טוטנהאם 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏7/7/10.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ה"בילד" הגרמני מדווח שאתם בעיקבות סרדאר טסקי, בלמה של שטוטגארט.
    מדובר בהחלט בבלם סולידי שמבחינה סטטיסיטית הוא מספר אחד כמעט בכל הנתונים (חוץ ממשחק הראש שלו שלוקה בחסר).
    השאלה היא כמובן עד כמה באמת אתם צריכים בלם? והאם יש שמועות על כך בתיקשורת האנגלית?

המחיר שלו אגב יהיה 10 מיליון פלוס ולמרות הנתונים הטובים שלו, יותר מ 6-7 מיליון הוא לא שווה.

2. h2z Member

ברור לי לחלוטין שכל רכש שיגיע בקיץ יהיה בסכום נמוך ממה שמוצג כרגע כסטנדרט (סביבות 15-20 עבור שחקנים עם פוטנציאל). לוי לא ייתן להארי "פה גדול" רדנאפ להשתולל ולכן מנסים להביא "מציאות".
    לגביי השוערים כמו שכבר אמרתי לפני כמה ימים וגם גיא חושב כך, גומז יהיה זה שעוזב ונשאר עם פרידל כתור שוער ראשון וקודו בתור מחליף. בהגנה אני מקווה שהארי לא יתפרע - באגפים יש מספיק שחקנים (בני ורוז בתור מחליף, קייל ווקר וצ'רלי בתור מחליף, האטון חייב לעזוב כבר וצריכים להחזיר את נאוטון), במרכז יש כרגע את דוסון, גאלאס וקאבול שנראים בטוח לעונה הבאה, לדלי כנראה ימשיך ונקווה שיוכל לתת כמה משחקים טובים. באסונג צפוי לעזוב ולהכניס לנו כ-6 מיליון להערכתי. אם יצליחו להכשיר את וודי בזמן לתחילת העונה אז גם במרכז אנחנו מכוסים, אחרת להביא בלם שיהיה מודע לעובדה שהוא שלישי-רביעי ברוטציה.
    הקישור שלנו מעולה כרגע, הלוואי ונצליח למכור את פלאסיוס במחיר סביר, ואת בנטלי להשאיל לקבוצה שתסכים לשלם סכום נכבד מהשכר שלו. לא רואה שום רכש _הגיוני_ שיוכל לשדרג את הקיים.
    בהתקפה חייבים לקחת החלטה - או שבונים מחדש, או שנפטרים מחלוץ אחד\שניים ומביאים חלוץ מוביל. לדעתי הארי לא ימכור את דפו ולא את קראוץ. חבל יהיה לי לראות את פאב עוזב, הייתי מעדיף שקראוצ'י ואולי אף דפו ילכו. לגביי קין, כמו במקרה של בנטלי, נקווה למצוא קבוצה שתסכים לשלם 60%+ מהשכר שלו לעונה. הלוואי ונצליח להביא את דאימאו הברזילאי ואולי את קונור וויקהאם (השמועות שקושרות אותנו אליו נעלמו).

סה"כ אני לא חושב שיש צורך להשקיע סכומים עצומים דוגמאת ליברפול. אפשר לקדם גם צעירים - אני אתן את רוז כהוכחה שאפשר להרוויח לפחות שחקן סגל איכותי. קייל ווקר הוכחה ניצחת.

3. Eric Cantona Member

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוז כמגן שמאלי מחליף? הוא שיחק אי פעם בעמדה הזו?

באופן כללי נראה לי שדני רוז לא מספיק טוב בשביל להיות שחקן רוטציה אצלכם, גם לא כקיצוני שמאלי. הוא לא עשה כלום אצלכם למעט השער ההוא, וגם בהשאלות שלו הוא לא הבריק למיטב ידיעתי. אלמלא השער ההוא נראה לי שכבר הייתם חותכים אותו.

5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוז רץ בהרכב כמגן שמאלי לקראת סוף העונה והיה טוב מאוד.

