נגמר הסיפור. לא מספיק טובים. לא ניתחנו בבית את כל קבוצות ה W החלשות וזה אומר הכל. לא מגיע לנו העונה. צריך לשים שמן שיזוף לצאת לים ולהתחיל להתחזק לעונה הבאה.
רגע לדלי, קודם כל תנצחו את צ'לסי בגשר בשבוע הבא כדי שנוכל לחגוג אליפות מול עיני אוהדי ארסנל. זה יהיה מתוק עבור כל הצדדים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
כבר בינואר הכרזתי שלליגת האלופות אנחנו לא נחזור עונה הבאה. אחרי שהחליטו להתעלם במופגן מבעיית החלוצים בינואר והבעיות בהגנה רק שלא יפשלו ואת המקום ה5 עוד יאבדו
עזוב אותך סמנטיקה, אם טוטנהאם תנצח בגשר ואנחנו ננצח אצלכם אנחנו אלופים ואנחנו נחגוג במגרש כראוי לאלופים.
ללא הכנסות כספיות? שחקנים יראו את הדלת (כמובן שזה לא יהיה בחינם), אולי נרוץ קצת יותר רחוק בגביעים המקומיים (שיחליפו חלק לפחות ממשחקים באירופה מבחינת הכנסות ממשחק ביתי). אולי נמכור את בייל במחיר אסטרונומי, אולי השחקנים יתרכזו סוף סוף בליגה וירגישו שוב צורך להוכיח את עצמם. אני סומך על היהודי שמנהל את המועדון שמה שלא יקרה, אנחנו נצא עם ידינו על העליונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx Maybe we should pick a more defence minded team and go and look to win games 1-0 and bore the pants off everybody." ציטוט של הארי...ציני כרגיל, כנראה שגם הדיבור על "התמודדות על אליפות אם נביא שחקן או שניים" היו בציניות. אני מאוד חושש שהשגנו את כל מה שאפשר עם הארי...
ברור שלא מגיע לנו ליגת אלופות! עוד אכזבה ביתית מול קבוצות התחתית. לגבי חיזוק, קודם כל שלא נחלש! אם נצליח להחזיק את הכוכבים: בייל, לוקה, VDV, לנון טומי וסאנדרו (ילד ענק), זה יהיה הישג גדול. איך נשמור עליהם? אין לי מושג יהיה קשה לשמור על הכוכבים כי לא נהיה בליגת אלופות והן בגלל הפיתוים הכספים להנהלה והשחקנים. הנהלת טוטנהאם תצטרך להעלות שכר למס' שחקנים, על מנת שישארו במועדון. אם נצליח לשמור עליהם ולהביא חלוץ רציני (אפילו שניים), אז יהיה לנו סיכוי להתמודד על מקום ברביעיה בשנה הבאה. מגן ימני אולי קייל ווקר הפיתרון? מרכז הגנה היכול לשחק ברציפות סדרת משחקים: לדלי חסר מאוד השנה. המקום 5 שהוא בסכנה ממשית מצידה של ליברפול. שאפו ענק לקני דלגליש שעושה קסמים באנפילד! לשנה הבאה נראה שיהיו חמש קבוצות גדולות: שלושת הראשונות, סיטי וליברפול. אני מקווה שאנחנו נהיה הקבוצה השישית ונאבק על מקום ברביעיה. התחרות קשה בטירוף.
גם העולה החדשה QPR עם הבעלים העשיר שמזרים לה כספים רבים תהיה עשוייה להפתיע ולהוות גורם בצמרת, אין ספק שליגה כמו זו שתהיה בעונה הבאה לא הייתה כבר המון שנים באנגליה ומטופ פור היא תגדל לטופ סוון. הקמפיין מצויין שלכם בצ'מפיונס נתן בסופו של דבר את אותותיו והשפיע עליכם לרעה בליגה, חבל אבל חוסר הניסיון בשתי מסגרות כה מלחיצות שמוביל לכישלון כזה הוא מתקבל על הדעת ואני מאמין שבעתיד עוד תשתפרו.
