קראנצ'ר לדעתי לא מקבל מספיק קרדיט בטוטנהאם. דיברתי על זה גם בשנה שעברה שאני לא מבין למה לא נותנים לו יותר צאנסים. היו שני מחזורים שנתנו לו דקות, באחד כמחליף ובשני בהרכב ובשניהם הוא כבש שערי ניצחון. לא יודע אם הוא הפיתרון להחלפה של מודריץ' אם האחרון יעזוב אבל הוא צריך לקבל יותר דקות. הפציעה של סנדרו היא צאנס אולי אחרון לפלאסיוס להוכיח את עצמו. אחרי היכולת האיומה בשנה שעברה (שבאה דווקא אחרי שנה טובה אצל טוטנהאם).
אכן, גם פ.ס.ז התעניינו בא..בקשר לפ.ס.ז לא יודע למה זה נקטע אבל עם נאפולי, הם הציעו 12 (אם אני לא טועה) ודניאל דרש 17.
למה אתה לא שוקל את האפשרות השלישית, שמודריץ' לא יימכר הקיץ ויתעורר בבוקר ה1 בספטמבר כשהוא עדיין תרנגול, ויבין שהוא צריך לשחק אצלנו עוד עונה אחת לפחות ויקבל את זה, כי קרוב לוודאי שאם לא נגיע לליגת האלופות גם בעונה הבאה אז הוא יעזוב אז? כמו שהארי אמר, כולם יודעים שלוקה רוצה לעזוב, זה שהוא כתב את זה על חתיכת נייר לא משנה כלום. המצב נשאר בעינו ואני עדיין חושב שהוא יהיה איתנו בסתיו.
אתה באמת חושב ששחקן שניסה כל הקיץ לעזוב יכול להגיע לראשון בספטמבר ולהתחיל לשחק עם מחויבות ואמביציה כאילו כלום לא קרה? מרגע ששחקן מתעקש לעזוב וכל עוד הוא לא משנה את דעתו, אין שום דרך להשאיר אותו בלי לפגוע בהרמוניה של הקבוצה וביכולת האישית של אותו השחקן. במקרים כאלו צריך להרוויח עליו כמה שאפשר ולנסות למצוא מחליף, כל פעולה אחרת רק דוחה את הקץ ומגדילה את הבור שישאר בסופו של דבר.
בתור אוהד סיטי, אתה צוחק? למה טבז לא הגיש בקשת העברה בדצמבר 2010 ובסוף נשאר (ושיחק מעולה) עד סוף העונה? הבנאדם רצה לעבור ולא עבר-כל הזין, עכשיו יש לו עונה שלמה והוא מקצוען מספיק בשביל לדעת שכדאי לו לשים חיוך מזוייף על הפנים ולשחק אותה. רמת שביעות הרצון שלו לא ממש רלוונטית, גם ככה הגרידי בסטרדז לא בעסק הזה בשביל הכיף, האהבה למשחק או מחויבות/נאמנות למשהו, אף אחד מהם.
הסיפור של טבז הוא דומה ועם זאת שונה. דבר ראשון, יש הבדל אם מדובר בתחילת עונה או אמצע עונה, בעיקר מבחינת הקבוצה: קשה להכניס שחקן חדש באמצע העונה ואם שחקן מרכזי עוזב אז הקבוצה תיפגע מקצועית ללא ספק, ומכאן ששחקן צריך להיות מקצוען ו-"לסחוב" עד סוף העונה, וזה לגיטימי לדרוש את זה ממנו. דבר שני, טבז שוכנע להישאר עד סוף העונה ועכשיו, כשהגענו לקיץ, לפי כל הסימנים הוא עם רגל וחצי בחוץ, ועם כל האהבה שלי אליו והרצון שלי לראות אותו נשאר, אני מבין שלא משנה למה הוא רוצה לעזוב (אני אישית חושב שהקטע עם הילדים הוא חירטוט אחד גדול), אם הוא נחוש בדעתו - אין מה לעשות. זה קל לחשוב על המצבים האלו כאילו אנחנו נשחקים בפוטבול מנג'ר, אבל בסופו של דבר יכולת של שחקן מורכבת מהמון שיקולים של מוטיבציה, פסיכולוגיה, ומחויבות. אפשר להשאיר שחקן בכוח, אבל הוא לא ישחק אותו דבר.
http://img.skysports.com/11/07/660x350/Fabregas-Modic-Nasri-Where-Art-Thou-800_2623495.Xxx מהאתר של סקי, התמונה במקור מהסרט O Brother, Where Art Thou? עם ג'ורג' קלוני. מעלה גיחוך ומתאים גם לדיון של השכנים מצפון לונדון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
החתמנו חלוץ בן 16 מחוף השנהב. כנראה שגם הוא ירקב באקדמיה ולא יקבל שום צ'אנס מהארי. אבל לפחות החתמנו מישהו!
חוסר הפעילות של טוטנהאם בשוק פשוט הזוי מבחינתי, לא ציפית לקיץ מטורף מטוטנהאם אבל כן ציפיתי לראות חלוץ רציני מגיע, וכנראה שוער. בינתיים כלום, אני לא מאמין שהסיטואציה עם מודריץ' הקפיאה את כל ענייני הרכש (זה במקרה הטוב ביותר תירוץ נוח), יכול להיות שפשוט אין הרבה כסף בקופה? לא נשמע לי הגיוני, טוטנהאם עשתה כסף מהריצה בליגת האלופות ולא השתמשה בו בינואר, אז לאן הוא הלך?
מזל טוב, החתמתם את מלך השערים של מונדיאל ה-U17 האחרון. תריץ קצת קטעים ביוטיוב ותראה שמדובר באחד הכישרונות המבטיחים בכדורגל העולמי. שחקן שדיברו עליו כהחתמה בטוחה של קבוצות בסדר הגודל של ריאל מדריד, הולך בסוף לספ*ס... אגב, יש לו שם - סולימאן קוליבאלי.