טוטנהאם 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏7/7/10.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שמה שאתה אומר נכון ועם זאת:
    א. לא פעם החתימו אצלכם שחקן לפני מינוי מאמן ולמרות רצון של מאמן.
    ב. את ההתבטאות של לוקה על רצון לעזיבה אי אפשר להעלים. גם אם בואס יחליט שהוא לא רוצה שחקן כמו לוקה עכשיו כל קבוצה שאי פעם שקלה להחתים אותו תעשה את הצעד הזה.

2. KirkH Member

לטעמי ההחתמה של וילאס בואס רק מרחיקה את מודריץ' מהלול.

אם יש שחקן שהבוס הפורטוגלי החדש יכול להתחבר אליו בפרמיירליג מבחינת סיגנון משחק - זה חייב להיות מודריץ'.

אני בטוח שזה לא הסוף מבחינת צ'לסי לניסיון להשיג את הקרואטי. השאלה היא אם לוי והנהלת הפרגיות הסרוחות יקחו את זה עד הסוף ויילכו ראש בראש עם מודריץ'. כי כשתבוא הצעה של 30 או 35 מיליון פאונד יהיה להם הרבה יותר קשה להגיד לשחקן שההצעה עצמה לא מקובלת עליהם.

3. Strawberry Fields Member

בדיוק ההפך. אני לא חושב שמודריץ' יתאים ל 4-3-3 של בואס ויש סיכוי גדול יותר שיביא איתו את מוטיניו.

4. wieitan Member

וואלה, בוגר קורס נביאים חזר שוב ובגדול.
    אני מבין שאתה כבר יודע את הא'גנדה המדויקת של המאמן החדש של החלאות הכחולות. בוודאי עקבת באדיקות אחרי הליגה הפורטוגזית.
    וואוו, אתה גם יודע את הקשיים העתידים של דניאל לוי....

לעומתך אין לי את הפריבלגיה של חיזוי העתיד ועד לסיום מועד ההעברות או חלילה קודם, אני לא אהיה שקט לגבי לוקה, סאנדרו ובייל.

צ'לסקי מועדון מסריח עם כסף רוסי ממקורות הכי מפוקפקים שיש.

5. KirkH Member

בשביל לנבא שאחרי כל הודעה שלי באשכול המסריח שלכם תבוא הודעת מרמור שלך באמת שלא צריך שום קורס.

אכן סוד מדינה מהי שיטת המשחק האהובה על וילאס בואס. אין ספק, הסקאוטרים הפרטיים שלי עשו עבודה פנטסטית.. אהה, רגע. אין לי. אז כנראה שאכן מדובר בנבואה בלבד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

הוטספר, מה הופך את מודריץ' ללא מתאים לשלישייה המרכזית ב 4-3-3? אני חושב שאם דוחפים אותו לעמדה הזו כשמאחוריו קשר אחורי ולצידו למפארד או ראמירז - הוא יכול לקבל לא מעט שטחים על מנת להפעיל ולהריץ את הקבוצה.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מרשה לעצמי להניח שההצעה של מודריץ' היא רעיון של בואש, צ'לסי ידעה לפני שבוע שבמקרה הגרוע תשלם לפורטו כמה שצריך כדי להוציא את בואש משם ולכן כבר דיברה איתו לגבי מטרות ראשוניות.
    לא היו עושים את כל זה כשיודעים שעוד רגע מביאים מאמן והוא יכול לא לרצות את השחקן עליו מציעים, או להעדיף שחקן אחר.
    מצד שני, אברמוביץ', אז לכו תדעו.
    נראה לאיפה הרוח נושבת בימים הקרובים.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי לוקה לא מרגיש לי פיזי מספיק בשביל לפצות על הכיסוי הדי רעוע של שלישייה כזאת. למפארד משחק קדימה, לוקה גם אם מוצב אחורנית לא שחקן פיזי ויוצא שהכל נופל במערך הזה על שחקן אחד. בכל מקרה, איזה שחקן שלוקה יבוא על חשבונו (מיקל/אסיין/ראמירז) זה מרגיש כאילו תאבדו פיזיות בדרך.

8. Rudess Member

הם תמיד היו מועדון מסריח ועכשיו כשיש להם בואש בחדר ההלבשה, הסרחון שובר גבולות חדשים.

9. TheLane Member

אני רוצה לאחל מזל טוב למנהל לשעבר, משתמש נפלא בפורום הזה וחבר לשתייה ולצפייה במשחקים כבר כמה שנים (נראה לי שנפגשנו לראשונה כל החבורה ב 2006? וואו, עבר זמן), גיא HOTSPUR שחוגג היום יומולדת.

COYS, ויטו מאנונה!

10. Sh4y Member

אכן, גם אני שמתי לב שיש לו יומולדת היום ובהזדמנות זאת אני האחל לו מזל טוב ויומולדת שמח.
    לא מכיר אפחד מין התרנגולים שבפורום אני מאמין ששנה הבאה יצא לי להיפגש איתכם באחד הפאבים.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/birthday.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/birthday.Xxx

11. ArsenalFan Member

pkelso Paul Kelso
    Breaking - Tottenham and Leyton Orient lose application for judicial review of West Ham Olympic Stadium move

אין תוכניות חדשות בינתיים?

12. wieitan Member

גיא מזל טוב! מצטרף לאיחולים של אלון.

ובנושא אחר: הנהלת הפורום, אתם שוב מצנזרים הודעות והפעם הודעה שלי, האם אתם לא זריזים מידי בשימוש? בעיני זאת חוצפה.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הודעות שלא אומרות שום דבר על כדורגל או שלא באות לומר משהו מעניין, ימחקו.

התגובה שלך כולה פנתה אך ורק כדי להאשים משתמש אחר עד כמה הוא אישית לא בסדר, עד כמה ההודעה היא הזוייה ובלה בלה בלה, זה לא מעניין, זה מוריד את הרמה לרצפה, וזה גורר ויכוחים מיותרים. עדיין לא ראיתי תגובה עיניינית שלך לנושא, רק עד כמה "קירק" לא בסדר, בושה שהוא מרשה לעצמו "להתנבא". אם הייתה לך איזשהי דיעה, היה מה לצנזר, אבל לא אמרת שום דבר, אז זה רק למחוק הודעה ריקה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/11
  14. Sh4y Member

פורלאן שוב על הפרק, תמורת 7 מיליון דולר.
    למרות הגיל שלו, לדעתי שווה..חייבים לקחת סיכון ולקנות אותו.
    הארי רדף אחריו כל חלון העברות של ינואר בסכום גדול יותר, עכשיו יש לו הזדמנות להביא אותו במחיר הזה.

15. SG8 Member

אחד הזרים היותר כושלים בפריימר ליג, כמה זה שעברה מיליון דולר, משהו כמו 3-4 מיליון פאונד? זה באמת מעט, אבל שוב, אני לא רואה את פורלאן באמת מועיל לטוטנהאם.