אם הייתי אוהד ספרס אז הציניות הזו של רדנאפ הייתה מעלה לי את הסעיף. הקבוצה שלו מתכוננת למשחק מול ריאל בברנבאו והוא בוחר להיות הצדיק שיבקר את רוני המלוכלך. הקבוצה שלו נלחמת על מקום לליגת אלופות ובפניה משחקים שהם חובה לניצחון והוא בוחר עוד לפני המשחקים לדבר על מסע הרכש של שנה הבאה, לבלבל תמוח איפה צריך חיזוק. יש לי הרגשה שמיציתם את הארי. בראש הוא כבר ויתר מזמן. טענתי תמיד שהוא לא מה שמתאים לנבחרת. לדעתי הוא לא הביא מספיק קבלות כדי לקחת נבחרת כמו אנגליה שזקוקה למושיע שירים אותה מהקרשים. הוא בוחר להתעסק בתפל במקום בעיקר. מקווה מאוד שלפני שאתם חותכים לים והארי חוזר לבלוג המפגר שלו בסקאיי הוא עוד זוכר שיש לכם מפגש מול צ'לסי בשבוע הבא.
מה זה הדיבורים האלה? עכשיו טוטנהאם גם גדולה על רדנאפ? חזרה לפרופורציות דחוף...הקבוצה בתקופת שיא, אין מה להתעסק במאמן. ציניות מעצבנת, ביג דיל, כמה אוהדים מתעצבנים מהראיונות של המאמנים שלהם? כמעט כולם. לא לשכוח מאיזה חור רדנאפ הוציא את טוטנהאם לפני שנתיים.
פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים. 1-0 לוויגן, 2-2 עם ווסט ברום, 0-0 עם ווסטהאם וכל זה בבית. לא יאומן. לספוג 7 שערים בשלושה משחקים ביתיים רצופים מסטוק, ארסנל וברומיץ'? שער נדיר של קוקס והאמת שכל הארבעה היו נהדרים. אתם יכולים להצטרף לים, ארסנל מחכה. רק מחזק את הגיחוך שלי על הדיבורים ("הם דיברו..הם דיברו דיבורים") על אליפות בינואר. אמרתי שאם תסיימו עם כרטיס לצ'מפיונס אני אהיה מופתע ולא הבנתי איך רדנאפ דיבר על אליפות ואנשים פה בפורום אשכרה האמינו בזה. שיטי תפסיד מחר באיווד פארק לטעמי ועדיין תצטרכו נס.
אני כבר מעדיף להפסיד את הליגה האירופאית. אף אחד לא רוצה לבוא אליה, בחיי. אם לא נעלה לצ'מפיונס הערכה שלי היא שנצטרך חלוץ פרוספקט ולא מובטח כי בלי ליגת האלופות שום חלוץ מוכח לא יבוא אלינו.
מתי הפעם האחרונה שזכיתם באיזה תואר אירופאי כלשהוא שאתם מסתכלים מלמעלה על המפעל הזה? ברצינות. אני לא ממש אוהב את המפעל הזה אבל אנשים גם נסחפים לגמרי כשהם אומרים שעדיף לא להיות שם בכלל, גם אם אתה מסתכל על זה בצורה הכי קרה שיש זה הכנסות כספיות משמעותיות. ואני חושב שלא תהיה לכם בעיה למשוך חלוץ טוב, אני הייתי חושב יותר לכיוון של אם יש לכם את הכסף לקנות אחד (אתם יודעים יותר טוב ממני), אם כן אני חושב שאתם יעד מספיק אטרקטיבי, להיות במסגרת אירופית גם יעזור.
זה לא בקטע של התנשאות. זה באמת מפעל מיותר שמזיק הרבה יותר מלהועיל. אין בו כסף, אין בו עניין והוא שוחק שחקנים. הסגל שלנו קצר יותר משל סיטי ובמידה רבה זה נתן להם עדיפות עלינו במאבק על מקום 4 העונה.
אולי אחרי שהמועדון הזה יתרגל ל-2 משחקים בשבוע לאורך זמן, יתרגל לעובדה שיש שאיפה להצליח ב-2 מפעלים אינטנסיביים במקביל.. אולי עוד שנה-שנתיים טוטנהאם לא תראה פח זבל בליגה בגלל שהחזיקה מעמד עד מרץ-אפריל בליגת האלופות. הליגה האירופית קריטית וחשובה עבור טוטנהאם, עבור ההתפתחות של המועדון הזה.