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/11
  7. h2z Member

כמו שאמרו כבר, הוא שיחק בכמה משחקים האחרונים במגן שמאלי והציג הופעות מרשימות. העובדה שהוא יכול לשחק גם בהתקפה מצד שמאל היא עוד יתרון גדול בשבילו. בטוח יותר טוב מלשחק עם באסונג כמגן שמאלי. זה גם כיסוי מספיק טוב ויאפשר להארי לחזק את העמדות האחרות, היותר קריטיות.

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קירק, לא מסכים ולדעתי התשובה הטובה ביותר הושאלה לברמינגהאם בינואר האחרון. עוד דוגמה? שבצ'נקו שהגיע אליכם, היה המניה הכי בטוחה על הנייר ובשטח לא היה עסקה משתלמת. עובדתית, גארת' בייל הוא חלק משמעותי בכל הצלחה שלנו בשנתיים האחרונות.

סטפן, איפה ראית שבאסונג מועמד לעזיבה? כך או כך אנו בהחלט צריכים עוד בלם, בסוף העונה האחרונה נתקלנו בבעיה רצינית של קוצר בסגל. לא שמעתי על הבלם הזה של שטוטגארט אבל לאור העובדה שאת הרכש המוזר מדרום אפריקה לא ראינו ממש מקבל צ'אנס קשה לקחת אותו בחשבון כתוספת כוח.

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוטנהאם ממשיכה במאמצים להביא חלוץ רציני.
    בגארדיאן מדווח שהצעה שלה על סך 10 מ' יורו על אבל הרננדז, חלוץ אורוגוואי בן 20 נדחתה ע"י פאלרמו. הסוכן שלו אומר שהוא שווה כפול מזה.
    מהמעט שראיתי מדובר בחלוץ מוכשר אבל אני לא מכיר אותו לעומק, המספרים בכל מקרה לא ממש מבטיחים, 2 שערי ליגה ב22 הופעות בעונה שעברה.

http://www.guardian.co.uk/football/2011/ju...-abel-hernandez

עוד מהגארדיאן - ברוס מעוניין בקראוץ', סנדרלנד צפויה להגיש הצעה וטוטנהאם מבקשת את ג'יאן בתמורה (וכנראה תוסיף לא מעט כסף).
    http://www.guardian.co.uk/football/2011/ju...gyan-sunderland

ג'יאן לדעתי יכול להיות מצוין לטוטנהאם, חלוץ שהוכיח את עצמו בפרמיירליג עם חוש מצוין לשערים אבל רק שנה אחרי שסנדרלנד שילמה עליו סכום גדול הוא יהיה יקר מאוד, אבל אם טוטנהאם תוכל להוריד את המחיר עם כמה מהחלוצים שלה זאת תהיה עסקה מצוינת.

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הפריצה של אבל הרנאנדס קצת נעצרה העונה מסיבות שונות (אגב, בכל המסגרות מאזן השערים שלו סביר יותר ובליגה מרבית ההופעות הן מהספסל), אבל מי שאמר שהוא שווה כפול מזה יודע על מה הוא מדבר לדעתי. חלוץ מאוד מהיר שמשתמש בכך שהוא מגיע מאחור אבל גם יודע לשחק טוב מאוד עם הגב לשער, עדיין קצת "ילד" ויש לו מספיק מה לשפר, אבל הבסיס שם.

אבל גם ככה מהנאמר פה הוא לא ממש אופציה...

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא הסיבה דרך אגב שפאלרמו מכרה את קבאני לנאפולי. בסוף העונה שלפני זאת שהסתיימה עכשיו, הרננדז דחק את קבאני מההרכב וסיים את העונה עם היחס הכי טוב בליגה של שערים פר דקות משחק.

12. Rudess Member

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל..אבל...הארי אמר שהם לא יילכו! מה, יש סיכוי?

14. Yotam Member

מה הסיכוי שהוא יילך? מודריץ' הוא בין היציבים בקבוצה.

15. Sh4y Member

מודריץ ישאר, רדנאפ אמר שהוא בונה סגל חזק שיחזיק מעמד.
    אין ברצונו לשחרר את השחקנים המובילים, במיוחד מודריץ שהוא הכי יציב, ובמיוחד בסכום הזה שאם הציעו, 20 מיליון דולר...ששחקנים אחרים פחות טובים מקבלים שווה או אפילו יותר מהסכום הזה.