא אמרתי שאמרת אחרת בדיון המחודש שמתפתח כאן). אז זה כבר מעיניים של מישהו יותר אובייקטיבי. ובאמת שאם לא סזאר הגיע לגומס להיות שוער ראשון של ברזיל הוא היה מטורף בעונה שעברה. וגם בתחילת העונה היה טוב. אני חושב שהוא במיני משברון ויש ירידה ביכולת - כמו כל שחקן. כרגע אני לא חושב בכלל שמדובר בעמדה בעיתית עבורנו. הוא בטח שוער לטופ 4.
אני עוד זוכר איך כולם כאן היללו את גומס שלקח גולים בטוחים וממש היה גורם משמעותי בהצלחה שלנו. אני איתו חאת אל מוות! http://www.youtube.com/watch?v=4hBtlelIb5M
גם ג'יימס היה לוקח לנו גולים בטוחים, היה שוט סטופר מעולה, יותר טוב מריינה גם בקטע הזה לדעתי. אבל מה? הריכוז שלו בתחת והוא היה דופק לך משחקים פה ושם, יותר מדי פה ושם. גומש דומה מאוד. הוא ידפוק לך את המשחק מדי פעם, אתה תתלהב מזה שהוא מציל אותך בין לבין. אני חושב שמרוב שוערים בינוניים שעברו אצלכם בשנים האחרונות אתה שכחת מה זה שוער באמת טוב שמביא לך יציבות בכל ההגנה ולכן אתה מתלהב ממנו כל כך. כן, הוא יותר טוב מאיאן ווקר. לא בא לרדת עליכם בקטע הזה, גם אני לפעמים התלהבתי מוסטרבלד, עד שראיתי מה זה ריינה והבנתי איזה ליצנים עברו אצלנו בשער לפניו. נכס גדול כשיש לך שוער באמת טוב, זה בכלל לא עולה לדיון האם הוא מתאים או לא.
אני חושב שזו פעם ראשונה בהיסטוריה של הדרבים שקבוצה איבדה פעמיים באותה עונה יתרון של שני משחקים. כל כך נחמד. וכשאני נזכר בהחמצה של לוקה בסנדרו שכמעט נכנס לפולני המניוק בין הרגליים והנגיחה של קראוצ'י אז יש טיפה הרגשה של החמצה. נגמרו הימים שהיינו עושים במכנסיים בדרבי. תבואו כל יום.
אני חושב שההייפ מסביב לבייל מוגזם ופוגע בו. ההרגשה שלי היא שהוא יודע שפתאום כל פעם שהוא מקבל את הכדור מאתיים מיליון איש מסתכלים בציפייה לרגע של קסם. הוא שחקן טוב מאוד ואין על זה וויכוח, והעונה הוא פרץ וגם על זה אין וויכוח, אבל הציפיות והבחירה הדי מוגזמת בתואר שחקן העונה (פריצת העונה בהחלט, שחקן...לא יודע) נראה לי עשו לו רק רע. עונה הבאה תהיה ככל הנראה המשמעותית ביותר בקריירה שלו. לרדנאפ יש הרבה עבודה בצד המנטלי איתו. גומז' הוא לא שוער לא טוב. גומז' הוא שוער ענק. במשך עשר שנים כמעט ירדו על ואן דר סאר שהוא שוער קרקע גרוע. באייאקס כל כדור שטוח נגדו היה חצי גול. אין לי בעיה שסופרים לו שטויות, זה מובן, אבל הוא נותן כל כך הרבה משחקים במו ידיו לקבוצה שלו. אולי הוא לא קסיאס או אדווין בבטחון שהוא משרה, אבל אני בטוח שככל שהזמן יתקדם הטעויות יצמטמו. שוער ענק שסבלתי ממנו שנים וכיף שהוא רחוק ממני...
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...or-Wickham.html בדרך להסכם ראשוני עם איפסוויץ' על וויקהאם
בייל ככל הנראה לא ישחק מחר ויחזור מול צ'לסי. גם לדלי אומר שהוא חוזר מול צ'לסי אבל אני לא יודע אם הוא התכוון למשחק מול עוד שנתיים... לנון וראפא יצטרכו להכריע אותם. אני נותן מחר לדפו לשחק. הוא יתן מחר גול בטוח ויחגוג את שער ה 100 יש לי הרגשה שגם הארי מרגיש את זה ויעלה אותו בהרכב.
הציניות לגבי לדלי ברורה! כמו שההגנה שלנו נראית, הייתי מעלה את לדלי (בהנחה שהוא בכושר סביר) להרכב במשחק בגשר. הוא גורם לשחקנים סביבו להיות טובים יותר.
אם הוא ישחק כמו בדרבי עד לסוף העונה אז יש לנו סיכוי. איזה שחקן ראפא http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2011/4/20/1303332650704/Rafael-van-der-Vaart--007.Xxx
מיום רביעי רצה לי בראש ההחמצה של לוקה בריפיט. אני מתחיל לחשוש שאולי היא קועקעה לי למוח. התחושה היא של תקווה קלושה אבל בפועל אין מה להשוות, יש לנו שלושה משחקי חוץ קשים בטירוף ואם לא לוקחים את כל משחקי הבית זו תהיה החותמת הרשמית ליציאה מהמירוץ לצ'מפיונס ליג.
מחר לא יעזור כלום, אנחנו חייבים לנצח ואנחנו ננצח. גיא, ההחמצה של לוקה מרגיזה, אם הוא היה בועט עם שמאל זה היה נכנס. עדיין הוא בעט רע אבל עם שכל נגד כיוון התנועה של הפולני המניאק (כיסח לבייל את הצורה וחייך) והחלאה עצר עם הרגל די בפוקס. וואלה, רק שלא נבכה על ההחמצה הזאת בסוף העונה.
כיסח אותו? אתה יכול להאשים רק את גארת' בייל שנכנס בו כמו אידיוט עם ההמהירות האדירה שלו. הרי ברור שהוא ניסה לסחוט פנדל. האמת שזה בערך הדבר היחידי שהוא ניסה לעשות בדרבי הזה כנראה - לסחוט פנדל. היה לו גם צלילה פאתטית ברחבה, יכל והיה צריך לקבל צהוב בקלות על זה.